Godnatt bloggen

Nu är det dags för mig att krypa ned i sängen. Har legat i soffan med mamma hela kvällen och tittat på Mitt feta syrianska bröllop och ätit pepparkakor och druckit julmust. Imorgon ska jag upp kl 08.00 för att hjälpa min lillasyster iväg till skolan. Senare på förmiddagen ska jag och tjejerna luncha tillsammans. Men nu måste jag verkligen sova om den här förkyldningen ska gå över någongång. Godnatt gullisar!

Junibacken

Godkväll bloggen! Hoppas allt är bra med er. Själv är jag fruktansvärt förkyld och mår jätte dåligt. Har vart en väldigt dålig uppdatering på sista tiden och det är bara för att vårt internet inte har vart i bruk. Men nu är jag tillbaka iallafall! Idag åkte jag in med tjejerna samt mina småkusiner till Junibacken. Vi hade med oss pannkakor och fika och hade det jätte mysigt. Sen åkte vi sagotåget och det måste nog vara det bästa med hela Junibacken. Kom hem runt 15.00 tiden då vi åkte in vid 09.00 tiden så det blev en helt perfekt lång dag.


Fina farmor

Godmiddag kära vänner! Sitter och fikar tillsammans med farmor och mamma. Har inte träffat farmor på hur länge som helst och jag har verkligen saknat henne. Berättar om gårdagen såfort vårt internet börjar fungera, uppdaterar från mobilen just nu.


Sjuk

Godmorgon bloggen! Var hos läkaren tidigt imorse och tog prover. Ligger just nu hemma med världens hosta och feber. Har fått medicin och vitaminer så hoppas verkligen att jag blir frisk nu till lovet! Mamma har köpt pepparkakor och lussebullar till mig så det ska jag sysselsätta mig med nu. Ha en fin fortsatt dag!

 


Q/A

Postat av: Emma
Hej Sofia! Skulle inte du kunna lägga in bild på detta och svara på några frågor? 1.Hur ser ditt rum och din garderob ut? 2. Vad brukae du ha för väska och i den (roligt) ? 3. Hur mycket pengar får du i månaden och vad måste du betala själv? 4. Favorit smyckes affär? Du är så himla vacker och blir väldigt bra på bild (avundsjuk tjej). Kram och lycka till i framtiden :) Jag läser din blogg varje dag!

Sv: Hej Emma! Visst kan jag göra det. Kan kanske redan göra det imorgon beroende på hur jag mår osv. Har för tillfället feber så vi får se om det kommer upp några bilder imorgon. Tusen tack och en massa lycka till kramar tillbaka!

My last

Hello people! Sitter just nu på svenskan tillsammans med Clara i ett grupprum. Vi var för "störiga" så vi fick inte vara kvar i klassrummet.. Slutar om drygt en timme och då ska jag till centrum med tjejerna och fixa min nya klocka som jag fick av mamma och pappa när dom kom hem från Göteborg i söndags. Sen ska vi titta på lite maskerad kläder eftersom att det är halloween i helgen. På återseende!

Frussen

Kom nyligen hem och har bäddat ned mig i soffan iklädd i min onepeace med en varm kopp te. Imorgon har jag prov i uthållighet så tänkte läsa igenom kompendiet innan jag gör någonting annat. Hörs lite senare!


Red chic

Hola guapos! Sitter just nu på spanskan och gör personbeskrivningar. Har alldeles strax lunch och min mage håller på att ta livet av mig. Är så galet jävla hungrig. Som grädden på moset har jag världens huvudvärk och hosta också. Håller nog på att åka på en rejäl förkyldning tror jag. Funderar på att åka hem efter lunchen och kurera mig. Nu måste jag förstätta med mitt arbete. Peace and love fellows!


Guld värda


Plugg

Godkväll bloggen! Ber om ursäkt för en riktigt dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med läxor hela eftermiddagen. Har suttit och läst igenom idrotten om uthållighet som vi ska ha provskrivning på snart. Förövrigt så slutade jag kl 14.30 idag då vi hade en massa föreläsningar och diskussioner i skolan angående FN eftersom att det är FN-dagen idag. Även om jag står för jämställdhet osv i samhället så har den här dagen vart mer seg är intressant. Nu ska jag dricka upp min choklad och sedan krypa ned i sängen. Bättre uppdatering imorgon!


