Kocken

Sofie kom hit tidigare idag och myste med mig. Bjöd henne på mina goda pannkisar och sedan tittade vi på Danne & Bleckan och helt plötsligt var klockan redan 18.00 och därefter åkte hon hem. Skulle laga en kycklingsoppa till middag men ändrade mig och gjorde istället en risotto med currykyckling, och helvete vad gott det blev! Börjar bli bra på det här med matlagning nu hehe. Ligger i sängen för tillfället och tittar på X faktor. Ska alldeles strax gå och lägga mig, har orientering tidigt med skolan imorgon borta i hanveden. Är verkligen inte sugen på det med tanke på vädret och kylan.. Bara att bita ihop ändå och köra.


Bra söndag

Nino skjutsade hem mig vid 13.30 tiden för att han skulle till gymmet. Kände mig lite frussen så ställde mig och gjorde american pancakes, igen! Sedan bakade jag bröd på improvisation. Orkade inte leta fram något recept så gjorde eget på bara mini mjölk och mjöl. Blev hur bra somhelst faktiskt. Kan lägga ut recept senare om ni vill. Nu ligger jag i soffan och tittar på Bonde Söker Fru och dricker espresso. Bra söndag med andra ord. Hoppas ni haft en bra helg allihopa!


Q/A

En macarons kostade 22 kr vilket är ganska dyrt när man kan köpa en för 12 kr på waynes. Men de var det betydligt värt för dom slog waynes med hästlängder.


Fruktsallad

Har precis gjort en fruktsallad tillsammans med Nino. Nu ska vi sätta på en film och bara ta det lugnt tills Taken börjar kl 22.00 på 7:an. Världens bästa film! Missa inte för guds skull. Ciao bello


Q/A

Såg att några undrade vart min kofta kommer ifrån, och jag köpte den inne på Zara för 699 kr.


Galet

Satt och läste en gammal tidning och drack kaffe, då plötsligt kommer pappa hem och ropar på mig i hallen. Han har varit i skogen hela förmiddagen och plockat svamp och herre-jävla-gud vad svamp han har hittat! Det var verkligen helt sjukt. Höll på att tappa hakan. Nu blir det svampstuvning ett bra tag framöver iallafall..


Lördag

Godmorgon bloggen! Kom precis hem från gymmet och sitter nu framför tvn och äter en sen frukost. Lite senare idag ska jag träffa Nino. Har var ute igår så han lär nog sova fortfarande så vi får se när jag drar mig dit. Annars får ni ha en härlig lördag!


Mysdag

Idag har det varit en riktigt mysdag. Åkte in till stan med S&C direkt efter skolan och hämtade ut biobiljetter till En Oväntad Vänskap. Herregud vilken underbar film!!! Bästa filmen jag sett på länge så den rekommenderas starkt från min sida! Innan filmen så gick vi till Ladurée och kikade lite. Har alltid velat gå dit och idag så äntligen! Fick med mig två stycken macarons eftersom att dom var svindyra, dock blev ena helt mosad i väskan. Fick också med mig en underbar kofta hem, blev kär vid första ögonkastet.


American pancakes

Shu kissekatter! Ligger i sängen framför jag tror ni vet vad (hoho) och äter apelsin och dricker te. Gjorde en riktig pangmiddag idag, american pancakes på LCHF recept. Är verkligen proppmätt så tänker inte röra en fena på ett bra tag. Slutade 12.00 idag och gick till centrum och åt lunch med S&C. Senare hade jag några ärenden att uträtta. Kom hem runt 17.00 tiden. Imorgon är det redan fredag och då ska jag vara med mina två bruttor!


Dutti

Hade kort dag idag och slutade redan kl 12.00. Åkte direkt till gymmet och körde ett pass bröst, axlar och triceps. Kom hem och pluggade lite och sedan lagade jag lite middag till mig själv. Gjorde en grönsakssoppa på eget recept som blev jäklig god. Nu är jag hemma hos Nino och sitter åter igen med plugg. Sover även här inatt vilket är skönt när man börjar tidigt och har nära till bussen. Men vi hörs mer imorgon och hoppas ni har haft en bra dag!


