The list

Jag vet att jag har vart super dålig på att uppdatera bloggen men imorgon börjar jag med "listan" och första punkten som är dagens outfit. Så då kommer ni att få se min nyårsklänning. Vid 15.00-16.00 kommer alla tjejerna hit för att göra sig i ordning och vid 18.00 vankas det buffé. Hoppas på en jättelyckad kväll med tjejerna imorgon!

Svintaggad!


Away

Om en stund kommer Nino och hämtar mig. Känner mig lite såsig och kramgo så det får nog bli en filmkväll ikväll, igen. Imorgon har jag en del ärenden att utreda så jag vet inte riktigt hur uppdateringen ser imorgon men det lär ni väl märka. Hursom så hoppas jag att ni får en jätte härlig kväll! Puss & kram på er


Wild and free

Hello hello! Har precis storstädat hela jäkla rummet samt vikt tvätt och städat garderoben som förövrigt såg ut som ett rent helvete. Så nu är det äntligen rent och snyggt. Igår var jag som ni redan vet hemma hos Sofie. Vi åt först middag hemma hos Clara som förövrigt var svingott! Senare kom Adam, Simon och Fredric hem till Sofie. Då tittade vi på Snabba Cash och sjöng singstar hela natten. Vaknade vid 12.00 imorse av att Sofie hade bakat scones till frukost, så vi låg i bäddsoffan och åt frukost och titttade på världens mysigaste film Grodan & Prinsessan. Någon timme därefter kom pappa och hämtade mig och ikväll ska jag hem till Nino som jag inte har träffat på jätte länge då jag bott hemma hos Sofie i några dagar och levt ungkarlsliv.


Lite julisar


En iPhone 4s, Pippi tröja, lång svart transparent kjol, nagelpyssel, pengar & presentkort, örhängen från SNÖ, Peace&love biljett, min favorit parfym och en till sak fast som är hemlig.

Bad update

Hallå allihopa! Kom rätt nyligen hem från haningen centrum. Åkte dit imorse med Clara & Sofie för att sola och köpa lite smink och tjafs till nyår. Igår var vi inne i stan en bunt tjejer. Det var jätte mysigt. Fyndade lite på rean och åt en jättegod räksmörgås på Hurtigs konditori. Igårkväll var alla vi tjejer hemma hos Sofie och åt middag. Sedan färgade jag tjejernas ögonfransar och sedan sjöng vi singstar och hade oss. Det var faktiskt skitkul! Om ett tag ska jag åka hem till Clara och äta middag som hennes super duktiga pappa ska laga! Sen blir det soffhäng med en stor skål godis. Behöver det känner jag!

God Jul

Hoppas ni fick en jätte härlig julafton igår. Min blev upp till mina förväntningar! Åt jätte god mat, firade min fina farmor, åt FÖR mycket julgodis, fick jätte fina presenter och fick tillbringa hela dagen och hela kvällen med dom som verkligen betyder mer än världen för mig. Gick och la mig redan vid 22.00 igår men det behövdes verkligen. Kände mig riktigt utvilad imorse när jag vaknade. Om en stund ska jag åka in med tjejerna till heron city och gå på bio. Kommer att bli en jätte mysig dag. Hoppas ni får en jätte bra dag i det fina vädret!


Jullistan

Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Vi ska fira jul hemma hos oss med hela tjocka släkten som varje år. Fast först ska vi fira min farmor som fyller år på julafton och ge henne en massa presenter och äta tårta. Vid 3 tiden kommer mormor & morfar med min moster och hennes man och barn och tittar på Kalle Anka med oss. Sen kommer pappas sida av släkten också. Vi är runt 20 stycken här hemma på julafton.
Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har bara önskat mig lite pengar, annars inte så mycket annat.
Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Tomtens verkstad är den absolut bästa!

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Ja det gör dom oftast alltid. Fast förra julen kan jag inte säga levde upp till mina förväntningar då min mormor & morfar och moster + hennes familj firade på enskilt håll. Det var inte roligt alls. Kommer ihåg att jag mådde dåligt hela kvällen. Låter kanske jätte töntigt men jag blir så när "traditioner" ändras.