Mys i soffan

Ligger i soffan med en kopp te och tittar på Beck med Nathalie som trevligt sällskap. Känner mig helt slut. Har städat hela morgonen efter gårdagens bravader. Jag hade lite folk här hemma och det var faktiskt väldigt trevligt trots småsaker som hände men sådant hör väl till antar jag. Mitt internet på datorn fungerar inte så jag mobilbloggar just nu så vi får se sen om jag uppdaterar. Xo



Spagetti

Hej på er! Har en massa saker att stå i idag så det kommer antagligen att bli en rätt gles uppdatering idag. Igår var vi ju som sagt och såg premiären av Paranormal activity 3 och jag har nog aldrig upplevt en sådan rädsla på bio förr. Helt sjuk film! Både Clara och Sofie satt och kramade ihjäl mina armar och jag visste inte vart jag skulle ta vägen vid vissa tillfällen. Ikväll kommer tjejerna från klassen för lite tjejmiddag så nu måste jag hoppa in i duschen och börja fixa lite här hemma. Nathalie står och lagar spagetti för tillfället så först blir det lunch!

Hemma hos mästerkocken


I'm gonna swag it out

Godmorgon världen! Sitter för tillfället i ett grupprum med tjejerna och skriver på ett projekt. Är så brutalt hungrig så att jag håller på att dö! Slutar om ca 30 min.. Ikväll ska jag hem till Sofie då hon ska bjuda oss på middag och efter det beger vi oss mot heron för Paranormal activity 3 premiären. Peace
En bild från igår när vi var hemma hos Clara

Historia

Har precis haft idrott och sitter nu på Historian och skriver om Commodus. För er som inte vet vem han är så kan jag berätta att han var en romersk kejsare en gång i tiden. Nu lärde ni er något nytt. Slutar om drygt en timme och då bär det av hemåt och sedan emot Clara för film-mys med tjejerna.


Godmorgon sverige plinge linge ling

Hoppas allt är bra med er! Själv känner jag mig riktigt utvilad och som ett plus i kanten så skiner solen utanför. Alldeles strax ska jag bege mig till skolan. Börjar 12.05 idag. Efter skolan åker jag eventuellt hem till Clara för att se Paranormal activity 2 eftersom att vi ska se premiären av 3an imorgon på Heron City. Jag är livrädd. Nu ska jag äta klart min gröt, vi hörs eventuellt i skolan. Fred ut.


Bad update

Riktigt dålig uppdatering från min sida idag samt igår. Slutade skolan kl 12.00 idag och mötte upp Nathalie för en fika på Momo i centrum. Sedan tittade vi runt lite i affärer innan vi åkte hem till mig och åt middag. Nu sitter jag alldeles ensam och ska snart hoppa in i duschen. Imorgon har jag sovmorgon till kl 12.00 vilket känns ypperligt skönt. Nu ska jag passa på att dricka upp mitt te medan det är varmt. Ciao


Q/A

Postat av: Anonym
Vart är skorna ifrån?
Sv: Mina svarta skinnstövlar kommer faktiskt ifrån DinSko.

Done

Äntligen klar med matteprovet! Gick väl sisådär. Hoppas åtminstonde på ett G. Alldeles strax börjar mitt språk och jag sitter förtillfället i vår hemvist och väntar på stt Sofie ska skriva klart provet. Egentligen vill jag bara gå och äta och strunta i språket...


Matteprov

Sitter just nu och väntar på bussen. Kl 10.00 har jag matteprov och jag är äckligt nervös. Känner mig osäker på allting men vi får väl hoppas att det går vägen. Ha en bra dag!

 


Älvsjö - Djurgården

Hej på er allihopa! Kom nyss ur duschen och ska alldeles strax göra en varm kopp te. Idag har jag övningskört för första gången vilket gick jätte bra, dessutom var det hur kul somhelst så måste väl ta och passa på att övningsköra igen nu i veckan. Tidigare ikväll åkte jag med Clara och Nathalie in till stan för att kolla på Sofie när hon spelade match emot fula Djurgården. Såklart vann Älvsjö med 5-4. Peace


Övningsköra

Godeftermiddag kompisar! Sitter för tillfället hemma hos Nathalie och väntar på att hon ska bli klar med kaffet. Igår träffade vi hennes två killkompisar och kom hem runt 04.00 tiden. Om ett tag ska jag övningsköra med pappa och Nathalie ska följa med som mitt moraliska stöd. Det kommer säkert att gå åt helvete, känner det redan nu. Men jag hoppas att ni håller tummarna för mig och att det går bra!