Trött

Det har varit en väldigt tung dag idag. Känns som att jag behöver sova i några dygn för att bli människa igen. Har iallafall varit med pappa på SÖS hela dagen. Hade en jättemysig morgon med pappa på söder innan sjukhuset då vi tog en fika på något café. Kom hem och lagade middag, kyckling och keso samt en spenatsallad. Nu ligger jag i sängen och har precis druckit en smoothie. Om ett tag börjar svenska hollywoodfruar så det får vi inte missa! Sålänge tittar jag på Danne & Bleckan. Detta har blivit en sjukdom.


Lite push

Jag är väldigt målmedveten om min träning. Jag vet precis in i minsta detalj vilka mål jag vill sträva efter och nå. Att vara strukturerad angående träningsupplägget är viktigt, att veta hur många reps och hur mångs set man ska göra är att vara målmedveten. Har du bestämt dig för 3 set och 15 reps så gör aldrig en eller två mindre. Kämpa på. Brinn för dina mål. Det som i början är jobbigt kommer senare att vara din uppvärmning. Har du bestämt dig för 40 min kondition, så kör inte i 38 min bara för att du inte "pallar". Tro på dig själv och ge dig fan på att det ska gå. The only one who can beat me, is me. Glöm inte det. Pusha på, learn to love the burn.
 

Cozy

Te, nötter, russin, Danne & Bleckan. Gud jag tröttnar aldrig.


Fyfasen

Herre min skapare. Vilket jävla pass jag körde idag på gymmet! Är alldeles mör i kroppen, kunde knappt ta mig hem idag. Darrade i hela benen och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Hemskt. Nu har jag iallafall fått i mig lite middag, fisk i folie och potatis. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan mysa ned mig i sängen med en kopp te. Imorgon ska jag vara på SÖS hela dagen så vi får se hur uppdateringen lyder. Latero


Dagens

Trashad skogsmulle.


Godmorgon

Morsning bloggen! Har precis gjort lite frukost så har precis slagit mig ned framför vakna med the voice. Har jätteont i mina tår, känns som att dom ska "somna" hela tiden. Hursom så har jag rätt kort dag idag och efter skolan så drar jag direkt till gymmet. Ha en bra dag allihopa!


-


Lyckat

Hellu peeps! Igår åke jag och tjejerna in till stan. Lokalen var riktigt fräsch och det var superroligt att se alla gamla ansikten igen! Hade det jättetrevligt hela kvällen, mådde dock rätt dåligt på bussresan hem. Blev så jäkla åksjuk så slutade med huvudet i en papperskorg. Somnade runt 04.30 tiden med S&C på varsin sida av mig. Idag har vi haft en riktigt ätar-dag. Det blev buffalowings till frukost och sen har det bara rullat på med onyttigheter. Riktig myssöndag med mina fina bruttor. Nu ligger jag iallafall i sängen framför Danne & Bleckan, igen! Jag är sjuk i huvudet. Har också smällt i mig lite granatäpple och persika samt en stor kopp grönt te. Tänkte göra en till kopp nu.


Nytt

Igår var det tänkt att jag skulle åka med S&C på fest i trånkan. Ändrade mig i sista sekund i vh och åkte hem istället. Spenderade istället kvällen med mamma och pappa i soffan framför en film och somnade ganska tidigt. Idag åkte jag med dom och handlade lite. Vi fyndade bland annat en ny kamera till mig samt högtalare till datorn på expert. Sedan köpte hela familjen lite nya träningskläder och jag hittade lite annat också. Nu har jag precis fått i mig lite mat vilket blev en avokadosallad med färska groddar och spenat. Ikväll blir det utgång med S&C inne i stan för att fira vår vän Cecilia som fyllt 18 år. Ska bli jättekul! Hoppas ni får en härlig lördag.


