Despie

Nu har jag pluggat klart för ikväll - äntligen! Just nu ligger jag och tittar på Desperate Housewives och äter ben&jerry's. Imorgon börjar jag kl 08.00 med idrott och då ska vi vara i gymmet, riktigt najs!

 


Äntligen!


Te & plugg

Hade skrivit ett ganska långt inlägg men så började mitt internet krångla så det försvann. Tänker inte skriva lika mycket igen utan fattar mig kort. Gick i skolan till 16.00 idag och dagen har gått relativt fort. Var hemma runt 17.00 tiden och satte mig med näsan i studierna. Nu har jag precis duschat och ska sätta mig ännu en gång med en massa läxor. Måste läsa igenom en bunt studeringsfrågor som jag har i samhälle som jag senare nästa vecka ska ha prov på. Eftersom att ämnet är såpass brett är det lika bra att börja redan nu. Imorgon har vi öppet-hus på skolan och jag ska stå och ta emot en massa föräldrar och elever och bara vara allmänt trevlig. Svara på frågor angående vår nya linje sam/media på Fredrika Bremer.

image description

Godnatt

Har precis tittat klart på Kronjuvelerna med mamma & pappa och den verkligen super dålig, fint slut dock men handlingen var urusel. Hursom så börjar jag 09.45 imorgon så det börjar bli dags att tänka på refrängen. Får se om jag beger mig till gymmet direkt efter skolan, slutar sent så vi får se om orken räcker till. Vi hörs imorgon. Sov så gott folket!

Gym

Kom hem från gymmet för bara ett tag sedan. Är helt död! Känns som att det blev ett riktigt bra pass idag. Körde först på bandet 30 min och sen lite styrketräning. Körde ben, mage, rygg, axlar, bröst och biceps. Känner mig helt körd i armarna så kommer nog inte kunna göra någonting imorgon. Skönt när man känner att träningen verkligen tar och leder någon vart. Nu har jag en massa plugg som väntar...


Godmorgon

Godmorgon allihopa! Sitter framför The Voice med en kopp te och äter frukost. Har precis packat ned träningskläderna och om en stund ska jag börja bege mig emot bussen. Har sovit jätte dåligt inatt och vaknade redan kl 05.00 imorse så vi får se om jag verkligen orkar ta mig till gymmet efter skolan. Hoppas iallafall att ni får en jätte bra dag. Vi hörs eventuellt senare i skolan!


Två bilder från middagen


Pepparkakor

Idag är det 1:a advent. Jag har ingen julstämning i kroppen överhuvudtaget även fast vi har bakat pepparkakor och druckit julglögg idag. Kan mycket väl bero på att det inte finns någon snö ute men det är ju delvis skönt men ändå så är det just DET som hör vintern till. Hursom så var jag på middag hemma hos Sofie igår och senare under kvällen rullade det inte lite folk + vänner. Jag åkte till Nino direkt efter att ha städat undan allt efter alla. Vaknade kl 11.00 imorse av att Nino, Kroon och Tony skulle spackla och riva tapeter i lägenheten. Satte mig då i köket och drack kaffe och läste världens bästa bok som jag fått av Micaela. Nu måste jag torka håret och börja tänka på refrängen för imorgon är det skola 08.30 och efter det blir det ett bra pass på gymmet.


Heron city - In time

Godförmiddag kära vänner! Kom nyligen hem från Nino. Han och Tony skjutsade hem mig för bara någon halvtimme sedan. Ska alldeles strax slänga ihop lite mat och hoppa in i duschen. Igårkväll åkte jag med Nino, Markel och Micaela till Heron City för att gå på bio. Vi åt en jätte god Thaibuffé innan som brann i käften på mig! Vi hade jätte bråttom så vi fick slänga i oss maten men som tur var så hann vi nästan i tid till filmen. Missade bara några minuter i början. Förövrigt så såg vi In Time, jad hade redan sett den en gång men det är så himla bra det gjorde inte mig någonting alls! Efter Heron så åkte vi hem till Micaela och drack te och pratade en massa skit. Det var faktiskt jätte mysigt. Jag och Nino kom i säng runt 02.00 tiden skulle jag tro. Ikväll ska jag hem till Sofie och äta middag vilket ska bli jätte mysigt.

