Såhär vill jag se ut i sommar

Klippte ihop lite olika collage i brist på annat. Vill verkligen bara ha sommar nu! Kunna sitta på uteserveringar, vara ute om kvällarna utan att frysa, springa runt i bara ben. ÅH!

 
 
summercute


 
summer evening

Great day

Detta var bra den här dagen: Imorse fick jag sovmorgon, i skolan tittade vi på film och satte ihop tidningen, vi fick sluta tidigare, 12.05 var jag på väg till bussen hem, hemma gjorde jag mellis och tittade på Det Brinner (riktig nostalgi), tog en långpromenad med hundis i solen och när jag kom in så tog jag en liten powernap. Nu sitter jag nyduschad och tänkte ta tag i lite engelska. Imorgon är det torsdag och vi har halvdag (plus att min spanskalärare är ledig) så slutar tidigt då också, sedan är det PÅSKLOV! Ja som ni märker så är det här en riktigt bra dag. Spenderar även kvällen hemma hos Nino vilket blir majsigt.
 

Grattis älskade lilla pappa

Hallå kompisar! Idag började jag dagen med en brutal försovning. Hade knappt 10 minuter på att göra mig i ordning. Blev till och med tvungen att köpa frukost i skolan. Denna kaos ledde till att jag glömde (verkligen världens sämsta dotter) bort min pappas födelsedag! Alltså katastrof. Kände mig så otroligt dum imorse när jag kom till skolan utan att ha grattat honom på morgonen så skickade iväg världens längsta sms! På lektionen så gick jag upp till centrum för att möta upp mamma för att hitta en present till pappa. Hittade en jättefin bok som man skriver saker som man upplevt, minnen och tycker om, om personen. Han fick den för övrigt alldeles nyss och vi båda satt och storbölade i varandras armar. Min lilla pappa. Jag är så glad att du finns här vi min sida, frisk och glad. Att du vandrar här på jorden med mig. Jag älskar dig mer än allt - min hjälte!
 

Vårkänslor

Men alltså shit vilket underbart väder Sverige bjussar på! Vårkänslor i hela kroppen. Var uppe i centrum på lunchrasten med Sofie och Clara och köpte första mjukglassen för i år. Vi satte oss precis utanför i solen och det var så otroligt skönt! Äntligen börjar man få en liten gnutta hopp om våren iallafall. 
Annars skrev jag det där fördömda matteprovet idag. Har absolut inga förväntingar överhuvudtaget så vi får se hur det går.. Efter skolan så mötte jag upp Nathalie i centrum för att hon skulle köpa lite nya kläder. Sedan bjöd hon mig på Tacobar som jag för övrigt skulle kunna föräta mig på! Stört gott. Var hemma runt 18.00 tiden och åt lite innan jag och pappsen begav oss ut med bilen in mot stan för att hämta påskgodis på hans jobb. Och herre min skapare vad mycket godis det var! Runt 9,6 kg godis i tre gigantiska påskägg! Höll nästan på att smälla av. Hejdå beach2013-kroppen!
 

Sunny day

Åh vilket underbart väder! Var alldeles nyligen ute med korvis och busade ute på ängen. Det är inte ens speciellt kallt ute och det blåser nästan ingenting? Så otroligt skönt. Satte mig även ute med en kopp kaffe nyss och gick igenom matteboken ytterligare en gång. Bäst att passa på nu när man har så bra energi i kroppen och i huvudet!
 

Pannan i baren

Gårkvällen blev riktigt mysig då både Sofie och Clara kom över och höll mig sällskap. Jag bjöd dom på vin och så gjorde vi lite roliga drinkar samtidigt som vi pratade och skrattade åt allt och ingenting. När klockan var runt 01.00 lämnade dom mig och jag gjorde lite te och la mig framför Johan Falk. Det dröjde heller inte länge innan mamma och pappa ramlade in genom dörren. Jag tittade knappt klart på halva filmen innan jag slocknade som klubbad säl. 
Vaknade av mig själv imorse vid 07.00 och trodde att jag hade försovit mig till skolan. Fick världens jävla panik men kom sedan på vilket kioskmongo jag är! Somnade om och vaknade vid 09.00 igen och har sedan dess suttit med näsan ned i matteboken och ätit frukost. Tänkte passa på att ta en liten promenad med hunden alldeles snart medan det är fint väder ute! Ha en strålande dag gubbar och gummor.
 

