@work

Sitter på lunchen nu och äter en skaldjurs sallad med fetaost som jag gjorde själv nyss. King! Jobbar till 18.00 idag och stänger butiken. Kvällens planer är att fika med tjejerna inne i stan och efter det ska jag sova hos Nino. Det är verkligen tomt här idag så om ni har vägarna förbi mina vänner - hälsa på! Hoppas ni får en fin dag.

 


Årsta

Sitter och väntar på att killarna ska bli klara så att vi kan åka till årsta någongång. Ikväll blir det fest borta i svartbäcken och jag hoppas verkligen att det blir lyckat! Nu tänkte jag packa väskan och vänta på istiden (jävligt snabba grabbar). Ha en bra dag så hörs vi senare!

Soft

Har legat och solat på altanen hela dagen tillsammans med familjen. Mormor och gammelmormor kom även över på en fika. Senare kom Sofie över och vi pratade lite om Bulgarien och tittade på olika hemsidor på internet - äckligt taggade tjejer! Efter en stund kom även Clara över och vi har legat och tittat på film och myst. Har faktiskt saknat att bara umgås vi tre, det kändes lite som förr. Vi har tryckt i oss en massa vattenmelon och popcorn. Nu är jag ensam och har precis ätit lite brieost. Tänkte lägga mig och sussa nu eftersom att jag ska upp hyfsat tidigt imorgon. Det pratades nämligen om att åka till Årsta och sola. Senare på kvällen blir det fekke och på lördag jobbar jag från 11.00-18.00. 
 

Furuvik

Hallå allesammans! Åh vad jag känner mig trött och sliten. Har haft en heldag borta i Furuvik som ligger 40 mil utanför Stockholm med familjen och småkusinerna. Vi har gått runt och tittat på en massa djur hela dagen. Har sett allt ifrån sköldpaddor till orangutanger och kameler. Har såklart tagit en massa bilder men de ligger på systemkameran så ska lägga in allt senare. Sålänge för ni nöja er med några iPhone-bilder. På vägen dit så stannade vi vid Dragon gate som är ett jättestort kinesiskt hotell. Faktiskt väldigt coolt ställe med tanke på att det precis ser ut som i Kina. Jag har iallafall haft en supermysig dag tillsammans med familjen. Det är när man gör såna här saker som man märker att det händer alltför sällan som man umgås. 
 

Insta.

Följ även min vardag på instagram: Sofiafloden
 

Never cry over someone who does not even notice your existence, them are not even worth their - Shakespear

 

Rainy day

Fick skjuts hem av Nino vid 16.00 tiden. När jag kom hem så hade mamma bakat blåbärspaj på LCHF recept eftersom att jag går på diet och det smakade hur bra somhelst. Min gammelmormor kom även över och fikade med oss. Mys! Har gått runt i trädgården och plockat smultron på strån och jordgubbar med min lillasyster. Har inte sovit hemma på flera dagar så ikväll tänker jag vara hemma och mysa med familjen. Imorgon blir det tidig uppgång vid 08.00 för bilfärd till Gävle.
 

Mobilbloggar

Godmorgon världen! Vaknade för ca tre timmar sedan och har haft Ninos pappa på besök här nu på morgonkvisten. Nino är ute och går just nu så jag tänkte överraska honom med lite frukost. Var nyss på affären och köpte ägg så det blir en riktigt äggfrukost idag. Eller snarare brunch. Igår åkte vi till Heron city och gick på bio. Vi tittade på Ice age 4 och den var svinbra! Jättemysig film. Jag har ingen aning om vad som händer idag men imorgon ska jag nog med familjen till Furuvik och kolla på djur. Skulle behöva en familjedag innan jag åker.

 


Life isn't hard, people are

 

late lunch

Har precis fått i mig en sen lunch. Lagade till skrumbledeggs och ett surdegsbröd stekt i olivolja med peppar och salt. Bäst. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning, tänkte först göra lite kaffe. Igår var jag med min fina pojke. Vi gjorde tomatsoppa och tittade på Hamilton och åt popcorn. Båda vart svintrötta så vid 02.00 tiden somnade vi. Vi tog en liten sovis imorse och vaknade vid 12.00. Då gjorde vi frukost och efter frukosten så körde han hem mig. Ikväll ska vi kanske på bio och på onsdag kanske vi ska åka med min familj och småkusiner till Furuvik djurpark om jag inte måste jobba. Annars så åker jag och brudarna till Bulgarien om bara 1 jävla vecka. Hej resfeber! Usch nu smyger nervositeten sig fram.. 
 