Haha världena sötaste hund!

Lussebullar & julmust

Kom precis hem från skolan. Gick lite tidigare pågrund av världens vidrigaste mensvärk. Ligger just nu i soffan och äter lussebullar och dricker julmust. Ikväll ska jag hem till Nino och laga mat åt honom (tvärt om för en gångs skull) och vi ska bara ta det ytterst lugnt ikväll.


Lång dag

Hej allihopa! Har haft en lång och jobbig dag idag, kom inte hem fören vid kl 17.00. Humöret vände dock väldigt snabbt när jag såg att mamma hade köpt en chokladkalender till mig, just like the old days ♥. Om ett tag kommer Nino och hämtar mig, jag kom nyligen hem från gymmet och känner bara att jag vill lägga mig ned och dö lite. Skulle behöva lite massage också.. Man kan ju alltid hoppas lite iallafall.


Nostalgi

Godkväll bloggen! Har suttit med näsan ned i matteboken nästan hela kvällen. Förutom det så har jag vart hemma hos Sofie. Åkte hem till henne med tjejerna efter skolan och vi köpte även med oss en varsin Ben&Jerry's påvägen hem. Bänkade oss i soffan framför en massa VHS-filmer. Bland annat tittade vi på Pelle Svanslös, vilket är enligt mig den bästa julkalendern. Imorgon börjar jag kl 10.15 och slutar vid 16.00. Då har jag två bokade färgningar som jag ska göra och sedan ska jag direkt till gymmet. Vet inte riktigt hur uppdateringen blir imorgon för direkt efter gymmet åker jag hem till Nino och sover. Men ni lär väl märka. Hursom så hoppas jag att ni har haft en lika bra dag som jag, om inte så är det en ny dag imorgon.


Plugg & middag


Planer för veckan:

Onsdag - Skola/Nostalgikväll med tjejerna
Torsdag - Skola/2 st fransfärgningar
Fredag - Skola/Filmkväll vs. fest
Lördag - Gymmet/Sofie
Söndag - 1:a Advent, julstjärnan ska upp!


Död

Sitter och räknar lite matematik. Håller på och lär mig räkna amorteringar och index. Går faktiskt rätt bra. Har läxförhör på torsdag så har även pluggat lite på det också. Har även lite spanska som jag behöver göra. Skolan är verkligen rolig.. Hursom så har jag och mamma vart på gymmet tillsammans idag. Det var riktigt skönt och jag är riktigt sugen på att komma igång igen. Kände att jag hade tappat lite men det är bara att ligga i och köra på så som man gjorde förut så är man där igen innan man vet ordet av det. Kommer säkert vara helt död imorgon.


Q/A

Postat av: Anonym
Hej Sofia! Läste i ett inlägg i din vän micaelas blogg om du och nino är tillsammans. Är ni det? Ni är så sjukt fina tillsammans<3
Sv: Hej på dig! Ja jag såg också det. Man vet aldrig.

Smurfarna

Godförmiddag världen! Har precis haft lunch så sitter tillsammans med min broder i hemvisten och dricker kaffe. Snart ska vi ha sam/sam och då ska vi få lussebullar av vår lärare, hur najs?


Godnatt bloggen

Nu är det dags för mig att sova. Har tittat på Mitt Feta Syrianska Bröllop tillsammans med mamma i soffan samt druckit te och pratat lite. Imorgon direkt efter skolan ska vi till gymmet tillsammans, och jag har inte vart där nu på ett bra tag så det ska bli intressant. Hursom så ska jag iallafall ta det lugnt efterson att jag inte är helt frisk ännu. Nåja, vi hörs mer imorgon. Sov så gott allesammans!

