-

Jag stannar hemma imorgon. Orkar inte gå till skolan. Mår fortfarande dåligt. Hej.


Ta mitt liv

Det finns inte tillräckligt med ord för hur mycket jag avskyr och är trött på skolan. Skulle kunna hoppa av. Behöver dock en utbildning för att kunna komma någon vart här i livet. Hursomhelst så är skolan inget roligt ställe längre och värre är läxorna och proven.


Present från mami

Har fått en jättefin lykta av mamma som man häller olja som doftar ovan på ljuset. Det luktar helt sjukt gott och det ska tydligen rensa näsan när man är jätte täppt vilket jag är. Kommer nog tända den här varje kväll framöver.


Who would you call with your last goodbye


Slöfock

Godagens! Ligger i soffan och har precis gjort lite kaffe i hopp om att bli lite piggare. Ska börja läsa Zlatan boken också som min kära pappa fick av mig i julklapp som han knappt bläddrat i så jag ska försöka ge den ett försök. Han kommer säkert att börja vilja läsa den nu bara för att jag gör det.. Hursomhelst hoppas jag att ni får en bra dag. Imorgon blir det nog skola för min del. Känns som att jag missar en hel del plus att jag har prov i ekonomi på fredag. Love life. Ciao


Som ett litet barn

Mamma gjorde nyss varm choklad till mig så nu ska jag krypa ned i sängen framför en film. Stannar hemma från skolan imorgon också då vi ändå bara har en lektion. Sov så gott folks!


Done

Äntligen klar med hemtentan! Slutade på ca 7 sidor och nu tänker jag inte skriva ett enda litet ord till. Var hos tandläkaren idag som ni redan vet. Har tappat en gammal lagning så ska dit på torsdag och fixa till det. Nu ska jag äta middag och sedan bara jäsa framför tvn.


Sjukling

Godmorgon! Jag stannade hemma från skola idag då jag vaknade med feber imorse. Har precis gjort lite frukost, så ska försöka få ner den nu. Har så fruktansvärt ont i halsen så att jag knappt kan svälja. Vid kl 14.30 har jag tandläkare besök. Vi hörs lite senare och hoppas ni får en fin dag i det ganska härliga vädret.


Tio sanningar om mig själv

1. Jag är en bra lyssnare
2. Jag har jättesvårt för att förlåta folk
3. Jag är livrädd för fiskar och spindlar
4. Jag skrattar åt nästan allt
5. Jag vill börja bygga muskler
6. Jag lyssnar alltid på låten Hometown när jag är ledsen
7. Jag tror på spöken men är ändå osäker på om det finns ett "liv" efter döden
8. Jag gråter nästan aldrig (många skyller på att det har med min stolthet att göra men jag kan inte gråta inför folk, knappt ens för Sofie & Clara)
9. Jag är otroligt envis
10. Jag hade svår bulimi när jag gick i 6:an

Söndagsmys

Nu blir det lite mys med mig själv framför S.A.T.C. Sedan måste jag hoppa in i duschen och därefter skriva klart på hemtentan men nu har jag en sån fruktansvärd mensvärk så det får vänta ett tag.

 

 


Sunday

Hellu! Sitter hemma hos Nino och har precis städat hela hans kök medan han, Ande, Kroon och Linus sitter och spelar fifa. Jag måste nog vara världens snällaste! Hursom, igår var vi i vendelsö på 18års fest hemma hos Mona. Jag var inte alls sugen på att dricka så jag tog det väldig lugnt och drack bara två glas vin på hela kvällen. När vi skulle hem var det världens kaos med nattbussarna. Sen så hade någon snott med sig Sofies skor så det gjorde inte heller kvällen bättre. När vi väl väntade på bussen vid handen terminalen så åkte den bara förbi oss?! Jag frös så jävla mycket så att jag höll på att börja gråta. Ringde Nino och han tröstade mig. Kom hem till Nino nån gång efter kl 03.00. Då var alla grabbarna här också och sov över. Jag slocknade på en gång bredvid min fina. Ikväll måste jag plugga och skriva klart på min hemtenta så ska väl snart bege mig hemåt. Hoppas ni hade en bättre kväll än mig igår.

