Gott nytt år!


 
Nathalie kom precis över och väskan är färdigpackad! Pappa kommer snart och skjutsar iväg oss till Clara där det ska fixas och trixas inför ikväll. Hoppas ni får ett riktigt härlig nyår ikväll och ta hand om varandra! Man vet aldrig vad som kan hända. Love from me ♥.
 

Nyårshysteri


 
Dålig uppdatering från min sida igår. Spenderade iallafall hela kvällen med Nino på Heron. Vi såg The Hobbit i 3D och den var verkligen grym! Rekomenderar den verkligen till er som inte har sett den. Innan bion tog vi en fika på Espresso House vilket var jättemysigt. Vi kom hem runt 00.30 och vaknade redan vid 09.00 imorse. Han körde då mig och S&C till handen där vi sedan tog tåget till farsta. Shoppade det sista inför imorgon, det ska alltid vara sådan hysteri kring nyår. Planerna för imorgon är fortfarande rätt oklara men startar iallafall med middag hemma hos Clara med alla tjejerna. Sedan får vi se vart alla hamnar! Hoppas iallafall på en lyckad kväll med mycket skratt, då blir jag nöjd! Nu har jag iallafall fixat klart Claras naglar och snart kommer Sofie över och då ska vi åka och sola och även möta upp Nathalie. Hoppas ni har haft en bra dag allesammans!
 

Not really sure how to feel about it, something in the way you move


Port73


 
Vaknade tidigt imorse och åt en stadig frukost innan vi åkte och hämtade upp Clara. Sedan släppte Nino av oss i handen där vi tittade runt lite i diverse butiker innan vi mötte upp Sofie. Sedan åkte vi vidare till Port73 och åt en mysig lunch i form av räksmörgås! Köpte lite smått och gott inne på Inn&Finn också samt en speciell eyeliner. Tänkte ha den på nyår så det ska bli kul att se hur den fungerar. Kan återkomma om det senare om det så önskas! Ikväll blir det eventuellt häng med bästa bruttan Nathalie. Så vi hörs förmodligen mer imorgon!
 

Q/A

Fråga från Isabelle:
Vad har du för musiksmak? Finns det någon låt som du lyssnar på ofta som har någon speciell betydelse? Jättefin blogg :)

Sv: Jag lyssnar nästan på allt, men för det mesta svensk hiphop/rap och sånt. Har faktiskt en låt som jag tycker om väldigt mycket och det är Maskrosbarn med Näääk. Här är ett utdrag ur hans text: 

Nästa lilla rap går ut till dig kära mor,
Som äger stort hjärta, älskar dig mer än du tror,
Du vet att du alltid kommer va den som finns,
Närmast mitt hjärta från tiden när du minns,
Då när nätterna gick ut för dig att sitta där och vänta,
Men inte en dag gav du upp och sluta kämpa,
För min skull, även när jag kom full,
Och jag minns hur du skällde tills jag ramla omkull,
Sen gav dig själv skulden för att det blivit så,
Men inte var det dig som skulden skulle sitta på,
För jag var sexton och rektorn ringde hem stup i kvarten,
Hängde på stan, kom hem mitt i natten,
Och jag vet, att du bara ville mitt bästa,
Få mig att fatta, det finns mer än bara festa,
Här i livet, ta ingenting för givet, för snabbare än du tror kan allt bli rivet.

Läs Hela: http://svenskalyrics.se/naaak-maskrosbarn/#ixzz2GGtoMCdg

Mango & papaya

Spenderade hela kvällen igår tillsammans med Nathalie och hennes vänner. Lika trevligt som alltid och vi kom i säng ganska så sent. Vi vaknade hemma hos henne imorse runt 11.00-11.30 och gjorde mysfrulle innan vi begav oss mot handen där jag skulle fixa min klocka. Blev lite annat också så som en spontan-shopping samt en tripp på solakuten. Mycket behövligt. Kom precis hem så tänkte göra någonting att äta nu. Hoppas ni har haft en bra dag folket! Vi höres och synes. 


