Just nu: medan jag fixar mig


Check

Nu har vi köpt presenter till Lollo och sitter nu påväg hemåt. Känner mig jättestressad och måste ta en riktig snabbdusch när jag kommer hem. Vet inte vad jag ska ha på mig heller. Vilka problem man har. Hursom så hoppas jag att ni får en härlig lördag!

 


Godmorgon

Godmorgon världen! Sitter i vh och har precis handlat en massa sallad. Tjejerna kommer över och äter lunch och efter det ska vi till handen och leta efter presenter. Jag är SÅ himla trött idag. Vaknade av att Markel kom in stapplande vid kl 10.00 med kaffe. När jag kom hem till Nino igår så gjorde vi grönsaker med dipp och senare kom Markel och gjorde oss sällskap. Vi satt och pratade nästan hela natten och tittade på någon knäpp/vidrig film. Det var riktigt mysigt. Vet inte vad klockan var när Markel lämnade oss men vi somnade som två stockar direkt iallafall. Ikväll blir det party och jag är svintaggad!

 


New in


Mellis

Har precis gjort lite mellis och ligger nu i sängen och ska titta på BB avsnittet från igår som jag missade. Fyndade lite på rean idag inne på h&m, är hur nöjd somhelst. Visar lite bilder senare. Hoppas ni har haft en härlig dag iallafall för det har jag även om vädret har vart lite av en besvikelse.


Finally

Hallå kåmpizar! Sitter på engelska lektion och är hungrig som ett jävla svin. Är i princip klar med allting så nu sitter jag bara av tiden. Känns så sjukt onödigt att ens vara här idag. Kanske till och med rör mig hemåt efter lunchen. Ikväll ska jag iallafall träffa min prins och det känns som att det här kommer att bli en väldigt bra helg med många alternativ. Veckodagarna bara svischar förbi och snart är det påsklov!

inspo


Tröttis

Har suttit och skrivit lite på mitt tal och även skrivit ett helt nytt som blev 9 minuter långt då det endast ska vara 4 minuter så får kolla igenom det imorgon i skolan och finslipa. Börjar 08.00 imorgon och går till kl 15.30. Efter skolan ska jag träffa Nino och vi har inte träffats på hela veckan så det ska bli jättemysigt. Det blir nog en hemmakväll framför en bra film med te. På förmiddagen på lördag så har jag bjudit hem Sophia, Linnéa, Clara och Sofie på sallads-lunch för att sedan åka och köpa presenter till Lollo som vi ska fira på kvällen. Men nu tänkte jag torka håret, återkommer med lite inspo bilder om en stund.

Just nu: plugg


Dagens

 

 


Tussilago

Ligger i sängen och dricker lite te framför tvn. Funderar på att ta en liten powernap för att bara koppla bort omvärlden ett tag. När jag var påväg hem från skolan idag så såg jag en massa tussilago i diket, fick ett riktigt vårrus i kroppen. Nu vill jag bara att sommaren ska skynda på sig.


Ni är bäst


Jordgubbar

Godmorgon! Sitter klar och väntar på Clara just nu. Vi ska alldeles strax gå till bussen. Igår hade vi det jättejättemysigt! Vi bakade scones och tittade på BB, pratade och skrattade åt precis allt. En bra kväll med andra ord. Somnade rätt sent så är lite småtrött idag men det ska nog gå vägen. Har prov idag och jag ber till gudarna att det går bra. Nu ska vi börja gå, ha en härligt dag allihopa!


Dagens


Mys

Har precis ätit lite mellis och ska snart hoppa in i duschen. Ligger och tittar på Lyckan i LA just nu. Känner mig supertrött så ikväll blir det bara soffhäng hemma hos Clara. Vi pratade om att baka scones också. Nu ska jag titta vidare så höra vi mer sen!


Ändring

Inställd resurs idag så åker istället till gymmet. Efter gymmet är det direkt hem som gäller för dusch och lite plugg och sedan ska jag direkt hem till Clara. Linnéa kommer också dit och gör oss sällskap, tror att hon skulle sova kvar också så det blir supermysigt. Nej nu måste jag skriva klart på mitt tal, sedan blir det pannkisar!

Helgens planer


Early morning

Godmorgon allihopa! Gick upp i ottan och sitter nu alldeles klar för idrott med Sofie framför Vakna Med The Voice och väntar på Clara. Igår köpte vi lite frukt och choklad och satt och pluggade samt tittade på DH, jättemysigt! Slutar vid 12.00 idag men kommer nog att stanna kvar på resursen. Efter det ska jag förbi gymmet och köra lite armar, bröst, axlar och mage. Får se hur länge jag håller på då jag har fått lite småont i halsen. Men vi hörs mer i skolan!


Dagens


Mer fanta pucko

Blev väckt för bara en stund sedan av Sofie som kom förbi. Ligger fortfarande i sängen och ska alldeles strax äta lite middag. Jag och Clara åkte hem lite tidigare idag då vi båda kände oss lite dåliga. Påvägen hem gick vi och köpte choklad och merdricka. Ikväll ska jag hem till Clara igen och även övernatta som igår. Det är verkligen SÅ skönt att få komma hemifrån ibland.

 


Inspo


Godmorgon

Godmorgon folket! Kom precis till skolan och ska ha digitalt skapande nu. Har sovit som en gud hela natten och det hände en sån himla skum grej inatt, säger bara Clara.. Herregud. Slutar rätt så sent idag men funderar starkt på att åka hem efter lunchen. Har en massa plugg som behövs göra plus att jag har prov i historia på torsdag om första världskriget och jag är rätt knackig på det. Men vi hörs lite senare och hoppas ni får en toppendag i det härliga vädret!