Har du firat jul utomlands någongång?
Jag har firat julafton i Helsingfors en gång när jag var liten för att vi skulle fira farmor men mer än så har vi inte gjort. Mamma och pappa har pratat om att fira julafton/nyår i Thailand men jag har alltid sagt nej.
Vilket jullåt är den bästa?
Gillar inte jullåtar speciellt mycket men när min lillasyster sjunger "tänd ett ljus" på sitt sätt kan man inget annat än att le.
Vilken julfilm är den bästa?
Grinchen utan tvekan!

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
En julafton för länge sedan då min farfor levde (som förövrigt älskade julen mer än allt annat) så firade vi jul uppe hos honom i Norrland där min gammel mormor också bor. Jag kommer ihåg det så väl, han hade hyrt häst och släde som vi åkte runt i inne i byn under renfällar. Det var nog den bästa och mysigaste julen som jag någonsin upplevt. Då kändes det verkligen som att det var jul på riktigt!

Dagen före dopparedagen



Dagen igår

Igår vaknade jag upp hemma hos Nino. Gick upp och satte mig i soffan och drack te och tittade på tv innan det var dags för att bege sig till frissan. Han hade åkt till jobbet redan vid klockan 05.00 så jag var helt ensam. Hos frisören färgade jag mig utväxt som förövrigt blev väldigt bra. När jag var klar där åkte jag in till stan med Clara och hämtade ut ett paket till Nino. Clara skulle även kolla på en klänning och smycken till nyår. Väl hemma slog jag in de sista julklapparna och begav mig sedan därefter hem till Sofie där vi skulle äta Ben&Jerry's och titta på julfilmer. Det var faktiskt väldigt mysigt. Vid 23.00 kom Nino och Tony och hämtade mig, så åkte vi hem till Nino och sov. Idag har jag bara städat hela dagen. Både hemma och hos Nino. Och imorgon är det julafton och vi ska ha uppesittarkväll ikväll och göra en massa julgodis. Nino ville att jag skulle sova hos honom också men vi får se hur det blir. Isåntfall blir det första juldagsmorgonen som jag inte vaknar upp hemma. Tror inte att jag klarar det.


Soft kitty warm kitty little ball of fur, happy kitty sleepy kitty purr purr purr


Listan

1. En bild på en dagens "outfit"
2. En bild på mig som liten
3. En bild på mina närmsta
4. En bild på ett kärt minne
5. En bild på en rolig tid

6. En bild på en saknad vän
7. En bild på "today's cravings"
8. En bild på någon jag älskar
9. En bild på ett minne från i somras
10. En bild på någonting speciellt

Sleep tight

Även om jag börjar 10.15 imorgon så tänker jag redan nu krypa ned i sängen med en stor kopp varm te och prata lite med min fina innan jag somnar. Ska i och för sig se The Big Bang Theory, mitt favorit program innan jag slocknar men säger dock godnatt till bloggen redan nu så hörs vi mer imorgon. Tjing!

True

Sometimes when I say "I'm okey", I want someone to look me in the eyes, huge me tight and say, "I know you are not".

INSPO

GOOOOLD

Freedom

Hej bloggen! Ligger i sängen som en padda och moffar i mig choklad. Känner mig fri, fri som en fågel då jag skrev mitt sista prov för i år idag. Är äntligen klar med allting och imorgon är det julavslutning kl 12.00 i skolan. Efter det är det de sista julklapparna som ska inhandlas och sen är det bara att njuta, precis vad jag ska göra nu. Fast bara lite. Med min marabou, helt ensam. Hej!


INSPO



Godnatt bloggen

Slutade kl 14.00 idag och mötte upp Nathalie i handen direkt efter skolan. Tog en fika inne på café momo och tittade sedan i affärer eftersom att hon skulle köpa julklappar. Vi gick även igenom den lilla julmarknaden som finns i centrum och nu vill jag bara att det ska bli julafton. Vill umgås med släkten och bara mysa. Efter att ha gått runt i centrum så köpte vi med oss pepparkaksdeg och åkte hem till mig och bakade samt slog in lite paket. Våra peppisar blev jätte fina! Imorgon är det sista skoldagen och på onsdag har vi julavslutning. Can't wait.


Tired of this shit

Godförmiddag folket! Sitter i hemvisten och inväntar spanskan. Känner mig hur trött och seg som helst. Skulle bara vilja åka hem och lägga mig i sängen. Slutar 14.00 idag och då ska jag träffa Nathalie i handen då hon behöver lite julklappshjälp. Efter det måste jag hem och plugga inför spanska provet imorgon. Är riktigt less på skolan just nu. Less på våra jävla lärare som ALLTID ska trycka in prov överallt.