 


Sushi love

Åt sushi med mamma och pappa i Haninge centrum idag och det var jättemysigt att bara få umgås med dom. Vi gick sedan runt och kollade runt lite, fick med mig lite saker som ni ser på bilden nedan. Nu ligger jag i sängen med blött hår och dricker redbull. Tog en powernap direkt när jag kom hem så nu är jag pigg som en lärka!


New in


Gymmet

Kom precis hem från gymmet med mamma och pappa. Det gick faktiskt svinbra. Körde ett helpass styrketräning vilket känns ganska bra i armarna just nu. Vi köpte protein efteråt också så nu ska det bli allvar på riktigt. Ska börja träna 3-4 gånger i veckan. Igårkväll sov jag hemma hos Nino. Markel och Micaela kom och gjorde oss sällskap lite senare. Dom hade köpt med sig godis och hyrt film så det var jättemysigt förutom att både Nino och miccan somnade så jag och Markel fick sitta och titta helt ensamma. Jag tyckte jättemycket om filmen men kommer dock inte ihåg vad den hette men det var jätte hemsk och jätte sorglig. Vi somnade runt 02.00 tiden och vaknade 09.00 imorse. Snart ska jag åka och äta sushi med familjen och sedan köpa lite behövligheter i handen. Hoppas ni får en härlig lördag allihopa!


We are all made of stars, except ugly bitches


Fredagsmys

Efter skolan så åkte vi tjejer hem till mig och bakade scones och gjorde te. Det var jättemysigt! Sen åkte tjejerna hem och då tog jag en powernap (finns inget bättre!) därefter väckte pappa mig och då var det middag. Åt världens godaste mat. Kyckling inlindad i bacon, ÅH! Nu sitter jag och dricker coca cola i sängen. Ska sova hemma hos Nino ikväll så det blir myskväll. Imorgon kl 10.00 blir det gymmet med mamma & pappa. Sedan haninge cantrum för nytt smink och andra behövligheter. Hoppas ni får en fin fredagskväll!


English class

Äntligen är det fredag! Slutar om cirkus fyra timmar och då ska vi hem till mig + några till tjejer från klassen och baka scones och dricka te. London times! Det här blir en lugn fredag för jag ska upp och gymma tidigt imorgon. Sedan ska jag evetuellt åka till handen om jag orkar och köpa nånting att ha på mig på kvällen för då ska vi på 18års fest. Dock är jag livrädd för att mitt knä ska hoppa ur igen..


Hurry up

Det blev ett snabbpass idag på gymmet. Var varken på humör eller motiverad. Blev ett lätt pass axlar, bröst, biceps, triceps och mage. Efter gymmet mötte jag upp Nathalie. Vi gick till Paus där hon bjöd mig på fika. Sedan gick vi och solade och jag är alldeles röd! Ser hemsk ut. Hursom så är jag hemma hos Nino nu och ska sova här. Imorgon är det äntligen fredag och jag slutar 14.00. Nu måste jag skriva på min hemtenta..

 


Mot skolan

Godmorgon! Står och väntar på bussen påväg till skolan. Har converse på mig och måste säga att det var ett väldigt dåligt beslut. Har några inställda lektioner idag så vi får se när jag slutar. Ska iallafall till gymmet efter skolan och sedan möta upp Nathalie för en fika och sedan sola. Hoppas ni får en bra torsdag!


Retardo

Jag.Orkar.Inte.Med.Mig.Själv. Sitter och asflabbar för mig själv. Skrattar åt allting. Gör konstiga filmer på min telefon med en rolig app. Filmar min hund med den appen. Jag har verkligen inget liv. Är fortfarande inte klar med tentan heller men har kommit en god bit påvägen iallafall. Kommer förhoppningsvis att bli klar med skiten imorgon. Nu ska jag gå och veva nötterna. Sov så gott!


Slut i huvudet

Har suttit sen jag kom hem med min hemtenta i historia. Somnade till i 20 minuter efter middagen och vaknade för ett tag sedan bara. Vi hade halv åtta hemma hos mig idag igen och idag var det mammas tur. Det var supergott! Världens godaste efterrätt. Nu måste jag försätta med hemtentan. Tog en redbull och lite choklad, behöver få en sockerkick så att jag blir lite pigg. Vi hörs allesammans!


