Sleepy

Kom precis hem från skolan. Ligger i sängen och tittar på Real housewifes. Om en stund ska jag åka och köpa glass då jag och tjejerna ska ha glass-kväll ikväll med en massa film. Vet inte hur mycket mer jag kommer uppdatera ikväll men det visar sig.


Provskrivning

Har precis haft provskrivning. Hoppas och tror att det gick vägen. Skrev iallafall på alla frågorna men om svaren är rätt är ju en annan femma. Just nu sitter jag i hemvisten och är hur hungrig som helst. Vi har inte lunch fören kl 11.00. Innan dess ska vi ha prov i engelska också.. Jag vill bara hem till min säng just nu.

Bjuder på två bilder från förra veckan på mig och Vesslan

Godmorgon

Äntligen är det fredag! Sitter förtillfället och väntar på bussen. Har no prov kl 08.30 och slutar 14.00 idag. Kvällens planer är att umgås med mina favorit tjejer! Ha en fin fredag.


Café Momo

Hey guys! Ska alldeles strax hoppa in i duschen så detta blir ett rätt kort inlägg. Har lite saker jag behöver stå i just nu. Slutade somsagt runt 16.00 tiden idag. Gick direkt upp till centrum med tjejerna och satte oss på momo. Vi bestämde oss igår för att äta middag tillsammans idag så det blev en efterlängtad foccacia på "stammis-stället". Nu måste jag verkligen göra ett uppryck. Hörs om en stund!


Sovmorgon

Godmorgon bloggen! Har precis fått i mig lite frukost. Ska alldeles strax bege mig iväg till bussen. Slutar vid 16.00 idag och åker därefter till handen centrum för att äta middag med tjejerna + Ekrem som vi inte har träffat på jätte länge. Ha en fin dag allihopa!

 

 


Godnatt


Inspo


Studynation

Sitter och skriver arbeten för fulla muggar. Snart kommer pappa hem med donken mat (♥) till min hungriga mage. Fick även hem min vinterjacka idag som jag tänker visa er lite senare, är helt förälskad i den. Kommer även lite höst "insperations" bilder om ett tag.

I skolan

Hallå bloggen! Sitter i skolan och väntar på att resurs-tiden ska börja. Vi har prov i naturkunskap på fredag så jag måste få lite koll på vad det är jag ska kunna tills dess. Slutade egentligen för ca en timme sedan. Efter skolan måste jag hem och ta tag i lite skolarbeten. Egentligen mest renskriva projekt på datorn. Ha en fortsatt trevlig dag allesammans så hörs vi när jag kommer hem! Peace out.

Jag & Vesslan just nu, jätte roliga är vi *hästgnägg*

Apelsin krokant

Hej på er! Ligger i soffan under duntäcket med datorn placerad på magen och äter choklad. Har även gjort mig en stor kopp jordgubbste. Gick i skolan till 13.30 idag, åkte direkt med min grupp till gamla Enskede där vi skulle göra ett repotage. Efter några turer fram och tillbaka hittade vi tillslut platsen vi skulle hålla oss på. Kom hem runt 18.00 tiden ungefär, trött som ett svin. Påtal om inget så pratade jag nyligen i telefon med min kusin som åker till London imorgon - inte alls avis! Hon kommer hem på lördag så på söndag ska jag åka hem till henne och fika. Nu måste jag ta tag i lite skolarbeten. See you!


Sweet dreams


Espresso House

Hola mi amigos! Que tal? Yo muy mucho bien (ingen aning om vad jag pratar om). Slutade iallafall kl 13.00 idag eftersom att vår svenska lärare var borta. Dagen har rullat på väldigt fort vilket har vart väldigt väldigt skönt. Efter skolan tog jag och Nathalie en tripp till centrum och tog en fika på Espresso House. Därefter kikade vi lite i affärer och jag hittade en jätte fin stickad tröja samt örhängen. Nu ska jag inte lägga mer pengar på kläder den här månaden utan nu ska allt gå åt till nöjen osv. I och för sig så får jag min lön imorgon men nog med kläder nu.