-


INSPO

Red n' gold

Inte långt kvar

Nu är det bara 5 dagar kvar till julafton och 13 dagar kvar till nyårsafton (min absoluta favorit högtid på året). Då ska jag ha lite vänner här hemma och bjuda på middag. Kommer säkert att bli jätte trevligt. Mycket mer planerat än så är det inte. Annars då, jovars det är jullov snart. Slutar skolan på tisdag och det känns helt underbart. Helt ofattbart hur skönt det känns att vara läxfri vs. provfri. Gissa vem som ska leva loppan... That's right, me.


Q/A

Postat av: Anonym
Har du en iphone 3 eller 4?
Sv: Jag har en Iphone 3G. Därav den dåliga bildkvalitén.

One look and I'm stuck


Weekend

Godkvällens! Ligger nedbäddad i soffan och äter brända mandlar som mamma & pappa köpt med sig ifrån Danmark. Dom var i Köpenhamn och i Malmö över helgen så jag har vart ensam hemma hela helgen. Nino sov hos mig i fredags och igår sov jag hemma hos honom. Igårkväll var vi tjejer på thaibuffé på King Tan som ligger på Sveavägen, jättebra ställe! Efter middagen åkte vi hem till Yasse och firade henne med lite annat folk + vänner. Jag och Nino åkte hem ganska tidigt men vaknade ändå vid 12.30 imorse. Hursom så har jag bara vart hemma idag och städat och adventsfikat med mormor och morfar vilket var jätte mysigt!


Mot stan

Hej på er allihopa! Om ett tag ska jag börja bege mig mot tåget för att sedan åka in till stan och gå på thaibuffé och fira Yasse som äntligen fyllt 18 år. Efter det ska vi fira henne ännu mer än vad vi gjorde igår. Igår var vi ju som ni redan vet på lokalfest i Skogås. Det var faktiskt helt okej förutom alla fjortisbrudar som stod och gnugga. Var hemma vid 03.00 tiden då Markel körde hem mig från Vh. Efter bara 30 minuter kom Nino hem till mig och sov. Han hade vart på julbord med jobbet. Nu ska jag fixa det sista. Hoppas ni får en jätte bra kväll!


Redo & klara!

Nu har vi lagat middag och fixat klart oss för kvällens bravader. Jag vet inte alls hur kvällen slutar men vi ska iallafall först hem till Jennie och gratta henne eftersom att hon har fyllt år. Sedan ska vi på lokalfest i Skogås och jag hoppas verkligen inte att det blir en massa bråk (som det oftast blir) men annars så önskar jag er en jätte bra kväll. Ta det lugnt ute i vimlet! Puss på er.


Out we going

Hallå bloggen! Sitter i soffan helt ensam, eller mormor kom precis över och jag visade henne alldeles nyss en video där en bil försvinner och sedan ska man leta efter den så hoppar det upp en jätte läskig människa som skriker - inte så populärt men roligt var det! Hursom så gick jag till 14.00 idag. Fick också tillbaka mitt matteprov och jag blev godkänd på och ni förstår inte vilken lättnad och lycka det är! Det finns nog inte någon annan som har slitit så hårt för det här såsom jag har gjort. Om ett tag kommer Clara hit för att laga middag med mig och sedan är det utgång som gäller med tjejerna. Hoppas på en jätte lyckad kväll! Jag vill fira!!! Känner mig jätte töntig men jag är så jävla dålig på matematik så att det är pinsamt.

Två bilder på min nya fina poncho

INSPO

Green and gold

Tre fingrar

Hallå peeps! Har precis ätit lunch och sitter nu med tjejerna och väntar in resursmatten. Efter den är det direkt hem som gäller och så är det non-stop plugg som gäller resten av kvällen! Känner mig helt lost och plus pressad eftersom att jag verkligen behöver klara båda proven. Matten nöjer jag mig med ett E men historie-provet ska jag fan inte få E på iallafall. Nu måste jag läsa på matten inför resursen.


Studynation

Kommer inte bli mer uppdatering från min sida ikväll. Måste koncentrera mig på studiefrågorna och matten. Men vi hörs som vanligt imorgon. Börjar 08.00 med idrott och slutar sedan vid 12.00 men har tyvärr resurs-matte kl 13.00 och jag måste gå dit ifall jag vill klara provet på torsdagen. Life's a bitch.