 


Världens bästa pappa

Har ätit en jättegod middag tillsammans med familjen och nu har jag precis packat väskan och ska alldeles strax bege mig mot Clara. Det blir myskväll med tjejorna hela kvällen, tur att vi har sovis imorgon. Hursom så hoppas jag att ni har haft en bra dag! Vi hörs eventuellt mer imorgon.

image description

image description

image description

image description

image description


Gifts

Nu har jag precis slagit in pappas presenter, köpte lite fina påskblommor också. Mamma håller på och lagar jättegod middag och till efterrätt skulle det bli brownies med passionsfrukt, ÅH! Men vi hörs lite senare för nu ska jag titta på gårdagens BB avsnitt som jag missade. Latero


Monday

Hallå där! Sitter på svenskan och har min sista lektion just nu. Hur skönt som helst. Efter skolan ska jag åka direkt hem och fira världens bästa pappa som fyller 42 år idag. Senare ikväll ska jag hem till Clara och mysa samt sova över då hennes föräldrar har åkt till Turkiet så nu är det dags för ungkarlsliv igen. Passar mig som handen i handsken.

 


Surprise


Just nu: b - mat


Morgonmys

ÅH vilken lyckad kväll det blev igår! Vi hade en överraskningsfest hemma hos mig för Sofie och man kan ju säga att hon blev rätt tagen på sängen. Gud vad roligt det var när alla stod utanför dörren när hon skulle gå ut! Hursom så vart kvällen jättelyckad och alla hade det väldigt trevligt. När de flesta hade gått började vi laga lite mat och så var Nino, Ande, Bladh, Linus och tjejorna kvar. Sedan sov Sofie, Clara, Linnéa och Sophia kvar och imorse gjorde vi en riktig mysfrukost i vårt uterum.

 


Brunch

Kom precis hem från stan efter en supermysig brunch i stan med brudarna. Ikväll vankas det fest och jag är så himla taggad. Hoppas det verkligen blir kul och lyckat.


Jobbtjejen

Godmorgon! Maritha ringde mig tidigt imorse och behövde hjälp i köket så jag åkte dit och gjorde 100 räksmörgåsar!!! Snart bär det in mot stan med tjejerna för lite brunchmys. Är supertrött och inte alls på hugget men har SÅ mycket saker som behövs göra idag så det är bara att bita i det sura äpplet. Hoppas ni får en jättebra dag iallafall!


New in


Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma och ligger i sängen framför Top Model och äter naturgodis. Om ett tag kommer pappa hem med sushi som vi ska äta och senare kommer Nino och hämtar mig så sover jag hos honom. Imorgon blir det brunch i stan med en massa brudar för att fira Sophia, jättemysigt!

 


Shots

Hej där men ska du gå säg nej vadå, ska vi ta sällskap här ta min hand gå med varann (yeah) gammal dänga det där som förövrigt har satt sig på mitt huvud. Lite irriterande. Har precis vart i centrum med tjejerna och tittat lite. Köpte två tröjor och ett halsband plus lite presenter till Sophia. Sedan har vi tagit en varsin glass i det fina vårvädret. Snart ska vi ha tenta i ämnet massmedia. Känner mig verkligen lost så håll gärna tummarna för mig. Efter skolan ska vi förbi centrum en gång till. Vi hörs när jag är hemma!


Vårkänslor

Godmorgon fredag! Äntligen är det snart helg och denna helg är verkligen något att se fram emot. Just nu sitter jag på lektion och har natur. Efter det här har jag lunch och då ska vi gå och köpa glass. Det blir isåfall första glassen för iår, woho! Såg förövrigt ett litet vårtecken igår när jag var påväg hem från gymmet, bild nedan.


Paus

Tog en liten paus från pluggandet. Har bäddat rent i sängen också och det finns nog ingen bättre känsla, åh det är så underbart. Har fått hem nya h&m katalogen också så sitter och bläddrar lite i den medan jag samtidigt tittar på BB som pågår just nu.


Myspys

Nu har världens bästa tjejer lämnat mig. Vi har legat som tre jästa potatisar i soffan med te och chokladbollar. Nu har jag precis gjort mig en kopp te och tänkte läsa igenom en redovisning som jag och min grupp ska göra imorgon. Ikväll tänker jag lägga mig tidigt, har lång skoldag imorgon och slutar runt 16.00 tiden. Då ska vi till centrum och köpa en present till Sophia och senare på kvällen ska jag träffa min prins.


Working out

Är HELT slut i kroppen! Kom nyss hem från gymmet och har precis gjort en proteinshake. Mamma står och gör pyttipanna och om en stund så kommer mina fina tjejor hit för lite mys. Vi ska göra chokladbollar och ligga framför tvn och prata hela kvällen, känner att jag iallafall behöver det. Hursom så hoppas jag att ni har haft en bra dag!

 


Inspo

My sweet blue

Godmorgon

Åh vilket härligt väder det är ute! Man känner verkligen att man blir på bättre humör. Jag hade sovmorgon imorse men var tvungen att gå upp 06.00 iallafall för att få iväg min lillasyster till skolan, dock så gjorde det mig inget alls då hon förgyller mina morgnar. Så nu sitter jag här, klar för skolan och dricker en kopp te. Slutar rätt så tidigt idag så åker direkt till gymmet och kör ett köttarpass, sen får jag kolla med Nathalie hur vi ska göra ikväll. Hoppas iallafall att ni får en härlig dag!


Nöt

Sitter och pluggar lite matte till testet imorgon, har även spanskatest i glosor men hittar inte vilka så skiter i det snart. Imorgon ska jag kanske träffa Nathalie efter skolan men innan det ska jag förbi gymmet. Förövrigt så kommer helgen bli super och jag längtar ihjäl mig!


Cravings/H&M


Weirdo

Har precis fått i mig lite lunch och ligger nu i sängen och tittar på Elsas Värld. Efter det ska jag sätta mig med matten och läsa en rapport. Jag stannade hemma från skolan idag då jag kände mig lite konstig imorse. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall i det fina vädret.

image description

 


Dag 9 - En gammal och en ny bild på dig själv


Fruktsallad

Nu ligger jag i sängen och äter fruktsallad och baddabingbaddabom vad gott det ÄR! Ligger och tittar på BB och det börjar verkligen bli pinsamt, att vuxna kan bete sig såsom dom gör emot varandra är bara patetiskt.