I'm stuck in this one

John De Sohn feat. Kristin Amparo – Dance Our Tears Away - Radio Edit

Fyndat

Hej på er! Kom alldeles nyligen hem från Farsta med Nathalie. Vi åkte in vid 11.00 imorse och har strosat runt där sedan dess. Hittade faktiskt lite smått och gott även om allt nästan var utplockat tråkigt nog. Har iallafall haft en riktigt mysig dag med nutten! Igår öppnade Nino och jag våra julklappar ifrån varandra, och jag fick världens finaste ring som jag hade pekat ut tidigare. Världens bästa kille! Av mig fick han en kaffemaskin där man kan göra allt ifrån espresso till varm choklad och te i. Kul att han blev så glad! Nu är maten klar och lite senare ska jag möta upp Nathalie och spendera resten av kvällen med henne. Hörs när vi hörs!
 

Julafton/hemma hos oss


Juldagen

Denna dag har spenderats hemma hos mormor och morfar tillsammans med småkusinerna. Vi har både fikat och tittat på Astrid Lindgrens Jul, jättemysigt! Kom hem för drygt någon timme sedan och har precis ätit lite varma mackor med familjen. Nu tänkte jag göra mig i ordning för att sedan åka hem till pojken. Spenderar även natten där så vi får se när jag uppdaterar mer imorgon. Ha det så bra!
 

Mätt och belåten

För ett helt år framöver! Vill aldrig ens höra ordet julmat igen. Önskar nästan att gymmet var öppet nu så att man kunde få springa av sig ett par överflödiga kilon.. Har iallafall haft en mysig julafton med allihopa. Fick jättefina presenter så känner mig så himla nöjd! Tycker personligen att det är roligare att ge bort än att få, är nog för att jag älskar att se allas ansiktsuttryck när de öppnar paketen. Hur som så har alla begett sig hemåt nu förutom min kära faster och jag är alldeles slut så jag tänkte faktiskt avrunda här. Hoppas ni haft en bra jul allesammans! Vi hörs mer imorgon. Bjussar sålänge på några bilder från idag!
 

God jul allihopa!

God jul på er allesammans! Hoppas ni får en riktigt trevlig och härlig jul idag. Hittils har jag haft en riktigt mysig juldagsmorgon med familjen. Ätit julgröt framför Narnia, fått paket i strumpan (växer aldrig upp!) och gått en härlig morgonpromenad med vovven. Nu tänkte jag börja göra mig i ordning, sedan kommer pappas släkt vid 14.30 så det ska fixas en massa innan. Ta hand om varandra!
 

Grinchen

La mig precis i sängen och tänkte nu sätta på den traditionella Grinchen. Har haft en jättemysig kväll med familjen och ätit en god middag samt klätt den lilla granen. Imorgon kommer pappas släkt över och då blir det julmys! Hoppas ni får en riktigt härlig julafton imorgon med dom som ni håller av. Kikar in imorgon också och önskar er en riktigt god jul!




KLICK KLICK

En kort jacka i läderimitation i mc-modell. Guldig dragkedja, fickor med dragkedja fram. Fodrad. Klickade precis hem denna perfekta skapelse. Som handen i handsken nu i vår. Gick dessutom på bara ynka 150 kr - KAP!


 

Fralla

Spenderade hela kvällen igår med Nathalie och hennes kompisar vilket faktiskt var väldigt trevligt. Vi landade hemma hos henne vid 06.00 imorse. Kände mig bokstavligen misshandlad när jag vaknade. Pappa hämtade mig hos henne runt 11.00 och då hade jag precis vaknat. Lagom härligt måste jag säga! Min kusin var nyligen här och lämnade en massa julklappar eftersom att han firar på annat håll imorgon, lite tråkigt faktiskt. Men det var mysigt att han kom förbi iallafall. Han hade med sig sin lilla fralla också, så jäkla härlig! Nu tänkte jag bara ta det lugnt och äta en skinksmörgås, sedan ska vi klä granen här hemma! Latero
 

Candyshop

Hej på er! Tiden har bara runnit iväg idag. Pappa hämtade upp mig vid 11.00 imorse och då åkte vi direkt in till stan. Vi skulle hämta en massa (verkligen HUR mycket som helst) godis som han har fått över från olika försäljningar av jobbet. Höll bokstavligen på att tappa hakan när han visade allt! Efter det åkte vi iallafall och köpte en julgran. Var hemma innan 13.00 och gjorde lite mer julgodis samt dekorerade en massa pepparkakor. Slog dessutom in de allra sista julklapparna så nu är jag heeelt finito med allt. Nathalie kom också över och drack kaffe med mig, och nu sitter vi här och väntar in middagen. Kommer även att spendera kvällen med henne, har dock ingen aning om vad vi ska hitta på men det blir nog mysigt!


