Tired of being tired

Godkväll kära vänner! Blir bara mer och mer trött för var dag som går. Vet inte om det beror på att jag håller på att bli sjuk eller om det är nånting annat. Har bara legat och tittat på film sen jag kom hem från skolan. Har varken haft lust eller ork till att göra något. Imorse hade vi vår första idrottslektion - började med att vi skulle ruscha och då "halkade" jag till på konsgräset och fick ont i knät, igen. Kan lika gärna amputera bort skiten eftersom att det aldrig blir bättre.. Nej nog om det. Nu ska jag hoppa in i duschen som snabbheten himself. Vi hörs lite senare allihopa!


Mitt mellis

Q/A

Anonym om Dagens - Rutiz:
Snygga jeans! Vart kommer dom ifrån? :)
Sv: Jeansen kommer ifrån Ginatricot. Dem har dock några hår på nacken så vet inte ifall dem fortfarande säljs i butik. Tvivlar faktiskt.

Dagens - Rutiz



Girl time

Hallå gullon! Tänkte egentligen inte skriva något speciellt eftersom denna dag inte har fört med sig så mycket. Har bara vart i skolan hela dagen. Efter skolan vandrade jag och tjejerna förbi centrum och åt. Jag var så hungrig så att jag nästan hade börjat kunna gnaga på mig själv.. Beställde en foccacia medan Clara tog pannkakor och Sofie en kaffelatte. Sedan satt vi där och dog av skratt ett tag. Härlig eftermiddag. Nu ska jag titta på en film. Hörs!




Exhausted

Det är riktigt jobbigt att storhandla! Sprang runt överallt över hela ica maxi. Spenderade ett bra tag på kosmetika avdelningen och fick tillslut med mig ett läppglans & ett lipbalm efter mycket om och men. Läppglanset kostade bara ynka 40:- och smakar hallon, slickar mig om läpparna hela tiden (så himla fräsch brutta) för att jag smakar så gott. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag titta på Hur många lingon finns det i världen och äta strutglass med mamma och pappa, mysis! Latero



Köpte en Casio fx 82 ES Plus också (en miniräknare) man ska tydligen bli as-smart.

Behövligt

Fick nya converse av pappa igår då han nyligen vart i Dublin. Behövde verkligen nya då mina andra blev HELT förstörda när jag var på Peace & Love i en hel vecka.

Monday on my shoulder's

Yo peeps! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag faktiskt bra. Slutade vid 14.00 tiden idag. Fick tillbaka ett lästest i svenskan idag som jag fick alla rätt i vilket gjorde mig riktigt nöjd över mig själv. Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan och tittat på tv med mamma. Snart kommer farsgubben hem och då bär det av mot maxi där det ska storhandlas, fett taggad på ica maxi (♥)


Q/A

Anonym om Party all night long:
Vart kommer den vita tröjan du hade på dig igår? Super duper fin!
Sv: Om du nu menar den som jag hade igår på lokalfesten så är den ifrån Newlook och jag köpte den när jag var i London. Kostade 160:- på rean.

Hanna om Dagens enkla:
Hej Sofia! Har några frågor till dig.. 1. Kan inte du lägga in en bild på hur ditt rum ser ut? 2. Vad har du i väskan? 3. På detta inlägg har du lagt upp en bild, vart är toppen och "jackan" ifrån? En stor kram till dig för din super blogg. Följer den dagligen!!
Sv: Hallå där! Svar angående fråga nr 1-2 så kan jag kanske lägga upp bilder senast imorgon, får se om jag hinner beroende på hur mycket jag har att göra. Svar angående fråga nr 3 så är toppen ifrån forever21 och kavajen ifrån H&M (införskaffades förra året dock) hoppas det var svar nog! Vad gulligt, tack så jätte mycket.

Men kom igen..


