Tjadå

Tar en paus. Vi hörs när vi hörs.

Gofika

Sitter och dricker lite kaffe med Nathalie just nu. Har precis duschat och ska alldeles strax börja göra mig i ordning. Känner mig så otroligt trött så förhoppningsvis så ska lite kaffe pigga upp mig. Såg att jag hade fått en kommentar angående inspiration till träning, jag svarar på det imorgon! Har en massa tips och övningar.


Tjejor vilka grejor

Igår åkte vi hem till Sofie där det bjöds på jättegod mat. Efter maten så spelade vi Med Andra Ord och fyhelvete vad jag skrattade. Det är helt sjukt vad man blir paralyserad av spelet. Flabbade läppen av mig ett tag! Jag och Nathalie åkte hem lite tidigare än de andra och tog en promenad. Vi kom i säng väldigt sent inatt igen och hann säga hejdå till Tony Nathalies storebror som åkte hem till Växjö kl 04.00 inatt. Jag har ingen aning om vad som händer idag mer än att jag kanske ska förbi gymmet senare med Sophia. Ha en fortsatt bra dag!


Dutti

Idag har jag vart på gymmet, körde cardio i 60 min och sedan lite styrketräning. Om ett tag ska jag åka med Nino till handen där han ska släppa av mig och Nathalie. Jag behöver köpa lite behövligheter märkte jag imorse. Ikväll ska jag iallafall hem till Sofie och äta middag med tjejerna, det ska bli mys!


Tröttskallar

Hallå bloggen! Ligger i sängen med Nathalie och lyssnar på södrasidan, vilka bröder asså! Igår var vi iallafall i Trångsund ett tag och sedan åkte jag, Nathalie och Sophia hem till Yasse. Det var jättetrevligt och jag hade det svinkul. Vi kom dock hem runt kl 06.00 vilket var lite mindre kul. Vi vaknade vid 14.00 idag och bakade scones till frukost och satt ute i uterummet och drack te. Ikväll ska jag hem till Nino och umgås lite med honom. Hoppas ni hade en bra kväll igår!


Mysdag


Påsklunch

Kom precis hem till mormor och ska alldeles strax äta påsklunch med lilla släkten. Jättemysigt faktiskt! Har fått ännu mer påskägg och det kliar rätt bra i fingrarna måste jag säga. Igår var jag med Nathalie och vi kom hem till henne runt 06.00 tiden inatt. Ikväll är vi tjejerna bjudna på fest i trångsund, jag är skittaggad så det ska bli superkul!


Roadtrip

Goddag! Sitter hemma hos Nathalie just nu och dricker te med henne och Tony. Vi vaknade vid kl 12.00 idag och det var SÅ skönt att äntligen få sova ut. Igår åkte vi bil två vändor in till stan för att lämna deras brors sambo Lotta. Vi påskpyntade även en bil med en massa gula påskfjädrar, det såg fan helt sjukt ut. Senare så åkte vi till Statoil med Mattias och delade på en calzone för att vi var sjukt hungriga. Vi träffade även Oskar och sedan åkte vi hem till Mattias kompis ute i skogen och dom bastade medan jag och Nathalie satt och pratade med ett par andra tjejer som var där. Vi kom hem jätte sent och jag slocknade direkt när vi kom hem till Nathalie. Vet inte vad som händer idag med tanke på världens skitväder så vi får se. Hoppas ni får en bra dag iallafall!


Q/A

Postat av: Felicia
Vad äter man när man deffar? :)

Sv: Just nu så äter jag bland annat kyckling, tonfisk, torsk, räkor och jättemycket ägg. Kyckling är den bästa proteinkällan för den som deffar. Den har en låg fetthalt och den bästa varianten är kokt kyckling då du slipper tilsätta en massa onödiga fetter. Torsk är en av de absolut bästa proteinkällor som finns när man vill äta rätt vid deffen. Torsk innehåller i princip bara protein och är som kyckling bäst när den är kokt. Visst ska man undvika kolhydrater vid deffen MEN till en viss mängd. Det är viktigt att få i sig en lagom mängd kolhydrater för att hålla energin uppe så att dina muskler inte säckar ihop. Till frukost så äter jag havregrynsgröt vilket är det absolut bästa att äta till frukost vid deffning. Det förser dig med en stor mängd kolhydrater som hjälper dig att hålla energin på en bra nivå under hela dagen. Sedan äter jag också mycket ägg som bara innehåller en massa bra proteiner. Till mina måltider så äter jag bara kullkornspasta och fullkornsris, ibland potatis. Fullkornspasta är 100 gånger bättre än vanlig pasta och ris. Det gäller dock att hålla kolhydraterna på en låg hyfsad nivå när man deffar. Man ska undvika fett när man håller på med deffning men avokado innhåller bara fett som är bra för din kropp och cashewnötter är också en bra fettkälla när du ska deffa dock ska man inte äta för många. Nu blev det här ett jättelångt inlägg men jag hoppas att du fick lite svar på din fråga. Många av mina vänner har också frågat hur och vad man ska äta så nu fick ni lite svar på tal här.