Wasted

Igår jobbade jag hela dagen fram till kl 18.00 och då mötte jag upp Nathalie och tog bussen hem. Jennifer och Rickard var redan hemma hos mig då och bara efter ett litet tag så kom Sofie och Yasse. Då åkte vi och handlade lite läsk, jordgubbar och ljus eftersom att vi skulle "fira" Clara lite i efterskott på kvällen. När vi hade handlat så kom Jocke och Ludde hit. Vi spelade lite spel och runt 22.30 tiden kom Clara, Jennie och Olivia och då sjöng vi för Clara och överraskade henne med en bulltårta (bullälskaren). Senare så åkte vi hem till Anders som hade lite fest hemma hos sig. Jag hade jättekul och dansade med tjejerna hela natten. Vi kom hem till mig runt 04.00 tiden eller ja iallafall jag, Jempa och Yasse. Clara och Olivia rullade in vid 06.00 imorse. Vi vaknade vid 12.00 och gjorde en mysfrukost och nu ligger alla i soffan som en hög soffpotatisar och dricker cola. Bra söndagshäng med andra ord. Ikväll ska jag nog träffa Nino och umgås lite med honom och bara ta det lugnt. Känner att jag skulle behöva det ikväll. Hörs senare!
 

Ocean air/salty hair

 

New me

Kom precis ur duschen och har slängt i mig lite tonfisk och keso. Tänkte börja ta tag i mig själv nu och få fart på fläsket. Känner knappt igen mig själv (i muskelväg). Har nästan tappat allt som jag jobbade för förut. Tänkte iallafall köra på en tonfisk och keso diet kombinerat med träning i två veckor nu. Träningen ska bli regelbunden så vi får se hur länge jag klarar av dieten innan jag tröttnar. Kan i och för sig blanda med kyckling och lax också. Hursom så har jag varit med Clara hela dagen hemma hos mig, vi var iväg och handlade tidigare så några vuxenpoäng har vi lyckats plocka hem idag. Har ett "dagens dilemma" också, antingen ska jag följa med tjejerna på fest men då ska jag inte dricka eller så ska jag träffa Nino och umgås med honom. Det lutar åt N hållet eftersom att jag ändå ska jobba imorgon och det känns så ovärt att åka på fest när man ändå inte ska dricka någonting. Clara kommer iallafall hit en stund nu så får vi se hur jag gör med mitt dilemma... 
 

Kap

Kap 50:- på rean H&M. Fyfittan vad nöjd jag är. 

Tjejhäng

Igår var det en heldag med tjejerna. Först inne i stan och sedan hela kvällen och natten hemma hos Sofie. Vi satt på hennes altan och mös med lite frukt och popcorn. Pratade om allt möjligt och skrattade åt allt möjligt som vi tjejer brukar göra. Kom i säng rätt så sent och somnade till den gamla klassikern Stuart little. Blev väckt av Sofie kl 10.00 imorse av att hon hade dukat upp värsta hotellfrukosten. Hon hade till och med gjort min favorit den lilla pärlan - ägg och bacon! Nu sitter jag alldeles ensam hemma. Mamma och pappa åkte till Göteborg idag och kommer hem på söndag igen så jag har hela huset för mig själv. Så. Skönt. Clara är påväg hit så helt ensam blir jag inte. Har dock ingen aning om vad vi ska hitta på men det återstår att se. Imorgon vankas det iallafall jobb mellan 10.30-18.00. 
 

SHM

Åh jag är SÅ sjukt lycklig nu! Var och hämtade ut våra swedish house mafia biljetter med tjejerna idag. ÅH ÅH ÅH!!! Det kommer att bli så galet fett. Hursom så jobbade jag hela dagen igår. Var svintrött när jag vaknade och ville bara somna om bredvid min fina pojke. Men knatade iallafall iväg till jobbet och stod i kassan hela dagen. Stängde tillsammans med Johan och fick med mig en massa gottis hem. Blev upphämtad av pappa och åkte direkt hem till duschen. Sedan kom Nino och hämtade upp mig så köpte vi med oss sushi påvägen hem till honom. Vaknade vid 11.00 imorse och har varit tillsammans med Jempa, Clara och Sofie hela dagen inne i stan. Vi tog en lunch på wayne's och jag fyndade även ett par söta spets shorts i rosa. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag spendera kvällen hemma hos Sofie med tjejerna. Har saknat dom lite! 
 
Här är lite bilder från dagarna som jag bl.a. inte har bloggat.