Gles uppdatering

Åter igen ber jag om ursäkt för en väldigt dålig uppdatering. Hursom så var iallafall jag & tjejerna på lokalfest igår och det var jätte trevligt trots vissa omständigheter men allt löste sig som tur var. Natten slutade iallafall på Vegabaren med mjukglass och pommes. Var hemma hos Nino vid 04.00 tiden där jag sedan somnade helt utslagen. Vaknade vid 13.00 imorse med magknip! Nino fick trösta mig (♥) för att jag hade så ont. Sen körde han hem mig för att han och Markel skulle se fotboll på Vaskos och jag ville inte följa med för att jag såg så jävla äcklig och risig ut.

Imorgon är det skola igen och jag ska försöka lägga mig i tid ikväll. Iallafall försöka. Börjar 08.10 imorgon och slutar 14.00. Efter skolan ska jag åka till maxi och storhandla med familjen.



Ful-dag så det skriker om det


Party all night long

Hej på er allihopa! Ber om ursäkt för en ursuel uppdatering men jag har inte haft tillgång till datorn idag. Igår gick jag i skolan till 14.00 och på kvällen åkte jag, Clara och Emelie på fest i Trångsund. Det blev en jätte trevlig kväll och jag hade jätte roligt med tjejerna samt alla andra som var där. Vid 03.00 begav vi oss hemåt och jag sov hemma hos Nino därav dålig uppdatering idag. Ikväll ska jag ut på partaj igen med tjejerna så ska börja göra mig i ordning. Fred ut!


Jag & min fina Clara igår

Sweet as sugar




Allting är SÅ himla fint och sött. Kan inte säga vilken klänning jag tycker om bäst för alla är så speciella och fina på sitt sätt. Den svarta har jag dock tittat på ett tag nu.. hmm..


FML på riktigt

Hej allesammans! Ligger i soffan och sträcker ut mig och tittar på The Hills efter att ha ätit en rejäl middag med mamma. Förövrigt mår jag piss rent ut sagt. Känner att jag håller på att bli förkyld, har både ont i halsen och i öronen samt en fet spänningshuvudvärk. FML. Varken vill eller orkar åka på en förkyldning nu när skolan har börjat. Måste hänga med nu i början och inte halka efter. Ska iallafall till doktorn kl 08.00 imorgon angående min njure (för typ 110:de gången) och kolla vad det är som spökar i min kropp.

På återseende kära vänner.

Dröm sött

Godnatt gullisar! Har precis gjort en till kopp te och ska göra mig redo för sängen. Är hur trött som helst och har gäspat hela dagen så nu blir det till att lägga sig i tid för ovanlighetens skull. Vi hörs imorgon efter skolan, vet dock inte när men det märker ni. Godnatt!


Wanted




De röda byxorna kan jag redan "checka av" från listan eftersom att jag köpte med mig dem hem idag. Men allting är SÅ himla snyggt. Vill ha allting nu nu nu nu!!!

Q/A

Amanda :) om New haircolor:
Vart färgade du håret? :) Fin färg!
Vart är skorna ifrån? Otroligt snygga.

Sv: Såg att jag hade fått två kommentarer ifrån samma IP-adress så tänkte svara på dem nu. Angående mitt hår så färgade jag det på Hårkällan i västerhaninge (har klippt och färgat mitt hår där sen jag var ca 6 år om inte mindre) och jag rekomenderar verkligen det stället till tusen! Har alltid blivit nöjd med resultaten. Mina midcut boots kommer ifrån DinSko i haninge cantrum och kostade 800 kronor. Hoppas du fick tillräckligt med svar på dina frågor, om inte så säg till.

Midcut boot

Äntligen är dem mina! Svarta enkla skinnboots med 4 cm perfekt klack. Dessa kommer att användas flitigt i både höst och vinter.



