En fråga till er

Jag vet inte riktigt vad ni tycker om att läsa, men jag antar att mer än hälften av er är måna om sina kroppar, och om inte så kanske ni skulle vilja börja bli. Iallafall få hjälp med att få arslet ur vagnen? Eftersom att träning länge nu varit en av mina största motivationer här i livet så skulle jag mer än gärna vilja dela med mig av egna erfarenheter. Där jag bland annat berättar om mina gympass, visar mina upplägg, ger tips på övningar, svarar på frågor samt vad som är rätt och fel att äta innan och efter ett gympass. 
 
Jag förstår vissa om det kan verka tjatigt men eftersom att jag brinner för detta och har ett så fruktansvärt stort engangemang för hälsan så vore det inget annat än roligt för mig att få dela det med er. I sånt fall har jag ett inlägg redan imorgon att visa er! Detta var bara ett tips för att kunna kicka igång bloggen lite. To be continued..

strong is the knew skinny

Wanted/Interior

Crem

Spyfärdig

Hej på er! Fick sluta lite tidigare idag och fick dessutom skjuts till gymmet av min snälla klasskamrat Erik. Körde ett svinjobbigt pass idag bestående av en mil på bandet (hoppas du är imponerad Vesslan), knäböj 3-4 set 5-12 reps, benpress 3 set 5-12 reps, raka marklyft 3-4 set 5-12 reps, liggande lårcurl 3 set 8-12 reps och sedan en massa squats. Lagom mör och spyfärdig efter dagens pass! Stötte även på mamma och pappa där så tacka gudarna för att jag fick skjuts hem. Hade ALDRIG klarat mig hem annars. Låg i fosterställning under hela bilresan. Nu ligger jag i sängen nyduschad och tänkte bocka av mitt sista avsnitt av Gossip girl. Känns faktiskt ganska sorgligt. Men hur som helst så hoppas jag att ni har haft en härlig dag!
 

Sjukt skön


Creamy Dallas

Dallas

En fin vän

Har haft en väldigt bra onsdag idag! Fick gå lite innan 12.00 så gick upp till centrum och tittade runt lite innan Tessi kom. Sedan åt vi en mysig lunch på tacobar och tog igen en massa tid. Tråkigt att man ses så sällan egentligen. Vi kikade iallafall runt en stund till innan vi tog tåget mot vh. Var egentligen meningen att jag skulle gymma med Lollo men det blev lite förhinder så jag körde ett hyfsat långt konditionspass + armar själv istället. Hade inte motivationen på min sida idag tråkigt nog. Tänkte köra ett snabbpass imorgon, då ska även Lollo med! Annars har jag bara ätit världens godaste biffwok och gjort björnbärs smoothie. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan sätta mig med lite plugg och te.


 

Wanted/Ge mig sommar

summerfresh

Sveriges Radio

Godmorgon bloggen! Har precis haft min första lektion för dagen. Vi har gått igenom vilka ämnen vi ska presentera för Metropol 93,8 på Sveriges Radio den 12/2. Vi har inte bestämt grupper än men allt låter verkligen jätteroligt! Annars så slutar jag bara om en liten stund och då ska jag möta upp Tessi. Tänkte kika runt lite efter någonting att ha på mig på lördag också, har verkligen ingenting att ha på mig. Men ha en bra dag allihopa!
 

Pannkakor

Jag borde verkligen få i mig lite sömn nu. Sitter och gäspar konstant. Har för övrigt haft en ganska bra dag idag trots att den varit lång som tusan! Fick också turen att få skjuts hem av Sofies mamma och när jag kom innanför dörren så hade min lilla mor lagat pannkisar. Gissa om jag blev glad! Imorgon börjar jag 09.20-12, därefter ska jag möta upp Tessi i handen för en lunch/kaffe och efter det bege mig till gymmet med Lollo och köra ett mördarpass! Ser verkligen fram emot det. Vi hörs mer imorgon!
 

Wanted

Jag har gått blivit helt besatt i dessa baseball tröjor! Här är tre stycken av mina favoriter från ginatricot. Alla ligger dessutom under 200 kronor så det är som hittat! Ska nog slå till på en imorgon!
 
 
Baseball
 
 

Bubblor är trendigt

Som ni ser så har jag gjort om lite på bloggen, dock inte mycket men kände ändå att det var dags för någonting iallafall. Kommer säkert inte att bli långvarigt så håll utkik efter förändringar!