Brunch in heaven

Aj aj landkrabbor! Igår spenderade jag och Nathalie nästan hela dagen hemma hos mig. Vi passade på att färga hennes hår, ögonbryn - och fransar. Skitsnyggt blev det! Sedan umgicks vi lite med mamma framför finalen av Gladiatorerna. Kvällen gick senare utför för min del och jag säger bara salt, citron och tequila. 
Idag vaknade vi runt 09.00 tiden och båda mådde dåligt som tusan. Mitt huvud har aldrig dunkat så mycket någonsin. Men det var bara att pallra sig upp (kämpade för mitt liv) för vid 12.00 kom Sofie och Clara över på brunch. Vi stod i nästan en timme och lagade ihop allting men FAN VAD VÄRT! Det var så himla gott och blev även riktigt lyckat. Fick dock världens matkoma och kände mig som på ruta ett igen. Efter brunchen färgade jag Sofies ögonfransar och sedan lämnade dom mig ensam. Är fortfarande ensam men tänkte göra ett ryck snart och sedan kolla planerna för ikväll. Hoppas ni får en härlig lördag mina vänner!
 
Alltså det här var att vara i himlen, bokstavligen. 

Being young and feeling high, we will never ever come down

Güten morgen! Har haft en ytterst trevlig morgonstund måste jag säga. Vaknade 06.45 och hjälpte min lillasyster iväg till skolan. Där efter gjorde jag i ordning lite frukost som jag sedan bjöd över Nathalie på. Vi satt en lång stund och bara åt, drack mängdvis med kaffe och pratade skit. När solen började titta fram så satte vi oss ute med ännu en kopp kaffe. Detta väder är fan underbart! Man blir på så bra humör. Iallafall jag. Nu ligger vi i mina föräldrars säng och tittar på gamla filmer, jättemys! Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för att senare åka och möta mamma. Hoppas ni får en härlig fredag! KYSSMÄÄÄ
 

Långhelg

Hallå där! Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vi var ju som sagt på teater och såg Cabaret Stravaganza som är ett gäng skådespelare (egentligen prostituerade) från Brasilien som hittat varandra och gjort en teatergrupp tillsammans. Jag satt i fullständig chock under nästan hela föreställningen. Män som hånglade med varandra och visade sina snoppar, trosor och nipples som showades OCH när en utav männen bokstavligen dök emellan benen på en annan man så höll jag nästan på att tappa hakan! Jag är verkligen inte den som är den men det där var till och med för mycket för lilla mig. Hade ni varit där så hade ni förstått. 
Hur som helst så var jag hemma väldigt sent och gick och la mig direkt. Vaknade vid 06.00 imorse och åkte direkt till skolan. Skrev det där informationsprovet så nu har man äntligen ännu en sak ur världen! Bara matteprovet kvar nu på måndag. Fett. Annars har jag bara varit barnvakt hela dagen åt min lillasyster, lagat pyttipanna, badat och tittat i kokböcker. Nu håller jag på och nattar henne så mamma borde komma hem när som helst. Imorgon är det äntligen fredag och jag är ledig så jag har LÅNGHELG NU!
 
Bild från igår på min feta lunch - ibland är jag rätt cool 

Butter me up

Hallå kompisar! Vaknade till snökaos imorse vilket inte alls var trevligt. Skrev sedan ett mindre så trevligt spanskaprov direkt när jag kom till skolan så nu kan jag äntligen bocka av det! Fan vad skönt. Annars gick jag en helt okej skoldag och var hemma vid 17.00 ungefär tror jag. Satte mig med lite matte och media och var sedan barnvakt i några timmar när mamma och pappa skulle åka och träna. 
När dom kom hem igen så överraskade dom mig med den nya BJ glassen och shit pommes vad god den var! Ni som inte har testat den - SPRING! Gud vad jag har tryckt i mig utan dåligt samvete hehe. Imorgon är det iallafall kort dag men på kvällen ska vi på teater med klassen och det ser jag faktiskt fram emot! Men vi hörs mer imorgon så får ni ha det så bra tills dess. Häjdo
 

Stu(dying)

Lite så känns det. Det tar aldrig slut. Imorgon har jag spanskaprov, på torsdag mediaprov och på måndag ett jävla matteprov. Sedan har jag massa rester som måste bli klart också. Åh. Jag. Orkar. Inte. 
Haft en seg skoldag också men fick sluta tidigare så det var ju något positivt iallafall. Nu ska jag plugga vidare sedan ska jag hem till min löv. Hoppas ni mår bra iallafall! 
 