Godisgrisar

Sitter just nu med Nathalie i soffan och äter godis och tittar på MTV. Vi ska snart äta middag och senare ska vi hem till henne. Blir inga fler inlägg ikväll, var dessutom mitt första inlägg för idag såg jag nu. Men vi hörs mer imorgon gullisar och ha en jätte härlig lördag. Ta hand om varandra!


Middag

Kom hem för ett ganska bra tag sedan. Pärlan har bjudit på jätte god mat och efterrätt, så duktig! Efter maten gick vi hem till Sofie och tittade på Green street hooligans samt Never back down. Har precis tvättat bort sminket och ska alldeles strax krypa ned i sängen och sova.
Imorgon ska jag träffa min fina vän Nathalie som jag inte sett på ett bra tag nu, så det ska bli jätte roligt att få spendera lite tid med henne. Hon kommer även hit och äter middag, sedan sover vi nog över hos henne och på söndag ska jag få övningsköra för första gången. Kommer. Dö.





Today's


Friday

Nu ska jag alldeles strax åka hem till Clara för middag med tjejerna samt myskväll. Kommer att bli jätte mysigt att bara få ta det lugnt och även få prata lite tjejsnack. Behöver få ur mig lite saker. Såg att ni även har ställt lite frågor i vissa inlägg, jag svarar på dem när jag kommer hem för nu har jag inte riktigt tid men medan så får ni några "dagens" bilder. Ha en härlig fredag!

Frukost i skolan

Har engelska lektion just nu och sitter i ett grupprum tillsammans med tjejerna och skriver ett grupparbete som vi ska redovisa nästa vecka. Ikväll ska jag hem till Clara då hon ska bjuda mig och Sofie på middag. Det ska bli mycket spännande och se vad hon ska hitta på för nått! Nu ska jag äta klart min frukost eftersom att jag inte hann det imorse pågrund utav läkarbesök. Make love not war

Kvällsmys


Dagens

Slutade kl 16.00 idag och hade utvecklingssamtal kl 15.00. Det gick väldigt bra och jag är faktiskt väldigt nöjd över hur jag ligger till i skolan för tillfället. Nu sitter jag i soffan tillsammans med familjen med premiär brasan tänd och en varm kopp te placerad ovan på magen. Nu börjar vintern sakta smyga sig på.


I väntan på bussen

Sitter för tillfället och väntar på bussen. Har svenska första lektion men tänker dock utnyttja den lektionen åt mitt historia arbete om commodus. Hörs i skolan lite senare!

 

 


X

Godkväll bloggen! Hoppas allt är bra med er, med mig är det iallafall helt okej. Blev nyligen hemskjutsad av Nino. Har vart hemma hos honom och hjälp honom med tvätten i tvättstugan. Sedan bjöd han på middag från Millas pizzeria, tog dock bara en kycklingsallad. Förövrigt så är jag hur trött och seg som helst och vill bara gå och lägga mig och sova.

Men först måste jag torka håret (hatar det, tar så onödigt lång tid) och påtal om ingenting så har jag sovmorgon imorgon vilket jag mer eller mindre tänker utnyttja. Slutar runt 16.00 tiden imorgon och då ska jag möta upp min fina Tessi för en fika och catcha upp lite. Har saknat henne massor!!! Hörs imorgon kompisar.

Hjälper till med tvätten


SVERIGE - HOLLAND

Egentligen är det Desperate Housewives ikväll men det känns inte som ett alternativ just nu. Ikväll ska jag se Sverige - Holland utan tvekan. Kanske till och med ser farsgubben som är där och stödjer ikväll! Men innan matchen ska jag torka håret och gå igenom svenskan till novellprovet imorgon. Hörs senare gullisar.

