Trötta fisen

Hey guys! Hoppas allt är bra mer er. Själv är jag trött som ett as. Känner mig knappt levande ens. Spenderade hela kvällen igår med Nino och var redan då aptrött så somnade på hans bröst och vaknade av att jag hade dreglat ned hela hans tröja. Mysig tjej. Och då var det inte för att vi tittade på Into the blue med baben Paul Walker utan det var för att jag var.. trött. Hur som helst så väckte han mig vid 10.00 imorse för att han skulle till gymmet så han körde hem mig och jag var fortfarande knappt vaken. Tog en långpromenad med hunden och har sedan dess nu bara legat i sängen framför pll och ätit smörgåstårta. Ska dock alldeles strax hoppa in i duschen då vi får en drös med gäster any time. Nathalie kommer även hit ikväll så det blir toppen! Ha en fin lördag. 
 

Sportlov

Då var det äntligen fredag och äntligen lov. Tog en mysig fika tillsammans med Nathalie, Clara och Sofie efter skolan på Espresso house. Tittade sedan runt lite i affärer för att fördriva tiden lite och åkte sedan med Nathalie till Tompa och hade skrattkalas! Härliga människor det där. Där efter åkte jag och Nathalie hem till mig och åt innan jag åkte till gymmet med Lollo och körde ett skönt pass. Har redan brutal träningsvärk i röven och i benen så imorgon är det väl rygg och axlar som värker. Mjau. Annars hoppas jag att ni får en fin fredagkväll! Nu kommer snart Nino och hämtar mig. 
 

Barnis

Hallå kompisar! Har gått en relativt kort skoldag idag och passade även på att laga två naglar innan jag tog bussen hem för att vara barnvakt. Innan min älskade syster kom hem så gjorde jag några rockyroads och en omelett som jag sedan åt framför pll. Kände att jag måste börja ta vara på sådana stunder som bara handlar om mig själv. Det är så lätt att glömma bort sig själv och sitt välmående ibland. Vi har iallafall gjort grymma hamburgare, pysslat med håret, tittat i kokböcker och nu har vi precis sagt godnatt. Jag kom nyligen ur duschen så tänkte lägga mig i sängen nu och titta på några fler pll avsnitt och sedan försöka komma i säng rätt hyfsat ikväll. Slutar 11.15 imorgon och sedan är det LOV! Omfg vad det ska bli skönt. Thank you lord! 
 

Hit the gym

Hej allesammans! Det var ett tag sedan nu bloggen uppdaterades. Jag har egentligen bara legat på latsidan så tänker inte dra någon ursäkt för det. Hur som helst så är det redan onsdag och dagarna bara springer förbi. Redan nästa vecka är det lov och jag kan inte sluta längta. Det ska verkligen bli så otroligt skönt! Idag hade vi en kort dag och slutade redan vid 12.00. Jag åkte direkt hem och ställde mig och bakade några choklad- och kokoscookies som blev himelska! Dock har jag bara ätit en och tänker inte heller äta några fler eftersom att jag alldeles strax ska till gymmet med Lollo. Vill köra ett riktigt mördarpass idag! Målet är att krypa hem. Fan vad skönt alltså. 
 

Back to normal, back to reality, back to life

Då var ännu en helg slut. Tragiskt nog. Skönt är det ju att veckodagarna går fort men när helgerna bara försvinner såhär då får man minst sagt ångest. Jag har bara legat hemma idag och tagit det väldigt lugnt. Hade tänkt köra lite gym tillsammans med pappsen idag men kände mig inte helt hundra i kroppen så det fick skjutas upp tråkigt nog. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och efter skolan ska jag till tandläkaren eftersom att jag har ett sånt helvetes-problem med mina visdomständer. Har så frukstansvärt ont i munnen! Åker förmodligen hem till min love ikväll och sleepar över där också. Får lite extra sovmorgon då samtidigt som jag får tillbringa mer tid med den bästa människan jag vet! Nej men hörrni, nu tänkte jag packa väskan och torka håret. Såhär kan man ju inte se ut!
 