2012 resumé Del 1

Firade in år 2012 tillsammans med mina fina tjejkompisar med middag och alkohol hemma hos mig. Dagen efter började jag mitt nya liv med en stor fet pizza på håga. Gött. 

På sportlovet ordnade min pappa så att jag, S&C kunde bo på hotell en natt inne i Stockholms stad. Det var verkligen jättemysigt och jag skulle nästan göra vad som helst för en repris!

Åt även en mysig brunch med tjejerna på lovet inne i stan och festade lite vilket slutade med en knäskada och kryckor!

Åkte till Tyresta med Sofie, Linnéa och Sophia en dag och hade det mysigt i det fina vädret. Fikade väldigt mycket, Cigdem från klassen var även med. Jag och Clarade smörade även lite för klassen och bakade muffins. Bakade också goda cookies och tittade mycket på BB med S&C.
 
Vädret var otroligt och jag jobbade ganska mycket. Åt mycket smörgåstårta under en period, plånkan fick svida ordentligt ett tag! Följde med Nino hem till hans Farfar ute på landet, jättemysigt. Tränade stenhårt och gick på mycket hockey med farsgubben.

Schlagern satte igång och pappa tog det på fullt allvar! Träningen fortsatte i samma spår och våren började titta fram. Sofie fyllde 17 år och vi firade henne över en mysig middag inne i stan med alla brudarna. 

Sophia fyllde äntligen 18 år och vi firade henne över en brunch på världens bästa ställe! Åt världens godaste ceasarsallad där. Ännu fler vårtecken började kika fram och jag åt första isglassen!
 
Träningen löpte på och jag fick även sällskap av Sofie några gånger! Jobbade mycket och hade även catering för Svenska Postkod Lotteriet. 
 
Det blev påsklov och Tony kom hem från Växjö. Jag umgicks jättemycket med Nathalie och flängde runt. Åt för mycket påskägg och påskmat med släkten. 
 
Påsklovet forsatte och jag umgicks mer med Nathalie och åt middag med tjejerna hemma hos Sofie och spelade sällskapsspel. Åt även mitt livs godaste hamburgertallrik!

Gladis

Hej på er! Gick till 12.00 idag och tog tåget direkt hem. Mötte upp Nathalie på vägen från tåget och gjorde lite lunch hemma åt oss två. Vi har bara suttit och pratat och tittat på filmen Ted. Annars åt vi nyligen middag med familjen min och nu sitter vi och dricker lite kaffe. Har haft en väldigt skön onsdag! Imorgon börjar jag 08.00 och efter skolan släpar jag mitt feta arsle till gymmet. Perfa! Kan knappt bärga mig.


Lycka

Äntligen känner jag mig frisk, iallafall tillräckligt för att kunna köra igång med träningen! Hade tänkt att besöka gymmet redan imorgon och köra ett lätt pass styrketräning. Är SÅ himla taggad och det ska bli så jävla skönt att få komma igång. Komma in i rutinerna igen. Boostar igång mig själv med lite nya träningskläder, perfekta medicinen. 

 
 
training

Early morning

Kom till Nino runt 19.00 tiden igår och pluggade lite framför tvn innan vi gick och la oss. Vid 22.00 låg vi i sängen och klockan ringde redan vid 06.00 imorse, ville bara strypa mig själv! Han var iallafall gullig och körde mig direkt till skolan så att jag slapp gå i kylan. Kom till skolan innan 08.00 och köpte frukost innan min första lektion som jag och Sofie sedan fick reda på var inställd, på grund av att vår lärare var sjuk. Kul. Kunde ha fått en rejäl sovmorgon istället. Idiot. Men jag ska inte hänga läpp för istället för spanska fick jag äta frukost med en härlig tjej och skratta lite. Det kunde ju alltid ha varit värre! Hoppas ni mår bra.