 


Relax

Kom precis hem från Nino och sitter nu framför datorn med en kopp te och skriver lite på engelska. Har en uppgift som ska vara inne imorgon så känner mig lite stressad! Men har iallafall kommit halvvägs så därefter ska jag bara hoppa in i duschen och sedan krypa ned i sängen och relaxa. Mm. Det ska jag.

 


Inspo

Inspo

Finally

Hallå Köping! Sitter på lektion och har samhälle, känner mig så fruktansvärt okoncentrerad. Åker hem direkt efter skolan, skulle egentligen förbi gymmet men jag har en alldeles för extrem träningsvärk i bröst och armar. Idag fyller förövrigt min fina vän Sophia hela 18 barre så ett jätte GRATTIS till henne! Hoppas du får en jättebra dag och avnjut ett rejält glas vitt eller rött för den delen till maten idag, woho!

 


T to the ired

Hej på er! Clara lämnade mig för ett tag sedan bara och jag kom nyss ut ur duschen. Vi har världens planer och det är lite money på g, mer än så säger vi inte. Efter skolan idag så åkte jag till gymmet vilket förövrigt gick skitdåligt. Gick därefter hem till Nathalie där hon bjöd på kaffe och sedan tittade vi på The Last Song. Imorgon har jag en liten sovis vilket jag definitivt tänker utnyttja. Vi hörs förmodligen mer imorgon!

image description

 


Inspo

Nice green

Dö måndaghelvete

Godmorgon! Sitter i skolan på historian och har precis haft en genomgång på första världskriget. Känner mig jättetrött och nere. Skulle egentligen bara vilja åka hem och lägga mig under täcket igen. Det dåliga vädret gör inte situationen bättre heller. Nu fick vi instuderingsfrågor, topp.


-

Någonstans tar allting slut.

Pic's from yesterday


Nattmackor is love

Kom nyligen hem från en väldigt lyckad kväll tillsammans med tjejerna. Hade faktiskt roligt och väldigt trevligt. Har precis gjort mig lite nattmackor och ska alldeles strax hoppa ned i bingen för att sova. Imorgon ska jag sova ut ordentligt och sedan blir det gymmet. Sov så gott nu och ni som fortfarande är ute och slirar, ta't lugnt - ta en toy!


Out

Sitter på tåget just nu med tjejerna påväg till handen där vi ska byta till buss mot festen. Hoppas kvällen blir jättelyckad och att ni får en toppenkväll! Vi hörs mer imorgon babes.

 


empty

Känner mig tom, trött, ledsen, sviken, arg och irriterad men mest bara fruktansvärt ledsen. Tur att jag har världens finaste vänner som alltid ställer upp och finns där. En sådan kväll som denna finns det inget bättre än mina tjejor ♥. Efter Sofies & Claras match så ska jag åka med alla tjejerna hem till Tessis pojkväns kompis på fest. Ikväll vill jag bara komma på andra tankar.

Just nu: american pancakes


My type of beauty


Gym

Hej på er! Vaknade tidigt imorse och begav mig till gymmet och körde ett skönt pass. Nu är jag hemma hos Nino igen och vi ska väl laga lite mat snart. Jag vet inte alls vad som händer ikväll men jag tänker iallafall ta det lugnt då jag ska träna imorgon igen. Är lite sugen på en filmkväll med lite god frukt så ska kolla med tjejerna sen vad dom hade tänkt sig. Hoppas ni får en fortsatt fin lördag så hörs vi senare!


Stockholm by night

Åh vilken bra kväll jag har haft med världens finaste vänner! Åt så himla god mat, skrattade tills magen kved, pratade om sommarens kommande planer och hade det bara allmänt mysigt. Efter drygt två timmar på resturangen så tog vi en liten promenad bland vimlet. Mötte upp Vandad, Sharre, Rasmus, Filip och Blom och umgicks lite med dom medan de andra åkte hem. Nu ligger jag i Ninos säng och ska alldeles strax släcka lampan och sussa. Imorgon ska jag förbi gymmet tidigt och köra ett riktigt mördarpass. Det behövs efter denna gottis kväll. Sov sött!

 


Just nu: in mot stan


Out we go

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska strax bege mig in mot stan för middagsmys med brudarna. Det blir en lugn kväll för mig då jag åker hem till Nino direkt ett middagen och bara myser. Men jag hoppas ni får en jättebra fredag! Ta't lugnt.

 


Dag 8 - En bild på en tid du saknar

Något som jag verkligen saknar är när jag var i Spanien tillsammans med min fina vän Nathalie. Vi bodde i min pappas chefs lägenhet som ligger i Fuengirola. Vi hade poolen precis utanför balkongen och stranden knappt 5 minuter från anläggningen. Vid stranden ligger också alla klubbar och resturanger och allt ligger verkligen så himla centralt och nära lägeheten. Tur att jag ska dit igen i sommar med tjejorna!


Inspo

Green gorgeous

Friday

Ännu en fredag, veckodagarna bara flyger förbi. Sitter i skolan just nu och har digitalt skapande, åt nyligen lunch med Sophia och Linnéa. Känner mig svintrött och mår fortfarande lite halvdåligt sen igår. Kanske hoppar mattestugan idag och åker hem och kurerar mig istället. We'll see. Hoppas ni får en fin fredag iallafall!

image description

 


Inspo

Summer beautiful

Before I die


Coz' and styding

Ligger i soffan och skriver på min debattartikel, har drygt en spalt kvar att skriva sedan är jag finito. Mår förövrigt mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse så imorgon blir det nog skola för min del. Börjar 08.00 som vanligt och slutar runt 16.00 tiden. På kvällen ska jag åka in till stan med tjejorna och äta middag vilket ska bli så himla mysigt. Har saknat hela gänget, synd bara att inte Lollo och Yasse kunde följa med. Nu ska jag försöka att bli klar med det här innan BB börjar. Puss på er!

 


Inspo

Goldie

Dålig

Godmorgon bloggen! Ligger i soffan hemma hos Nino och mår lite dåligt, mådde ännu sämre när jag vaknade imorse så jag bestämde mig för att vara hemma. Ska åka hem till mamma snart igen för hon mår inte heller så bra. Vi hörs lite senare och ha en fin dag!