Feels so good

Har precis ätit middag med familjen och ska strax hoppa in i duschen. Fick sluta tidigare idag och åkte direkt till gymmet med mamma efter skolan. Körde bara överkropp eftersom att mitt knä fortfarande är konstigt. Är helt skakis i armarna. Kommer nog få en skön träningsvärk imorgon/övermorgon. På lördag ska pappa följa med och provgymma så snart är hela familjen där. Kommer bli betydligt mycket skönare då jag kommer att åka bil med honom varje gång dit istället för buss eller tåg. Nåja, hoppas ni har haft en bra tisdag iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen sen är det en hemtenta som väntar i historia. Love life.


Tired

Kom precis ur duschen och ska bara torka håret för att sedan krypa ned i sängen med en varm kopp te framför CSI NY. Dagen har vart helt okej då jag bara har tagit det väldigt lugnt sen jag kom hem från skolan. Har legat framför tvn och gjort lite historia. Imorgon börjar jag 09.45 och slutar 16.10. Åker eventuellt med mamma till gymmet då. Får se hur det blir. Sov så gott nu allesammans!

Mitt mellis idag.

.


Good morning

Hello peeps and good morning! Sitter och tittar på The Voice och avnjuter en koppa te. Har precis smällt i mig två smörgåsar och ett ägg. Vaknade kl 06.00 imorse och kunde inte somna om, känns ändå rätt typiskt mig eftersom att vi har sovmorgon och börjar 09.45. Hursom så hoppas jag att ni får en toppendag!


Spin my world

Nu är klockan alldeles för mycket igen och jag ska upp tidigt imorgon. Ska inte ta med mig kryckorna imorgon utan ska försöka att stödja på benet så mycket som möjligt nu. Slutar kl 14.00 imorgon så det är jätteskönt. Åker direkt hem efter skolan och bara tar det lugnt. Skulle vilja åka till gymmet men får nog vänta lite med det. Ett steg i taget nu.

The best


Godmorgon bloggen

Morning (ÅH nu kom jag och tänka på barnpogrammet Martin Morning!). Jag och Nino vaknade bara för ett tag sedan. Jag ligger i sängen medan han är och köper frukost. Igår låg vi framför Gladiatorerna och en massa filmer med ben&jerry's och smågodis. Somnade ganska sent vilket resulterar i varför vi vaknade nu. Hursomhelst så är det storstädning i lägenheten som står på schemat. Så vi hörs lite senare! Ha en fin dag allesammans.


Saturday

Hej på er allihopa! Beccis åkte hem för bara ett tag sedan. Så nu ligger jag helt solo i min säng och dricker kaffe. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Luktar bacon os hela jag. Vi lagade bacon till brunch när vi vaknade idag och det har satt sig i hela mig. Igårkväll var Beccis, Clara och Sofie här. Vi åt på vaskos och tittade på en massa filmer här hemma och tryckte i oss en massa onyttigheter. Jag gick utan min kryckor igår och höll på att göra en repris från förra lördagen. Mitt knä höll på att hoppa ur led igen och jag blev så jävla rädd. Kommer aldrig våga springa eller gå fort igen. Mitt liv är livsfarligt.


Iförrgår & igår

I onsdag var det min tur att hålla i Halv Åtta Hos Mig och det gick jättebra! Jag gjorde färsk fettucini med räksås och till efterrätt chokladmousse med citron och varma bär. Igår fick jag ett ryck och bakade scones och chokladbollar. Har blivit ganska poppis här hemma.


My homies

Vid kl 17.30 ska vi ta tåget till vaskos och äta pizza. Sen ska vi hyra en film och sedan åka hem till mig för att ha lite filmmys. Det ska faktiskt bli jätteskönt att bara få ta det lugnt. Antar att ni andra ska ut och röja så hoppas ni får en rolig kväll och se till att inte göra som jag gjorde - inga ben som hoppar ur led.