Godmorgon

Godmorgon fredag! Sitter för tillfället och äter frukost framför the voice. Slutar kl 13.00 idag och då ska jag åka och handla med pappa. Senare ikväll är det fest men jag ska ta det rätt lugnt eftersom att vi ska ut imorgon också. Hoppas ni får en härlig dag!


Imorgon är det fredag

Blev en quinoasallad till middag idag. Jäkligt smarrigt blev det! Har krypt tillbaka till sängen igen och ska snart göra sista måltiden för idag, en fruktsallad. Sedan tänkte jag faktiskt sova och imorgon är det äntligen fredag igen och det händer en massa roligt i helgen! Latero


Nöt

Hallå bloggen! Har precis krypt ned i sängen med en stor kopp grönt te och lite nötter framför Bleckan & Danne. Har kollat på avsnitten om och om igen, tröttnar typ aldrig. Hursom så har det varit en bra dag idag, slutade vid 12.00 och åkte direkt hem och gjorde en smoothie och sedan drog jag till gymmet och sprang i 60 min på bandet. Nu ska jag iallafall mysa vidare! Ha en fortsatt bra torsdag.


Today

Har precis fått i mig tredje måltiden för idag, en avokado- och kikärtssallad. Blev supergott och var dessutom busenkelt att göra. Efter fotograferingen idag så åkte jag direkt till gymmet. Körde ett pass ben, ben baksida, mage och mage sida. Var ganska mycket folk idag vilket är rätt frustrerande när man får stå och vänta på allt.. Körde iallafall ett skönt pass så imorgon kommer det nog att kännas lite i magen och låren.


Morgon

Godmorgon godmorgon folket! Har precis stoppat i mig lite frukost varav bestod av havregrynsgröt med banan, russin och valnötter. Sedan en halv blodapelsin, ett glas vatten och en kopp grön te. Känns riktigt bra och jag känner redan att jag mår bättre! Gick och la mig ganska tidigt igår och kände mig för första gången på länge hyfsat utvilad när jag vaknade imorse. Hade ställt klockan på 11.00 men vaknade redan 08.30 så gick direkt upp och tog en dusch. Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag och sedan göra mig i ordning för skolan. Vi hörs senare och hoppas ni får en bra dag!


Kvällens sista

Sista måltiden för idag, en skål nötter och torkade bär samt en stor kopp grönt te. Alldeles strax börjar svenska hollywoodfruar så nu ligger jag bänkad framför tvn. Har precis gått igenom engelskan så nu kan jag koppla av ett tag. Vi hörs mer imorgon!

 


Eat clean

Lagade en detoxsoppa till middag idag på bara grönsaker och rotfrukter. Blev jättegott! Var faktiskt väldigt väldigt enkelt också. Nu sitter jag barnvakt åt min lillasyster med en stor kopp grönt te. Imorgon har jag endast skolfoto och börjar kl 15.10, jädra skönt måste jag säga. Drar till gymmet direkt efter fotograferingen. Ciao


Detox

Godmorgon bloggen! Vaknade kl 06.00 imorse och gick upp samtidigt som Nino. Min detoxdiet började idag så imorse åt jag min första måltid som bestod av honungsmelon och mixade bär. Känns ganska bra än så länge faktiskt. Går dock till 16.15 idag så magen lär nog skrika lite senare. Efter skolan är det iallafall direkt hem som gäller för då ska jag vara barnis. Hoppas ni får en bra tisdag!


Död

Bokstavligen mörbultad! Kom rätt nyligen hem från gymmet. Körde ett pass med Clara idag och jävlar vad slut jag är! Vi körde ett pass med bröst, axlar och triceps. Kommer nog få en redig träningsvärk imorgon, känner det redan nu. Hade ifallafall jättekul och det gick superbra för Clara, duktig tjej! Nu har jag precis duschat och om en stund kommer Nino och hämtar upp mig. Juste, imorgon börjar jag med en ny diet - detox. Endast frukt, grönsaker och rotfrukter på menyn.