Så himla bra

Jag hade det faktiskt riktigt trevlig igår! Åt en redig hamburgertallrik med S&C innan vi begav oss mot handen där vi mötte upp Ludde. Landade sedan hemma hos honon med några killar och sedan kom Ande och Chribba och gjorde oss sällskap. Chribba kom förresten precis hem från Thailandet så det var kul att se honom igen, brun som en ni-vet-vad var han också! Vi spelade lite spel och hade det riktigt trevligt! Blev väldigt mycket skratt för min del vilket var ruuuligt. Kom hem runt 04.30 och slocknade på en gång. Tog en riktig sovmorgon imorse vilket var SÅ skönt! Hade ingenting att skynda mig till så låg kvar och drog mig ett bra dag. Blev till och med en frukost på sängen framför några Pretty little liars avsnitt. Gött. Har inte gjort många knop idag utan har för det mesta bara legat i sängen och ätit och betat av yttligare några avsnitt. Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen så att man ser lite levande ut igen. Spenderar sedan resten av kvällen med guldkornet Nathalie. Ha en bra kväll kompisar!
 

I wish I never looked, I wish I never touched I wish that I could stop loving you so much


Wurk

Hej på er! Hade en riktigt mysig kväll igår med både hemmbakad pizza och jordgubbar. Somnade redan vid 23.00 och vaknade runt 10.30 imorse. Kändes verkligen så otroligt skönt när jag vaknade, behövde verkligen dom där sovtimmarna! Hann knappt äta upp frukosten innan jobbet ringde in mig. Kom alldeles nyligen hem därifrån och tänkte nu hoppa in i en snabbdusch innan jag beger mig hem till Clara för middag. Har inga andra speciella planer för kvällen så vi får se vad som händer senare! Hoppas ni får en fin kväll peeps. 
 

Best


Alla hjärtans dag

Jag som många andra tycker nog att den här dagen är så otroligt överskattad. Men ändå så har jag köpt blommor och mat för att överraska min kärlek ikväll. Det kallas nog dubbelmoral men det blir ju så svårt att låta bli när alla andra har alla hjärtans dag upp över öronen! Hur som helst så har jag haft en mysig dag tillsammans med mina tjejor. Skrev även ett spanskaprov som jag klarade mig på! Slutade vid 14.00 och gick upp till centrum med Clara för att köpa en blomma till Nino och passade även på att överraska henne med en ros eftersom att hon uppskattar den här dagen så mycket och skulle få vara ensam för första gången på länge! Nu har jag lite brådis för han kommer nämligen och hämtar mig snart, måste duscha och sånt innan. Jöste hörrni, är ledig från skolan imorgon också så för mig är det långhelg nu naaaajs!
 

En lyckad dag

Åh jag hade det verkligen SÅ jävla bra idag på Sveriges Radio. Var så galet nervös i början så att jag nästan trodde att jag skulle spy ned mig själv, men när vi väl kom igång och fick prata med Sanna så kändes allt så mycket bättre! Det tog kanske en kvart innan man "hittade sig själv" och lugnet. Sedan flöt allt bara på och det var väldigt roligt samtidigt som det kändes otroligt naturligt! Tiden gick så himla fort där inne och tre timmar kändes helt plötsligt som ingenting. Hur som helst så är jag jätteglad över att sändningen gick så bra och alla var riktigt duktiga! Detta är verkligen någonting som jag kan tänka mig att hålla på med i framtiden. Tackar Metropol för den här chansen och för två uppskattade dagar på Radiohuset! Imorgon kommer även vår producent Emilia och besöker vår skola för att gå igenom en utvärdering av dagen, himla sköj!
 

Today is the day

Ja då var det äntligen dags för radiosändning! Glöm inte att lyssna på oss på metropol 93,8 kl 14.00-17.00. Jag är så fruktansvärt nervös men det ska verkligen bli askul! Tänkte åka in om bara en liten stund så jag hoppas att ni får en härlig dag!