6. En bild på en saknad vän


Friday

Godmorgon världen! Sitter på engelska lektion med kurrande mage. Har lunch om ett tag. Ikväll ska tjejerna komma hem till mig och titta på film och bara mysa, vi ska även äta på Vaskos. Eftersom att jag går på kryckor så har inte helgen mer att erbjuda än hemmakvällar. Rebecca kommer också och gör oss sällskap och vi har inte träffats på HUR länge som helst. Nu måste jag börja avrunda. Hoppas ni får en fin fredag!

Sleepless

Ligger i soffan och kan inte sova. Klockan är ganska mycket och jag börjar 08.00 med naturkunskap imorgon. Skönt med fredag iallafall! Hursomhelst så ska jag äta upp mina scones som jag bakade idag och mitt te sen är det sovdags (btw så hittade jag min iPod som har vart borta sen 2009 imorse hehe). Cyaa!

 


Bäst


Godmorgon världen!

Ligger i sängen framför tvn med en varm kopp te. Ska alldeles strax åka till skolan. Pappa kör mig idag igen eftersom att det är så jobbigt att gå med kryckorna till bussen. Slutar förövrigt 16.10 idag och har geografiprov som jag knappt läst igenom. Greatos. Önskar er iallafall en härlig dag! Hörs i skolan.

Myser med mig själv


Plugg

Sitter i sängen och dricker te samt pluggar lite geografi, matematik och svenska. Har spanska som också behöver göras klart men det skjuter jag fram tills imorgon. Skoldagen har gått bra. Har hoppat runt på kryckor som en jävla dåre. Har så otroligt ont i mina händer för att handtagen är så hårda så nu har pappa gjort någon märklig lösning med tvättsvampar och eltejp. Slutade iallafall vid 13.00 tiden och pappa kom och hämtade mig, Sofie och Clara. Nu tänkte jag återgå till mitt skolarbete så vi hörs lite senare fellows!

Godnatt

Mamma kom nyss in med popcorn, te och smågodis - Världens bästa! Så nu ska jag gosa ned mig i sängen och försöka ladda upp för morgondagen. Fasar och vill inget annat än att stanna hemma men jag måste gå. Har redan jättemycket inlämningar som behöver göras + en bokjävel på 400 sidor som måste läsas ur på knappt 10 dagar. Vi hörs mer imorgon vänner!


Kryckmongot

Dålig uppdatering från min sida idag, har trots allt sina små anledningar. Jag har legat hemma hos Nino hela dagen på soffan och ätit pizza. Var ute med tjejerna igår och det var verkligen jätteroligt och vi hade det skitkul! Strax innan vi skulle gå hem så hände det en sak. Mitt knä hoppade smått ur led och jag kunde inte gå. Grät krokodiltårar hela vägen hem. Sharre bar mig till Trångsunds tågstation och Nino kom dit med bilen och hämtade oss tjejer. Så nu går jag på kryckor och är numera inlindad i bandage. Skoldagen imorgon kommer nog att bli väldigt intressant. Kommer nog också att få höra om det här ett ganska bra tag framöver..


Going out

Nu är vi färdig fixade och ska alldeles strax bege oss iväg mot tåget. Jag sover hos Nino ikväll så uppdateringen imorgon kommer säkert att bli rätt gles pågrund av det. Men vi hörs när vi hörs. Hoppas ni får en jättebra lördagkväll och ta det försiktigt i svängarna!


Happy feet 2

Hej på er! Är nyss hemkommen från stan med Nino. Vi var på bio med mina småkusiner och såg Happy Feet 2 och den var faktiskt väldigt rolig. Efter bion gick vi runt och tittade lite i stan och senare blev dom hämtade och vi åkte hem till mig där vi nu befinner oss. Har precis slängt in pommes frittes och chicken nuggets i ugnen och om en liten stund kommer också Nathalie hit. Ikväll ska vi till trånkan där vår vän ska ha fest, mer än så är jag inte uppdaterad om. Vi hörs sen!


My homies

Nu kom precis mamma och pappa hem med mat från sassa-grillen, Oh happy day! Och om ett tag så kommer tjejerna hit och jag har köpt godis, chips och popcorn så nu blir det filmkväll för kung och fosterland. Imorgon ska jag åka in till stan med mina småkusiner och gå på bio och se Happy Feet 2, det ska bli jättemysigt!