Julstök

Ber om usräkt för den dåliga uppdateringen men gårdagen spenderades med mina bästa tjejor hemma hos Sofie. Var hemma runt 01.30 någon gång och somnade direkt när jag landade i sängen. Vaknade med hemsk migrän imorse och låg kvar till 12.00 framför julkalendern. Haft ont hela dagen till och från och nu börjar det äntligen släppa. Annars har jag gjort lite julgodis och slagit in lite klappisar samt ätit pizza med familjen. Nino kommer och hämtar mig om ett tag och då tänkte jag ge honom hans julklappar. Han har nog ingen aning om vad jag har hittat på den här gången så det ska bli jättekul! Imorgon kommer pappa och hämtar mig hos honom och då ska vi ut på äventyr, så kika in här imorgon så ska ni få se något kul. Hejsvejs
 

Q/A

Fråga från Johana:
Visa naglarna finis! :D

Sv: Såhär blev resultatet! Glittrar som tusan. 
 

Äntligen jullov

Dagen började med julavslutningsfika i klassrummet i följd av frågesport. Sedan var det den tradionella julshowen i aulan vilket alltid är mysigt. Fattar inte hur folk bara vågar gå upp sådär och sjunga utan att se det minsta nervösa ut? Riktigt duktiga. Efter julshowen gick vi med Linnéa och Sophia upp till centrum och tog yttligare en fika för att fira in ledigheten. Mys! Kom hem runt 15.00 tiden och la mig direkt i sängen frussen med glögg, peppisar och lussebullar framför julkalendern som jag missat så många avsnitt av. Somnade där efter och vaknade för bara en liten stund sedan. Om ett tag blir det mat och lite senare ska jag iväg till Sofie för att ha en liten mini-jul tillsammans med henne och Clara. Love
 

Glitter glitter glitter

Kikade runt lite i centrum efter skolan och hittade faktiskt några fina ögonskuggor som skulle kunna passa till nyår. Tänkte dock vänta med att köpa sådant tills mellan dags rean börjar, känns mer värt. Något annat som var otroligt värt var den glittriga bhn (tror ingen har missat den från H&M som alla tjejer nästan har?) som jag hittade för ynka 50 kr - KAP! Så den fick följa med mig hem idag. Gjorde som sagt mina naglar idag också och ville göra något annat än fransk manikyr, så det blev en massa glitter. Perfekt till nyår och till min klänning. Blev iallafall supernöjd! Kom hem vid 19.00 och gjorde pizza i ugnen, förbaskat gott måste jag erkänna! Imorgon är det julavslutning på skolan och det är SÅ himla mysigt. Ser fram emot morgondagen! Hörs mer då. 
 

Wanties/Blingz

blingz

I'll be waiting

Godmorgon godmorgon! Sitter på digitalt skapande nu och jobbar på min artikel till skoltidningen. Är i princip nästan klar så sitter för det mesta bara av tiden just nu. Kommer få gå runt i centrum i någon timme också eftersom att jag inte ska fixa naglarna förrän vid 14.30. Tänkte leta lite efter nyårssmink och sånt kul under tiden. Men hoppas ni får en bra onsdag allihopa!


Dear santa

 
hipster

Groggy girl

Började dagen med två prov. Spanskan gick över mina förväntningar och jag klarade hela provet! Otrolig lättnad. Svenskan gick dock sisådär, hann aldrig formulera mig tillräckligt på de två sista frågorna och det var på dom som man kunde få bland annat A på. Bara att bita i det sura äpplet. Hoppas jag klarade resten iallafall. Kom hem vid 18.00 och kröp direkt ned i sängen med en sallad. Somnade i drygt en halvtimme och var helt groggy när jag vaknade, trodde helt seriöst att jag var någon annanstans. Helt borta som vanligt. Imorgon har jag iallafall kort dag och slutar vid 12.00. Där efter ska jag göra mina naglar. Ska. Bli. Så. Skönt.