Förövrigt har vi vart hemma hos mig ett bra tag nu och jag har färgat hennes ögonfransar plus hennes hår. Så nu är Nathalie förtillfället rödhårig, skitsnyggt blev det faktiskt. Vi ska alldeles strax äta middag som består utav hemlagad pizza som mamma står och gör nu. Nej nu ska jag vara lite social med rödtotten!

Good night

Kom precis hem från Clara. Har haft en jätte mysig kväll med tjejerna. Fick världens godaste middag (utan att överdriva) hemma hos Clara. Efter det åt vi glass och tittade på film. Gått igenom romarriket har vi gjort också. Creed till oss osv. Imorgon är det skolan igen och dags för nya tag. Bjuder på lite bilder från igår och med det så säger jag godnatt.


Förtjänt


Svampjakt

Godförmiddag allesammans! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag faktiskt helt okej med tanke på att jag kom hem kl 05.00 inatt. Gick upp kl 09.00 imorse för att åka iväg med familjen + familjen Digréus (Claras familj) för svampjakt. Vi hittade massor utav svamp, runt 4 kilo. Efter allt svamp letande så blev det fika-paus. Kom hem för bara ett tag sedan och ska alldeles strax hjälpa mamma med rensandet..

Ikväll ska jag hem till Clara då hennes gull pappa ska bjuda oss tjejer på kinabuffé. Samtidigt så ska vi försöka plugga lite då vi har svenska prov imorgon om artiklar osv. Men som sagt nu ska jag hjälpa mamma med svampisarna så vi hörs lite senare kära vänner!


Ha en fin lördag alla!


Sun is up

Godförmiddag allihopa! Om sanningen ska fram så vaknade jag bara för cirkus två timmar sedan.. Rätt hopplös. Blev i princip precis klar med frukosten. Ska alldeles strax börja röja upp på rummet som ser på ren svenska helt förjävligt ut. Sen måste jag rota fram någonting tills ikväll då jag och tjejerna ska ut och röja. Men vi hörs lite senare när jag har kommit igång med allting. Fred ut.

Planer:

Lördag - Sova ut/Gymmet/Fest i trångsund
Söndag - Plocka svamp med familjen + Claras familj

2 cool 4 school

Sitter förtillfället på engelska lektion men vår lärare är på bokkurs i Götebrog så vi hade precis MacBook "kurs" istället. Nu fick vi precis lunch så ska kila iväg med brudarna och äta. Hörs!


Nyfärgad

Hello people! Har precis ätit middag tillsammans med pappa. Kom förövrigt hem för ett tag sedan från frisören. Färgade min utväxt till skolfotot imorgon. Blev faktiskt oerhört nöjd över resultatet. Fick också tillbaka mitt matte-prov idag som jag fick 10/11 poäng på och vårt historie-prov som jag fick C på. Känner mig riktigt nöjd över mig själv just nu. Imorgon börjar jag kl 08.00 med MacBook kurs.. Sen är det helg!!!


Från min MacBooK

Hej på er gullisar! Har äntligen fått min älskade och otroligt efterlängtade MacBook från skolan. Känns rätt bra att sitta bakom skärmen. Jag och Clara åkte till skolan vid 18.00 och hämtade våra datorer. Innan var vi i farsta och tittade runt samt fikade och jag fick med mig min blus som jag länge suktat efter samt en annan. Slutade egentligen vid 12.00 idag men hade resurs matte kl 13.00 med Clara. Hurtiga som vi är så stannade vi kvar. Imorgon har jag sovmorgon till 10.15 och direkt efter skolan åker jag till frisören och färgar utväxten. Peace


Hembeställt



Nu har jag äntligen beställt hem en ny (helt perfekt) jacka till i höst/vinter. Har bara min canada goose och skinnjacka som jag förtärt två vintrar nu så dags för lite nytt. Kommer beställa mocka-stövlarna förmodligen nästa månad.

L.O.V.E.


Farsta centrum

Sitter förtillfället och tittar på Idol och avnjuter en kopp te. Känner mig så extremt trött hela tiden. Ska försöka sova efter Idol tror jag. Börjar 08.00 imorgon så det kan vara en bra ide att försöka lägga sig i tid för en gångs skull.