5. En bild på en rolig tid

När jag var i London år 2011 hade jag nog "The time of my life". Shoppade hela dagarna, drack afternoon tea, fikade på Starbucks och bara hade det jättemysigt med mina bästavänner.


Fredagen den 13:e

Sitter på engelska lektion förtillfället. Är hur trött och hungrig somhelst. Har alldeles strax lunch och slutar om någon timme. Idag är det fredagen den 13:e och jag tappade bort mina nycklar imorse i skolan OCH det står numret 13 på dom så det var lite komiskt. Igårkväll sov jag hemma hos Nino och imorse skjutsade han mig till skolan även fast han hade sovmorgon, gulle ♥. Vad som sker ikväll är ännu oklart så jag uppdaterar senare när jag kommer hem om kvällens planer. Ha en bra dag allihopa! Önskar er tur.


Lilla Sofie

Hej på er! Som ni redan vet så följde Sofie med till gymmet idag. Vi körde först 40 min kondition och sedan 90 min styrketräning. Måste säga att det var VÄLDIGT roligt OCH väldigt jobbigt. Känner mig nu helt mör i kroppen och kommer säkert ha en redig träningsvärk i alla muskler imorgon när jag vaknar. Men det är ju trots allt så man vill ha det. Kom iallafall hem till en färdig middag idag då vi började med Halv Åtta Hos Mig idag och pappa var först ut. Han gjorde en supergod cajunggryta och hemgjord pannacotta till efterrätt. I'm pleased med andra ord. Nu ska jag göra te och lägga mig under täcket och glutta lite framför tvn. Känns som en rätt bra idé just nu.


Working out

Godkväll! Ligger i sängen och ska bara om en liten stund stänga ned allting. Imorgon börjar jag kl 08.00 vilket alltså betyder att jag måste gå upp kl 06.00. Slutar dock redan vid kl 12.00 så det känns rätt bra. Efter skolan ska Sofie följa med mig till gymmet och "provgymma". Ska köra stenhårt med henne! Hon ska få svettas som en gris. Har lagt upp ett schema inför imorgon angående hur många reps och vilka övningar vi ska köra. Kommer säkert bli skitkul! Var där tidigare idag och körde lite på löpbandet + lite styrkträning. Ville inte köra så hårt eftersom att jag ska dit imorgon också. Återhämtningen är det viktigaste! Ciao.


Halv åtta hemma hos mig

Vi har pratat lite här hemma om när och vem som ska laga maten, och igår kom vi fram till att vi ska ha Halv Åtta Hemma Hos Mig varje onsdag, alltså varje lillördag. Det ska faktiskt bli jätte roligt. Jag kan laga mat men jag tycker att det är så tråkigt att laga husmanskost så det blir aldrig så att jag lagar mat. Men nu när man ska laga speciella måltider kommer nog den lilla kocken komma fram + att jag älskar tävlingar.

Q/A

Postat av: Anonym

Kan du inte visa bild på klockan som han fick? :D Jätte fina bilder på er två tillsammans!

Sv: Här är en bild på klockan som han fick när han fyllde år. Tack så jätte mycket, blir jätte glad!

 


Home

Nu är jag hemma och ligger framför tvn med datorn placerad på magen. Väntar på att mamma ska bli klar med maten. Pasta med bacon & skinksås - Finns inget bättre! Hittade ett par jeans efter mycket velande och fram och tillbaka så det känns jätteskönt. Sedan hittade jag lite annat rea fynd. Så nu är jag iallafall färdig shoppad för den här månaden. Nu ska det sparas inför Spanien!


Mobilbloggar

Godförmiddag kära vänner! Sitter i bilen påväg till Haninge centrum. Ska köpa ett par nya jeans. Kommer säkert att ta sin lilla tid eftersom att jag är jättejätte kräsen.. Vi hörs när jag är hemma igen. Ha en fin fortsatt dag!


Grattis världens bästa!

Jag älskar dig mer än vad ord någonsin kan beskriva ♥.


Movie

Nu ska jag sätta på en film och göra lite te. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå till gymmet tillsammans med mamma. Senare ska jag eventuellt förbi handen och köpa ett par nya jeans då kedjan på mina favvisar gick sönder igår (Ninos fel!). Ha en fin kväll allihopa!