En tom plats

Ännu en dag. Fortfarande tom. Spelar ingen roll om jag skrattar eller gråter - Fortfarande tom. Det finns en plats inom mig som skriker efter dig. Det finns en plats inom mig som ber och bönar om att få dig att komma tillbaka. Det finns en plats i mitt hjärta som saknar att få vara hel. Det finns en del av mig som är borta - Den delen är du. Även om tiden har gått så har såren aldrig läkt. Jag vill inte få dom läkta, jag är för rädd. Jag är för rädd för att förlora dig mer än vad jag redan har gjort. Tiden kanske går, men jag glömmer aldrig. Jag glömmer aldrig bort ditt ansikte eller din famn. Det hugger i mitt hjärta - Jag vill hålla dig kvar. Jag finns kvar här utan dig, du glömde mig här helt ensam. Ensam kvar bland människor som inte förstår mig så som du gjorde. Det spelar ingen roll vad visaren på klockan pekar - Du finns alltid där inom mig oavsett tid på dygnet. Jag älskar dig mer än alla skalor i världen kan mäta. Jag vet att det blev för tungt på slutet, därför lämnade du oss, framförallt mig. Men du ville aldrig lämna oss egentligen. Jag hade gett dig alla världens chanser för att få dig tillbaka på fötter igen. Jag hade aldrig gett upp - Du hade aldrig velat det. Jag hade kämpat, med dig. Vi tillsammans. Du var aldrig ensam. Jag fanns alltid där. Jag slutar aldrig hoppas på att mirakel ska ske. Du var mitt mirakel - Bevisa det! Jag vill aldrig sluta hoppas på att du en dag ska komma tillbaka till mig. Jag var din lilla prinsessa - Du var min hjälte. Du skulle alltid rädda mig. Vart är du nu? Jag behöver en räddning - Dig! Du har alltid sagt att änglar finns för dom som vill se vingarna - Jag såg dina. Ibland när jag är ledsen och blundar en stund kan jag se en skymt av dig. En liten skymt som ger mig hopp - En bekräftelse om att du fortfarande finns kvar hos mig även om jag inte kan snudda vid dig. Jag kan fortfarande känna dig i mitt hjärta - Det kan ingen ta ifrån mig. Även om det gör ont och även om tårarna rinner så finns det ett leende bakom allting som är ditt. Jag ser dina vingar farfar - Min egna ängel.


2 cool 4 school

Sitter för tillfället i hemvisten tillsammans med tjejerna, har precis ätit lunch. Om ett tag har jag spanska och då ska vi fortsätta med att titta på film. På torsdag har jag prov i spanska och då ska vi göra personbeskrivningar från filmen. Förövrigt så är jag SÅ galet snorförkyld. Kan knappt andas och hostar som en blådåre. Efter skolan är det direkt hem och och kurera sig som gäller. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!


My everything

Sitter just för tillfället i sängen och dricker te samt trycker i mig lite choklad. Det är ju trots allt fortfarande helg så det känns lite okej, men bara lite. Tidigare idag skjutsade Nino mig och tjejerna till Vaskos. Där satt vi i nästan 4 timmar och åt och bara pratade. Som Sofie nämnde i deras blogg - Jag känner mig som en helt ny människa. En stor sten har lättat ifrån mitt bröst. Ni är det bästa jag har ♥.


Slappsöndag

Godförmiddag världen! Sitter just nu med tjejerna framför tvn och tittar på Så Mycket Bättre och dricker te. Om ett tag ska vi börja klä på oss och bege oss till ghettot (Tungelsta) för att äta pizza på Vaskos. Igår var tjejerna här och åt middag och det var verkligen jätte trevligt. Super sköna tjejer hela bunten! Kom i säng vid 05.00 tiden ungefär. Vaknade redan vid 10.00 imorse. Vi hörs lite senare!