Tips inför alla hjärtans dag

1. Överraska med en god parfym och söta underkläder 2. Köp en eller flera röda rosor 3. Överraska med fin choklad 4. Baka en stor smarrig pizza tillsammans.
Sedan finns det självklart andra roliga saker man kan hitta på tillsammans med sin partner, så som att gå ut och äta eller bara se en mysig film på bio. Det behöver inte vara värsta grejen enligt mig för huvudsaken är ju ändå att man får vara tillsammans. 1+1. 
Valentine's day

Sveriges Radio

Hallå kompisar! Vilken dag. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Allt har gått så jäkla fort och jag känner mig rätt så förvirrad inför morgondagen. Sändningen kommer att ske vid 14.00-17.00 och då kommer bland annat jag och min partner in crime Clara sitta och prata om hetsen kring det "perfekta livet" tillsammans med Sanna Bråding i studion för metropol 93,8. Idag har vi gått igenom hur man gör bra radio och vad man bör och inte bör säga i radio. Det är mer än vad man tror att tänka på. Känns ganska läskigt faktiskt. Efter mötet så bestämde jag, Clara och Eric för att sätta oss på Espresso house och gå igenom allting så att vi har lite "kött på benen" inför imorgon. Men hur som helst så hoppas jag att ni lyssnar på oss imorgon, dels för att ämnet vi ska prata om är väldigt aktuellt och berörande och vi behöver allt stöd vi kan få! Hejaheja
 

Frozen grapes

Det har varit mycket hysteri-snack om dessa frysta vindruvor, så idag när jag såg att mamma hade köpt hem några var jag bara tvungen att testa OCH det smakar precis som isglass! Det var faktiskt väldigt gott. Så det är iallafall det jag har sysselsatt mig med under denna söndagskväll samt druckit en hel del chai te och betat av några till Pretty little liars avsnitt. Nu tänkte jag förbereda lite saker inför morgondagen eftersom att vi ska in till Sveriges Radio och gå igenom vår workshop tills på tisdag. Det ska verkligen bli jättespännande och jag är ganska så nervös om jag ska vara helt ärlig. Kommer sitta och prata i direkt livesändning med Sanna Bråding på tisdag och diskutera några heta samhällsfrågor så håll utkik efter mer info om det! Gaaah jag kan knappt förstå att det är på riktigt. Känns så himla skumt. 
 

Behöver värme

Nu vill jag bara att den här förbannade snön ska försvinna och aldrig visa sig igen! ÄR. SÅ. TRÖTT. Jag vill ligga på stranden. Jag vill bli brun och fin. Jag vill känna mig lite småbränd på kvällen. Jag vill sitta utomhus om kvällarna med mina vänner och dricka gott vin. Jag vill kunna svalka mig i poolen. Jag vill äta jordgubbar på stranden och lyssna på bra musik. Jag vill känna vinden i håret och värmen mot benen. Jag vill gå barbent. Jag vill sitta ute på uteserveringar och snacka skit. Jag vill ha bikini på mig. Jag vill äta mjukglass. Jag vill gå hem barfota i gryningen och köpa korv med bröd på en grill. Jag vill åka båt. Jag vill ligga och glassa på en brygga med sköna människor. Jag vill grilla. Jag vill ha fräknar och solblekt hår. Jag vill kunna cykla till affären för att köpa isglass. Jag vill åka på roadtrips. Jag vill gå inne i stan och sitta i humlegården. Jag vill bara att sommaren ska komma NU så att jag kan få vara lite lycklig. Varför känns allt så otroligt långt borta!?
 

Min helg

Hej kompisar! Ber om ursäkt för en riktigt kass uppdatering den här helgen. Jobbade hela fredagen och kom hem runt 20.30 tiden ungefär. Pappa hade som tur var köpt hem sushi till mig så det tröck jag i mig innan Nino kom och hämtade upp mig. Fick som vanligt med mig en massa gott efter jobbet, och eftersom att jag jobbade på så bra hela dagen så tyckte jag att jag var väl förtjänt en äppelmuffins på kvällen! Vi somnade ganska tidigt och vaknade redan vid 10.00 på lördagen. Hade en jätteskön morgon!
 