4. En bild på ett kärt minne

Slänger upp mer än bara en bild på ett väldigt väldigt roligt minne. Det här var när jag och Nathalie (min barndomsvän) åkte till Spanien 2010 och hade det HELT underbart.


President Carter

Hallå readers! Har precis ätit en jättegod middag som pappa lagade för 5:e dagen i rad!? Revolution? Det var iallafall supergott. Igår var det kalas hemma hos Nino som ni redan vet. Han fick en klocka av mig eftersom att han aldrig haft någon tidigare. Han blev jätte glad men den var lite för stor så vi ska fixa till det imorgon. Efter att släkten hade gått igår så stannade Linus, Bladh, Tony och Ande kvar och spelade fifa. Sedan åkte vi och köpte pizza och tittade på Gladiatorerna. Därefter drog killarna och vi låg på soffan hela kvällen. Vaknade vid 12.00 imorse och gick upp och gjorde världens frukost. Kokade ägg och grejer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer. Ska kanske åka hem till Nino igen och uppvakta honom imorgon.. Hmm..

Två bild på när farmor kom på besök igår med världens gulligaste sällskap!

3. En bild på mina närmsta

Mina absolut närmsta är Nathalie, Clara & Sofie. Dom är de enda som vet precis ALLT om mig och de första som får veta ALLT innan någon annan. Dom ställer alltid upp och finns alltid där oavsett ♥.


Kalas

Godmorgon godmorgon världen! Har precis ätit frukost tillsammans med min vapendragare Nathalie. Vi gjorde bacon på hårdmacka och te, SÅ äckligt gott. Igår stod jag och bakade en massa tills idag då Ninos släkt kommer på fika eftersom att han fyller år på måndag. Jag har lite kvar som jag ska göra, även slå in hans present så uppdateringen idag kommer nog att bli rätt gles men jag hoppas att ni förstår. Tjing!

2. En bild på mig som liten

Här är en bild på mig när jag är runt 2-3 år gammal. Ser ut som ett marsvin på den här bilden med mina ballongkinder. Sen får jag alltid höra att jag har världens minsta lilla knappnäsa av folk.


2011 Resumé

Hängde med gamla klassen från Tungelstaskola på museeum.
Åkte till Romme Alpin och åkte skidor med Tungelstaskola.
Åkte ut till Dalarö på påsklovet och mös runt öppen eld med vänner.
Hade bal på Årstaslott som blev jättelyckat!
Fick skolavslutning & slutade 9:an samt sjöng i kyrkan.
Min finaste tog studenten och vi firade honom på hans mammas landställe.
Firade midsommar tillsammans med släkten & de fina vännerna.
Höjdpunkten på sommarlovet - Peace & Love med underbara vänner ♥
Vi firade Nationaldagen i humlegården med mjukglass & jordgubbar.
Vi hade några chillkvällar hemma hos mig under veckan som jag var ensam hemma.
Under veckan som jag var ensam hemma åkte vi ut ett tjejgäng till Ornö.
Jag & Sofie åkte ut till Nåttarö med Felix och hans vänner + ett Tungelstagäng och tältade.
Jag, Nathalie, Clara & Sofie åkte in på Allsång på skansen en gång.
Åt kräftor för fulla muggar hemma hos Lollo en kväll.
Grillade en varm sommarkväll hemma hos min saknade vän Cecilia.
Åkte till London tillsammans med mina finaste vänner Sofie & Clara.
Hade några mysiga sommarkvällar i vårt uterum.
Var på Junibacken med mina småkusiner tillsammans med Clara & Sofie.
Hade några tjejmiddagar hemma hos mig med världens bästa tjejer!
Skulle kunna sitta och lägga upp bilder hela natten men nu måste jag nog avrunda lite. Detta är bara en liten del av hela mitt 2011. Har fått SÅ mycket nya och fina vänner under det här året + att jag har kommit vissa så himla nära. Jag är så otroligt tacksam för att ha såna underbara vänner ♥

Coca cola ♥

Ligger i sängen och dricker coca cola. Ska alldeles strax sätta på en film och fördröja tiden lite innan hockeyn börjar. Sverige - Ryssland får absolut inte missa den matchen! Imorgon ska jag och Nathalie åka och köpa en födelsedagspresent till Nino eftersom att han fyller år på måndag. Problemet är bara att jag verkligen inte har någon aning eller fantasi om vad jag ska hitta på. I julklapp fick han att han ska få köra lambo för en dag så frågan är, vad ger man nu till en kille som nästan precis har allt?! På återseende mina vänner.