Tjejmiddag

Hallå gullproppar! Har vart en usel uppdatering idag men jag har haft fullt upp hela dagen. Igår sov jag ju som ni redan vet hemma hos Nino. Imorse kom han in med frukost på sängen, jätte gulligt ♥ Sedan körde han hem mig för att han och Markel skulle gymma tillsammans och för att jag skulle börja städa och fixa inför tjejmiddagen. Just nu sitter jag nyduschad i soffan och Clara har precis bakat en kladdkaka. Ikväll blir det hemmagjord pizza, vin, charader och förhoppningsvis en massa skratt. Hoppas ni får en riktigt bra kväll!


Mela lis

Godkväll bloggen! Sitter just nu med Clurre och vi har precis ätit thaimat från Thaivagnen i Vh. Alldeles strax ska vi titta på Idol och inte heja på Moa (i dig Sofie!) senare ska jag åka hem till Nino och sova hos honom. Tidigare idag har vi suttit och pysslat bland annat gjort lite roliga grejer till tjejmiddagen imorgon. Men nu ska jag vara lite social med min invalido-vän. Hörs mer imorgon!


Bamboo Palace

Kom hem för ett tag sedan! Sitter och väntar på att middagen ska bli klar. Pratade nyligen i telefon med Clara och jag vet knappt vart jag ska ta vägen!!! Har gåshud över hela kroppen och är SÅ galet taggad. HELT SJUKT!!! Hursom så var vi med klassen på Naturhistoriska museet och gick på Cosmonova och såg filmen Born To Be Wild. Den var jätte mysig. Den handlade om elefant- och små apungar som förlorat sina mammor och blivit omhändertagna av människor. Blev helt kär. Efter Cosmonova gick vi till Bamboo Palace och åt sushibuffé. Hade så otroligt ont i magen efteråt. Åt alldeles för mycket. Skulle ha stoppat vid 8:e biten.. Dagen har rullat på väldigt fort idag och vi har även spanat in h&m's nya kollektion: Versace. Inget som alls faller mig i smaken dock men det var väl lite coolt. Väldigt flippade modeller och färger men vill man sticka ut så buy it.


I'll take care of you


Naturhistoriska museet

Godmorgon läsare! Sitter just nu tillsammans med tjejerna på tåget. Vi klev på fel tåg så vi kommer att bli försenade... Andra gången nu när vi ska göra någonting med klassen.. Aja vi hörs lite senare. Ha en jätte härlig dag allihopa!


Beställt

Fick hem h&m katalogen idag och har redan beställt hem lite fina plagg. Hittade en jätte söt blus och en riktigt snygg stilren enkel svart klänning med djuprygg. Är SÅ nöjd!

Work

Hej på er! Tjejerna lämnade mig bara för ett tag sedan. Har färgat Sofies, Claras och Julias ögonfransar och det gick faktiskt jätte bra och huvudsaken var ju att de blev nöjda! Vi har även fikat och ätit upp resten av cheesecaken jag bakade i fredags. Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli middag men först ska jag nog hoppa in i duschen. Vi hörs lite senare gullisar! Fred ut.


3 färgningar

Har redan tre stycken (kanske fyra) bokningar av frans-färgning imorgon. Eftersom att min e-mail inte är aktuell just nu så kan ni också kontakta mig via "meddelande" kategorin på Facebook om ni skulle vilja vara mer privata dvs. Annars kan ni fortfarande höra av er till mig via bloggkategorin "färgning av fransar&ögonbryn".

Paus fika

Godkväll allihopa! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag lite bättre tillskillnad från kaoset igår. Hursom så gick jag i skolan till 16.10 idag. Tog bussen till vh och mötte sedan upp min fina Nathalie och tog sedan en fika på Paus. Satt där ett väldigt bra tag och bara pratade, pratade och pratade. Var verkligen SÅ himla skönt. Under kvällen har jag bara suttit vid facebook och jobbat lite med photoshop. Lär mig nya saker hela tiden vilket är jätte roligt. Har en kurs i skolan som heter Digitalt-skapande där vi jobbar mycket med photoshop som att byta ansikten, göra afischer, skivomslag osv. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ned i sängen. Börjar nämligen kl 08.00 imorgon med idrott. Kul? Inte ett jävla dugg.