Gamla stan

Godkväll på er! Har precis gjort mig en härlig kopp av det hederliga kvällsrutin teet. Sitter i turban och försöker läsa på om index, ekvations lösningar/förenklingar, moms, kvadratrötter, potensekvationer, formler, förändringar/jämförelser, lån och ränta, amorteringar/avgifter, problemlösningar plus procentuella förändringar plus promille och ppm PLUS förändringsfaktorer. Som ni hör så är detta helt sjukt! Finns inte en chans i världen att jag kommer att bli godkänd på det här på torsdag. Plus att jag delvis har prov på medeltiden på torsdag också. Vad tror dem egentligen?! Förövrigt så har jag vart i gamla stan med klassen idag som ni redan vet. Var först på museeum och sedan åt vi en jätte mysig lunch och sedan vart det statsvandring plus lite julklappshandling. Jag köpte dock en jätte fin poncho som jag har tittat på hur länge som helst och idag slog jag äntligen till. Är så nöjd! Nu måste jag, som jag hoppas ni har förståelse för återgå till plugg.


Good night

Nu är det dags för mig att krypa ned i sängen och sova. Imorgon ska vi åka in till stan med klassen och gå på medeltidsmuseet och äta på resturang. Det ska faktiskt bli rätt skönt att få göra någonting annat än att sitta i skolan. Vi kommer nog förmodligen att stanna kvar i stan efter museet om jag känner oss rätt. Men vi hörs eventuellt imorgon. Sov så gott allesammans!


Omringad av vänner

Jag vet att jag inte alltid visar uppskattning och tacksamhet - Men jag är SÅ jävla tacksam och uppskattar verkligen ALLT som ni någonsin har gjort för mig! Jag är så otroligt lycklig över att jag har alla mina fina vänner som alltid ställer upp och finns där och mina otroligt förstående föräldrar som alltid vill mitt bästa. Jag vet att jag är så himla dålig på att visa och framförallt säga tack - Men nu säger jag det, TACK så jävla mycket för allting! Ni är otroliga. Utan er hade jag aldrig vart den jag är idag ocn framförallt inte stått där jag står nu idag. Ni är orsaken till varför jag är lycklig. Jag älskar er av hela mitt hjärta.

Du är bra!


Bättre & roligare

Nu har jag bestämt mig för att göra ett uppryck här på bloggen. Härmed kommer det att publiceras dresscodes och lite tips om styling osv. Känner att det behövs göras någonting så varför inte göra någonting som jag själv brinner för? Mode. Vi får se hur det här går. Tänker iallafall testa!


In school

Godförmiddag allihopa! Sitter i vår hemvist och har precis ätit lunch med tjejerna. Inväntar nu spanskan. Kommer förmodligen att få tillbaka mitt prov som jag gjorde förra veckan och jag har verkligen ingen aning om hur det gick. Allt jag skrev vara bara rena gissningar så förhoppningsvis får jag iallafall ett E åtminstonde. Hursom så hoppas jag iallafall att ni får en jätte bra dag!

INSPO

Red



My heart

Hej på er! Är relativt hemkommen från Nino. Han släppte nyss av mig. Sov hos honom igår och vi låg och tittade på film och drack glögg och åt ostbågar, bra kombo! Somnade väldigt sent igår så var helt död imorse när jag vaknade. Gick upp och bryggde kaffe och satte oss och pratade lite. Jätte mysigt! Om ett tag ska jag åka hem till familjen Andersson som ni redan vet på advents middag/fika. Vi ska också prata lite om vår Spanien-resa som vi ska göra i sommar. Det kommer att bli skitnajs!


Julklappar

Godkväll allihopa! Hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt väldigt trött då hela dagen har spenderats inne i stan. Började med att jag och Clara åkte in och handlade lite julklappar och åt en jätte mysig lunch. Senare mötte vi upp Tessi, Jennie och Felicia och strosade runt på jakt efter ännu mer julklappar. Är nästan klar med alla julklappar vilket känns väldigt skönt. Har bara några ytterst få kvar. Om en stund kommer Nino och hämtar mig och imorgon ska jag plus familjen och Claras familj hem till Sofie på middag. Det ska bli jätte mysigt!