Hemkommen från gymmet


Bored

Sitter för tillfället i skolan och har precis ätit lunch med brudarna. Ska alldeles strax ha sam/sam och slutar runt 16.00 idag. Beger mig direkt till gymmet efter skolan och därefter ska jag bara hem och plugga plugga plugga. Känns som att det enda jag gör nu för tiden är att sova, gå i skolan och plugga.

Sov så gott

Nu är det äntligen dags för mig att krypa ned i sängen tillsammans med en varm kopp te. Imorgon börjar jag 09.45 vilket innebär sovmorgon för min del. Efter skolan så beger jag mig direkt till gymmet men uppdaterar förmodligen bloggen under dagen i skolan. Sov så gott nu allesammans och dröm fina drömmar!

Inspo

Stickat, skinn, mocka, färgstarkt men ändå stilrent - Down to earth. Detta är vad jag anser är klassiskt, elegant, lekfullt men ändå vardagligt slappt. Något jag vill och tänker satsa på i höst.

Mr. J

There's a spark in you.

Okt. 10, 2011


Today's

Nya flanellskjortan och skinnstövlarna på.

Q/A

Postat av: Hanna
Åh, kan du inte lägga upp bilder på det du köpt? Vore väldigt roligt och få se. Och skulle inte du kunna lägga upp mer out-fit bilder? Du har en riktigt bra blogg och är väldigt vacker. Det skulle verkligen gillas från min sida i alla-fall. Kram på dig och ta hand om dig!

Sv: Det kanske jag kan göra lite senare och absolut kan jag börja med outfits bilder igen (ska iallafall försöka) kanske till och med börjar redan idag. Tack så jätte mycket, det värmer väldigt mycket att få höra! Sköt om dig, stor kram från mig!

Ja, tack!


Schoolisch

Sitter på historian och skriver ett historiearbete om Commodus. Går väl relativt bra för er som undrar. Efter denna lektion har vi lunch och det är HELT sjukt vad min mage kurrar och har sig. Påtal om inget så vaknade jag kl 06.00 imorse med världens skummaste känsla. Kändes som om att jag hade slumrat till i soffan och sedan vaknat till av någonting? Nu måste jag återgå till mitt arbete. Vi hörs lite senare!


Himlagott

Ligger i soffan framför tvn och inviger mitt nya te som jag köpte med mig hem igår. Känner att jag behöver kurera mig och bara vara ett tag. Imorgon är det skola igen och jag har en lång vecka framför mig. Ska försöka kombinera denna vecka så bra som möjligt med både gymmet och skolan. Imorgon ska jag iallafall till min lillasysters skola och äta middag så gymmet går bort helt imorgon. Tar dock igen det på tisdag!


Q/A

Postat av: Isabelle
Vad köpte du för nått? :) Jätte bra blogg och du är skitfin!
Sv: Jag köpte lite nya underkläder, en flanellskjorta samt en stickad poncho liknande tröja med huva, nya träningskläder, nya skinnstövlar och skinnhandskar samt hårnålar och sådan behövligheter.

Gym

Kom precis hem från gymmet med mamma. Känner mig helt urpumpad, men riktigt skönt kändes det att äntligen få komma igång med träningen. Nu är det stenhård träning som gäller framöver! Efteråt så tog vi en varsin solning på gymmet, somnade i solariumet och var helt röd i ansiktet efteråt. Nu ska vi äta lunch och sedan tänker jag inte göra någonting alls förutom att duscha. Hörs sen!


Äntligen hemma

Har haft en HUR mysig dag/kväll som helst med mamma och pappa. Började dagen med en gemensam frukost då jag bakade scones och hade mig. Senare åkte vi till Sickla och gick runt i köpcentret och tittade lite i affärer. Hittade lite smått och gott som ni ser på bilden under detta inlägg. Sedan åt vi middag på Texas Longhorn och avslutade med bio. Vi såg Jägarna 2 och den var faktiskt väldigt bra, så se den om ni får lusten att gå på bio. Nu ska jag krypa ned i min säng med en kopp te. Imorgon är det gymmet som gäller! Godnatt och sov så gott gullproppar.