Färgning av fransar/ögonbryn

Nu är det såhär att jag ska börja färga fransar och ögonbryn. Min mamma jobbade tidigare med detta och jobbade då på salong med färgning av bryn & fransar. Tar ca 20-30 minuter att färga och jag tar bara 50 kronor per färgning vilket är väldigt billigt då det annars kostar 250-300 kronor på salong. Är någon intresserad är det bara att kontakta sig till mig här i bloggen. Lägger in en kategori så att ni får det enklare att kontakta mig. (Min e-mail är inte tillgänglig för tillfället)

Exempel på hur resultatet av färgningen skulle kunna bli.

failed

Hallå bloggen! Känner mig helt tom, trött och ledsen. Är så enormt trött på allting just nu. Även om utsidan ler så finns det så mycket mer som döljer sig här på insidan. Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Behöver få komma på andra tankar. Blir ingen mer uppdatering idag. Vi hörs imorgon, hoppas ni föstår.
Tre bilder från idag - passar inte alls ihop med hur jag mår just nu dock.

Happiness

Klickade precis hem en klänning som jag ska ha på nyår och det bästa var att jag inte behövde betala klänningen själv (Tack lilla fina pappa) vilket var en stor lättnad då det är lite tunnt i kassan just nu. Sedan pratade jag med mina föräldrar och fick nyligen veta att dem ska på 40-års fest på lördag så det innebär att jag är ensam hemma och då ska jag bjuda hem lite tjejer och ha tjejmiddag. Jag är rätt glad just nu.

Fars-dag ♥

Idag är det fars-dag därav dålig uppdatering. Sitter just nu i soffan tillsammans med familjen och fikar. Gav precis pappa sin fars-dag present och det var inget speciellt men han blev tårögd. Det betydde mer än allt - Jag älskar dig världens bästa pappa. Vi hörs lite senare!

 


A/Q

Postat av: Anonym
hur blev du helt blond? alltså kan du ge tips på vad du använde för hårfärg och sånt? när dufärgade från svart och brunt till blondt?

Sv: Från början var jag näst intill svarthårig innan jag färgade mitt hår blont. Det var verkligen jätte mörkt och det tog sin lilla tid innan jag fick färgen som jag ville ha. Jag gjorde det man aldrig ska göra - färga själv hemma! Jag köpte till och med en jätte billig hårfärg på Ö&B som bara kostade ynka 30 kronor. Första färgningen gjorde att mitt hår blev alldeles gult mitt uppe på hjässan medan underhåret fortfarande var en aning mörkare. Dagen efter köpte jag ännu en till färgning som gjorde längderna lite ljusare. Samma dag köpte mamma ett silver-schampoo som blekte mitt överhår så extremt så att det nästan blev alldeles vitt, dock var resten av håret fortfarande gult. Efter att ha använt silver-schampoot i ca en vecka bokade jag tid hos frisören. Där gjorde jag först en avfärgning och sedan en blekning. Efter första blekningen gjorde jag därefter 4-5 till som gjorde att mitt hår fick en jämnare nyans. Man ska vara väldigt försiktig när man bleker håret eftersom att det är så pass slitsamt för håret, därför är det väldigt bra att använda hårinpacking som återger håret sin fukt & glans. Mitt hår blev väldigt skadat efter alla dessa blekningar och jag vart tvungen att klippa av några jobbiga centimeter. Idag har mitt hår fått tillbaka sin lyster och det är tack vare hårinpackningar, värmeskydd och min frisör som vet vad hon gör.

Myskväll


Tre fingrar

Godkväll gullisar! Har precis bjudit tjejerna på middag som jag för ovanlighetens skull lagade alldeles själv. Det blev faktiskt väldigt gott! Nu ligger vi i soffan alldeles proppmätta och väntar på cheesecaken som står i kylen ska bli klar. Senare blir det Idol! Hoppas ni får en lika skön kväll som jag med gott sällskap.