Julbord

Sitter på min lillasysters fritids, jordbro gården och äter julbord. Alla är jätte mysiga och vi har handlat en massa fikabröd och snart är det lottdragning. Jag har köpt 12 lotter så hoppas på vinst!


Create

Sitter och ritar lite grann.. Är inte färdig med någon bild ännu men jag tröttnar så fort och blir alltid halvklar innan jag börjar på någonting nytt. Om ett tag ska jag åka iväg med familjen plus farmor till min lillasysters skola och äta julbord. Senare vet jag inte vad som händer. Men hoppas iallafall att ni får en jätte mysig fredag!

Friday Viernes الجمعة

Godmorgon bloggen! Kom nyligen till skolan och sitter nu med Clara och Cigdem och skriver på vår keynote om avverkning i den tropiska regnskogen. Igårkväll sov Clara och Sofie hemma hos mig och det var jätte mysigt. Vi drack te och åt lussebullar och satt och pratade om allt möjligt så som bara vi tre kan - ♥. Sedan låg vi och tittade på film, Love Actually och åt choklad i mängder. Påtal om ingenting så är mitt hus hemsökt eller någonting. Det hände en massa läskiga saker igår kväll som alla blev jätte chockade över. En tändare som låg mitt på bordet hoppade upp och slog i min tekopp, jag satt med båda händerna under hakan och tändaren låg ned på bordet så ingen har någon aning om vad som hände? Sedan hände det en massa andra konstiga saker när vi skulle gå och lägga oss plus att det hände en del konstiga saker imorse vid matbordet när vi åt frukost. Allting är bara så skumt och obehagligt. Nu måste jag fortsätta med vår keynote. Vi hörs senare!


Painting

Sitter och ritar och minns inte när sist det senast var jag satt såhär. Älskade att rita när jag var lite och satt nästan varje dag. Det här är kanske första gången på drygt 5 år jag sitter såhär.. Hm, kul är det iallafall OCH avslappnande. Får se hur slutresultatet blir.


Español mi amgio

Sitter för tillfället på spanska lektion. Har precis skrivit ett spanska-prov om personbeskrivningar. Skulle beskriva mig själv på spanska och berätta om vad jag hade på mig. Tror att det gick ganska bra. Efter denna lektion har jag matematik och ytterligare ett test som ni redan vet. Känner mig helt lost på det vi ska ha och är tveksam på om jag kommer att klara det denna gång. Ni får hålla tummarna för mig!

Haha älskar den här effekten på camen

Godmorgon Sverige plinge linge ling!

Godmorgon godmorgon! Sitter hemma i Ninos lägenhet och äter frukost samt går igenom matten som vi ska ha läxförhör på idag. Ekvationer och förenklingar med kvoten ur och division. Kul! Slutar ialllafall 16.00 idag så vi hörs väl någon gång under dagen vill jag tro. Hoppas ni får en fin dag!


Igår i gamla stan


Lussebak

Godkväll bloggen! Har precis ätit middag med familjen. Sitter just nu och väntar på att Nino ska komma hem från Bauhouse så att vi kan åka hem till honom. Har sovmorgon till 10.15 imorgon vilket känns otroligt skönt. Vad som dock är mindre skönt är att jag har spanska prov och läxtest i matematik. Känner mig helt vilsen när det gäller matten. Hursom så åkte jag direkt hem idag efter skolan, gick igenom matten och julbakade tillsamans med mamma. Har sedan dess bara suttit och pluggat samt fikat med familjen. Nu måste jag packa väskan.


We found love

Godmorgon godmorgon! Har precis haft digitalt skapande och blev precis klar med min "test" film i iMovie. Blev faktiskt mer eller mindre väldigt nöjd. Nu sitter jag på spanska lektion och är hungrig som ett as. Har lunch direkt efter spanskan och därefter prov i samhällskunskap. Efter provet åker vi förmodligen direkt in till stan för att äta och sedan möta upp pappa. Vi får se om jag uppdaterar mer idag annars så hörs vi mer imorgon. Ha en fin dag allesammans!


Storkyrkan

Nu är det dags för mig att börja tänka på den såkallade refrängen. Imorgon är det skola igen och jag har prov i samhällskunskap kl 13.20. Känner mig väldigt osäker och tror inte alls att detta kommer att gå vägen den här gången. Men jag får göra mitt bästa helt enkelt. Efter skolan ska jag och tjejerna åka in till stan för att möta upp pappa och sedan se en gospellkör i storkyrkan och tända lite ljus för våra saknade. Hoppas samtidigt på att få lite julstämning i kroppen. Det ska tydligen vara väldigt vackert med alla ljusen tända i kyrkan på kvällen.