Shopping


Sickla

Godmorgon finisar! Hoppas ni hade en härlig fredag igår. Igår la jag tyvärr bloggen åt sidan, kände att jag behövde ta tag i lite viktigare saker. Hursom så åkte jag och tjejerna ner till Nynäshamn vid 18.00 tiden. Vi skulle fira vår fina vän Fanny och hennes klasskamrater hade fixat en överraskningsfest åt henne och det blev faktiskt väldigt lyckat allting. Idag ska jag iväg med mamma och pappa till Sickla för att gå på bio och äta på Texas Longhorn. Ska bli hur skönt och mysigt att bara få spendera lite tid med dom. På återseende!


Mot skolan


City

Hej på er! Hoppas allt är bra med er, själv mår jag sådär. Har både ont i huvudet och världens illamående. Fattar inte vad det är med mig. Hursom så åkte jag med Clara in till stan efter skolan. Hon hjälpte mig att hitta en födelsedagspresent till min kusin. Hittade ett jätte fint halsband som hon blev jätte glad över! Har fikat två gånger idag förövrigt, en gång med Clara & en gång med min kusin Emma. Så nu är det slut-fikat för min del på ett tag. Nu ska jag gå igenom matten för imorgon är det läxförhör som gäller! Hörs fellows.


Kortfattad

Idag har jag bara legat hemma och sovit hela dagen. Vaknade med världens migrän. Hoppade skolan och kröp ned i sängen och sov till 14.00. Vaknade utav att min kusin ringde mig. Imorgon ska jag möta upp henne i stan och ta en fika samt snacka lite skit. Men nu ska jag göra lite te samt lite läxor. Peace out

Sjukt

Står om julbord överallt i hela tidningen. Bara två månader kvar på året, hur sjukt är inte det? Känns som att jag nyligen bara hade sommarlov? Tiden springer iväg.

 

 


Livet går i rätt riktining - framåt.

Bullfest

Ligger i soffan och drogar We found love - Rihanna ft Calvin Harris. Är helt besatt utav låten. Hursom så åkte jag hem till Clara efter skolan där det bjöds på gigantiska bullar. Vi passade även på att göra några mattetal i matteboken, creed till oss. Imorgon ska jag iväg och köpa en födelsedagspresent till min fina kusin som jag ska ta en fika med på onsdag. Later peeps!


In school

Godförmiddag allesammans! Sitter förtillfället i vår hemvist tillsammans med vesslan. Ska alldeles strax gå på spanska lektion (hate it) efter spanskan ska vi ha artikelprov vilket kommer gå åt skogen. Efter skolan åker jag med Clara hem och äter bullar. Fred ut!

Q/A

Postat av anonym:
Vem var det då? Nino? :)
Sv: Nej det var inte ifrån Nino och vem det var angår bara mig.

Fikamys med mormor


Q/A

Postat av Kim:
Omg vad gulligt, vet du vem det är nu? :O
Sv: Ja nu vet jag vem det var & nu tycker jag att det är supergulligt!

Sconesfrukost

Godmorgon gullisar! Jag och Sofie har precis tryckt i oss världens scones frukost. Nu ligger vi i sängen och tittar på tv och dricker te. Vad som händer idag är ännu oklart för min del.

image description

image description

image description

image description

 


Mys i sängen

Kom nyss hem från en helt okej kväll med tjejerna. Just nu ligger Sofie bredvid mig och sover så sött (eller inte, garvar åt mig som försöker sköta det här snyggt), hursom så har vi vart hos vår fina vän Joel som har fyllt år och sedan åkte vi till vår andra vän Anton i Farsta vilket blev en kort visit. Imorgon blir det scones frukost, can't wait!

image description

image description

image description

 


En bukett rosor

Det här är bara SÅ himla konstigt och sjukt. Någon har skickat ett hembud med en stor bukett rosor till mig anonymt. På kortet från avsändaren var det endast ett sträck tvärs över?! Jag blir helt till mig, vem är människan!!?


Glasskväll

Godnatt bloggen! Har haft en jätte mysig kväll med mina bästa. Vi har tittat på Idol, ätit glass från våra 5 olika paket som vi köpte och sedan tittat på Paranormal Activity. Nu blir det sängen för min del för imorgon ska jag upp tidigit. Hoppas på en utgång med tjejerna på kvällen men vi får se.


RSS 2.0