 


Tired

Nu blir det sängen för min del, äntligen. Blev precis klar med min historia-uppsats vilket är en enorm lättnad. Imorgon är det äntligen fredag och då ska jag laga mat åt mina bästa tjejer! Förövrigt har jag fikat med Nathalie idag på espresso house och shoppat lite innan jag begav mig hemåt. Nu ska jag dejta kudden. Hörs imorgon!


Pluggar

Sitter och pluggar som vanligt. Börjar nästan bli som en standard det här! Är riktigt less på skolan just nu. Har suttit med skolarbeten sen jag kom hem idag. Nu tänker jag lägga allt vid sidan om ett tag och dricka lite te och äta en socker-lussebulle som mamma och pappa köpt till mig idag. Imorgon har jag sovmorgon och börjar 10.15 så imorgon tänker jag mer eller mindre sova ut ordentligt.

(Min bulle ser ut som ett bröst)

Godmorgon världen

Godmorgon gullisar! Blev aldrig någon uppdatering igår och anledningen till det var för att jag gick och la mig jätte tidigt. Gick upp kl 05.30 imorse då vi skulle ta 07.00 bussen till Torvalla och bada. Dock var inte jag med (inte Clara heller, men Sofie var hurtig osv) då jag fortfarande är jätte förkyld. Sitter just nu på engelskan så ska börja göra lite nytta nu. Vi hörs senare! Ha en fin dag allihopa.


Studynation

Kom nyligen hem från skolan och är illa tvungen att ta med mig skolan hem. Sitter förtillfället och pluggar matematik och dricker varm choklad. Kan iallafall glädjas åt att pappa snart kommer hem med donken-mat till mig.


Paus bagarstuga

Kom precis ur duschen och ska alldeles snart göra mig en kopp te och bädda ned mig i sängen. Tidigare idag var jag och tjejerna på Paus och jag bjöd dem på fika. Sedan gick vi igenom lite läxor och självklart blev det mer prat än plugg. Idag var det första dagen i skolan efter höstlovet och jag kan erkänna att det kändes riktigt tufft imorse. Kände mig helt urpumpad då jag legat och hostat som en dåre hela natten. Såklart blev man överöst med inlämningsuppgifter samt prov/läxförhör när man kom till skolan. Kul att vara tillbaka (idioter)!


Beck

Ligger i sängen och dricker te och umgås lite med mina bästa vänner Ben&Jerry och tittar på Beck. Är fortfarande jätte förkyld men är som tur är iallafall på bättringsvägen. Imorgon vankas det skola och efteråt ska jag och tjejerna plugga lite och senare ska jag och pappa övningsköra igen. Nu ska jag fortsätta med att titta på Beck och vara lite social med Ben&Jerry. Vi hörs mer imorgon!

 

 


True

Fri(end), Boyfri(end), Girlfri(end), Bestfri(end).
Everything has an end, except Fam(ily), it has 3 letter that says
I Love You.

Vila i frid

Godkväll bloggen! Kom nyligen hem från att ha vart och tänt ljus på min gammelmorfars grav samt ett ljus för min farfar på minneslunden. Det var så himla fint med alla ljusen som lyste på gravstenarna. Högg till riktigt hårt i bröstet när jag insåg att det var sex år sedan som min farfar lämnade oss kvar på jorden och fyra år sedan min gammelmorfar gick bort och mina andra gammelmorfar för bara två år sedan. Tårarna började sakta rinna när vi tände ljusen för dem.

Innan så övningskörde jag med pappa och den här gången gick det mycket bättre än förra gången. Körde på 3:ans växel idag och har äntligen börjat hittat dragläget. Det går framåt. Igår åkte jag och tjejerna på fest i handen tillsammans med Ande. Kom i säng runt 4 tiden och kände mig helt slut. Imorgon börjar skolan igen och då är det dags för nya starka tag. Längtar inte alls...

Julskinka

Mamma har gjort julskinka så jag ligger nedkrypt i soffan med knäckemacka och te. Känner mig mycket bättre idag och har ingen feber längre så vi får se vad som händer ikväll!