Cozy sunday

Te, ghost whisperer och frysta hallon - perfect sunday.


Söndagsmys

Har precis gjort lite chokladbollar med lillasyster och haft lite kvalitétstid, mysungen! Nu ligger jag i sängen och tittar på tv. Igårkväll kom Nino och hämtade mig så åkte vi hem till honom och tittade på film. Vaknade vid 10.00 imorse och gjorde lite frukost, sedan har vi bara tagit det lugnt. Åkte hem vid 13.00 för att hjälpa pappa med lite saker. Imorgon är det skola igen och jag har SÅ ingen lust.. Hursom, hoppas ni har haft en bra helg iallafall!


Bästa dagen på länge

Idag har jag känt mig lycklig. Känt lyckorus i hela kroppen. Har spenderat dagen tillsammans med Lollo i fryshuset där det har varit basementality battles med Sebbe Staxx vs Shazaam. Det var verkligen superroligt! Dani M, Näääk och Nimo spelade även, vilket är mina favoriter (speciellt Dani M). Sedan stötte vi på världens snyggaste man, därför jag är så exalterad just nu - Jorge från Snabba casch!!! Var alldeles darrig efteråt. Har verkligen mått så jäkla bra idag vilket var ett tag sedan. Tack för bästa dagen på länge hjärtis.
 

Blötväder

Hallå bloggen! Har precis ätit middag med familjen och ligger nu i sängen och dricker redbull framför Vänner. Åkte direkt till gymmet efter skolan och körde ett skönt pass armar, axlar och röv. Är alldeles mör nu så det ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll. Imorgon ska jag eventuellt åka med Nino till hans farfar, annars skulle jag ha åkt till fryshuset med Lollo och sett Sebbe Staxx vs Shazaam rapbattle. Vet inte riktigt hur det blir än dock.. Men hoppas ni får en fin fredag iallafall!


God natt

Nu tänkte jag krypa ned i sängen och sova. Har precis tittat klart på The Hungergames med mamma och pappa och myst lite i soffan. Har några sidor i min journalistikbok att läsa tills imorgon så tänkte göra det nu innan jag blir alltför sömnig. Men vi hörs mer imorgon och imorgon är det freeeedag heuheu!


Tre fingrar

Gick i skolan till 12.00 idag på grund av en inställd språklektion. S&C följde med mig hem och lagade en mysig lunch tillsammans - english breakfast varav skrumbledeggs, bacon, stekt bröd, juice och te. Var jäkligt gott så det gjorde vi bra! Sedan la vi oss i sängen och tittade på tv och bara umgicks, old times! Nu sitter jag förövrigt barnvakt åt min lillasyster. Imorgon är det äntligen fredag och jag har sovmorgon till 09.45 och slutar redan vid 13.00 tiden! Ska bara ta det lugnt i helgen, tänkte träna imorgon och sedan träffa N. Men vi hörs mer imorgon, hoppas ni har haft en bra torsdag! 
 

Pappa ♥

 

Texas longhorn

Kom precis hem från en mysig dag spenderad tillsammans med mamma och pappa i Sickla. Vi har ätit jättegod mat på Texas longhorn och gått på bio. Vi såg Hamilton 2 och den hade fått ganska dålig kritik men jag tyckte att det var jättebra! Både jag och mamma satt på helspänn hela tiden. Ska iallafall snart träffa Nino och mysa lite med honom. Är rätt trött från gårdagen, vi var på fest borta i Tyresö och kom inte hem förrän kl 03.00 på grund av bussen mot Gullmars. Ångrar att jag ens gick ut igår, sjukt tråkig fest samt människor. Hursom så hoppas jag att ni har haft en bra helg iallafall! Latero 
 