Gick förövrigt i skolan till 16.00 idag och åkte sedan med Clara till Farsta centrum för att hitta någonting tills på fredag men fick världens beslutsångest. Har lagt undan tre stycken blusar som jag ska åka och titta på igen imorgon och försöka bestämma mig för en.. Annars så fick jag bara med mig ett par örhängen som jag har tittat på ett bra tag. Later alligator.



Dagens klädsel


Godnatt bloggen

Dags för mig att börja tänka på refrängen som man nu så fint säger. Imorgon börjar jag dagen med prov i digitalt skapande och slutar förövrigt kl 16.00. Efteråt ska jag och Clara titta lite i affärer eftersom att studiebidraget rullar in på kontot. Peace out.

I'll be there


Ge mig

Jag är HELT salig! Blev helt såld på allting. Imorgon ska jag försöka jaga dessa tre övre blusar samt stövlarna. Jag måste införskaffa mig detta i höst. Blir. Galen.


Plains

Tisdag - Skola 09.45/Shopping
Onsdag - Skola/Gymmet
Torsdag - Skola/Frissan/Gymmet
Fredag - Skolfoto/Utgång vs. filmkväll
Lördag - Utgång vs. filmkväll
Söndag - Ladda upp batterierna

INSPO



Den lilla sjöjungfrun

Hej allihopa! Kom hem från Sofie för bara ett tag sedan. Vi åkte hem till henne efter skolan och åt kycklingsallad och tittade på Den Lilla Sjöjungfrun. Nostalgi på hög nivå kan man säga. Kom ihåg vart enda scen och låt i filmen.

Egentligen var det menat att vi skulle ha idrottsdag i rudan idag men eftersom att vädret inte ville ge med sig så blev det inställt. Istället fick vi åka tillbaka till skolan och titta på film. Om ett litet tag ska jag åka iväg med Clara och sola eftersom att vi har skolfoto på fredag och man vill ju inte se sjuk ut.



Sunday bloody sunday

Hello fellows! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag faktiskt väldigt bra. Igår firade vi vår vän Mikaela. Det var jätte trevligt och jag fick också turen att bli skjutsad hem utav John. Innan utgången åkte jag och pappa till Vh och köpte med oss sushi hem. Han har äntligen kommit hem från älg-jakten uppe i norrland.

Hursom så vaknade jag kl 09.00 imorse för att åka med Clara till Tyrsö för att se Sofie spela innebandy match mot Täby. Tyvärr så blev det ingen vinst men hon var super duktig på plan. Snart ska jag och pappa åka och storhandla på Ica Maxi. Finns inget bättre. Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!


Kvällens planer:

Ikväll ska jag och tjejerna till åby för att fira vår snygga vän Mikaela. Hoppas på en riktigt lyckad kväll med en massa trevligt folk. Behöver få komma på andra tankar!

Stolt över min lillfis

Idag åkte jag med mormor & morfar + mina småkusiner till Turk där min ena kusin skulle rida. Hon var så himla gullig och duktig! Satt där på läktaren och beundrade henne.







Igår

Igår var vi med klassen i Tyresö för att håva plankton samt leka någon variant utav brändboll. Jag var otroligt skeptisk men det var faktiskt helt okej. Vår klass är verkligen så jävla skön! Skrattar så att jag får ont i magen varje gång.

Efter förmiddagen i Tyresö så åkte jag hem helt utslagen och somnade på soffan. Senare kom Nino förbi och hämtade mig och sen köpte vi med oss mat från Håga och tittade på Idol hemma hos honom. Somnade runt 03.00 tiden.. Kom hem vid 12.00 tiden imorse.







New love



Sol, fest & oroliga föräldrar

Godkväll allihopa! Märker att jag är otroligt dålig med uppdatering fortfarande.. Ska försöka göra ett såkallat uppryck. Började 10.15 imorse och slutade vid 16.00 tiden. Hade prov om epokerna sista timmen och jag tror (hoppas) att det gick vägen för min del. Fastnade lite på vissa frågor men gjorde iallafall mitt bästa. Efter skolan gick jag och tjejerna förbi centrum och hämtade min pälsväst.

Efter det tog vi bussen hem till mig och gjorde mellis och tittade på MTV ett tag innan vi började laga middag. Vi har bara suttit framför tvn och tittat på roliga program och stekt pannkakor tills imorgon då vi ska på utflykt i Tyresö. Vi ska tydligen håva upp plankton.. Kan knappt bärga mig!