Trött kropp

Jag är helt slut i kroppen. Åkte till gymmet direkt efter lunchen och körde ett stenhårt pass som gick svinbra. Mina armar, rygg och mage är helt döda. Efter gymmet promenerade jag hem till Nathalie och drack kaffe. Lite senare kom Nino dit och efter att ha sällskapats med Nathalie ett tag så åkte vi hem. Nu har jag precis duschat och ska sätta mig med lite plugg. Hörs mer imorgon!


Like a boss

Sitter på svenskan just nu och skriver på min debattartikel om kvinnlig rösträtt i samhället. Är faktiskt snart klar och det känns så himla skönt då den ska vara inne nu på fredag. Något som känns ännu skönare är att jag klarade mattetestet och får med mig provpoäng tills nästa matteprov, like a boss! Snart har jag lunch och direkt efter den så slutar jag för idag. Har lite beslutångest då jag har resurs idag men överväger att åka till gymmet istället och efter det ska jag förbi min fina vän Nathalie som fyller år idag, ett stort jätte GRATTIS till henne!!!


Godmorgon

Sitter och äter frukost vid tillfället framför the voice. Om en stund ska jag börja gå emot bussen. Har idrott direkt på morgonen och sedan slutar jag kl 12.00 vilket är VÄLDIGT skönt. Får se om jag stannar på resursen eller åker hem direkt. Det märker vi iallafall. Hoppas ni får en jättebra dag iallafall!


Dag 7 - Din facebook bild med flest likes


Just nu: pluggination

 

 


Baguetter/kaffemys

Efter skolan så tog jag och Clara bussen hem till mig och gjorde världens största baguetter och kaffe. Efter ett tag så åkte hon hem och så satte jag mig och pluggade, sitter fortfarande och skriver. Har två inlämningar och ett spanska prov den här veckan, sedan har jag också två delprov i engelska som inte går att plugga på. Skolan är allt en bra tid i livet. Jodå. Imorgon börjar jag kl 08.00 så ikväll ska jag försöka att lägga mig i tid och inte vid 03.00 som de senaste dagarna.

 


Inspo

Festival outfit

Mina planer


Inspo


Godmorgon bloggen

Snart ska jag börja gå till bussen för att sedan bege mig emot skolan. Världens finaste vän, Sofie fyller 17 år idag så ett JÄTTE grattis till henne!!! Jag slutar tidigt idag och planerna är att träffa Clara efter skolan och sedan komma iväg till gymmet. Nu måste jag gå till bussen. Ha en fin dag allihopa!


Seger

AIK slog Luleå med 4-2 och det var verkligen en av dom roligaste matcherna som jag har gått på. Fyfan vad jag var uppe i varv, hade maxpuls och stod och skrek och hoppade som en liten apa. Pappa trodde nästan att jag var påväg ut på isen ett tag. Träffade även på min vän Frej som stod och jobbade i ett av båsen så blev bjuden på gratis cola hela kvällen. Sedan stötte jag även på Jonatan från nynäs. Kändes som att man stötte på alla idag. Hursom så har kvällen vart jättelyckad och jag kommer att somna väldigt gott ikväll. Hann skriva ganska mycket på min debattartikel idag också när jag satt på centralen och väntade på pappa så det känns SÅ himla skönt. Imorgon har jag en liten sovis men jag måste ändå upp tidigt för att hjälpa min lillasyster iväg till skolan. Men vi hörs mer imorgon kära vänner med lite bättre uppdatering. Sov så gott nu!

Innan hovet var helt fullsatt. Jag och pappa satt högst upp på sektion A20 bredvid Black Army på högersidan och aik klacken på vänstersidan. Det var lite mäktigt för ett ungt aik hjärta måste jag säga.


Världens bästa


Q/A

Postat av: Ida

vart är dina jeans ifrån? super snygga!

 

Sv: Mina ljusa jeans med kedjor vid anklarna kommer ifrån ginatricot och mina andra som jag också hade fått en fråga om är också från ginatricot men det var väldigt länge sedan så dom finns tyvärr inte längre kvar. Sedan hade jag också fått en fråga angående mina skinnhandskar och dom kommer ifrån h&m och kostade endast 199 kronor.


Just nu: på hovet


In mot stan

Sitter på tåget just nu påväg in till stan för att möta upp pappsen. Innan var jag i handen tillsammans med Clara för att uträtta ett ärende och sedan gick vi till donken och satte oss så bjöd hon mig på en mjukglass för att inviga våren ännu mer. AIK möter Luleå ikväll och det kommer att bli jätte spännande, kommer att stå precis bredvid aik-klacken. Vet inte när jag kommer hem men det märker vi. Ha en fortsatt härlig dag i det fina vädret!


Så efterlängtad


Spring feelings

Åh vilket härligt väder det var imorse när jag skulle gå till bussen. Gick i min skinnjacka och smuttade på mitt te. Om en liten stund börjar min spanska och sedan har jag svenska och då ska jag fortsätta på en debattartikel om kvinnorörelsen i Sverige. Kul. Nej nu börjar jag tydligen. Hörs sen!

image description

 


Godnatt

Har suttit och skrivit på ett CV nästan hela kvällen. Ska lämna ut några stycken imorgon i skolan då det ska hållas en mässa för dom som söker sommarjobb. Jag har ju redan jobb på Paus men jag är lite trött på det stället så tänkte iallafall se om det finns något annat för variationes skull. Efter skolan imorgon så ska jag åka in till stan för att möta upp pappsen. Vi ska gå på hockey för att se gnaget spela och det ska bli jättekul! Men sov så gott nu allesammans så hörs vi mer imorgon. Hoppas ni har haft en bra och lyckad helg!