Inte tid

Förlåt för usel uppdatering these day's. Jag har egentligen inte tid just nu heller så tänkte bara dra en kort sammanfattning av dagen. Hade turen imorse och fick sovmorgon vilket alltid är uppskattat. Har sedan gått en skoldag med endast tre lektioner, skrev ett matterprov som gick.. som väntat. Annars har jag precis ätit kycklingwok eller snarare chiliwok för det brinner som helvetet i min mun just nu. Nu tänkte jag packa väskan för att sedan övernatta hos killen min. Cya my friendos!
 

anywhere

Follow you - Deniz Koyu

cheesehearts

Hello people! Efter att jag hade gjort mina naglar igår så kom Nino över på middag hemma hos oss vilket var jättetrevligt. På hemvägen till honom körde vi förbi Statoil och köpte med oss cola och små osthjärtan, haha var bara tvungen att testa och dom var faktiskt jättegoda! Dröjde inte länge innan vi båda slocknade på soffan, tror inte klockan var mer än bara 00.00. Imorse när vi vaknade åt vi en mysig frukost innan vi hämtade upp Nathalie på vägen hem till mig. Jag och Nathalie gick en riktig långpromenad i området med varsin kaffe och pratade om livet i solen. Har haft en väldigt uppskattad lördag än så länge! Hoppas ni mår bra.


#me


Istiden är här

Hallå allesammans! Äntligen fredag och äntligen helg. Begav mig iväg till skolan imorse och ångrar det inte för en sekund. Mina tjejer är bäst! Dock var det brutalt kallt, nästan -14° helt sjukt. Sitter för övrigt på min sista lektion för idag och ska snart bege mig mot centrum för att sedan göra min naglar. Äntligen. Kvällen ser lugn ut vilket känns skönt. Jag ska spendera kvällen med mitt hjärta och vi har inte setts på en veckan så det ska bli jävla härligt hörreni. Men ha en trevlig helg så hörs vi mer senare.


Going crazy

Hej på er! Ännu en dag hemma, helt ensam. Tur att jag har mani. Börjar snart klättra på väggarna. Har gjort samma saker sedan i måndags. Tog en lång promenad med hunden efter frukosten för att rensa skallen lite, märks att det behövdes. Sitter och försöker koncentrera mig på lite skolarbete men hittar hela tiden på en massa ursäkter som "jag är nog lite hungrig", "måste titta klart på ett GG avsnitt", "jag är nog lite sugen på te eller varför inte en smoothie", "jag kanske behöver en liten promenad", "undra vad som händer på cyberspace" etc etc. Jag blir helt jävla tokig på mig själv! Blev iallafall äntligen klar med min informationstext. Någonting gjort iallafall. Tänkte göra ett ytterligare tappert försök med matten så vi hörs mer senare!


Torsk

Tänkte avrunda min kväll här och säga godnatt. Klockan är inte ens 22.00 men jag känner redan hur ögonlocken börjar bli tunga. Förmodligen blir jag hemma imorgon också, känns inte som någon idé att gå till skolan såhär. Behöver ändå vila upp mig så att jag kan bli ordentligt frisk. Åt förövrigt torsk till middag i hopp om att kroppen skulle piggna till lite men icke det. Blir samma veva sedan tidigare - te och gossip girl. Tjing


Mitt år 2012.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flög flygplan själv. Började övningsköra. Åkte på min första utlandsresa med mina tjejkompisar. 
 
 
Hur har ditt 2012 varit? Kasst. Äntligen är det över och nu jävlar ska jag blicka framåt och fokusera på mig själv och på att må bra.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Absolut! Fyller ju 18 nu i vår och sommaren verkar bjuda på en hel del roligheter som exempelvis summerburst och ännu en utlandsresa med favoriterna!
 
Blev du kär i år? Är. 
 
 
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 2012-12-10, pappa ♥
 
Vad är din största framgång 2012? Att jag trots alla motgångar lyckats hålla mig uppe på benen, eller åtminstonde orkat ställa mig upp efter varje fall. Att få bevisat för mig själv att jag är stark trots mina svagheter. 
 
Bästa köpet? Oj, har några stycken faktiskt. Bland annat Bulgarien-resan, Summerburst 2013, Sverige-England på nya arenan, SHM biljetten och P&L festivalen. För det mesta är mina bästa köp roliga upplevelser jag gjort med min vänner och jag kan inte förstå att något annat skulle kunna vara viktigare. 
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Mat, fika och kläder. Tycker om att bjuda mina vänner på saker!
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Payphone - Maroon 5. Diamonds - Rihanna. Hall Of Fame - The Script. Somebody That I Used To Know - Gotye. We Are Young - Fun. Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen. Ass Back Home - Gym Class Heroes. 
 
Vem har du umgåts med mest? Finns nog ingen speciell jag umgåts mest med utan familjen, kärleken och tjejerna kommer alltid först. 
 