Lady in red

Yo peeps! Har precis tryckt i mig pasta och baconsås & sitter just för tillfället och avnjuter en kopp te. Kom hem från handen för bara ett tag sedan och fick med mig ett par riktigt snygga röda brallor. Är super nöjd och gjorde ett riktigt kap (enligt mig) då de endast kostade 199 ynka kronor!!! Imorgon börjar jag 10.10 vilket innebär sovmorgon, dock slutar jag 16.30 vilket är mindre roligt..


Min fina Goofy ♥

Pressure

Hallå bloggen! Hoppas allt är bra med er. Jag kom precis hem från haninge centrum. Var med mamma & mormor på loppis först (mormor skulle lämna massa grejer) sen åkte vi till handens närsjukhus där jag hade tid och efter det åkte vi förbi centrum där jag skulle hämta mina älskade skor! Blev en snabbis på subway också innan vi åkte hem. Om en stund ska jag träffa Clara för att yttligare en gång åka till handen då hon ska kolla lite. Jag ska även kolla efter ett par röda jeans. Vi hörs lite senare! Visar bättre bild på skorna då också.




Beautiful dreams

Dags för mig att börja tänka på refrängen och börja göra mig redo för sängen. Imorgon är det skola igen (tillbaks till rutinerna) och ska mer eller mindre upp i ottan. Måste ta 07.11 bussen hemifrån. Efter skolan drar jag direkt och köper mina drömskor!!! Puss & godnatt.

Espresso house for the win

Hallå allihopa! Har precis ätit tacos med mamma, mormor & syster. Är proppmätt för tillfället. Gick i skolan till typ 14.00 idag. Hade tre olika svenskatest imorse som jag tror och hoppas gick vägen. Efter skolan gick jag och Clara upp till centrum och tog en fika på espresso house. Sedan kikade vi lite affärer och åkte sedan hemåt. Imorgon börjar jag 08.00 vilket betyder att jag måste gå upp 05.30, svinkul!



Dessa skor la jag undan idag och imorgon är dem mina!!!

Goodnight peeps


Dagens enkla



Done, I'm over that

Hejsan svejsan gullisar! Första dagen i skolan gick jätte bra och jag är faktiskt mer eller mindre rätt nöjd med min klass. Inte för att jag har lärt känna alla än men alla verkar vara helsköna på sitt sätt iallafall. Vi fick vårt schema idag också och vår längsta dag är till 16.30. Kortaste dagen (onsdagar) går jag bara till 13.00 vilket är snuskigt skönt.

Imorgon börjar vi redan med ett svenskatest och på onsdag är det ett annat fast i matematik. Jag känner redan nu att jag kommer faila på det men det är bara att göra sitt bästa. På onsdag kommer också alla 2or & 3or tillbaka så vi får se hur det blir. Hörs later


Såhär söt var jag idag hihi


Godnatt bloggen!

Imorgon börjar min första dag i gymnasiet och jag har inte tänkt på det för fem öre, men nu börjar jag bli lite nervös samt illamående.. Har egentligen ingenting att oroa mig för då mina två bästa vänner C&S är med mig. Men det är väl mest att allt kommer vara så nytt och annorlunda jämfört med det innan. Men Tungelsta skola kan ta sig i dalen, det är ett avslutat kapitel tack lov! Uppdaterar er imorgon om hur dagen var!



Sushi in my heart

Tröck nyligen i mig 8-bitar sushi. Jag skulle nog kunna leva på bara sushi. Finns inget godare och som plus i kanten är det dels nyttigt så bättre kan det inte bli. Söööössshiii ♥



Kräftskiva

Hallå gullproppar! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag helt utmärkt dock väldigt väldigt trött. Igår var vi som ni redan vet på kräftskiva hemma hos Lollo i Jordbro. Vi hade det jätte mysigt och trevligt. Åt kräftor för kung och fosterland och mot kvällens slut bjöds det på cheescake.

Natten slutade på vegabaren med Clara, Micaela, Markel och Anton (Markels bror) och sedan körde dem hem mig till Nino där jag sedan sov. Nino körde hem mig för bara ett tag sedan och hämtade samtidigt ett soffbord till sin lägenhet som vi egentligen skulle slänga. Nu kom precis Mormor & Morfar hit så nu ska vi äta sushi.
Vi hörs lite senare!