 


Dagens mysoutfit

dreamcream

Gosmos

Avrundade kvällen med glass och familjehäng i soffan. Riktigt mysigt och om inte annat skönt! Nu tänkte jag läsa på lite innan proven imorgon innan jag somnar. Har spanskaprov (hörfuckingförståelse) direkt på morgonen och sedan svenskaprov direkt efter. Kul. Annars är livet rätt fint ändå. Men vi hörs mer imorgon mina vänner!
 

Nyårsmaken

Tog en liten paus i allt pluggande och testade på lite olika "nyårs-sminkningar". Eftersom att jag har en helsilvrig klänning så skulle jag vilja köra på en antingen sotad eller helsilvrig/glittrig variant på ögonen. Blev ganska så nöjd på bilden nedan, men skulle nog ändå vilja ha det lite mer glittrigare och även lite skarpare. Får nog jobba vidare på det där!
 

KLICK KLICK

Klickade precis hem denna lilla skönhet! Är rätt så förälskad. Åh. Vad. Jag. Ska. Glittra. 
 

No one fights alone

Har haft en väldigt bra dag idag som har rullat på relativt fort. Kom hem runt 17.00 tiden och har sedan dess suttit och pluggat och bläddrat lite i H&M katalogen. Väldigt rogivande! Åt för en liten stund sedan och har precis gjort lite te så tänkte sätta mig med spanskan nu eftersom att jag har prov imorgon. Vill bara klara skiten! Förresten, glöm inte att skicka ett sms till Juniors insamling och skänk bort 50 kr till cancerfonden. Jag gjorde det precis. 
 

Wanties

Wanties

Kofta - Odd Molly / Blusar - Odd Molly / Väska - Vintage Satchels bag / Peep toe pumps - Giuseppe Zanotti / Klocka - Marc by Marc Jacobs / Nagellack - butter LONDON

Peppisar & glögg

Lång och välbehövlig dusch - CHECK! Ligger nu i sängen framför tvn med glögg och peppisar. Är supertrött så ska alldeles strax lägga mig. Vår ström går var och varannan minut så vi får hoppas att det finns värme i huset imorgon när man vaknar. Blir intressant också om plattången inte fungerar. Hur som så hörs vi mer imorgon! Hoppas ni har haft en bra helg. Ciao
 

Tredje advent

Eftersom att vi hade strömavbrott hela dagen igår så fick Nino komma och hämta mig så fick vi åka hem till honom istället. Väl hemma hos honom så lagade jag middag till honom och Nathalie vilket blev lax i fetaost och potatismos. Gott blev det minsann! Sedan tog jag och Nathalie ett varsitt glas vin och satt och pratade lite innan vi gjorde oss i ordning. Tog bussen tillsammans med tjejerna mot Jordbro där killarna hade fest och jag hade det faktiskt jättekul hela kvällen, så det vart riktigt lyckat! Kom hem till Nino runt 03.00 tiden och lagade falukorv och makaroner till oss för att jag var så äckligt hungrig. Vaknade iallafall tidigt imorse och mådde jättebra vilket var väldigt skönt! Gick direkt ut med hunden på en kisspromenad och dukade sedan fram lite frukost till oss. Vi har bara legat och myst hela dagen, tittat på Ice Age 4 och ätit en massa godis. Nu är jag iallafall hemma och har precis ätit middag. Tänkte sätta mig med lite plugg nu men först blir det en långdusch!
 

1. Gårdagens middag som jag lagade åt oss 2. Jag i min häftiga turban klar för fest 3. Frukosten imorse 4. Världens bästa vid frukosten
1. Dog nästan godisdöden 2. Tredje adventsmys 3. Dagens middag i form av tomatsoppa och sallad med bröd 4. Skrutten på promenad imorse

Mini shopping

Spenderade hela kvällen igår hemma hos Nino framför Sherlock Holmes 2 med en massa gottis. Det blev ganska sent och jag somnade som en stock! Vaknade vid 10.00 imorse och blev upphämtade av mor och far för att göra lite olika ärenden. Blev bland annat en liten mini-shopping för min del. Hittade bland annat bhn som jag så länge suktat efter men aldrig hittat eftersom att den har varit slutsåld överallt. Blev också ett lunch stopp på Subway vilket kändes år sedan, namelinam! Kom precis hem och ska snart ta en dusch innan Nino kommer och hämtar vovven. Han ska nämligen vara hundvakt ikväll tills jag kommer hem! Och nu blev det strömavbrott igen..