Mitt mellis, mat är det enda som gör mig lycklig just nu. 

Fuck cancer

Nu är jag så jävla less på den här mördarsjukdomen som äter upp mina nära och kära in - och utifrån! Först tar du nästan min pappa ifrån mig och bryter ned honom till botten och nu försöker du att ta min morbror ifrån mig? När är det nog!? När räcker det? Ska man aldrig få vara lycklig?
Det är inte bara dom du förstör, jag bryts också ned. Mitt hjärta hade precis börjat läka men är nu i tusen bitar igen. Känner mig så förstörd och tom. Jag klarar verkligen inte av att gå igenom det här EN GÅNG TILL! Jag är bara ett barn och behöver mina nära och kära runt omkring mig! Mitt hjärta bokstavligen blöder. 
 

Låtsas som att du är utomlands

Zacke – Utomlands

Ain't no sunshine here

Gårkvällen var riktigt majsig! Tog en redig sovmorgon imorse och åt en ordentlig frukost innan jag gick på promenad i det fina vädret med vovven. Har pluggat en del idag också och känner att det mesta bara är en jävla röra men vad ska man göra. Imorgon är det skola igen och jag är så otroligt omotiverad till allt som har med det att göra. Är dessutom fortfarande sjuk och verkar tydligen bara bli sämre så livet är en riktig svacka just nu. Och alla tänker bara på sig själva. Hä po ärrrr!
 

Kalas

Dålig uppdatering från min sida men jag har varit helt upptagen med födelsedagar och en massa firande. I torsdags så firade jag min bästa vän Nathalie med henne + släktingar. Det var jättetrevligt och jag kom hem väldigt sent så där av ingen uppdatering. Igår åkte jag och Clara tidigt till haninge centrum för att fixa ett presentkort till Sofie, vi var även lediga från skolan. Vid 16.00 var jag hemma hos Sofie med henne och Clara och fixade lite innan de andra brudarna rullade in för att fira Sofie. Vi åt och drack gott och när det var dags för de andra att dra ut så åkte jag, Clara, Yasse och Lollo till Eva och hängde där en stund innan vi hamnade på pizzan där även grabbarna var. Var SÅ kul att få träffa Majki igen efter en alldeles för lång tid i Thailandet. Nu kom precis Nathalie över så tänkte vara lite social med henne. Vi hörs mer imorgon friendos!
 
Min feta lunch igår, VIP loungen på pizzan (coolt som fän) och på oss hemma hos Sofie innan alla kom. 

Glad tjej här

Gosfian gav oss varsitt par spetstrosor från Victoria's secret från när hon var i London. Så himla fina! ♥

Firande hela dagen

Kom precis ur duschen och har tillbringat hela kvällen hemma hos min bästa vän Sofie och firat henne med familjen och lite släkt. Det var himla mysigt och god mat fick vi också! Jag och Clara köpte rosor idag och jag gjorde även mina chokladjordgubbar som vi sedan satte ihop till en stor bukett och det blev ganska roligt faktiskt. Fint att ge bort! 
Sedan fick även vi en varsin present av Sofie vilket jag tänker visa lite senare. Goa tjejen alltså! Nu tänkte jag torka mitt hår, göra lite te och sedan krypa ned i sängen. Imorgon blir det ännu mer kalas för då fyller min andra bästaste vän 18 år! Mycket kalas den här månaden. Helt crazy. 
 

Grattis älskade du!

Idag är det äntligen din tur att fylla myndig! Min bästa vän, min andra halva och för det mesta mitt allt. Jag hoppas att du än så länge haft en riktigt bra födelsedag!
Imorse överraskade vi Sofie med rosa cupcakes, rosa fjädrar och en rosa trucker-keps. Eftersom att vi hade redovisning imorse så var det så himla roligt när hon stod där uppe helt allvarlig utspökad i rosa! Jag kunde ju verkligen inte hålla mig iallafall. Bästa tjejen! Nu kan livet bara bli bättre.


Matbloggen här

Det här börjar nästan likna en matblogg men är mat en matälskare så är man. Behöver liksom aldrig berätta för mina vänner vad jag äter längre, smart liksom. Hur som helst så har jag pluggat en hel del idag och fått rätt mycket gjort. Passade också på medan det var fint väder att åka till affären och uträtta några ärenden. Sitter nu nyduschad och ska alldeles strax åka till min lillasyster skola på öppethus och äta middag. Ska bli riktigt mysigt! Dom är så roliga där. 
 