Me and my guitar

Hej på er! Meningen var egentligen att jag skulle jobba idag men så ringde Maritha mig imorse och sa att hon hade råkat dubbelboka mig och Jessica. Skönt men ändå tråkigt eftersom att jag behöver pengarna. Vädret ute är inte heller så speciellt frestande vilket gör att det här blir en sitta-inne-dag-framför-tvn. Kl 18.00 ska jag vara hemma hos Lollo för kräftskiva. Vad som händer senare får vi dock se.

Påtal om ingenting så firar mina älskade föräldrar 17 år tillsammans som gifta idag. Vid 16.00 kommer mina kusiner och min faster hit som jag inte har träffat på HUR länge som helst.


New haircolor

Såhär blev mitt hår efter att jag hade vart hos frisören igår. Jag blev jätte nöjd med tanke på att mitt hår var mer åt det orangea hållet förut (skitfult faktiskt) men nu ser det ut såsom jag ville ha det från början. Känns dock väldigt väldigt ovant..



Dåliga iPhone-bilder

STHLM by night

(Skulle ha publicerats för ca två timmar sedan)

Hej på er allihopa! Vilket jäkla skit väder det är ute. Det känns som att det här sommarlovet inte har fört med sig annat är regniga och molniga dagar. Ledsamt. Har ännu inga riktiga planer för dagen. Jag & Clara skulle kanske träffa Dag som är här i Stockholm och hälsar på senare men jag får inte tag på henne så jag vet inte hur det blir. Imorgon ska jag jobba så det blir iallafall lugnt ikväll för min del. Efter jobbet imorgon ska jag hem till Lollo som ska ha kräftskiva hemma hos sig. Ska bli jätte mysigt faktiskt! 



Två bilder från igår

No return

Godkväll gullisar! Ska alldeles strax bege mig in mot stan med Clara. Vi har bestämt oss för att först ta en fika och sedan möta upp Felix (om han nu inte vill fika med oss) så vi får se när jag är hemma igen. Det tog iallafall 3 timmar hos frisören då jag nu är väldigt väldigt blond.. Jag blev nöjd! Nu börjar klockan rusa iväg. Vi hörs när jag är hemma igen. Ha en fortsatt fin kväll!



Godmorgon världen!

Godmorgon godmorgon läsare! Sitter och pratar med Clara just nu och hon ska följa med mig till frissan idag. Vi ska åka runt 12.30 och jag försöker bestämma mig om hur jag vill göra med mitt hår. Antingen ska jag lägga i slingor eller bleka det ytterligare några steg.. Vi får se hur jag gör & vad min frisör nu rekomenderar. Mitt hår har blivit rätt slitet. Ikväll ska jag och Clara in till stan och eventuellt träffa Felix. Nu ska jag sminka mig lite. Hörs sen!


Glider fram på räkmacka

Hallå där! Har precis slängt i mig lite middag. Kom inte hem för så jätte länge sedan. Jag och Clara har gått i princip överallt idag. Vi har vart på NK och ätit lunch som Clara stod för idag, lyxigt att bli bjuden på räkmacka. Sedan har vi vart på Åhléns och i Gallerian samt Stureplan och tittat lite. Det har vart jätte skönt väder ute och som grädden på moset snubblade vi förbi Elin Kling inne på Weekday, man ska inte klaga!



We built this city

Snart drar jag iväg i mina klackar. See you later!



Två bilder från igår med tjejerna

Smoothie

Godmorgon gullproppar! Hoppas ni har sovit gott. Jag sitter med en fruktsmoothie och tittar på tv förtillfället. Ska alldeles strax göra ett uppryck och börja göra mig i ordning. Jag och Clara har bestämt att vi ska åka in till stan vid 12.00-13.00 någongång så vi får se om vi hörs mer innan. Annars uppdaterar jag som vanligt när jag kommer hem. Ha en jätte härlig dag allesammans!