Igår hos Ripa

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Söndag

Nu är det söndag i all ära. Vaknade upp med min fina imorse och gick sedan upp och kokade te och gjorde frukost. Sedan hämtade mamma och pappa upp mig så åkte vi hem. Sen dess har jag vart hemma hos min mormor och umgåtts med mina fina småkusiner som förövrigt börjar bli väldigt stora. Vi har ritat, hoppat studsmatta och busat hela dagen så nu är jag helt slut. Tänkte åka till gymmet om en liten stund och sedan jogga hem. Men först tänkte jag få i mig lite mat. Bilder från igår kommer lite senare. Hoppas er dag har vart bra!

image description

image description

image description

image description

image description


Kvällens enkla


Inspo

Festival peace & love

Q/A

Postat av: Elin
Vad är det för protein pulver du använder? Och vad hjälper den till med? :)

Sv: Oj jag måste ha missat den här frågan, ber så hemskt mycket om ursäkt! Jag använder iallafall ett vassleprotein från märket WHEY som är tänkt för den som idrottar och framförallt för den som vill bygga muskler. Intag rekomenderas direkt efter träning och direkt på morgonen då nivåerna av aminosyror är extra låga i musklerna. Protein är ett kostillskott och fungerar även som ett vanligt mellanmål. Jag personligen äter protein för ökad prestationsförmåga i min träning och det ger mig mer uthållighet samt snabbare resultat. Vill man träna hårt och bygga muskler så rekomenderar jag verkligen att äta proetin efter varje träningspass. Du kommer att märka en ganska stor skillnad - Det gjorde iallafall jag. Är det nått mer du undrar så är det bara att ställa fler frågor så svarar jag såfort jag kan. Lycka till!

Just nu: guidetur


Mysdag

Nu sitter vi i bilen igen påväg hemåt. Vi har haft en jättemysig dag ute på vischan hos Ninos gulliga farfar. Vi har skjutit luftgevär och ätit en jättegod middag samt kollat hockey och längdskidor. Jag känner mig helt slut och skulle kunna somna i bilen närsomhelst men Nino tvingar mig att hålla honom sällskap. När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig hem till fina Jennie.


I bilen

Hallå små vänner! Sitter i bilen just nu med Nino påväg till hans farfar. Vi köpte med oss lite naturgodis för att fördriva tiden lite medan vi åker bil. Det är lite molnigt ute men ändå rätt så varmt så hoppas det inte börjar regna. Ikväll är jag bjuden hem till Jennie men jag vet inte hur jag ska göra ännu då jag pratade med Lollo igår och vi hade lite planer. Men mer om det senare för nu ska Nino leka guide.

 

image description

 


Just nu: gymmet


Sallad

Har precis ätit en god sallad tillsammans med mamma framför tvn. Om en stund kommer Nino hit och hämtar mig. Imorgon ska vi åka till hans farfar väldigt tidigt och fika. Senare kommer hans pappa dit och det var jätte längesen jag träffade honom och hans sambo så det ska bli mysigt. Senare på kvällen ska jag hitta på någonting med tjejerna. Ha en fin kväll så hörs vi mer imorgon!


Motivation


Todays


Fredagsmys

Kom nyss hem och ligger nu placerad i soffan med en kopp te och naturgodis ❤. Har världens bästa sällskap också, mamma. Nathalie kommer hit lite senare och gör oss sällskap. Har ännu inga planer för ikväll så ska kolla lite med Nino vad han hade tänkt hitta på ikväll. Nu ska jag mysa vidare.


Inspo

Red and white

Sad

Sitter på digitalt skapande just nu men funderar starkt på att åka hem. Är jätte trött och mår inte bra alls. Behöver byta miljö känner jag. Men vi får se hur jag gör efter lektionen. Hursom så hörs vi lite senare förhoppningsvis på lite bättre humör också. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Hurry



Fredag

Idag är det äntligen fredag igen! Den här veckan har verkligen gått så himla fort, känns som att man knappt ens har hunnit blinka. Jag sitter hemma hos Nino nu och äter frukost och om en liten stund ska jag börja gå till bussen. Har ett prov i naturkunskap nu på morgonen så får inte komma försent eller missa bussen. Jag slutar rätt sent idag och då ska jag förbi gymmet och köra ett snabbpass. Jag har inga planer för ikväll än men Nino ville att jag skulle med honom till sin farfar imorgon iallafall så vi får se hur det blir. Hoppas ni får en härlig fredag iallafall!

 


Skönt

Hej på er! Ligger i soffan och har nästan precis ätit lite mellis. Tog en springrunda i området direkt när jag kom hem från skolan. Vilket skönt väder det är ute! Lagom kallt och torrt på marken, perfekt joggning väder. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen men först ska jag ta emot min lillasyster som snart kommer hem. Senare ikväll åker jag hem till min prins och sover där, saknar honom lite grann då vi inte har setts sen i söndags..


Q/A

Postat av: Alexandra
Vart hittar du alla INSPO kläder? Älskar verkligen de kläder du lägger upp. Firar finns dem att köpa?:)

Sv: Jag gör mina collage på en hemsida som heter Polyvore och resten av inspo bilderna kommer ifrån världens bästa sida We heartit. Alla kläderna i mina collage går att köpa på nätet. Om du trycker på mina collage så kommer du till hemsidan och där står priserna och vart de kommer ifrån.

Inspo


Så värd att se


Just nu: mot skolan


Goodmorning

Godmorgon gullproppar! Har precis avnjutit en kopp te och ska alldeles strax bege mig till bussen som alla andra morgnar. Slutar hyfsat tidigt idag så när jag kommer hem blir det antingen gymmet eller en springrunda. Jag har en sån extrem träningsvärk. Kunde knappt resa mig ur sängen imorse. Fick min mens inatt och så träningsvärk plus mensvärk är INGEN bra kombo överhuvudtaget. Men jag hoppas ni får en fin dag iallafall så höra vi mer i skolan!