En lunchbild från dagen och en fin på naturen #mothernature

Saker jag ser fram emot

13 & 14 mars - Mina två bästa vänner fyller 18 år
15 mars - Födelsedagsmiddag med brüdarna
25 mars - Påsklov
5 maj - Jag fyller myndig
14 juni - Summerburst
 
Ser såklart fram emot sommarlovet och en massa andra roliga saker så som utlandsresor, studentmottagningar, fler födelsedagar etc. 


 
happy b-day

Bra dag idag

Guten morgen! Vaknade redan vid 09.30 imorse och passade på att ta tag i lite studier. Fick också i mig en bra frukost så nu funderar jag på att ta en promenad för att få lite frisk luft. Känner mig fortfarande dålig men hade ändå tänkt att röra mig till skolan imorgon, dels för en redovisning OCH för att min bästa vän Sofie fyller 18! Herregud vad tiden går fort nu. Snart sitter vi där på pensionärshemmet brüdar senila och gråa! Hemskt men ändå lite roligt. 
 

Pannkaksfest

Slängde ihop lite amerikanska pannkakor som sen lunch till mig och min lillasyster. Gick glatt ned men nu mår jag så jävla illa så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. La mig precis i soffan och tänkte ta tag i lite skolarbete. Är så fruktansvärt omotiverad för allt som har med skolan att göra just nu. Längtar redan efter nästa lov. 
 

Sjukis

Godmorgon kära vänner! Redan igår började jag känna mig lite hängig så imorse bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan. Har istället ätit en gedigen frukost och pluggat till provet som vi skulle ha haft idag så förmodligen får jag skriva det nu på fredag istället. Annars tänkte jag bara ligga inne och kurera mig framför lite filmer med te och apelsiner (bra med vitaminer när man är förkyld). Hoppas ni förövrigt får en bra dag i det fina vädret! Hörs sen. 
 

Roliga frågor

Vad är du rädd för?
- Naturkatastrofer och att förlora någon jag älskar.
 
Har du någon tatuering? Isåfall vadå?
- Ett hjärta på foten, lika stor som en femkrona haha..
 
Vilka plagg bor du i på sommaren?
- Jeansshorts är väl standard för mig typ. 
 
Drömresemål?
- New York, Australien och Miami. 
 
Vad äter du på en dag? 
- Det beror helt och hållet på mitt humör. Men oftast en stadig frukost så att jag står mig till lunchtid. Då äter jag oftast en hyfsat stor tallrik med mat. Mot eftermiddagarna är det oftast mycket kaffe, te och frukt som slinker ned. Brukar inte äta så mycket till middag då jag oftast ätit och drukit mycket emellan. Te och frukt är även standard på kvällarna.

Har du svårt att lita på folk?
- Nej jag är så sjukt blåögd. Tror oftast att jag kan prata om allt med alla men oftast så slutar det rätt dåligt. 
 
Vad finns det mest av i din garderob?
- Linnen och stickat. 
 
Beskriv en typisk fest-outfit för dig?
- Oj jag är så extremt blandad när det kommer till sånt. Men ett par svarta jeans och en fräsch blus eller ett coolt linne typ. Funkar alltid för mig! 

Vad har du i din handväska?
- Oftast min dator, min plånka, en näcessär, hörlurar (blir helt handikappad annars), hårborste, handkräm och solbrillor. 
 
Vad heter du i mellannamn?
- Anna. Mina föräldrar var så himla påhittiga!

Vad gör du om 10 år?
- Det vet man aldrig. Det får bli en överraskning!
 
Vad har du alltid i ditt handbagage när du reser?
- Oj, men oftast standard saker så som pass, pengar, biljett, en bok/tidning och ett par hörlurar. Och sedan självfallet nässpray och tuggummi, annars är det verkligen KÖRT för min del! 
 
Favoritprogram på tv?
- The big bang theory, Sheldon min hjälte ♥
 
Vad vill du bli bättre på?
- Att kunna säga nej.

New in

Morfar kom hem från en kryssning idag och jag hade beställt lite godsaker av honom. Bästa parfymen och älsklings mascaran! Yey. Så. Najs. 
 