Stockholmsnatt

Kom nyligen hem från stan då jag och tjejerna tillbringat hela kvällen på Café60 och vid vattnet. Det var rätt mycket folk ute ikväll med tanke på Ung08-festivalen och det hände en jätte läskig grej när vi skulle gå från tåget. När vi gick över bron så började hela den typ "skaka" och vi hörde folk som började skrika underifrån. Tydligen var det nånting "bombliknande" som utlöstes. Hoppas ingen blev skadad!!

Hursom så har jag utöver det haft en jätte mysig kväll med tjejerna och jag har precis förberett mig för sängen. Imorgon ska jag följa med Clara in till stan igen då hon ska köpa nånting på H&M. Men vi hörs mer imorgon kära vänner. God natt & sov så gott!




My girls

Hej på er! Har precis gjort mig i ordning för ikväll. Ska senare in till stan med tjejerna och även Cecilia & Sanna ska med som äntligen har kommit hem från England. Ska bli SÅ himla mysigt att få träffa tjejerna igen och få höra hur dem har haft det där borta. Det kommer väl antagligen vara fullsmockat med folk inne i stan eftersom att det är den där skiten Ung08.. Men jag tror att vi skulle hålla oss på söder om inte så hamnar vi väl på Café60 idag igen.



Såhär ser jag ut idag. Ha en fin fortsatt kväll!

Sommarlovet 2011

Här kommer lite bilder från mitt sommarlov som ni inte har sett. Detta var under den perioden som jag inte bloggade då min blogg blev hackad.
Smell you guys later.













Tröttskalle

Godförmiddag kära vänner! Sitter förtillfället i soffan och tittar på Vänner. Vet inte vad det är med mig idag men jag är HUR trött somhelst. Egentligen så somnade jag inte fören kl 04.00 eftersom att jag och låg och tittade på SATC 2 som är två jävla timmar lång.. Kl är nu snart 15.00 och jag sitter fortfarande i min onepiece. Otroligt långsam idag. Nej nu ska jag göra en kopp kaffe och hoppas på bättre tider!


Godnatt bloggen!


Så jävla grym!!!

Q/A

Anonym om Leopard:
på första bilden ser man ju dina ben då kan du ju inte haft din ''sparkdräkt'' på dig ? :P

Sv: Haha jag VISSTE att någon skulle kommentera det! Satte på mig den efter att jag hade tagit kortet för att jag började frysa. Fred ut!

Café60

Godkväll vänner! Kom nyligen hem från en mysig kväll med Clara inne i stan. Vi hamnade på Café60 ett bra tag och sedan tog vi en riktig långpromenad genom stan. Blev en runda förbi stureplan och ner till vattnet där vi satte oss en stund. Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta på en film!




Q/A

Anonym om London i all ära:
Vart kommer den blåa tröjan du har på dig på näst sista bilden? Älskar färgen!! :)

Sv: Ja jag älskar den!!! Den kommer ifrån Primark London.

In mot city

Jag har bråttom nu så det blir ett kort inlägg det här. Jag har precis satt på mig kavajen och mina converse så ska snart spurta härifrån. Ska nämligen in till stan med Clara och ta en liten fika och prata lite. Känner att jag behöver det. Vi hörs senare guys!


Bild lånad av Clara & destination London.

You can't hurry love

You just have to wait because love don't come easy.

Leopard

Goddag gullisar! Jag vaknade för bara drygt någon timme sedan.. Har suttit framför tvn i min sparkdräkt och ätit stekta mackor med ägg och druckit en kopp kaffe. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja fräscha till mig lite. Har ingen aning om vad som händer idag men jag vill åka iväg och fika iallafall på något mysigt café och sitta och prata i timmar.. Nu ska jag ringa C&S!!!