 

1. Middagen igår 2. Gjorde i ordning ett fint ljusfat som jag köpt till lägenheten igår 3. Lunchen idag på Subway 4. Mina fynd från idag

Q/A

Fråga från J: 
Hur får du de att bli 4 bra bilder sådär? Vad har du för bredd på bloggen? :) Skitbra blogg, har läst den i flera år! (Den förra med alltså)

Sv: Det är en app som jag har på min telefon som heter Pic Stitch. Oj, jag har faktiskt ingen aning och hittar heller inte hur man ser det? Har nämligen velat göra den lite bredare men har aldrig kommit på vart i stilmallen man gör det, tyvärr. Nämen vad roligt! Vad glad jag blir :) 

Fredagsmys

Hej på er! Äntligen är det fredag. Har haft en ytterst lugn dag i skolan bestående av bara två lektioner. Slutade vid 13.00 och gick med Sofie upp till centrum för att uträtta ett ärende. Sedan mötte vi upp hennes mamma för att de skulle handla lite och sedan fick jag skjuts hem. Har suttit och pluggat lite inför medeltidsprovet på tisdag, har även ett spanskaprov då som jag också behöver plugga på. Får försöka få ihop det där imorgon. Ikväll blir det bara lugna puckar för min del då jag ska hem till Nino för att bara mysa framför någon film. Sedan imorgon kommer mamma och pappa förbi och hämtar upp mig så ska vi göra lite mer ärenden. Planerna för kvällen ser ut som så att festa med tjejerna vilket ska bli jättekul! Ha en bra kväll allesammans. 
 
En riktigt härlig och samtidigt grotesk bild från i somras när vi var i Sunny Beach - big love. 

Dagens goda gärning

Dagen började med luciafirande i skolan med både luciatåg av våra lärare och en massa lussefika! Därefter hade vi några lektioner som bara rann iväg. Tog en tripp upp till centrum med S&C och köpte ett par söta sovshorts med liten spets inne på Bik Bok (ni har väl fixat appen!?) då det var 30% på allt i butiken idag. På vägen mot tåget idag så gjorde jag och Sofie "dagens goda gärning". Ni som bor här i haninge vet att det oftast sitter en äldre kvinna i tunneln mot pendeln med endast tunn jacka och filt. Efter att ha passerat henne så stannade vi upp och tittade på varandra, för det är verkligen så hemskt att varje gång se henne sitta där och frysa och bara passera förbi. Så vi gick in på Pressbyrån och köpte en kaffe och en kanelbulle och gick tillbaka och gav henne det. Vilket leende vi fick, det gjorde min dag något extra! Efter det tog vi iallafall tåget in mot söder där vi gick runt och kikade lite innan bion. Jag plockade på mig ett par blåa jeans i perfekt passform med guldig kedja nere vid anklarna för 199 kr - KAP! Vid 17.20 började bion och vi såg den nya filmen med Carolina Gynning vilket var helt okej. Eftersom att detta var ett erbjudande vi hade fått ifrån SF där man kunde gå två för 140 kr så var det iallafall lätt värt det! Har haft en riktigt mysig dag tillsammans med bästa soffan. Credit till torsdagar!
 

Tips - BikBok

Tips till alla er som älskar kläder - ladda ned BikBok appen för att se deras specialerbjudanden och nyheter, eller följ bikbokofficial@ på instagram och se deras julkalender för otroliga erbjudanden varje dag! Blir helt salig varje gång det kommer upp någonting nytt he-he.
 
 
 

12/12/12

Idag har det varit en riktigt bra dag med mina vänner! Blev först ett stopp på Port73 där bland annat jag gick lite crazy inne på Inn & Finn. Plockade på mig en massa fint för bra priser. Sjukt egentligen vad mycket man får för så lite pengar. Efter det så åkte vi till haninge centrum där vi även mötte upp Clara och kikade runt lite i affärer. Köpte en julklapp till pappa så nu är jag i princip nästan klar med alla klappisar. Bara Nino kvar nu. Eftersom att jag aldrig bloggade igår så visade jag aldrig upp min nya kärlek. Det var nämligen 30% på allt svart inne på Bik Bok igår så jag köpte en superfin pullover tröja i blommönster för drygt 270 kr som annars skulle gå på 400 kr, grymt värt. Imorgon är det luciadagen och skola kl 08.00, och jag och Sofie hade tänkt att ta en bio-kväll vilket passar mig utmärkt. Något att se fram emot!


