Arne Dahl

Har precis pluggat klart på samhällsfrågorna för ikväll. Ligger nu i sängen med vovven framför Arne Dahl serien och myser. Min babe medverkar i den (Matias Varela, Jorge från snabba cash). Imorgon är det skola igen och jag har en liten sovis innan helvetet börjar. Hörs mer imorgon, godnatt!


Hard work work

Hade en jättemysig kväll igår med Nino, vi låg i soffan och tittade på en massa gamla disneyfilmer. Vid redan 00.00 somnade vi vilket dock var väldigt skönt med tanke på att jag skulle upp och jobba tidigt idag och öppna butiken. Har haft fullt upp med att slå in tårtor eftersom att det är fars-dag. Har fått så sjuka och galna beställningar idag! Slutade hur som helst vid 16.00 och fick med mig lite fikabröd och praliner till pappa. Nu sitter jag och pluggar med en kopp te framför brasan - bästa!


Sjukt vacker


Cozy walk

Riktigt uppfriskande promenad. Rätt skönt i luften, inte alltför kallt. Nu har vi precis kommit in och sitter och fikar i soffan med våra goda muffins. Ikväll ska jag träffa mitt hjärta och imorgon är det upp tidigt och jobba hela dagen, vi har extraöppet eftersom att det är fars-dag så glöm inte att uppvakta era pappor lite extra då!


Barnis

Hade det jätteroligt igår! Allt var alldeles lagom och jag kom i säng runt 04.00 tiden. Har varit barnvakt hela dagen, och vi har bakat supergoda hallon- och blåbärsmuffins. Nu ska vi gå en prommis med vovven. Hörs sen!


Out

Sitter på tåget mot vh just nu. Ska träffa Lollo, Yasse, Linnéa och Sophia där och föra lite med dom innan vi drar oss vidare mot Jordbro. Hoppas verkligen på en lyckad utgång nu! Ha en jättebra kväll och var försiktiga.


Helgens planer:

Fredag - Fest
Lördag - Barnvakt/mys med världens bästa (N♥)
Söndag - Jobba 09.30-16.00

Mellis

Äntligen hemma! Har dock haft en bra dag i skolan, väldigt lugn. Ligger i sängen och äter mellis framför Portkod 1321. Tänkte ta en powernap innan jag gör någonting annat.


Fredag

Äntligen snart helg! Fick skjuts av Claras snälla mamma imorse och kom till skolan lite tidigare än vanligt. Hade med mig bullar till tjejerna så vi satte oss i cafeterian och fikade lite. Myspys! Nu sitter jag och min grupp och sätter ihop tidningen. Idag släpps den digitalt.. Blir nog bra. Hoppas ni får en bra fredag allesammans!


Peace & love

Åh vad jag saknar P&L just nu.. 
 
 

Gymmet

Åkte till gymmet direkt efter skolan med Clara och körde ett riktigt skönt pass bestående av bröst, axlar, rygg och mage. Var alldeles skakis efteråt och kunde knappt bära väskan hem. Kommer nog få en redig träningsvärk imorgon. Innan gymmet så var jag i centrum med S&C och fyndade ett par nya jeans för 250 kronor inne på Bik Bok samt ett halsband och ett par örhängen. Riktiga kap! Allt som allt gick precis under 400 kronor. Nu ligger jag i sängen och tittar på Stalkers, sjukt bra och obehagligt!


Q/A

Fick en fråga angående mitt lilla rum. Här är lite bilder, gillar när det är rätt enkelt. Helst vitt, beigt och brunt. Oftast jordnära färger så att det ser stilrent ut.


This is how an angel dies I blame it on my own sick pride Blame it on my A.D.D. baby


Turbulent

Den här dagen har verkligen varit en bergochdalbana. Mycket saker som har hänt. Slutade iallafall med att jag bokade en akut nageltid och fick komma in direkt så nu är man människa igen. Sedan åkte jag hem och då beställde vi hem pizza till middag. Har sedan dess suttit och pluggat en del och sitter nu i soffan framför Bonde söker fru. Åker till gymmet direkt efter skolan imorgon och kör ett stenhårt pass, behövs verkligen!


Tröttis

Ligger i sängen och pluggar lite. Håller bland annat på med vår skoltidning, själva produktionen. Känner mig lite trött och hängig så ska alldeles strax runda av och sova. Men vi hörs mer imorgon med eventuellt bättre updatering!