Gammal bild men såhär har jag gått runt hela morgonen.


Q/A

Ebba om Bad update:
Hej undrar bara hur du ska använda flaskorna ska du hälla över partymer till dom?

Sv: Hej på dig! Jo man fick en liten tratt med som man ska hälla över parfymen i men jag kommer inte att använda flaskorna utan dem är mer som en dekoration. Tyckte mest att dem var lite roliga och fina och hade egentligen ingen tanke i att fylla på dem med parfym från början.

Som en groda utan ben

Juste, fick ett vitt skal till min iPhone utav pappa idag också. SOM jag har längtat efter ett skydd/skal till min jäkla telefon. Den har repor och sprickor överallt.. Jag är hopplös..


Bad update

Hallå bloggen & alla läsare! Börjar med att be om ursäkt för en riktigt dålig uppdatering idag. Men jag har vart med familjen på Ikea och åkt runt överallt. Var meningen att vi skulle köpa en klädställning men dem var slut så fick istället med mig ett par ramar och parfymflaskor. Dagen har också gått åt till att storstäda rummet och jag blev precis klar faktiskt. Jag är ensam ikväll så ska snart sätta på en film och äta lite glass.

Igår var vi på lokalfest i nynäshamn och det var väl sådär. Till en början kändes det verkligen lyckat men efter någon timme bara så försvann musiken pågrund utav att basen gick sönder & som grädden på moset kom det en tant dit och började klaga så alla fick lämna lokalen. Jag och tjejerna missade vårt sista tåg hem så vi fick lifta hem till tungelsta. Flopp-kväll.



Detta fick jag med mig hem från Ikea.

Party

Alldeles strax ska jag och tjejerna ta 22.00 tåget mot Nynäshamn. Äntligen är Clara hemma från London så det ska bli SÅ jävla roligt att få träffa henne ikväll igen, har verkligen saknat min Goofy. Hursom så tänkte jag bara önska er en jätte trevlig lördagkväll!



Såhär ser jag ut ikväll.

Några centimeter högre

Dessa godingar ska pryda mina fötter ikväll! Så ser ni någon som kommer stapplande fram som en häst på två ben så är det bara lilla jag *gnägg*.


Let's get fucked up

Äntligen planer för kvällen! Utgång med favvosarna!!!


Grattis Mamma ♥

Idag fyller världens bästa mamma år.. Min mamma!!! Den enda människan på denna jord som jag helt och hållet kan öppna mitt hjärtat för i alla lägen & samtidigt ha ett förtroende för. Jag kan leva utan alla men jag skulle aldrig orka ett andetag utan henne. Min mamma är mitt allt.

Denna dag började med att jag gick upp kl 08.30 och gjorde mig en riktigt frukost för ovanlighetens skull. Sedan körde pappa mig till jobbet där det har vart kaos hela dagen! Jag har haft fullt upp hela tiden och sprungit runt som en dåre. Hoppade till och med över lunchen.. Men vid 16.00 kom pappa och hämtade mig och då lyftes världen bort från mina axlar. Nu har jag precis fikat med släkten.






Glass i stora lass

Har precis tittat klart på filmen Just go with it med mammsen & pappsen. Den var faktiskt riktigt riktigt bra och rolig, rekomenderas verkligen! Nu ska jag bara borsta tänderna och sen är det dags för mig att börja tänka på refrängen. Ska upp kl 09.00 imorgon och sen skjutsar pappa mig vid 10.40 till jobbet. Så vi hörs inte mer fören imorgon. Dock vet jag inte när med tanke på att mamma ska firas men jag hoppas att ni förstår!