Perfektion

Chris Brown ♥

Coz

Igår mådde jag lite sådär så spenderade kvällen tillsammans med mitt hjärta. Skulle egentligen ha träffat Nathalie men kände mig inte på topp så åkte hem till Nino istället. Köpte med mig jordgubbar påvägen så det blev soffhäng med jordgubbar och mjölk. Vi kom i säng runt 03.00 tiden så kände mig rätt seg imorse när vi vaknade. Imorgon börjar jag jobba igen, börjar i och för sig kl 12.00-19.00 så det är helt okej. Rebecca och hennes mamma var nyss här och vi har inte träffats på månader så det var jättekul att bara se och prata med henne igen. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag hem till Nino igen eftersom att det är lättare att ta sig till jobbet då det bara är gångavstånd på 10 min. Skönt som fan. Hare och kanin!
 

Sea food

Hey guys! Har precis ätit lite middag som bestod utav lite räkor, lax, bläckfiskringar och bröd. Jag och Nino har legat hemma hos mig hela dagen på altanen med familjen. Han tog även sitt första dopp för i år. Jag tyckte att det var svinkallt trots att det var 25 grader.. Blev i puttad såklart. Igårkväll var vi hemma hos honom och låg i soffan hela kvällen och tittade på film och åt godis. Känns som att jag behöver såna här dagar innan Bulgarien. Vi åker om bara 14 dagar vilket är helt sjukt. Är så otroligt äckligt spänd och nervös. 
 

Kill me

Igår var vi på födelsedagsfest hemma hos Anders som ni redan vet. Jag hade det verkligen jätteroligt! Dansade och träffade en massa nya ansikten. Det blev tyvärr lite för mycket av det goda så Nino kom och hämtade upp mig. Men i överlag så var nog det här den bästa kvällen på länge! Jag och Nino har legat i sängen hela dagen och tittat på Sagan om ringen och ätit pizza (jag tog dock en sallad) som två degklumpar. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och sen ska jag hem till honom igen och spendera kvällen där. Hoppas ni hade en bra lördagkväll igår! Hörs
 
Bild från igår, lånad av Clara. Ni är bäst!

Fika med mig själv

Har precis fikat lite med mig själv - ego kvalitetstid. Nu ska jag torka håret och sedan blir det middag med gammelmormor och småkusinerna. Tror att vi skulle beställa hem pizza. Åh vad jag börjar bli taggad för ikväll, har alltid så sjukt jävla kul med tjejerna. Ni är bäst ♥
 

.


Brunch

Hellu bloggischen! Kom precis hem efter att ha varit och handlat med mamma och pappa. Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för Anders fest som är ikväll vilket ska bli skitkul - taggad brud! Innan tror jag att vi skulle hem till Ande och föra lite eftersom att han bor så nära Anders. Igår var vi iallafall hemma hos Ande hela kvällen. Vi grillade och spelade lite kubb vilket var väldigt trevligt. Jag och Nino åkte hem ganska tidigt, tror klockan bara var 23.30 när vi lämnade alla. Innan visiten hemma hos Ande igår så var jag med han, Linus, Sophia och Chribba i handen och åt på tacobar. Jag och Sophia skulle även leta efter någonting att ha på oss till ikväll så killarna fick hänga på som smakråd. Nu måste jag hoppa in i duschen men först tänkte jag göra lite lunch. Juste, min fina morbror mötte upp mig i stan idag och bjöd mig på brunch. Det här var tredje gången som jag träffar honom och det känns redan som att vi alltid har känt varandra och varit nära. 
 

Good night

Åh vad seg jag är idag. Igår hade jag lite fina vänner här hemma och vi satt ute i mitt poolhus och umgicks hela kvällen natten och morgonen. Jag hade det supertrevligt! Kom inte i säng förrän runt kl 05.30 tror jag. Då somnade jag, Sofie och Nathalie i min säng som tre klubbade sälar. Vaknade imorse och mådde inte riktigt på topp, därav varför jag känner mig så seg nu. Sofie lämnade oss tidigt imorse så när hon hade åkt så gjorde vi lite frukost och satte oss ute i uterummet. Ikväll ska jag hem till Nino och mysa lite med honom och bara ta det lugnt. Men först ska jag äta middag och duscha. Vi hörs! 
 
Juste, Mini och Arenander badade igår också. 

M.O.B.

Jag har fått mitt lönespec! Eftersom att jag lagt undan alla mina pengar inför Bulgarien och P&L så är jag luspank men nu har jag lite pengar igen. Var och hämtade ut mitt lönespec på jobbet på vägen hem från Årsta med killarna. Fan vad skönt! Nu kan jag leva lite igen. 
 