Skrattar alltid hysteriskt när jag är med er ♥


Dålig update

Har inte vart så aktiv med uppdateringen som ni märker.. Har haft för mycket i huvudet på sistone så försöker få någon sorts struktur på livet, om man nu kan uttala sig så. Har ett historieprov på torsdag som jag sitter och nöter och nöter till. Dels därför uppdatering får lida pina. Imorgon är det skola 08.00-12.00 så vi hörs mer därefter. Då får ni även se min gosiga pälsväst som jag ska införskaffa. Hämtar den imorgon. Fred ut!

Svamp for the win

Såhår såg min förmiddag ut idag.. Kan inte påstå att det var så speciellt jätte roligt vilket ni kanske ser själva. Vet inte vad det värsta är om det var för att det tog några antal timmar att rensa, eller att jag kommer få äta svamp varje dag framöver i ca 2 år... 




Svampvinst

Godkväll gullisar! Jag är HELT slut. Har plockat och rensat svamp med mamma hela dagen. Åkte med mamma & mormor + små kusinerna imorse och plockade trattkantareller i stora mängder. Det tog aldrig slut, såg svamp överallt. Sen hände världens äckligaste grej mig också, klev ihjäl en fet padda (började nästan gråta) som hoppade framför fötterna. Efter det tappade jag lusten och ville åka hem..

Vi blev alldeles nyss klara med svamprensningen och jag bakade en kladdkaka som jag bjöd över mormor & morfor & gammelmormor på. Snart kommer mormor & morfar hit igen för att äta kebab med oss. Imorgon börjar mitt nya nyttiga hälsosamma liv. Slut på svullet nu. Punkt.





Catch up

Godförmiddag vänner! Clara åkte härifrån för bara ett tag sedan. Hon sov här igår och imorse så bakade vi scones och drack kaffe och tittade på television. Idag åker hon med Rasmus till Västerås och Sofie är på innebandy cup så jag är helt solo ikväll. Funderar på att bara vara med mammsen ikväll och bara ta igen lite tid med henne. Även om jag är grymt taggad på utgång ikväll...


Friday

Äntligen är det helg!!! Vet inte alls vad som sker ikväll men någonting håller vi tummarna för iallafall. Gick i skolan till 14.00 och åkte direkt hem. La mig på soffan ett tag och bara tog det ytterst lugnt och drogade My last - Chris Brown. Alldeles strax ska jag äta middag som idag består utav sushi, efteråt får vi se vad som händer. Behöver röja upp lite på rummet.. På återseende.


Dagens outfit

Här får ni en helt vanlig bild på mig och dagens outfit. Där ser ni även min nya fina stickad halsduk. Är HELT förälskad i den.


Det finaste jag har



Ni betyder allt, precis ALLT ♥

Gofika med Goofy

Hej bloggen! Har precis gått igenom engelska läxan och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Gick i skolan till 16.00 idag, hade sovmorgon imorse och som plus i kanten så körde pappa oss till skolan. Dagen har förövrigt flytit på med jämna steg. Åkte till Paus bagarstuga efter skolan med Clara då Sofie skulle klippa sig medan i Vh. Efter en lång (väldigt behövlig) fika så tog vi bussen tillsammans hem.

Imorgon är det äntligen fredag! Även fast veckodagarna bara rinner förbi så ska det bli skönt med helg. Känner att jag behöver få sova ut och koppla av lite. Funderar även på att glida förbi gymmet i helgen som jag inte har besökt på hela sommaren.. Pinsamt som fan! Nu måste jag hoppa in i duschen. Börjar 08.00 imorgon vilket betyder att jag måste upp kl 05.30 imorgonbitti..



Head up in the sky

Godkväll gullproppar! Har precis gjort en kopp med jordgubbste. Ska alldeles strax krypa ned i sängen och sova. Har suttit och pluggat lite nu under kvällen. Inte gjort så mycket mer än så. Kom hem strax efter kl 14.00 då jag hade resurs tid i matematik med Clara. Slutade egentligen vid 11.00 idag men är man sämst på matte så är man. Imorgon börjar jag 10.15 - sovmorgon. Har matteprov (miniräknartest) så håll tummarna för mig! Fred ut.