Q/A

Kim om London i all ära:
Diggar både din blogg och din stil stenhårt!! Tänkte bara fråga angående inlägget där du skrev nånting om en Spanienresa? Vilka och när är det du ska göra den resan och vad för typ av resa är det? Vart i Spanien ska ni? Skulle vara kul att bara få veta :)

Sv: Tack så mycket, vad kul att höra! Jo det är tänkt att jag och fyra till tjejkompisar (Sofie, Clara, Nathalie & Rebecca) ska åka till Spanien under nästa kommande sommarlov. Vi ska då eventuellt hyra min pappas chefs lägenhet som ligger i staden Fuengirola. Vi har pratat ett tag om detta och alla tycks få åka så nu gäller det bara för alla att hålla hårt i kassan framöver.

Only you and I

VI är min definition på lycka.

London i all ära

Jag har HELT glömt bort att visa er bilderna från London resan som jag gjorde tillsammans med mina bästa tjejkompisar. Är det nånstans man ska åka så är det London mina vänner!!! Har hur mycket bilder som helst men dessa är dem ni får se nu i denna stund.
 











Come on skinny love


You had me at hello

Hej på er allihopa! Hoppas allt är bra med er och att ni har spenderat denna härliga dag utomhus i det fina vädret. Jag har det för en gångskull. Jag och mamma har legat ute på altanen och solat hela förmiddagen. Var egentligen tänkt att vi skulle sola på gymmet men eftersom att det var så fint väder så gjorde vi pizza och satt ute och umgicks. Har faktiskt vart väldigt skönt att bara få vara ensam med min fina mamma. Bara vi. Imorgon fyller hon 41 år så då blir det kalas. Innan det ska jag jobba från 11.00-16.00 på Paus.

Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen. Vi har köpt hem glass så vi ska mysa & umgås allihopa framför någon film. Känns skönt med tanke på att jag jobbar & så imorgon. Förövrigt har jag precis ätit middag med familjen alldeles nyligen. Det blev sushi från kinan ♥


Egen tid

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och försöka koppla bort omvärlden ett tag. Har fått låna två böcker skrivna utav Sofi Fahrman så ska försöka ge dem ett försök. Vi får se om jag uppdaterar senare, annars så hörs vi mer imorgon. Jag behöver verkligen lite egen tid nu!


You aren't everything

I'm not jealous.
Just tired of all you're fucking bullshit.

Drop it on your fucking head

Hello people! Har precis ätit middag med familjen och sitter förtillfället och avnjuter en kaffelatte till Lil wayne - Drop the world. Gammal men jag tröttnar aldrig på den eller honom. Hursom så hamnade vi i Nynäshamn igårkväll. Vi var hemma hos en kille (världens sunkigaste lägenhet) ett tag innan vi runt 04.00 tiden begav oss vidare hem till David där vi stannade ett bra tag. Avslutade nattens bravader med solsidan och ostmackor doppade i oboy.

Jag och Sofie åkte hem direkt efter frukosten imorse. Vi hamnade sedan hemma hos Sofie sittandes i soffan med varsin glass-strut framför filmen Confessions of a Shopaholic. Efter filmen kom min kära mormor och hämtade mig och sen dess har jag bara ätit middag och duschat. Nu ska jag röja upp i rummet.


En bild från igår påväg till destination David

Earcuff's



Haninge centrum

Hallå vänner! Sitter just nu med Rebecca och har alldeles precis ätit middag. Vi har vart i Haninge centrum hela dagen och fikat (Rebecca har storshoppat) och jag har köpt ett par earcuff's, så nu är min earcuff-oskuld tagen. Äntligen. Vi har suttit och pratat om allt emellan himmel och jord idag och även pratat om våran spanien resa vi ska göra nästa sommar, vilket kommer att blir HUR kul somhelst. Nu ska vi börja fixa lite saker här hemma innan vi snart ruttnar bort. Ciao mi friendos



Nynäshamn

Hallå där kött och blåbär! Jag och Rebecca kom precis hem till mig från att ha legat hemma hos Sofie och tittat på film och ätit en massa onyttigheter. Dagen har förövrigt spenderats nere i Nynäshamn med Rebecca&Sofie. Vi skulle äta glass i hamnen men då började det spöregna utav bara guds like så vi hamnade på Coop Extra istället, bra jobbat osv! Vi hörs mer imorgon. Fred ut!