Två gamla bilder från i vintras - Ni är bäst ♥

Utpumpad

Hallådär! Kom nyligen hem från gymmet. Är helt d.ö.d. i kroppen, speciellt i armar och axlar. Sophia och Jennifer följde också med till gymmet. Vi körde först 45 min på bandet och sen en bra stund på övervåningen (styrka) och var nästan där i två timmar. Kommer nog vara lagom mör och fin i kroppen imorgon. Nu håller jag på att laga mat och sedan vankas det läxor och en lång varm dusch. Påtal om ingenting så snöade det ute idag efter att vi var klara på gymmet. Vi hörs lite senare!


Hello santa


Dear monday die

Godförmiddag folket! Sitter för tillfället på spanska lektion och vill inget annat än att åka hem. Känner mig så extremt skoltrött och vill bara ha jullov NU! Vaknade kl 06.00 imorse och var i skolan vid 08.30 tiden. Slutar vid 14.00 idag och ska då åka direkt till gymmet med Lollo. Sen har jag också en massa plugg som jag måste ta tag i ikväll jag-orkar-inte-med-mitt-liv-idag. Dear monday die.

Elsas hemlighet

Ligger i sängen och läser världens bästa bok samt dricker och äter ben&jerry's. Kom nyligen ur duschen och har suttit och läst igenom mina instuderingsfrågar samt fyllt på dem under hela eftermiddagen. Eftersom att vårt modem har gått sönder har jag bara kunnat mobilblogga och det har inte fungerat alla gånger så därav den dåliga uppdateringen. I fredags var iallafall jag och Nino hemma hos mig. Mamma bjöd oss på middag och sedan tittade vi på Idol. Därefter åkte vi hem till honom och sov. På lördagen åkte jag in tidigt med tjejerna in till stan och julhandlade. Vi åt en jätte mysig lunch på sandy's och tog senare en fika på wayne's. Idag har jag bara legat hemma hos Nino och slöat. Tony kom över med lussebullar så vi gjorde kaffe och hade advents fika. Skön dag med andra ord.

Två bilder från i lördags

Party

Nu ska jag åka med tjejerna till Nynäshamn. Sedan sover jag hemma hos Nino så vi hörs inte fören imorgon. Har vart en riktigt dålig uppdatering men mitt mobil-nät har krånglat hela dagen så har inte kunnat mobilblogga. Hursom så hoppas jag att ni får en jätte rolig lördag kväll!

Ny blus, nytt halsband och nya skumtomtar - livet leker.

Tröttmössan

Godmorgon godmorgon! Gick upp kl 06.00 imorse och trodde att jag skulle avlida. Dock gick Nino upp kl 05.00 så jag ska väl egentligen inte ens klaga.. Sitter just nu med Clara och Cigdem i caféet. Vi håller på med ett no-projekt om den tropiska regnskogen. Åter till arbete, vi hörs senare! Hoppas ni får en jätte bra fredag.


Ben&Jerry's

Godkväll bloggen! Hoppas att ni har haft en jätte bra dag. Min dag har vart helt okej. Slutade vid 16.00 tiden och åkte direkt till gymmet. Körde ett skönt pass med kondition och styrketräning. Efter gymmet gick jag till pressbyrån och köpte den där nya drycken xubi (fast fruit in a can) och den smakade faktiskt jätte gott. Var hemma runt 18.00 tiden och åt middag direkt och tog en snabbdusch. Sedan kom Nino och hämtade mig och vi åkte ned till Konsum och köpte med oss Ben&Jerry's som vi ska äta ikväll. Jag är ju helt beroende av half baked...

En bild från igår när vi hade Öppet hus på skolan

Första december

Godmorgon världen! Idag är det 1:a december och julafton om bara 23 dagar, det känns så otroligt konstigt. Känns som att vi nyligen bara hade sommarlov? Hursom så sitter jag och dricker te just nu, har precis öppnat första luckan på chokladkalendern, haha! Såg också första avsnittet av julkalendern imorse, jätte mysigt! Hoppas ni får en riktigt bra dag så kanske vi hörs senare i skolan.

 


RSS 2.0