Ledighet är frihet

Godmorgon! Är ledig från skolan idag så ska alldeles strax åka iväg och träffa Nathalie och Sofie för att julhandla lite. Det kommer troligen att ta hela förmiddagen så vi hörs lite senare. Ber även om ursäkt för dålig uppdatering igår, men jag slutade 18.00 och somnade sedan på soffan när jag kom hem. Men hoppas ni får en kanon dag iallafall!
 

Coffee gets us to talk

Fick som tur var skjuts till skolan imorse av Claras mamma. Började skoldagen med media i följd av idrott där jag fick vara i gymmet. Hade sedan lunch och ett mattetest innan jag begav mig hemåt för att vara barnvakt en stund. Passade då på att göra energybars vilket var plättlätt. Därefter åkte jag till gymmet och körde ett grymt pass rygg, bröst och axlar. Var perfekt mör efteråt. När jag kom hem gjorde jag wok till familjen, Nathalie kom även över och gjorde oss sällskap. Sedan tog vi igen en massa tid över en kaffe och jag rensade även ut en massa gamla kläder till henne. Tror hon fick med sig två fulla påsar hem med kläder, smycken och ett par skor. Skönt att få bli av med lite grejer så att man kan införskaffa sig lite nytt nu när lönen kommer. Nej nu är det nog dags att tänka på refrängen. Klass2 varning imorgon, och med det så säger jag godnatt till bloggvärlden!
 

Fuck cancer

Cancer är så himla hemskt och förstör verkligen så otroligt mycket. Den skadar dom vi älskar allra mest och bryr oss om. Min pappa har haft cancer och jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Jag har aldrig varit så rädd, så som jag har varit för att förlora min pappa. Cancer skrämmer verkligen skiten ur mig och för att hjälpa och stödja andra som lider under dessa omständigheter så som min pappa gjorde - så snälla skänk pengar till cancerforskningen! Hjälp oss att hitta ett botemedel för framtiden, eller varför inte redan NU! Den 4/12 2012 gick Junior bort i tung cancer, och hans liv hade knappt börjat. Livet är så orättvist! Junior startade dock upp en insamling till cancerfonden där målet var att samla in 250 000 kronor. Därför tycker jag att vi ska hedra honom (och många fler kämpar och hjältar) genom att skänka en slant till Juniors insamling HÄR! eller smsa BESEGRA 6715 till 72988. Var en hjälte du också! Tillsammans kan VI rädda liv. Vill ni läsa mer om Junior och hur du kan hjälpa till, gå då in HÄR!
 

Guten morgen

Sovit gott? Jovars, tackar som frågar. Ligger fortfarande kvar i sängen och känner inte alls för att lyfta på täcket och stiga upp i kylan. Skulle hellre vilja ligga kvar här hela dagen under täcket framför en massa mysiga julfilmer samt radikala mängder te och lussebullar.. Nåja, får väl ge det ett tappert försök. Hörs lite senare, ifall jag kommer iväg! 
 

Sleepyhead

Brutalt trött tjej här. Imorgon vankas det skola som vanligt, har dock sovmorgon till 09.40 så borde egentligen inte klaga. Hoppas bara att man tar sig fram nu när snön har lagt sig ännu mer på vägarna. Det ska tydligen komma ytterligare någon decimeter här under natten. Denna kväll har iallafall gått åt en massa plugg i följd av en extremt lång och varm dusch - totally needed. Sedan har jag bara proppat i mig en massa frukt framför Arne Dahl. Nej hörrni, nu är det time for bed. Kör gym direkt efter skolan också, alla tiders! Godnatt. 


Tips på önskelista

wishes
 

1. En mysig kimono 2. Massa fina underkläder 3. VS body mist 4. Vackra doftljus 5. Dyrt smink man annars inte har råd med själv 6. En shopping-dag inne i stan eller varför inte en weekend i London?

