New in


Skitväder

Godmorgon fredag! Vaknade till världens skitväder imorse. Övervägde nästan att stamma hemma.. Men vis och klok som jag är så begav jag mig iväg ändå. Nu sitter jag i skolan och har precis redovisat med S&C och vi fick ett B på vår redovisning - duttiii! Hade tänkt gymma efter skolan idag men mitt skavsår gör så otroligt ont så det kommer aldrig att gå. Får ta det på söndag eller måndag istället. Ha en bra fredag!


Bulgarien 2012 ♥


Relaxing

Hallå bloggen! Ligger i sängen och äter hallon framför Lyxfällan. Känner mig supertrött men tänkte ta en snabbdusch innan jag går och lägger mig. Slutade vid 15.15 idag och åkte tillsammans med S&C till hemköp och köpte sallad. Sedan åkte vi hem till mig och mös ned oss i sängen framför Bridget Jones dagbok - bäst! Imorgon är det redan fredag och det känns så obeskrivligt skönt. Tänkte köra ett snabbpass på gymmet direkt efter skolan och senare på kvällen så ska jag nog träffa tjejerna. Slutar även tidigt imorgon så det kan inte bli bättre just nu. Nej nu måste jag hoppa in i duschen, ciao! 
 

Lightly love


Kostar att ligga på topp

Godmorgon bloggen! Uppdateringen blev dålig igår men jag hade verkligen ingen tid eller ork. Gick i skolan till 12.00 och åkte till gymmet vid 14.00 med Lollo. Det gick otroligt trögt igår och jag var SÅ okoncentrerad. Har fått världens jävla skavsår också så nu blir det nya löparskor! Om ca 10 min ska jag bege mig av till bussen. Sov hos Nino inatt så behöver inte stressa iväg, jätteskönt! Ha en fin dag så hörs vi lite senare idag.

 

Skönt var det..


Pilot


Tre rätters

Ligger placerad i sängen med en kopp kaffe framför Ghost whisperer. Jätteskönt! Börjar dock få extrem träningsvärk i både ben och mage. Körde en PW på idrotten idag vilket kanske var dumt med tanke på att jag skulle ta det lugnt idag och vila upp mig. Avnjöt iallafall ett gott mellanmål efter idrotten när jag kom hem - skrumbledeggs, avokado och frysta hallon. Har fått en dille för frysta hallon, SÅ gott!

 


Bra frukost

Godmorgon! Sitter och äter lite frukost just nu - activia fil blåbär, russin, fullkornsflingor och valnötter. Favoriten just nu. Har förövrigt en rätt skön träningsvärk i benen idag. Darrar som en dåre! Men hoppas ni får en bra tisdag iallafall så hörs vi mer senare.


Gym

Godkväll! Ligger i sängen med en skål frysta hallon och te framför Pirates of caribbean. Körde ett bra pass på gymmet tillsammans med Lollo idag! Är alldeles mör i benen. Kom dit vid 19.00 och kom hem runt 21.00 tiden så det blev ett skönt pass. Imorgon är det tisdag och då ska jag vila, kanske åker till min prins senare på kvällen. Saknar honom lite grann. Men sov så gott så hörs vi mer imorgon! Ciao


Beautiful grey


Morning

Mornmorn! Sitter framför The voice och äter frukost. Trodde att jag skulle ha idrott nu direk på morgonen men det var tydligen min andra lektion, yes! Slutar dock 15.25 idag så har en lång dag framför mig.. Ha en bra måndag!

 


Party rockers

Godkvällens! Uppdateringen har inte alls legat på topp idag likaså moi. Var på fest i Tungelsta igår med tjejerna och grabbarna och jag hade det faktiskt supertrevligt hela kvällen! Vi var först hemma hos Markel och förade och senare runt 00.00 tiden hamnade vi hemma hos Moberg. Jag vet inte alls hur mycket klockan var när jag och Nino kom hem men vi somnade iallafall som två klubbade sälar. Idag har vi bara legat framför tvn med pizza och cola. Fick så dåligt samvete efteråt så jag köpte en plocksallad från hemköp på hemvägen och lite naturgodis. Imorgon är det skola igen och jag har tydligen en liten sovmorgon, men desvärre har jag idrott direkt på morgonkvisten och jag ber till gudarna att det är inomhus! Hursom så tänkte jag iallafall dra ett kvällspass på gymmet imorgon, tror Lollo skulle hooka på också. Skönt att vara på banan igen! 
 