motivation


Torsdag

Godmorgon! Vilken jäkla morgon. Försov mig och fick stressa som en jävla idiot. Som tur var så kom mormor in imorse och erbjöd sig skjuts så jag hann till min lektion. Nu har jag precis ätit lunch med tjejerna och ska snart ha spanska. Slutar vid kl 14.00 idag och då drar jag direkt till gymmet och kör lite cardio. Ikväll har jag påsklov och jag saknar tjejorna så ska kolla med dom ifall dom vill hitta på någonting. Hoppas ni får en jättebra dag i det fina vädret!

 


oskön

Vaknade för bara ett tag sedan, råkade somna i sängen direkt efter maten med alla tränignskläderna på. Luktade inte direkt rosor när jag vaknade så nu har jag precis duschat. Är fortfarande så otroligt trött så funderar på att gå och lägga mig även om jag börjar kl 10.15 imorgon. Dessutom kan man ju räkna morgondagen som en fredag eftersom att vi är lediga på fredag och får påsklov. Rätt nirr. Nej nu måste jag torka håret så att jag kan gå och lägga mig någongång. Hörs mer imorgon!


Kör tills du spyr

Ungefär så kände jag när jag och Sofie var på gymmet idag! Fy i hela jävla helvete vad vi körde hårt. Riktigt duktiga var vi! Först körde vi 10 min på bandet sedan ytterligare 10 min på crossrovern. Sedan lite styrketräning, cirkelträning och core övningar på det. Det känns rätt bra i kroppen redan nu så vi får väl se om jag lever imorgon. Ikväll är jag läxfri så jag ska BARA ligga i sängen och ta det lugnt. Riktigt lugnt.

image description

 


Godmorgon

Godmorgon bloggen! Klev precis på bussen påväg till skolan. Har idrott nu direkt på morgonkvisten och vi ska ha dansuppvisning i salsa. Tur att jag är så duktig på att rulla höfter.. Nej men hoppas ni får en härlig dag så hörs vi lite senare idag!


Q/A

Postat av: Sanna
Hur går det med din träning? Du har inte skrivit nånting om den på jätte länge nu? Kan du inte lägga upp före/efter bilder? Älskar din blogg svinmycket, du är grym! :D

Sv: Det går jättebra med min träning just nu och jag är mer motiverad än någonsin så det känns svinkul! Jag vet inte hur mycket ni vill höra om min träning och allt som ingår hela tiden, men om det är så att ni vill att jag skriver om den så självklart. Det där med att lägga upp bilder vet jag inte om jag tänker göra men vi får se hur det blir i framtiden. Självklart har jag tagit egna bilder så men jag vet inte om jag har så stor lust att lägga upp dom här, men vi får se lite längre fram. Tack så jättemycket, vad glad jag blir!!!

Grattis fina Louise ♥

Idag fyller min älskade vän Louise 18 år!!! Som du har längtat efter det här. Hoppas du får en riktigt rolig och fet födelsedag och att du rockar loss ordentligt ikväll. Love you!


Shower

Hallå peeps! Har precis tittat på lyckan i LA i sängen med mamma. Efter skolan idag så åkte jag till gymmet där jag träffade mamma. Köttade på utav bara helvete och efter ett skönt pass så avslutade vi med några minuter i solariet. Imorgon slutar jag 12.00 så då ska jag dit igen, tänkte köra lite på bandet och sedan några core övningar. Mina armar är helt slut från idag så imorgon blir det vila för dom iallafall. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan titta igenon mitt tal som jag ska läsa upp för min lärare imorgon. Vi hörs kanske senare och om inte så sov så gott så hörs vi imorgon!

Invigde min snygga tröja idag som jag fått av Nino & Markel, tack gullgrappar!

 


Dagens: efter gymmet

 

 


Just nu: påväg hem med mami från gymmet


inspo

fesival

Kiss me hard before you go

Nu har jag precis ätit lunch med tjejerna och sitter i caféterian och pluggar till NK provet som vi har senare idag. Matteprovet gick helt okej så jag ber till gudarna att jag blir godkänd, minst iallafall! Har bara två lektioner kvar så den här dagen kommer att gå väldigt fort. Skönt det.