Bästa minnet från 2012? Midsommar var mysigt men spårade ur totalt! Även veckan i Borlänge. Men det allra bästa måste nog ha varit Bulgis (♥) med tjejerna, tänker på det jämt. 
 
 
Har du haft ett förhållande under 2012? Är. 
 
Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Mer glädje och lycka, och att vara myndig.
 
Vad önskar du att du gjort mer 2012? Tagit mer vara på tiden med min familj och släkt. Man vet aldrig när allt bara försvinner. 
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt onödig energi på småsaker och på personer som inte visat sin uppskattning tillbaka. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Bjöd hem mina fina tjejkompisar på smörgåstårta och piggelinshots. Hade askul vad jag minns!
 
 
Vad fick dig att må bra? Min starka familj, mina otroligt stöttande vänner (vet hur krävande jag kan vara ibland) och min fina kille. 
 
Vem saknade du? Fick för första gången i mitt liv träffa min morbror, på min födelsedag. Kommer ihåg att jag var så himla nervös! Men allt gick jättebra och vi klickade direk. Det fick mig att sakna allt vi missat genom åren. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2013? Att tillåta mig själv till att vara ledsen när jag är ledsen. Ta tag i saker som bekymrar mig istället för att gå runt med en knut i magen. Vara mer positiv och spontan till saker. Njuta mer av livet och göra sånt som får mig att må bra!

Plugg

Tro det eller ej men jag blev hemma idag också. Typiskt. Vaknade iallafall vid 09.00 imorse och gjorde i ordning lite frukost till mig själv. La mig sedan i sängen igen framför några GG avsnitt innan jag begav mig ut med hunden på en liten prommis. Var så himla skönt att få komma ut i friska luften ett tag! Värmde mig sedan med en kopp kaffe när jag kom in och har sedan dess suttit med näsan nere i matteboken. Igår höll jag verkligen på att bryta ihop på grund av matten men idag känns det lite bättre, och jag tror att jag börjar förstå det mesta med att bryta ut, bestämma funktioner, räkna med polynomer etc. Men man ska inte vara allt för säker, matematik är ju trots allt mitt svagaste ämne. Men nu tänkte jag göra lite mellis och sedan återgå till matematikens värld! Ville bara titta in och säga hej SÅ hej och hejdå.


Home with sickness

Jag blev hemma från skolan imorse när jag vaknade, som väntat. Fortfarande hostig, snorig och febrig. Känner dock att jag verkligen behöver närvara i skolan nu när vi snart har ett matteprov på ingång. Blir förmodligen skola för mig imorgon, behöver träffa folk och om inte annat se lite dagsljus! Slutar ändå vid 12.00 så det blir ingen lång dag. Idag har jag iallafall bara legat framför GG, bakat kladdkaka och pluggat en del matte. En kortfattad summering från min händelserika dag hemma. Skönt äre.


Gräv ned mig i ett hål

Usch vafan är det för skit jag åkt på egentligen? Känner mig fortfarande risig och fick gå hem från skolan idag bara efter min första lektion. La mig i sängen direkt när jag kom hem framför Gossip girl och somnade där efter i någon timme. Nu har jag precis ätit middag och tryckt i mig en fet semla vilket gör att jag mår ännu sämre eftersom att jag inte kan träna och får panik. Har sådan sjuk träningsabstinens så det går inte att förklara. Mina vänner som känner mig VET att jag brinner för träningen. Surt att man aldrig kan komma igång ordentligt. Det var verkligen inte meningen att detta skulle bli ett pestinlägg men jag är inte på humör för rosa moln och my little ponies just nu. Hare!

 

I can pay for everything that's on you


Dead man

Hej på er! Jag är fortfarande sjuk och har egentligen ingenting speciellt att skriva om som är kul för er att veta. Igår köpte jag lite nya undisar och på kvällen kom Nathalie över till mig och åt hummer med oss. Vi har legat inne hela dagen och tittat på film och bara slappat. Vi gjorde en jäkligt god brunch också med skrumbledeggs, bacon och smoothie när vi vaknade. Jag hade inte tänkt att göra något speciellt ikväll så vi hörs mer imorgon!

 

Shakespeare

Kan du älska mig som luffaren älskar landsvägen? Kan du älska mig som rumlaren älskar nattlivet? Kan du älska mig som de unga älskar revolutionen? Kan du älska mig som den ängslige älskar gryningen? Kan du älska mig som studenten älskar att drömma? Kan du älska mig som måsarna älskar takåsarna?
 