Helgen

Min helg har faktiskt varit riktigt bra och jag har haft några jättebra stunder tillsammans med mina fina vänner, familj och kärlek. Vaknade "bakis-fri" imorse hemma hos Nino och till underbart väder. Så jäkla skönt! Ringde Clara och tog en liten promenad som sedan slutade med korv, bulla och kaffe på pressbyrån. Helvete vad gott det var och om inte annat ändå rätt så mysigt. Kände mig dock som en riktig luffare med både korv och kaffe i handen. 
Sedan har jag även fått gosa lite med Bonzo och tagit ännu en promis. Just nu så känner jag mig inte riktigt på topp. Börjar förmodligen bli sjuk eller någonting. Min lillasyster är tydligen magsjuk så hoppas bara inte att man åkt på nått sånt skit nu för då dör jag. Klarar verkligen inte av sånt där. Hoppas iallafall att ni har haft en bra helg allesammans!


En dag på stan

Hallå mina vänner! Idag blev det som sagt en dag på stan, minst sagt. Vet inte hur många cafén som vi gick in som inte var fullsatta av fikande människor. Har jag missat något eller är det någonting speciellt idag man ska fira? Hur som helst så hittade vi iallafall ett ställe tillslut som vi satte oss på. Tyvärr var det ganska dyrt och rätt tråkigt ställe men det var trevligt ändå! Vi satt iallafall där ett tag och pratade om allt möjligt. Goa töser det där! Nu är jag iallafall hemma och tänkte ta mig en liten powernap innan jag spikar några planer för kvällen. Ha det!
 
Tog min svindyra Gucciplånka idag också #importärcoolt

Glad tjej idag

Idag är ingen vanlig dag för idag är det.. lördag. Men det är najs ändå! Jag fyller 18 om prick 57 dagar och jag håller på att längta ihjäl mig! Kan bara komma på fördelar än så länge. Åh. Men. Kan. Tiden. Gå. Fort. Eller? 
Hur som helst så åkte Nino precis. Vi lagade god middag igår och plötsligt så överraskade pappsen oss så då bjöd vi även honom på lite krubb. Han erkände att vi var lite av två mästerkockar. Så det gjorde vi bra. Resten av kvällen spenderade vi i sängen med matkoma framför Taken 2. Eller Nino somnade när det nästan bara var 20 min kvar av filmen men jag var så exalterad så jag kunde inte sluta titta. Vid 22.30 sa vi godnatt och båda somnade som två stockar. Imorse vaknade vi vid 10.00 och gjorde direkt en smarrig frukost. Nu sitter jag nyduschad och ska alldeles strax bege mig in mot stan för att träffa några sköna brüdar! 
 
 

Cozy times

Bjöd över Clara istället och vi satt en lång stund och pratade, åt jordgubbar och skrattade åt en massa saker. Sällan man umgås sådär så det var riktigt mysigt! Hon åkte för ett tag sedan och Nino kom precis hit så nu håller vi på och lagar mat tillsammans. Blir förmodligen ingen mer uppdatering för ikväll så vi hörs mer imorgon! 
 

En chokladbukett

I brist på annat så gjorde jag precis jordgubbar doppade i choklad. Tror nog gubben blir glad sen när han kommer. Jag är nog fan världens bästa flickvän!
 
 

20 dollar in my pocket

Då var det fredag igen och jag har haft en riktigt bra dag idag! Slutade runt 11.15 och gick då med Clara upp till centrum och tittade runt lite, hon köpte även två superfina halsband se här! Precis som igår så är det sjukt bra väder ute och man blir ju sådär mysigt töntigt glad. Nu är jag dock hemma och väntar på att min syster ska komma hem. Senare ikväll kommer Nino hit och myser med mig. Tänkte även köra gymmet tidigt imorgon så det passar som handen i handsken med en lugn kväll. Hoppas ni får en härlig fredag peeps!
 
En bild på min frölle imorse & en snigg på maj

10 frågor

Vad stod det i senaste smset du skickade och till vem var det?
- Om ni ska handla idag kan ni köpa pumpafrön, jordgubbar, mörk choklad och yoghurt? Till min mamma. 
 
Vad äter du helst?
- Det jag är sugen på.
 
Vilket är det snyggaste klädesplagget?
- Är helt nerkärad i mitt basketlinne och i mina balmain byxor.
 
Om du fick vara statsminister för en dag, vad skulle du bestämma?
- Ändra tillbaka det gamla betygssystemet. Bestämt att matematik inte längre skulle vara ett grundämne.
Fifan vad underbart!
 
Vad skulle vara det första du köpte om du fick en miljon?
- Jag skulle nog bjuda mina närmaste på en härlig utlandsresa! 

Vilken film såg du senast? Vad tyckte du om den?
- The Vow, så himla fin!
 
Vilket djur skulle du vilja vara?
- En apa! Skulle hoppa runt och skita på folk jag ogillar. 
 