Stekt

Är helt stekt och alldeles röd på hela röven och baklåren. Låg på mage hela tiden eftersom att jag är så blek på ryggen men nu ser jag istället ut som en jävla kräfta. Snyggt. Hade iallafall en mysig dag på stranden och är supertrött nu så tänke äta lite middag och sedan ta en kort powernap. Har ännu ingen aning om vad som händer ikväll så vi får se vad som dyker upp. Peace 
 

Årsta

Hallå peeps! Sitter och väntar på att Chribba och Ande ska komma och hämta upp mig. Vi ska åka till Årsta där alla andra är och solar. Blir nog en heldag på stranden så vi hörs när jag kommer hem. Hoppas ni får en riktig toppendag i det fina vädret! Hörs

Jag är dum i huvudet

Jag är så sjukt trött just nu så tänkte faktiskt sätta på en film och försöka sussa till den. Kvällen blev tyvärr inte som planerad och jag mår ännu sämre än tidigare. Den här förkylningen dödar verkligen mig. Jag orkar inte vara sjuk längre. Äter hostmedicin nu också så förhoppningsvis så blir jag bättre väldigt snart (ta i trä). Skulle ha träffat Nino ikväll men vill inte smitta ned honom. Får se hur jag känner mig imorgon. Nu vill jag bara sova. Sov så gott nu allesammans så hörs vi mer imorgon!
 

Mys på solsidan

Vaknade runt 10.00 tiden imorse och gick upp och gjorde frukost direkt. Våra kusiner var här hemma och badade i vår pool så jag satt ute i solen ett tag och umgicks med dom. Tessi kom också över hit en stund och vid 14.00 begav vi oss in mot stan med Sofie. Vi åkte till Söder och satte oss på en sushi thaiwok resturang och åt lunch och tog en cider. Vi satt där i några timmar och pratade och bara hade det jättemysigt. Nu är jag hemma och sitter i soffan och dricker kaffe tillsammans med mamma framför Halv åtta hos mig. Ikväll ska jag förmodligen träffa Nino och då sover jag även kvar där. Måste förbi jobbet imorgon också och hämta ett schema samt lönespec. Sedan har jag inga planer, hörde dock att det skulle bli dåligt väder imorgon så det finns nog inte så mycket att göra. Men vi hörs mer senare! Ha en fortsatt fin dag. 
 

Time is money so I bought a rolex

Nu är klockan mycket och jag behöver sömn för att min förkylning ska försvinna så att jag någon gång kan återhämta mig från denna pestsmitta. Har bara legat i sängen hela dagen och tittat på film och ätit gånger tusen. Har ätit en pasta pesto sallad, sju piggelinglassar, brieost med tuc kex, druckit 1,5 liter cola, tre knäckemackor med ost, en kanna te, en aladdin chokladask och sen två schnitzlar till middag. Helt sjukt, och nu sitter jag och suger på tre halstabletter samtidigt utan att veta varför. Nej men somsagt så är klockan mycket och jag måste sova. Skulle egentligen ha träffat min prins idag men det får bli imorgon istället. Juste, Sofie om du läser nu så hör av dig imorgon ifall du vill åka in till stan - Jag vill med! Godnatt bloggläsare. 

People will always judge you


Back in the game

Hej på er! Igår kom jag hem från Peace & Love festivalen som vi har varit på i en vecka och hellskotta vad skönt det var att få sova i sin säng! Har dock inte kunnat sova som en prinsessa då jag har gått och blivit jättesjuk. Var hos läkaren med pappsen imorse och hämtade ut medicin så nu hoppas jag att hostan ska försvinna och allt det andra. Hursom så har jag haft en fantastiskt rolig vecka tillsammans med mina fina vänner. Jag har både skrattat och skrikit bort rösten, dansat så att jag knappt har kunnat röra mig dagen efter och bara haft det så jävla kul och bra! Vi var ett ganska stort gäng som åkte så vi fick ett väldigt bra camp i och med det. Man var aldrig ensam och nu känns det riktigt skumt när man ligger ensam i sängen utan alla. Jag skulle kunna sitta här hela dagen och berätta om allt som jag har gått igenom men jag har lite packning att ta itu med och ni skulle aldrig orka läsa så mycket text och förmodligen skit i era öron. Men som sagt så hade inte den här veckan kunnat bli så mycket bättre (isåfall vädret) så jag är supernöjd! 
 
 
Finns HUR mycket bilder somhelst så kommer nog att lägga upp lite fler senare men här är iallafall några stycken från veckan i Borlänge.

RSS 2.0