Q/A

Postat av: Marie
Jag undrar hur du lägger upp din träning? Alltså har hört att inte får träna flera styrkegrupper samma dag om du förstår vad jag menar..vet inte riktigt hur jag ska förklara. 
älskar din blogg!:)

Sv: Jag tror att du menar samma muskelgrupper? Men det är absolut inte dåligt eller någon fara att köra samma muskelgrupper såvida du sköter kost och återhämtning och låter musklerna vila mellan 48-72h mellan varje pass. Jag hoppas att du fick tillräckligt med svar på din fråga. Annars är det bara att säga till så ska jag förklara tydligare. Såhär kan mitt "träningsschema" se ut ibland:
Måndag- Bröst, axlar, ev. mage
Tisdag - Ben, vader
Onsdag - rygg och biceps
Torsdag - bröst och triceps, ev. mage
Fredag - Crosstrainer + cirkelträning

Just nu: plugg


PW

Gick en riktigt redig powerwalk med tjejerna idag. Det brann lite i vaderna på slutet. När vi skiljdes åt så tog jag en liten springrunda för mig själv i området. Kändes så äckligt skönt att komma in i duschen efteråt, kändes som att det var det bästa jag gjort på riktigt länge. Nu ska jag gå igenom matten för imorgon har jag läxtest och sedan spanskan som jag dock har prov på inte förrän nästa vecka. Lika bra att redan börja. Uppdaterar lite senare och då kommer jag även att svara på lite frågor som ni har ställt. 

 


After the gym


Done

Nu är jag hemma från gymmet och har precis tryckt i mig lite mat. Det gick jättebra på gymmet idag. Sprang först på bandet i 50 minuter och sedan körde jag lite styrketräning. Var helt skakis i kroppen när jag skulle gå till tåget. Om en stund ska jag möta S&C för en härlig powerwalk. Är på gång med mitt sundare liv nu och det känns verkligen SÅ skönt. Vi hörs när jag är hemma igen. Hoppas er dag har vart bra!

image description

image description

image description

 


Stuck

Jag har HELT fastnat för den här låten. Den fastnar verkligen på hjärnan. Har gått runt och sjungt på den hela morgonen. Euphooooooooooria!!!


I ottan

Godmorgon bloggen! Har vaknat flera gånger inatt, ett x antal gånger vid klockan 04.00. Känner mig helt slut idag. Tur att vi slutar tidigt iallafall. Sitter och äter frukost nu förtillfället och ska alldeles strax bege mig av till bussen. Vi ska ha styrkeövningar och balansövningar nu på morgonen, taggad... Ha en fin dag allihopa!

 


Study

Sitter i sängen och pluggar samtidigt som jag tittar på BB och dricker en redbull. Är supertrött så ska alldeles strax sova. Börjar tidigt imorgon med idrott direkt på morgonen, härligt! Skönt att man slutar kl 12.00 iallafall. Då åker jag direkt till gymmet om jag inte stannar på resursen dvs. Hursom så hoppas jag att ni har haft en bra dag. Jag har haft en ganska bra dag då jag äntligen kan vista mig på gymmet igen. Min förkylning har lagt sig med stormen. Vi hörs imorgon vänner. Puss


Urpumpad

Jag är HELT död! Skakar i både ben och armar. Kommer säkert ha en rejäl träningsvärk imorgon/övermorgon, med de är det värt. Sitter och dricker te och äter en banan, åt nyligen middag. Måste göra lite plugg snart men först en varm lång dusch för det är jag värd. Latero

 


inspo: festival

Festival outfit
Festival

Dag 6 - En låt som betyder mycket


Clara & Sofie - Tre fingrar ♥

Jag dör

Rihanna kommer till P&L i sommar och jag tror jag DÖR! Hon är verkligen en utav mina största idoler. Det kommer bli så sjukt grymt sen när jag står där med tjejerna när hon spelar we found love som är VÅR låt!!!!

 


Just nu: Mot skolan


Mornmorn

Godmorgon! Sitter framför tvn och äter frukost. Ska alldeles strax börja bege mig emot bussen. Har lång dag idag och drar som sagt till gymmet direkt efteråt. Blir nog lite uppdatering under dagen i skolan. Hoppas ni får en jättebra dag allihopa!

 


Natti

Nu är det dags för mig att börja tänka på refrängen. Är jättetrött men har som tur är en liten sovmorgon imorgon. Efter skolan drar jag direkt till gymmet och köttar lite. Därefter får vi se vad som händer. Men vi hörs mer imorgon kära vänner. Sov så gott nu!

En bild från idag när jag satt på tåget hem.

Inspo


Q/A

Postat av: Anonym
Kan du ge tips på bra middagar efter ett träningspass? :)

Sv: Absolut kan jag göra det! Ät alltid direkt efter passet, för efter träning så är dina muskler "hungriga" och de suger i sig allt du äter efter att du har tränat. Denna effekt kvarstår i upp till 90 minuter så därför är det viktigt att utnyttja detta och äta så snart som möjligt efter träningspasset. Dina muskler får en svinbra återhämtning och du kommer att ha fullt med energi till nästa pass. När man tränar och anstränger sig så förbrukar man bland annat de kolhydrater som finns lagrade i musklerna samtidigt som man bryter ned proteinet i musklerna. Därför behöver man få i sig både protein och kolhydrater efter ett träningspass för att bygga upp kroppen. Att enbart äta en proteinbar eller en banan är därför inte tillräckligt. Vidare är det viktigt att äta kolhydrater efter träning för att stärka immunförsvaret. Generellt sätt behöver man 10-20 gram protein samt ca 1 gram kolhydrater per kilo kroppsvikt efter ett träningspass. Om en person väger 60 kg behöver han eller hon alltså ca 60 gram kolhydrater. För att få så bra återhämtning och muskeluppbyggnad som möjligt bör man äta ett mindre mål direkt efter träningspasset, helst inom en halvtimme. Vidare är det viktigt att man äter en ordentlig middag när man kommer hem. De kolhydrater du äter efter träning får gärna vara snabba och inte innehålla för mycket kostfiber för att upptaget ska ske snabbt. Vad jag bland annat brukar äta direkt efter ett träningspass är pasta med köttfärssås (supersnabba kolhydrater), kyckling, brocolligratäng och torsk med keso och avocado. Kroppen behöver mycket energi så därför är maten svinvikitig. Äter man inte ordentlig mat så ger inte träningen några resultat. Så boosta gärna fram formen med rätt sorts kolhydrater. Hoppas du fick svar nog och lycka till!