Bilder lånade av Sofie & Clara

Kräftor

Precis gjort mig i ordning för ikväll och nu sitter jag och äter kräftor. Är supertaggad inför ikväll, hoppas det blir riktigt lyckat!


Lurre

Blev precis avsläppt av Nino, Markel och Linus. Har precis gjort lite lunch så ligger i sängen just nu och tittar på MTV punk'd. Om en stund kommer det en massa gäster hit på kräftskiva så ska börja göra mig i ordning så fort som möjligt innan det blir fullt hus. Vill ju inte springa runt med pattarna i värdet då liksom.


Lördag

Godmorgon godmorgon! Ligger fortfarande i sängen bredvid Nino som fortfarande ligger och sover, sömntuta. Igår var jag med Lollo på gymmet och fy i helvete vad tungt det var. Har heller aldrig lökat så mycket i hela mitt liv! Båda två var som spagetti när vi var klara. Kunde knappt ta mig hem. Idag har jag världens träningsvärk vilket är skönt eftersom att det är den enda smärta som man uppskattar. Ikväll blir det nog fest med alla brudarna så det blir kul. Nej nu måste jag väcka honom, ha en fin dag allesammans!


Godmorgon

Morning peeps! Sitter och väntar på bussen mot skolan. Slutar tidigt idag och då blir det direkt hem och ta en PW. Hoppas ni får en härlig fredag!


CHECK

Städade rummet igår, rent och fint blev det. Minst sagt. 
 

Mörbultad

Godkväll bloggen! Ligger i sängen och dricker te framför världens finaste film på 7an. Ska alldeles strax gå och lägga mig även om jag har liten sovis imorgon. Känner mig helt slut, och då menar jag SLUT! Gick först i skolan till lunch, sedan så hade vi brändbollstunering på Rudan. Efter tuneringen så åkte jag till gymmet. Körde tillsammans med Lollo och Sophia och vi började med 30 min kondition - sedan körde vi bröst, axlar fram, axlar mitt och lite triceps. Var som en stor geléklump i överkroppen efter bänkpressen. Men det känns så himla skönt att äntligen vara igång igen. Något annat som också är skönt är att det är fredag imorgon. Tänkte köra ett kvälls-pass på gymmet då. Efter gymmet går jag nog hem till Nino och spenderar resten av kvällen där med honom. På lördag skulle jag vilja träffa mina girls. Nej nu svamlar jag. Godnatt med er!
 

Idag

Åt världens godaste mellis idag påtal om ingenting. Persika, frysta hallon och chrispybar. Nyttigt och gott! Imorgon ska jag sätta min fot på gymmet för första gången på hela sommaren. Drar med mig Lollo så är det inte lika pinsamt. Vi ska börja träna nu tillsammans så jag ligger och håller på att sätta ihop ett träningsschema. Hatar att komma till gymmet och inte veta vad jag ska göra, slutar bara med att man tar vad som finns och fuskar. Nu blir det nya grejer, tajta saker! Jag är så jävla taggad. 
 

Börja eller inte

Nu var det SÅ himla länge sedan som jag la ned tid på bloggen. Har inte kollat in här på nästan hela sommaren känns det som. Lollo har varit på mig och tjatat om att börja blogga igen men jag vet inte riktigt hur jag känner än. Har egentligen ingenting intressant att skriva om mer än att jag jobbar, går i skolan, tränar, bajsar och träffar vänner. Idag började iallafall första skoldagen i 2:an. Fick nytt schema som jag förövrigt hatar eftersom att jag mer eller mindre går från 08.00-16.30 numera. Ber till gud att dom ändrar så att vi får några sovisar. Ville inte börja "första" inlägget med att låta bitter för jag har faktiskt haft ett jättebra sommarlov. Var som tidigare nämnt utomlands med några tjejkompisar i Bulgarien, sunny beach och det måste nog vara ett utav det bästa jag har gjort. Kan visa lite bilder från resan senare om jag försätter bloggen. Sedan har jag jobbat en del i sommar, umgåtts väldigt mycket med vänner och kärleken. Känner mig så otroligt tacksam över alla fina människor omkring mig just nu också - uppskattar allting som ni gör/säger. Nu tänkte jag tvätta bort lite smink och sedan krypa ned i kojan. Imorgon börjar jag 08.00 så det är uppe med tuppen som gäller! 
 
Min fina misse kom och mötte mig från tåget idag, åh ♥

RSS 2.0