Jail

Sitter på engelska lektion med tyrannen just nu. Får knappt andas utan att man stör. Blev lite krångel imorse innan skolan så kom lite sent. Slutar förövrigt kl 18.00 idag och åker direkt hem efter det och pluggar. Hoppas ni får en greatos day!


Helt slut

Åkte till gymmet precis efter skolan och körde ett hårt ben- och magpass. Känner mig helt död och kommer förmodligen få världens träningsvärk. Gjorde iallafall middag direkt när jag kom hem vilket blev american pancakes och tomatsoppa. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar en massa plugg. Fyfan.


Guten morgen

Godmorgon! Sitter i skolan med S&C och gör ingenting. Vår lärare är sjuk så vi kunde egentligen ha fått rejäl sovmorgon. Slutar runt 16.00 tiden idag och åker direkt till gymmet då. Hoppas ni får en bra måndag peeps!


What only matters

 
And I will never try to deny,
that you're my whole life,
'cause if you ever let me go,
I would die..
So I won't front,
I don't need another man,
I just need your all and nothing,
'cause if I got that,
Then I'll be straight
Baby, you're the best part of my day.

Söndagsångest

Den börjar smyga sig fram nu. Har mått som en påse hundskit hela kvällen. Gråtit ut en del. Känns ganska skönt för stunden men känner mig ändå nere. Har precis gjort lite varm choklad så ska försöka trösta mig själv. Hörs mer imorgon!


Prommis

Var nyss ute på en prommis med mani vilket var så otroligt skönt! Sitter nu i soffan och dricker te och äter klementin och pepparkakor. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan blir det soffhäng resten av kvällen.


Gym

Kom hem från gymmet för ett tag sedan och har precis fått i mig lite lunch. Tänkte ta en promenad med hunden också alldeles strax. Igår kom Sofie över och myste med mig. Vi satt och pratade en massa och tittade på Torka aldrig tårar utan handskar, bästa! Hon hade även med sig jordgubbar och vin som vi smaskade på till osten och chokladen. Perfekt lördag! Imorgon börjar skolan igen och jag är SÅ inte taggad. Fyra kommande prov. Kill me eller ta mig till London eller Bulgis, vilket som vill bara bort till det bättre.


Vila i frid

Var nyss på kyrkogården i Västerhaninge med familjen och tände några ljus för våra änglar där uppe. Det var ljus överallt och det spelades amazing grace, otroligt fint. Igår var jag med Nino och bara tog det ytterst lugnt. Så himla skönt! Somnade tidigt och vaknade vid 12.00 imorse och gick upp och åt frukost i soffan med mitt hjärta. Ibland är allt bara rätt bra.


Ledighet

Pjuuuh äntligen ledighet! Fick med mig en liten present från jobbet också, småpralliner (bästa kollegor ♥)! Har precis ätit middag med familjen och blir snart upphämtad av Nino. Ikväll blir det bara soffhäng och en massa mys för min del, och imorgon ska jag äntligen få sova ut! Är så lycklig. 
 

Ansvarsfull

Hallå där! Slutade sent igår och blev upphämtad av pappa. Hoppade direkt in i duschen när jag kom hem och sedan kom Nino och hämtade upp mig så åkte vi hem till honom. Åt lite middag som jag hade fått med mig ifrån jobbet, två mix skaldjurssallad. Sedan gick vi och la oss. Idag fick jag öppna helt själv, fick personligen nycklarna av Maritha igår och blev SÅ nervös! Har vaknat till och från hela natten för att jag har trott att jag har försovit mig.. Men kom iallafall i god tid imorse och allt gick jättebra! Nu har jag precis ätit lunch och ska snart gå ut till kassan igen. Har även tränat en del latteart så nu börjar det arta sig sakta men säkert..


Jobba

Godmorgon! Vaknade för drygt en timme sedan och sitter redan klar för att gå till jobbet. Sov hos Nino inatt och han är redan på jobbet så jag är helt ensam. Jobbar till stängning ikväll och kommer förmodligen att sova hos Nino ikväll igen. Öppnar nämligen imorgon så då slipper jag ta tåget och stressa. Men hur som så hoppas jag att ni får en bra dag!


RSS 2.0