Motiverad as I called it - lyssna


New in

 

Ett vanligt vitt enkelt baslinne, en vit stickad cardigan och ett asballt linne fick följa med mig hem idag. Känns som att det kommer sitta rätt fint på i sommar. Jora.


Coffee

Nu är Nathalie här och vi ligger i sängen och pratar lite skit. Vi har precis druckit lite kaffe och ätit kyckling wook. Snart ska jag väl fortsätta med naturkunskapen och sedan hoppa in i duschen. Bilder på mina nya inköp från idag kommer lite senare.

 


True


Pluggination

Sitter och bläddrar igenom naturkunskapen samt arbetsbladen medan jag samtidigt avnjuter en varm kopp te. Känner mig helt lost och jag brukar annars ha rätt bra koll på naturkunskap, fick trots allt mvg i alla no-ämnena. Otroligt nog. Nathalie kommer iallafall hit om ett tag och äter middag med oss och umgås lite. Det var jättelänge sedan så det ska bli mycket mysigt. Men vi hörs lite senare för nu måste jag sätta igång med den här skiten.


Just nu: Påväg hem


Mot helvetet

Godmorgon måndag alla hatar dig! Sitter förövrigt på bussen påväg till skolan med musik i öronen. Fick stressa iväg till bussen imorse, hade 6 minuter på mig. Bra där! Efter skolan drar jag förbi gymmet och kör ett rätt lugnt pass. Tänkte köra lite kondition och armar. Uppdaterar säkert lite under dagen i skolan. Hoppas ni får en bra måndag allihopa!


Ny start

I veckan börjar mitt nya liv. Jag vet att jag har sagt det förut som bland annat "fan vad skönt att äntligen komma igång med träningen igen, nu är man på banan igen" osv osv. Den här gången är det allt eller inget. Det låter kanske hur töntigt som helst men jag är SÅ jävla trött på min kropp just nu. Att hela tiden försöka inbilla mig att "nu är vi igång igen" och sedan ligga hemma och bokstavligen trycka i mig en massa skit. Jag mår varken bra psykiskt eller fysiskt av detta. Om jag vill känna mig bekväm i mig själv så är det hårdträning som gäller nu framöver. Målet är att vara på gymmet minst 5-6 dagar i veckan och då är det blandad styrketräning och kondition som gäller. Svett och tårar, löpa tills man mår illa. Om två veckar börjar jag med en deffning. Bara proteiner och inga kolhydrater. Medan detta pågår kommer jag också att ta en vit månad vilket innebär inget drickande överhuvudtaget. Jag är verkligen svintaggad den här gången. Har fått ett riktigt wake up call. Om ni vill ha hjälp med vad man ska äta och vad som är bäst för kroppen när man tränar så ställ jättegärna frågor så svarar jag på en gång. Har jätte mycket tips om både träning och mat-rutiner. Nu blir vi fit som fan folket!

Me today

Osminkad och oduschad, allmänt ofräsh.
Fina örisar iallafall.


Just nu: Te paus


-

You can never make the same mistake twice. Because the second time you make it, it's not a mistake, it's a choice you make.

Monte carlo

Bjöd över mormor och morfar plus gammelmormor på fika tidigare idag. Det var jättemysigt. Även fast dom bor mitt emot oss så träffas vi nästan aldrig. Lite tråkigt faktiskt. Dom kommer snart över igen och äter pizza med oss. Jag har inte pluggat på hela dagen så nu tänkte jag sätta igång med det. Så vi syns om kring 100 år med brev från kungen. Laterooo

 


Sjukt taggad i år igen


Q/A

Postat av: Anonym
Vad menar du med "har städat och fixat lite här hemma" kallar du hans lägenhet ditt hem numera? Bor ni ihop?? :)

Sv: Tycker att det är lite tråkigt att ni är anonyma hela tiden. Skulle vara kul att veta vad ni heter för trevlighetens skull. Men anledningen varför jag säger "här hemma" är för att jag alltid är där. Och han har sagt att han vill att jag ska flytta in plus att jag har fått en egen nyckel till lägenheten. Men eftersom att jag fortfarande är 16 år och går i skolan så tycker jag att det är rätt skönt att fortfarande bo hemma hos mina föräldrar. Men jag kallar fortfarande hans lägenget för mitt hem också eftersom att jag spenderar så pass mycket tid där. Har nästan alla mina grejer hos honom så i princip så kan man väl säga att jag har "flyttat in" på halvtid.

Söndag

Idag är det söndag vilket betyder söndagsångest. Jag har en massa saker jag behöver skriva idag tills imorgon, bland annat en sammanfattning på en bok på engelska som jag inte ens har läst då den är på över 400 sidor.. Kul. Hursom så har jag och Nino ätit en mysig frukost tillsammans för bara en stund sedan. Nu sitter vi i soffan och han spelar nått tv-spel medan jag bloggar. Jag vet inte vad som händer idag mer än att jag måste plugga. Kanske tar en långprommis och sedan bjuder hem tjejorna på tårta som jag fick med mig igår från jobbet. Nu tänkte jag röja upp lite här. Blev rastlös. Vi hörs lite senare och hoppas ni får en fin dag!

 


Work work

Godkväll allihopa! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag mått SÅ himla dåligt hela dagen och jag har bara mig själv att skylla. Är man en party-rocker så är man liksom. Fick med mig en massa gott efter jobbet idag. Lite räksmörgåsar, tårtor, matbröd och sallader. Inga konstigheter. Har haft fullt upp hela dagen, disk på högar. Har sprungit runt som en dåre. Tog lunchrast när tjejerna kom förbi, bästa tjejerna! Ikväll ska jag bara vara med Nino och mysa framför tvn. Är så otroligt trött så orkar inte åka med tjejerna ens på bio. Har lite plugg jag behöver ta tag i imorgon också. Skola på måndag igen - my life is over. Vi hörs lite senare!