Far & dotter kväll

Godkväll läsare! Sitter i soffan tillsammans med pappa och tittar på filmen Thor. Mamma är på middag med sina kollegor och lillsyrran sover hos farmor så det är bara jag och pappa hemma. Vi har ätit sushi och hyrt några filmer så det blir filmkväll för hela slanten. Känner att det är just precis det jag behöver just nu. Imorgon ska vi kanske åka till Sickla och gå på bio och äta på Texas LongHorn. Får se hur jag mår och om orken finns. Hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs mer imorgon.

Godmorgon

Godmorgon peeps! Var hos läkaren kl 08.00 imorse och fick antibiotika och hostmedicin utskrivet. Efter det åkte vi till apoteket och det visade sig att läkaren hade skrivit ut en medicin som hade utgått så dem får inte in ny medicin fören kl 16.30 idag, typiskt! Efter det åkte jag med pappa och övningskörde och det gick faktiskt jätte bra. Börjar lära mig bilen nu. Om ca 1 timme drygt ska jag till frisören och färga min äckliga utväxt. Hörs lite senare och hoppas ni får en jätte härlig dag allesammans!


Inga framsteg

Sitter i soffan och kämpar både med ett skolarbete och min förkyldning som inte alls verkar vilja ge med sig. Misstänker att jag har fått halsfluss men jag hoppas verkligen att jag har fel. Har så otroligt ont i halsen när jag sväljer och halsmandlarna är som två tennisbollar. Har vart såhär i snart två veckor nu och börjar faktiskt ledsna en aning. Hursom så var vi iallafall hemma hos Rasmus igår som var trevligt. Kom hem runt 04.00 tiden någon gång då jag och Joel stod och pratade en bra stund innan jag gick innanför dörren och la mig. Känns SÅ otroligt skönt att veta att man har alla dessa vänner som alltid ställer upp och finns där när man behöver dem. Jag behöver verkligen allt stöd jag kan få just nu.
Ni är guld värda!

Bild på mig & min fina från igår

Utgång

Då var det dags för mig att göra ett uppryck. Både sugen men ändå lite fööör bekväm här i soffan. Vi ska nämligen hem till Rasmus där lite folk befinner sig. Får se hur länge jag stannar med tanke på min förkyldning osv. Men hoppas ni har/får en jätte härlig kväll allesammans!

Sushi for the win

Som ni tidigare vet så var jag och tjejerna och åt sushi i haninge centrum. Det var faktiskt jätte trevligt! Nu ligger jag placerad som en soffpotatis i soffan med choklad och te och tittar på TBBT. Har nyligen pratat med Maritha på Paus och fick nyss höra att jag ska hjälpa henne med ett julbord framöver, kul! Sen har jag ett lönespec att hämta ut - vilket inte kunde komma mer lägligt! Nu ska jag dricka mitt te medan det är varmt så hörs vi lite senare förhoppningsvis. Är fortfarande jätte förkyld så orkar inte sitta vid datorn och uppdatera så mycket så som jag skulle vilja så jag hoppas att ni förstår varför bloggen är som den är just nu.


Lunch

Godförmiddag allihopa! Sitter för tillfället och väntar på bussen. Ska luncha tillsammans med tjejerna. Clara och Madde ska få äta sushi för första gången, jätte kul! Igår var vi hemma hos Gustav i hans lägenhet, hamnade senare på donken. Imorse gjorde jag och Sofie scones och drack te, typisk London frukost.


Pizza hut

Hellå folkens! Har precis ätit middag tillsammans med mamma. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Vad som händer ikväll är ännu oklart men någonting ska vi försöka hitta på. Är ganska less på att ligga hemma nu. Tidigare idag var vi och åt lunch på Pizza Hut i handen. Fick även med oss Maddie från klassen och satt i nästan tre timmar och bara pratade och åt. Sedan blev det en tripp i centrum och jag hittade en jätte fin lång stickad grön kofta som kommer att vara super fin nu i höst/vinter. Nu ska jag hoppa in i duschen!


RSS 2.0