Jag vill att du älskar mig men jag vill att du lämnar mig med! Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med, Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig
 
Ja skulle du älska mig, som ett slagskepp som älskar lasten? Kan du älska mig som raketen älskar explosionen? Kan du älska mig som Huckleberry älskar floden? Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren? Och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar? Och kan du älska mig så tjackpundarn älskar sin barndom? Kan du älska mig som Teo Jensen älskar gitarren Som en gammal vän? Ja, som en gammal vän.
 
Som jorden älskar månen? Som sjömannen älskar havet? Som tågen älskar rälsen? Och som fångar älskar flykten? Som barnen älskar julen? Som korten älskar turen? Och som Romeo älskar Julia? Och som jag älskar dig?

Bloggdrottningen är tillbaka

Sinnes vilken dryg förkyldning jag har lyckats dra på mig. Det blir verkligen aldrig bättre! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Anledningen till varför bloggen inte uppdaterats är för att jag har varit (fortfarande är) sjuk och känner att det inte riktigt finns något spännande att skriva om. Jag har bara legat under mitt duntäcke, druckit mängdvis med te och tittat på Gossip girl. Kul va? Annars så började skolan i tisdags och det kom som en chock för mig eftersom att jag var heeelt inställd på att det var på onsdag. Gick från 08.00-17.00 så det var en pigg start må jag säga. Dessa dagar har inte varit speciellt händelserika förutom att Nino fylle år igår. Var hemma hos honom under kvällen med några från hans släkt och fikade och sånt. Sedan hämtade pappa mig ganska tidigt eftersom att jag är så risig och väl hemma fick jag något jävla ryck och ställde mig och bakade bröd? Ibland går vissa saker inte att förklara. Tänkte iallafall smälla ihop en sammanfattning av året ikväll så håll utkik! Här är några bilder från igår och idag.

 

Sjukis


 
Anledningen till varför bloggen legat åt sidan dessa dagar är för att jag har gått och blivit dödsförkyld. Var hos läkaren tidigt imorse och kollade mig, och tydligen har jag åkt på ett virus samt en rejäl öroninflamation. Har som rakblad i halsen när jag ska svälja så mår verkligen som en påse hundskit just nu. Skulle mer än allt vilja umgås med mina vänner dom här sista dagarna på lovet men risken för att bli smittad är inte värd att ta. Hursom så kom min fina jacka idag och den sitter verkligen perfekt. Sedan fick jag ett par söta sovtrosor i rosa spets av min lillasyster, hon är inte så pjåkig ibland hon! Har även ätit en trerätters med familjen alldeles nyligen och nu tänkte jag fortsätta dagen i samma spår som innan - sängliggandes. Hoppas ni mår bra iallafall!
 

Fätzo


 
När pappa hade kört mig till Nino igår så gick vi ned till Millas och åt pizza tillsammans med Linus och Chribba. Sedan gick vi hem till Nino och tittade på Sagan om ringen och åt alldeles för mycket. Vaknade vid 12.00 imorse och gjorde en omelettfrukost till oss. Sedan rörde jag mig mot vh och solade en stund innan jag mötte upp min Nathalie. Kort och gott om vad som har hänt hittills. Hörs mer senare! Hoppas alla har haft en bra början på 2013.
 

1a januari 2013


 
Kändes faktiskt helt okej att skriva det. First blank page of a 365 page book - write a good one. Vaknade upp med nyårssminket imorse, lösögonfransarna satt halvt på och lockarna täckte hela ansiktet. Det var fan ingen vacker syn ska jag säga er. Men iallafall så hade jag ett riktigt bra nyår iår. Spenderade en mysig nyårsmiddag tillsammans med brudarna i följd av en massa skratt så att käkarna ömmade. Vid tolvslaget befann vi oss på ett annat ställe där grabbarna även var, firade in året med en nyårskyss av min kärlek och skumpa. Sedan åkte jag och Nathalie på en fest i Jordbro och jag hade det verkligen jättetrevligt! Fick sedan skjuts hem till Nino precis utanför dörren så jag har inte så mycket att klaga på från igår. Jag är så nöjd! Nu befinner jag mig hemma och har precis duschat, tänkte bege mig mot Nino igen om en stund. Köper nog med pizza på vägen också, lär uppskattas!
 

RSS 2.0