Pytonorm

Godmorgon! Nu ska jag bege mig till jobbet. Mår riktigt illa idag och har precis spytt med det är bara att bita ihop. Jobbar till stängning idag också. Tur att tjejerna kommer förbi och gör mig sällis. Hade sminkat mig innan också men det försvann när jag spydde. Naturellt är bäst.


Party

Nu är tjejerna här så nu håller vi på och gör oss i ordning. Ande hakar på oss påvägen dit också. Hoppas på en riktigt rolig kväll även om jag ska upp tidigt och jobba imorgon så tänker jag ha roligt nu. Ciaoz

 

 


Working man

Åh vad jag är trött och seeeg. Vaknade nyss upp i soffan och ska snart åka hem till mamma och pappa och äta middag samt vänta in tjejerna som kommer och minglar lite innan vi drar på fest. Fick jobba över lite idag och svängde förbi Hemköp och köpte med mig laxtårta och jordgubbar. Nino hade redan slutat från jobbet när jag kom hem. Har städat och fixat lite här hemma så nu ser det väldigt fint och rent ut. Nino lär väl skita ned det på nolltid.. Hursom så sover jag här ikväll och åker till jobbet vid kl 11.00 och slutar inte förrän kl 18.00 så ingen bra uppdatering imorgon inte. Men jag hoppas ni får en rolig fredagskväll iallafall.

 


Uppe med tuppen

Godmorgon världen! Gick upp kl 08.00 och har precis gjort mig i ordning och gjort lite frukost. Jonathan ringde mig igår och frågade om jag kunde komma och hjälpa honom i köket idag så kl 11.00 ska jag vara på jobbet. Slutar kl 14.00 och åker då direkt hem till Nino och börjar städa. Nu ska jag fortsätta med min frukost. Hoppas ni får en härlig fredag!

 


Off

Ändrade planer för ikväll. Jag åker hem till Nino och tillbringar natten där istället. Tänkte ta och röja upp i lägenheten imorgon också. Sen på kvällen ska jag träffa tjejerna och åka på en fest i Vh. Nej nu ska jag packa väskan så att jag är klar när han kommer. Ha en fin kväll allihopa!

Dag 5 - Dagens outfit

Här är en bild på "dagens outfit" från igår.

Q/A

Postat av: Felicia
Åh du verkar verkligen ha värsta drömlivet. Du gör saker med dina vänner hela tiden och verkar ha det helt perfekt! Hur kan du ha råd med allting hela tiden? Har du nått jobb eller får du pengar av dina föräldrar hela tiden? Åh jag är så avis på dig.. Så himla snygg också. Blä. Jätte bra blogg iallafall, är helt besatt av dig och ditt liv typ haha! Puss på dig snyggo

Sv: Det finns ett ganska bra uttryck "You know my name - but not my story". Jag försöker göra så mycket saker som möjligt med mina vänner oavsett om jag har pengar eller inte så försöker vi alltid att umgås på nått sätt. Pengar behöver oftast inte alltid vara ett alternativ. Jag förstår inte vad du menar med "allting" för jag lever som vilken annan normal tonåring som helst. Jag får mitt studiebidrag och kanske någon hundring hit och dit om jag ska äta ute men det är väldigt sällan som jag ens ber om det. Jag försöker lägga upp en slags "budget" varje månad på vad jag vill att mina pengar ska räcka till. Vill jag köpa kläder så lägger jag undan en viss summa till det, eller vill jag gå ut och äta med mina vänner och sånt så försöker jag göra upp med mig själv vad allt det kommer att kosta för mig. Det handlar om att organisera och vara struktionell. Jag kan som alla andra vara duktig på att slösa men man får fråga sig själv emellan åt "är det värt det" och "behöver jag verkligen det här" och för mig har det faktiskt hjälpt. Jag är anställd på ett café i västerhaninge som heter Paus bagarstuga men jag har inte jobbat sen innan december för att jag har haft för mycket bollar i luften på sistonde. Men på lördag ska jag faktiskt jobba från 11-18 så det ska faktiskt bli kul. Det bästa man kan göra när man är tonåring och känner att det svider lite i kassan är att lämna ut en massa cv:n och visa att man är intresserad! Tack så mycket vad glad jag blir. Stor kram

New in

Det här plockade jag på mig igår. Blev helt färälskad i byxornas passform. Satt som en smäck! Sedan köpte jag också en lila stickad tröja men den har jag på mig så den får ni se en annan gång.


Lyckat

Jag har nog haft världens mysigaste två dagar på länge! Igår åkte vi in till stan väldigt tidigt för att möta upp pappa och checka in på hotellet. När vi hade checkat in så tog vi en shopping och lunch runda på stan. Vi åkte runt lite överallt bara för att passa på. Mot kvällen så sprang vi förbi hemköp och köpte med oss lite godis upp till hotellrummet. Sen gjorde vi oss i ordning och mötte Sophia & Linnéa vid plattan och gick till en resturang som hette London och åt jättegod mat. Fick världens london-nostalgi när vi satt och åt fish n' chips. Efter middagen tog vi en tripp tillbaka till hotellet och satte oss på hotellrummet och umgicks och proppade i oss en massa godis. Sen blev vi sugna på att gå ut så vi tog en liten runda ute på stan och sedan satte vi oss på Café 60 och drack te. Hela kvällen var verkligen så himla mysig. När klockan var rätt mycket så sa vi hejdå till Sophia & Linnéa och gick tillbaka till hotellet och tittade lite på tv innan vi somnade. Imorse vaknade vi kl 08.00 och gick upp och åt världens jävla frukostbuffé. Jag hamnade i en riktigt skön matkoma efteråt. Herregud vad mycket gott det fanns att välja emellan. Efter frukosten så checkade vi ut och tog sedan en till liten runda på stan i Gallerian innan det var dags att hoppa på tåget hem. Nu är jag hemma och helt urpumpad. Känner mig jättetrött så ska sätta på BB-avsnittet som jag missade igår och sen ikväll ska jag träffa tjejerna igen för en ny myskväll. Amen!


RSS 2.0