Gymmet

Hallå bloggen! Har precis myst lite med min lilla kusin Alma som nyligen kom över. Dom är hemma hos mormor & morfar som förövrigt bor grannar med oss. Hur som helst så kom jag hem ifrån gymmet för bara ett tag sedan. Sprang på bandet i 60 min och körde styrka 30-40 min. Känner mig HELT slut i kroppan. Mörbultad med andra ord. Igår var vi hemma hos Nathalie och spelade monopol och tp hela natten. Det var faktiskt jättemysigt. Sen drack vi te och pratade en massa. Kom inte i säng förrän kl 04.00 och vaknade inte färrän kl 13.00 idag. Dags för mig att börja vända tillbaka på dygnet om jag ska kunna överleva ytterligare en till termin..


Soffpotatis

Idag har jag inte rört ett finger! Har legat hemma hos Nino på hans soffa och bara tittat på tv-serie efter tv-serie. Kan inte säga att jag har klagat direkt. Var på gymmet för första gången för i år igår, kändes riktigt skönt. Det här ska bli ett bra år känner jag. Har världens träningsvärk i rumpan, lår och mage - som sagt, bra start! Ikväll ska jag hem till Nathalie med Sofie & Clara. Vi ska ha myskväll och bara prata en massa skit såsom bara vi kan. Nu ska jag packa väskan för vi ska även sova där. Ciao

Skulle ha publicerats igår men mitt internet dog.

Godmorgon världen

Sitter hemma hos Nino och äter lite frukost samtidigt som jag tittar på Halv Åtta Hos Mig. Vaknade inte för så jätte länge sedan och känner mig groteskt trött. Även la vi oss rätt tidigt igår. Lite senare idag ska jag iväg till gymmet för nu börjar allvaret på riktigt!


1. En bild på en dagens "outfit"

Lovade er en bild från nyår men nu har ni ju redan sett min outfit, men här får ni ytterligare en bild iallafall + en bild på mina hemmagjorda naglar. Är varken uppklädd eller sminkad idag så detta får duga.


Shopping

Hej på er! Kom rätt nyligen hem ifrån handen med Nathalie. Nu sitter vi på mitt rum och väntar på att middagen ska bli klar. Jag är så äckligt vidrigt jävla hungrig så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Har bara druckit en drick-yoghurt och en kaffe på hela dagen. Hursom så fick jag med mig jättefina fynd hem från handen. Vissa toppar kostade endast ynka 50 spänn! Ikväll ska jag hem till Nino och sova hemma hos honom. Imorgon har jag inga planer alls så vi får se vad som händer. Jag skulle vilja fiesta imorgon.. Hmm.. JA det vill jag och jag ska få med mig tjejerna!


Seg

Hoppas ni alla hade ett rikitgt trevligt nyår igår. Jag hade det jättejätte bra! Var omringad av fina vänner hela kvällen och natten. Efter att vi hade ätit middag och sånt hemma hos mig stapplade vi iväg i våra klackar hem till Juden där det var rätt mycket folk. Där firade vi in tolvslaget och redan därefter var vi påväg emot Farsta hem till Anton. Där var Ande, Nino och Tessi så det var mest därför vi åkte dit. Annars hade det nog vart roligare att stanna kvar hemma hos Juden i Tungelsta som också hade vart närmre hem. Iallafall så var jag, Nino, Clara, Linnéa och Sofie hemma hos mig vid 05.00 tiden. Somnade på en gång. Vaknade vid 13.30 idag av att mamma ringde och sa att dem var påväg hem så då gick vi upp och begav oss till Håga pizzeria. Beställde in världens fetaste pizza - SÅ värt det! Ikväll ska jag bara bara hemma. Var egentligen tänkt att jag skulle sova hos Nino ikväll men jag känner mig alldeles FÖR seg och trött så det får bli imorgon istället.


1 januari 2012


RSS 2.0