Jag & min fina manibanani idag.


Plugg

Hej på er allihopa! Jag har inte haft lust alls för bloggen idag. Slapp naturkunskapen då vår lärare vart sjuk så vi fick gå hem tidigare, ingen blev gladare än jag. När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade. Har bara vart hemma och pluggat hela eftermiddagen och tittat på Idol. Nu ska jag torka håret och sedan sova. Börjar 08.00 med idrott (FML), vi hörs mer imorgon!

Mitt allt


Crank it up

Hey people! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag faktiskt helt okej. Gick i skolan till 14.00 idag, åkte sedan till Vivo i vh med Clara och köpte med oss glass och choklad (Köpte även en bukett med rosor till mamma & pappa). Tog sedan bussen hem till mig och åt glass med smält choklad över. Nu ligger jag ensam i min säng med datorn på magen och tittar på Idol. Imorgon är det skola igen och jag har sovmorgon vilket absolut ska utnyttjas.


Last night

Ber om ursäkt för att jag är en riktigt dålig bloggerska men jag har inte haft tid för bloggen alls. Igår åkte jag och tjejerna ner till Nynäshamn för att träffa Rebecca + Vandad & killgänget. Efter det tog vi bussen tillbaka till Tungelsta hem till Rasmus där det var fest. Där träffade vi Tony som äntligen har kommit hem från växsjö och Joel & Alexandra som nyligen kommit hem från Grekland.

Idag har jag och tjejerna vart inne i stan och tittat runt lite. Jag hittade en jätte fin stickad tröja samt skjorta och en härligt vinröd halsduk. Perekt nu i höst! När jag kom hem så hade mamma köpt pizza deg så vi har ätit hemlagad pizza (för andra gången i helgen) och alldeles nyss blev jag klar med min läxa i historia. Känns riktigt skönt att vara jag. Nu ska jag duscha och se klart på Idol.



Tårarna forsar ner för kinderna


Put a ring on it

Hello my friends! Kom nyligen ur duschen och sitter förtillfället och avnjuter en kopp svart kaffe. Ska snart börja göra mig i ordning för att sedan åka hem till Sofie där vi ska göra egen pizza och ha myskväll med film och en massa choklad. Behöver kärlek, kärlek = choklad. You get it girls. Madeleine från klassen som vi precis har lärt känna ska också vara med och göra oss sällskap. Kommer att bli jätte trevligt!



Ny ring. Fick med mig den efter skolan idag med tjejerna samt ett par nya välbehövda jeans. Ska dock byta till svarta imorgon tror jag.


Today's


Tunna strumpbyxor, jeansskjorta, skinnjacka och mina midcut boots på det. Enkelt och slappt men framförallt jävligt behagligt.


Q/A

Anonym om Tired of being tired:
Kan inte du berätta lite mer om din fransförlängnig? Vart du gjorde och hur mycket det kostade? Kram!
Sv: Har dock inte kvar min fransförlängning just nu då jag kände att jag ville köra på "naturellt" ett tag men om någon månad eller så, så ska jag bygga på dem igen. Min fransförlängning gör jag på Golfhallen i Jordbro hos en tjej som är jätte duktig. Hon tar ca 500:- för första gången och sedan minskar beloppet beroende på hur många gånger du gör förlängningen. För mig kostar det ca 350:- per gång och då håller dem max i 6 veckor. Kram på dig!

Sofie om Wanted:
Vart kan man hitta dom där kläderna? :)

Sv: Tro det eller ej men allting kommer ifrån H&M (♥).

Twice

Hejsan bloggen! Har precis gått igenom läxan, har dock inte påbörjat någonting då min hjärna känns HELT död & efterbliven. Gick i skolan till 16.00 idag. Tog en fika med Clara på espresso house efter lunchen och senare kom Simon och Johan och gjorde oss sällskap, mycket trevligt. Sedan gick vi runt och tittade i affärer innan vår matte-lektion. Efter skolan åkte jag direkt hem och då färjade mamma mina ögonfransar så nu är jag flirt available igen. Imorgon är det fredag och jag börjar 08.00 och slutar 14.00 och kvällen kommer förmodligen att spenderas med mina allra favoriter C&S!




RSS 2.0