 
Vid 12.00 ungefär kom mamma och pappa och hämtade upp mig och där efter begav vi oss iväg till Sickla. Innan vi strosade runt i Sicklas köpcentrum åt vi en varsin räksallad i bilen som jag fick med mig från jobbet i fredags. Sedan blev det några timmar där inne innan vi hamnade på mitt favvoställe Texas Longhorn. ÅH deras mat är ju så farligt god. Hade en härlig matkoma på vägen hem sen! Var rätt så trött när jag kom hem men mötte iallafall upp Nathalie och umgicks med henne. Idag har jag bara tagit det lugnt och börjat på en ny serie - Pretty little liars. Svinbra! 
 

Äntligen fredag


Friluftsdag

Hej på er! Har haft en väldigt bra dag idag tack vare det härliga vädret. Vi har både åkt långfärdsskridskor och längdskidor och hellskotta vilken motion. Inte nog med träningsvärken från igår utan idag är den dubbel! Men skönt var det iallafall. Lunchen måste nog iallafall ha varit dagens höjdpunkt - grillad korv! Jag ska alldeles strax trycka i mig något att äta innan jag beger mig mot gymmet med Lollo. Imorgon vankas det jobb 11.30-20.00 så om ni nu har vägarna förbi kan ni ju alltid komma in och säga hej! 
 

You know we can see through them blinds homie


Dead and more dead

Åh herregud vilket jävla mördarpass jag och Lollo körde idag! Både min rumpa och mina ben är helt borta. Var så skakis efteråt så jag trodde jag skulle falla ihop och bokstavligen dö! Klarade mig iallafall från tåget och hem. Kul att vi ska åka långfärdsskidor och skridskor hela dagen imorgon. Bra där! För övrigt så har jag jobbat idag och det gick väldigt bra. Det kom knappt några kunder så det var lugnt för det mesta av tiden! Åkte direkt hem och åt innan jag begav mig till gymmet för att kötta det där mördarpasset med Lollo. Vi ska träna imorgon igen, ett skönt kvällspass får det bli. Åh ni förstår inte HUR skönt det är att vara igång igen. Nej nu ska jag smutta vidare på mitt vatten och sedan är det läggdags!
 

Wanted

orange

Tröttis

Hej kompisar! Sov tyvärr inte en blund inatt och lyckades försova mig imorse men hann ändå iväg till bussen som en crack-zombie. Hade dock en sådan frukstansvärd huvudvärk så åkte hem redan efter lunchen. Fick med mig lite gott grönt chai te på vägen som jag gjorde i ordning när jag kom hem. Sedan somnade jag framför några GG avsnitt. Nu har jag precis ätit middag och ska alldeles strax sitta barnvakt de resterande timmarna av kvällen. Imorgon går jag till kl 12.00 och där efter jobbar jag från 12.30-19.00 så vi får se hur uppdateringen ser ut imorgon. 
 

Bästa


Feel good

Hallå! För att vara en vanlig måndag så måste jag säga att den har rullat på väldigt bra. Har haft en väldigt lugn skoldag och fick till och med tid under lunchen att titta på Andra avenyn - nostalgirus. Tog sedan tåget direkt hem efter skolan och blev sugen på att baka någonting så jag ställde mig och bakade några american cookies. Svingoda blev dom! Vid 19.00 tiden åkte jag med pappa och körde ett lökigt pass på gymmet. Sprang lite på bandet och köttade sedan ett härligt rygg och lats pass. Sved till riktigt ordentligt så imorgon är jag beredd på en träningsvärk som hette duga. Nu ligger jag iallafall nyduschad i sängen och äter frysta hallon och lyssnar på min babe Macklemore. Imorgon får jag en liten sovis eftersom att min spanska är intställd. Fest!
 

En vanlig jävla måndag

Gomörrn mina kära! Är fett seg idag, låg verkligen i sängen och "1 minut till, 1 minut till." Så nu måste jag stressäta istället, hatar när jag inte får äta min älskade frukost i lugn och ro, SKYLL MIG SJÄLV! Annars går jag till 15.30 idag och efter skolan är det bingbarrabom direkt till gymmet som gäller. Hoppas ni får en härlig dag kompisar. 