Vad skulle du ta med till en öde ö?
- Min familj och mina närmaste vänner. Helt klart. 
 
Vilket är ditt drömyrke?
- Radio, PT eller något inom tv-branschen. Stylist vore också roligt!
 
Godaste godiset?
- Choklad alla dagar i veckan ♥
 
 

Härliga väder

Alltså detta väder Sverige bjuder på dagar som dessa! Man märker verkligen hur mycket bra väder påverkar en positivt. Jag har mått så bra idag och utnyttjat dagen ända ut till fingerspetsarna. Begav mig till gymmet imorse och körde ett otroligt skönt konditionspass på 3 km i följd av några snabba magövningar innan jag tog tåget hem. Eftersom att jag redan hade träningskläderna på mig så tog jag en härlig pw på 4 km. Det var så otroligt skönt att gå med solen gassande i ansiktet! Äntligen känns det som att våren är på väg. När jag kom hem lagade jag lite lunch och sedan kom Nathalie och Tony över på kaffe. Vi satt och pratade en massa gamla minnen från dagis och förskolan, sjukt egentligen hur länge vi har känt varandra. Riktigt kul! Nu tänkte jag sätta mig med lite plugg och sedan ta en lång dusch. Blir sängen tidigt ikväll och imorgon är det äntligen älskade fredag!
 

Hemma idag

Hej kompisar! Sitter i soffan och dricker kaffe framför "Efter tio" och det är så otroligt gripande. Det handlar om en mamma som fått sjukdomen als (en nervsjukdom) som gör att hon tappat både rörelse - och talförmågan. Hon gör sig förstådd genom en dator som går via hjärnan och upprepar det hon tänker vilket är helt fantastiskt. Det som är så sorgligt är att hon har en femårig liten son. Men båda verkar så otroligt starka och det är så fint. 
Förövrigt så vaknade jag 06.45, gick en liten promenad med hunden och bakade sedan ett gott frukostbröd när jag kom in. Har fått i mig en stadig frukost nu och tänkte alldeles strax bege mig till gymmet och springa lite. Tänke till och med promenera dit eftersom att det är så fint väder idag! 
 

Tre favoriter

MGK – End Of The Road
MGK – Runnin'
MGK – See My Tears

Brave

Sååå imorse började jag dagen med en god frukost bestående av fil, hallon, linser och kaffe (självklart). Hade en föreläsning i skolan om PR och sedan arbetade vi lite på skoltidningen och sedan fick jag nog och då gick jag och åt tillsammans med en go klasskamrat. Vid 12.15 hade jag en nageltid och den här gången var jag riktigt modig och tog färg istället för fransk standard manikyr. "Wow" tänker säkert ni och det gör jag också! Nu tänkte jag läsa igenom några instuderingsfrågor inför provet på måndag. Jag. Har. Lite. Panik. 
 
Min goda frölle imorse #hälsocoachen

Att plugga effektivt

Sitter för tillfället och pluggar både matematik och media/information. Jag har en sån där jobbig "sjukdom". Jag måste alltid (observera ALLTID) äta något när jag studerar. Annars tappar jag intresset helt och börjar hålla på med någonting annat. Jag vet inte om jag bara är dum i huvudet eller om jag faktiskt är sjuk? Nej men helt seriöst nu. Rotade iallafall fram en låda belgisk choklad som jag köpte i helgen och tänkte gotta lite på den medan jag pluggar vidare. Inte helt fel ändå. 
 

Bästa låten

Galavant – Tonight - Vocal Radio Edit

Pause

Hellu. Förlåt för min frånvaro dessa dagar men har haft ett par riktigt tuffa dagar på sistone. Har känt mig bra slut i både kroppen och i skallen men nu börjar det ordna upp sig igen. Här om dagen belönade jag mig själv med lite nytt fint i garderoben. Kändes verkligen som att det behövdes, men vad som behövs nu är dock en total utrensning av kläder ur min garderob. Får bokstavligen pressa in allt för att det ska få plats. Inte. Okej. Säger. Mamma.
För övrigt så är jag helt nyduschad och färdigtränad för idag. Känns skönt. Imorgon är det onsdag och då slutar jag 12.00 och då ska jag äntligen fixa till mina naglar hos bästa Marie. Men hoppas ni alla mår bra och TACK för att ni är sådana trogna läsare! Gött som fän. 
 
En bild från idag på min nya jumper & världens godaste dryck!

RSS 2.0