Just do it

Var på gymmet vid 12.00 idag och körde ett skönt pass rygg, axlar och biceps. Solade i några minuter efteråt också och när jag kom hem så tog jag en sväng på cykeln med hunden. Jätteskönt faktiskt med tanke på det härliga vädret. Har varit igång hela dagen så nu ligger jag fortfarande utslagen på soffan. Tänkte gå till skolan imorgon och på kvällen är det fest med tjejerna. På lördag ska jag vara med familjen och spendera lite tid med dom i kista galleria och gå på bio.


Just nu:

Nytränad och nyduschad. Ihopkrypt i soffan med en kopp te och lite mellis - Perfa!


Fitness

Godmorgon! Var precis ute med hunden på en liten PW i det sköna vädret. Sitter och äter frukost just nu och ska alldeles strax bege mig iväg till gymmet. Ville bara titta in och säga hej, hoppas ni får en fortsatt bra dag!


Farsta centrum

Godkväll bloggen (dear fucking diary)! Stannade hemma från skolan igår, likaså idag. Var iväg till Farsta centrum med S&C och mötte även upp Tessi där. Vi tittade runt lite i affärer och tog en fika på Wayne's. Hittade två toppar som fick följa med hem. Kommer att vara hemma imorgon med så tänkte ta mig iväg till gymmet rätt så tidigt och sedan sola. Sedan tänkte jag bara plugga och ta det lugnt resten av dagen. Förövrigt så har jag bara legat i soffan med en kopp te och läst skvallertidningar hela kvällen, jävligt skönt med andra ord. Nu ska jag göra lite mer te och sedan är det nattinatti för min del. Bai
 

Be champions

För att jag älskar er..

Tired girl

Är alldeles slut så tänkte lägga mig bara om ett litet tag. Åkte direkt till gymmet efter skolan och körde ett skönt pass. Enda stället jag verkligen kan koppla av och komma på andra tankar - riktig fristad. Är lite skakis i kroppen så tog ett varmt bad efter gymmet i någon timme. Har bara legat framför Ensam mamma söker och Jersey Shore hela kvällen, skönt faktiskt. Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer. Bättre update imorgon förhoppningsvis! 
 

Worthless

Det är inte jag. Jag vet varken in eller ut. Det här är inte jag. Jag är trött. Jag är ledsen. Jag är glad, men ändå så ledsen. Man vet att alla finns - men känner inte att man märks. Jag känner mig värdelös. Framförallt ensam. Man vill låtsas som ingenting, och visst det går ett tag men sedan bryter man ihop. Man orkar inte hålla fasaden uppe. Jag orkar inte låtsas som ingenting, även om jag stundvis vill. Det värsta är när ens närmsta inte längre ser. Dem som man alltid trodde skulle vara de första. Vart är ni? Jag tänker inte be om någonting. Jag vill bara känna att jag finns - att det är jag. Men jag känner mig bara världelös. 

Kräftskiva numero dos

Jag och bloggen kommer inte riktigt överens på helgerna har jag märkt. Hursom så var jag iallafall på fest med S&C i fredags. Det var helt okej och jag kom i säng runt 05.00 tiden. Igår hade vi kräftskiva här hemma, igen. Mormor och morfar var här plus gammelmormor och Nino så det var jättemysigt. Vi surplade kräftor till kl 00.00 och runt midnatt där så åkte jag och Nino hem till honom och mös en stund innan vi somnade. Idag har vi bara legat och söndagshängt i soffan framför en massa olika realityprogram. Vid 14.00 mötte jag mammsen på gymmet där vi solade en stund, därefter gick vi och handlade och sedan åkte vi hem. Nu ligger jag i sängen och dricker redbull och lyssnar på älskade Ben Howard. Imorgon är det måndag igen och jag har redan ångest. Greatos. 
 

RSS 2.0