Skön jag är.

Sockerkaka for the win

Nu har jag & min fina lillasyster bakat en sockerkaka så nu blir det gofika (interngrej med C&S) med familjen. Sen ska jag röja upp i rummet så får vi se vad som händer efteråt.

Like we used to

Mamma står förtillfället och lagar mat och jag är döhungrig! Funderar på att baka någonting med lillsyrran till efterätt. Har fortfarande inga speciella planer för kvällen & har inte heller någon större lust till att hitta på någonting storartat. En film och lite trevligt sällskap skulle vara perfekt!



Passar på att visa mina nya brillor från London-shoppingen.

Q/A

Anonym om To late again:
Ni är så fina! Är ni tillsammans igen? :)
Sv: Vad snällt! Det är bara emellan oss.

Mr. Perfect


PÅ GÅNG

Hej på er allihopa! Hoppas allt är bra med er. Själv kom jag precis ur duschen och sitter nu och lyssnar på Lupe Fiasco - The show goes on. Har fastnat HELT för låtjäveln. Om ett tag ska jag bege mig mot vh för att ta en tripp förbi solakuten. Inga planer är sålänge planerade för ikväll så vi får se vad som händer helt enkelt. Vi hörs lite senare!


To late again

Även om jag visserligen fortfarande har sommarlov så känns det som att det börjar bli dags att ställa om till dem vanliga "rutinerna" igen. Till att börja med så behöver jag lägga mig tidigare än 01.00-02.00 varje kväll & inte vakna kl 13.00 på förmiddagen. I need some wake up call! Den 22:a augusti börjar skolan och det ska både bli SÅ sjukt roligt men samtidigt SÅ himla konstigt. Ny skola, nya klasskamrater, nya lärare, nya elever runt om etc. Det kommer säkert ta ett tag innan man vant sig vid allt nytt.

Imorgon är det redan måndag och jag ska redan då försöka komma tillbaka till verkligheten. Ska försöka ta mig till gymmet och även försöka få med mig mamma samtidigt. Sen tänker jag ta mig förbi solariumöarna och bättra på brännan. Det var allt för mig, fred ut!


Calling the world

Some girls just need a high-five.
In the face. With a chair.

nytt från london







Jag orkar inte lägga upp fler bilder på allting just nu men detta är lite utav det jag fick med mig hem från London. Allt ni ser här är ifrån min favorit affär Primark! HUR billigt & fina saker somhelst!

gsh

Godkväll bloggen! Ligger förtillfället i sängen med en kopp jordgubbste. Funderar på att sätta på en film och försöka somna tidigt ikväll. Imorse vaknade jag upp hemma hos Nino och vädret kändes inte alltför lockande så vi låg kvar och drog oss i några timmar.. Senare kom pappa och hämtade upp mig och hade köpt med sig donken mat ♥ vilket var mycket uppskattat! Sen dess har jag bara fikat med familjen och tittat på Green Streets Hooligans. Nu ska jag lägga mig ner och dö ett tag. Ciao

Bilder från shoppingen i London kommer upp snart!

Nytt försök!

Nu har jag öppnat upp ett helt nytt blogg-konto eftersom att mitt förra (exclusiivt) blev kapat. Känner ändå att jag behöver en helt ny start om det här ska kunna fungera, även om det känns väldigt annorlunda att söka på ett helt nytt bloggnamn. Iallafall så har jag jobbat hela dagen och det var mer eller mindre min sista gång för den här sommaren. Om ca två veckor börjar skolan vilket är blandade känslor då jag börjar mitt första år i gymnasiet.

På tal om ingenting så kom jag hem från en London resa med mina tjejkompisar i förrgår så har lite att stå i just nu. Fick med mig en hel del kläder så dags för en totalrensning!


Jag & tjejerna på Tower Bridge

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0