Morning

Godmorgon bloggen! Sitter och äter en riktig mysfrukost med Nathalie. Snälla Tony kommer och hämtar oss sedan och släpper mig vid skolan. Jag är så sjukt nervös inför matteprovet idag.. Även fast det alltid går åt helvete men håll tummisarna för mig ändå. Ha en fin dag så hörs vi senare!


Fruktis

Har tryckt i mig lite fruktsallad och ett knäckebröd precis. Nathalie är här igen och ska göra mig sovsällskap inatt. Vi ligger i sängen och tittar på BB och efter det ska jag gå igenom matten en gång till och sedan är det dags för mig att sova om jag ska orka imorgon. Slutar 15.40 imorgon så drar förmodligen direkt till gymmet efter skolan. Tror att jag är läxfri senare på kvällen också så kanske åker hem till min kärlek och gosar lite. We'll see. Men jag hoppas att ni har haft en bra dag iallafall för det har jag haft. Vi hörs mer imorgon!


Dag 10 - En bild från din förra sommar

Åh jag hade nog världens bästa sommar förra året. Hoppas verkligen att denna blir ännu bättre och vi har SÅ mycket roliga planer för denna sommar ÅH ÅH ÅH!!! Här är några mysiga bilder från när vi var på Ornö i somras - en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Helt klart.


Temys

Nu har Nathalie precis lämnat mig. Sitter och pluggar förtillfället och ska alldeles strax förbi gymmet en snabbis. Tony kom och hämtade efter skolan då vi hade några inställda lektioner så jag och Nathalie åkte hem till mig och mös ned oss i sängen framför lyckan i LA. Sedan så somnade hon och sedan väckte jag henne för att jag blev så sugen på att spela Rumble. Är helt besatt av det där spelare nu tack vare Nathalie. Imorgon har jag en liten sovis och börjar 10.00 med matteprov direkt. Håll tummarna för mig. Snälla.


Najs

Fick skjuts av Tony och Nathalie till skolan imorse och eftersom att jag kom hit betydligt tidigare än väntat så fick dom sitta med mig i caféterian och invänta min lektion. Jag känner mig inte alls på topp idag vilket är så himla surt nu när jag verkligen vill komma igång med deffen.. Jaja vi får se hur det känns senare. Tony och Nathalie kommer iallafall och hämtar mig efter lunchen, världens bästa!


Fjökost

Godmorgon godmorgon! Har precis gjort mig i ordning och sitter nu framför tvn och äter frukost. Jag har precis börjat med inga kolhydrats insläpp och även denna månad börjar min vita vecka. Det ska bli väldigt intressant faktiskt med tanke på att vi alltid drar ut på loven. Nej nu är det fit for fight som gäller. Till lunch idag kommer jag endast få i mig en shake och grönsaker. Så kul var det. Åker till gymmet direkt efter skolan och sen är det direkt hem och plugga som gäller. Hoppas ni får en jättebra dag!

 


Igår

Här är lite bilder från igår. Vissa går inte ens att visa (vet inte vad som hände mot slutet av kvällen) och det tror jag inte att tjejerna vill heller.. Men somsagt så var det supertrevligt igår!

 

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Postkodlotteriet

Hellu allesammans! Kom relativt nyligen hem från jobbet. Har jobbat i kulturhuset hela dagen medan dom spelade in postkodlotteriet. Har stått och serverat bullar och kaffe till allt folk och har fått så otroligt ont i benen/ryggen. Kan ju också erkänna att man blev lite smått avundsjuk när det var folk som vann 100 000 gånger tre och yttligare gånger tre. Det var ett par som vann lite över en halv miljon!!! Hursom så har jag haft en jättebra dag och det har vart roligt. Igår var vi på tjejmiddag/fest hemma hos Lollo och jag hade det jättetrevligt. Kom hem runt 05.00 tiden och vaknade vid 09.00 imorse så jag har inte fått så värst mycket sömn inatt. Resten av kvällen kommer att gå åt en massa plugg då jag både har prov i matte och i naturkunskap på tisdag. Soft.


Jobb

Nu är jag påväg till jobbet. Ska hjälpa Maritha med en catering idag och slutar runt 21.00. Kommer att bli en väldigt lång dag. Vi hörs när jag är hemma igen. Hoppas ni får en fin dag!


RSS 2.0