Veckans planer

Weeks

Wanted/sommarfint

Summerfeelings

Bra helg

Hej på er! Helgen har varit jättebra och jag har hunnit med en hel del faktiskt. Spenderade hela kvällen med Nino i fredags och tog det väldigt lugnt hemma hos honom i soffan framför film. Vi vaknade runt 10.00 på lördagen och gjorde en riktig grötfrukost innan vi båda begav oss till gymmet. Körde ett bra pass bröst, axlar och triceps. Tog sedan en liten tripp förbi solakuten innan jag tog bussen hemåt. Började småfixa lite och vid 22.00 var jag med S&C i kolatorp på 19års fest hemma hos vår vän Niklas. Det var väldigt trevligt men vid 00.00 begav jag mig redan därifrån. Blev upphämtad av Jocke och Nathalie och hängde sedan med dom resten av kvällen/natten. Idag har jag varit ute på en långpromenad med vovven och när jag kom hem hade pappsen bakat massvis med bullar. ÅH vad det var gott! Satte mig ute på altanen med varm choklad och bullar. Så en sumering av helgen - livet är rätt fint ibland. 
 

Tips för hälsan

Eat clean
 
Sömn & kost. Bra sömn och en balanserad kost där varje måltid innehåller det kroppen behöver är en bra början på ett sundare liv. För att kunna komma igång ordentligt så behöver kroppen boostas med en massa energier. Denna energi gör så att kroppen kan hållas igång och utföra olika arbeten (både i hemmet och på gymmet) utan att bli utmattad och förstörd. Att både äta och sova ordentligt går egentligen hand i hand.
 
Rätt tidpunkt. Vill man få ut så maximalt av sin träning så måste man se till att äta rätt typ av mat vid rätt tidpunkt. Det är super viktigt att äta innan ett högintensivt pass och speciellt när man styrketränar som jag gör. Satsa helst på att äta 1/5 timme innan träningspasset för då hinner kroppen bryta ned maten ordentligt och samtidigt ge dig en jämn blodsocker kurva. Låter man maten brytas ned ordenligt så orkar kroppen det dubbla av arbetet. Efter ett gympass så gäller det att trycka in energi i musklerna som gapar efter näring. Hur mycket man ska äta beror helt på vilken muskelmassa man har och man bör veta hur stor inverkan det man äter efter ett träningspass har på kroppens återhämtningsförmåga. Här kommer de snabba kolhydraterna in i bilden - där kroppen vill ha rent socker som blixtsnabbt går ut i blodet och fyller upp våra muskler med energi. Helst ska man få i sig 50% snabba kolhydrater och 50% snabba proteiner (jag själv använder ett vassleprotein). Vill man inte ta kosttillskott så kan man bland annat äta bananer, keso, russin och tonfisk. Jag föredrar dock gainers eftersom att det redan efter 30 min sökt sig ut till blodet medan näringen från maten nästan tar 2 timmar.
 
Blodsocker kurvan. Det är viktigt att ha en stabil blodsocker kurva, och vad många tror är att man måste boosta igång kroppen med en massa socker innan träningen för att få maximal energi. Detta blir snarare en motsatt effekt där du kommer att känna dig mer trött och hängig än pigg. Detta är för att blodsockret stigit så enormt mycket 10-15 min innan passet för att sedan sjunka till en nivå lägre än de normala. Därför känner vi oss trötta och energilösa. För att undvika detta så rekomenderas det att istället äta något ca varannan timme. 
 
Ha nyttiga mellanmål. Dessa mål kan innehålla allt från nötter, frukt och grönsaker. Istället för två skivor ljust bröd som sätter igång sötsuget är en smoothie och kanske en morot ett bättre alternativ. Eat clean. 

Fredagar gör en lycklig

Hallå allesammans! Äntligen är det helg och veckodagarna bara flyger förbi och skönt är väl ändå det. Åkte med mamma och pappa till skolan imorse och hade min enda lektion för dagen innan jag begav mig upp till centrum. Kikade runt lite och plockade på mig lite basic grejer som alltid är bra att ha. Sedan åkte jag till frissan och fixade till min förjävliga utväxt. Så nu är man människa igen! Nu sitter jag bara och väntar på att maten ska bli klar och senare ikväll ska jag träffa min kärlek. En till uppdatering kommer snart så håll utkik!
 

I never was too good at following rules


RSS 2.0