Andra advent

Det är inte klokt hur fort tiden går just nu. Det är redan andra advent och snart julafton!? Blir faktiskt lite småstressad av att tiden bara rinner iväg. Hur som helst så hämtade Nino upp mig igår och vi åkte direkt hem till honom. Väl hemma hos honom fikade vi lite och drack te framför en massa olika filmer. Ännu en gång blev det en rad med olika disneyfilmer varav en utav mina favoriter Anastasia. Älskade verkligen den filmen när jag var liten (gör jag dock fortfarande) och var så grymt avundsjuk på hennes utseende, haha! Vi somnade någon gång runt 02.00 snåret och vaknade vid 12.00 imorse. Åt lite adventsfrukost innan han skjutsade hem mig. Väl hemma har jag bara fikat ännu mer och tittat på julkalendern och nu väntar det en massa plugg. Latero 

1. Morgonmys 2. Adventsfrukost med lussebullar och yoghurt 3. Lussefika hemma 4. Mys framför julkalendern

Mållös

Finner helt ärligt inga ord för den här bruden. HUR GRYM ÄR HON INTE?! Och man blir ju inte liiite motiverad. Sjukt stark och stabil i kroppen. Observera att hon bara är 17 år gammal också!


Luckiest girl

Sov ut till 10.00 imorse och gjorde scrumbledeggs och bacon till frukost. Tog sedan en långpromenad med lillen i området. Kom hem alldeles frussen och kröp ned i sängen framför julkalendern med en kopp te. Åt senare lite gulaschsoppa till lunch och tog ytterligare en promenad med vovven. Blev ännu mer sänghäng när jag kom in framför alla Portkod 1321 avsnitt med choklad, pepparkakor och te. Nu ska jag hoppa in i duschen för att senare ikväll åka hem till min lövie. Hörs förmodligen mer imorgon!
 

Hard work work

Kom äntligen precis hem ifrån jobbet! Är alldeles slutkörd i både benen och i ryggen. Har sprungit runt och serverat som en jävla dåre, men kul har det varit! Det roligaste måste nog ha varit drinklistan och att hälla upp och servera. Även fast kvällen har varit riktigt lyckad och mysig så brast det rätt rejält för mig i slutet. Hade disk ända upp till öronen, fick handtorka varje öl/vin/grogg och snapsglas för sig. Sedan möblera tillbaka allt till sin fullständiga plats, och så lite mer disk på det. Fick iallafall med mig en massa gott som "plåster på såren" för ikväll. Kommer sitta fint imorgon till frukosten. Maritha var iallafall gullig och körde hem mig så jag slapp ta mig hem kommunalt. Imorgon ska jag ta det ytterst lugnt och framförallt sova ut. Japp det ska jag, för det är jag värd efter en slitsam fredag som denna!
 
Såhär såg det ut idag när vi dukade fram och ordnade bordsplaceringen till julbordet. Blev faktiskt väldigt mysigt tillslut när allt kom till sin plats. 
Vid 19.00 var det fullsatt vid borden och volymen ekade i form av pensionärer och julmusik. Jag, Johan och Eddie gick runt och tog olika dryck-beställningar vid borden, det roligaste på hela kvällen. Sedan fick jag som vanligt plocka på mig en massa fikabröd och chocklad. 

Let it snow let it snow

Godmorgon världen! Snön ligger fortfarande kvar som ett täcke över Stockholm. Jag plågas inte så jättemycket av det. Finns självklart en sorts hat-kärlek till snön, men just nu så tycker jag bara att det är fint. Såklart får man tänka bortom alla förseningar i trafiken, men annars funkar det. Om någon timme är det dags för mig att röra sig mot bussen, börjar 09.45 idag. Sköna fredag! Sedan är det raka vägen hem och sedan mot jobbet. Det vankas nämligen julbord på Paus idag och jag ska nämligen servera alla i dagen till ära. Ha en bra fredag vänner!

 

Vill ha

wanties - fur

Lussebak

Nu har vi bakat lussebullar hela eftermiddagen och dom blev riktigt saftiga och goda! Vi har även hunnit äta en gemensam middag vilket blev gulaschsoppa innan pappa åker iväg igen. Känns jättetråkigt. Blir iallafall skola för min del imorgon då vi har en viktig redovisning i reklam. Sedan är det jobb som gäller fram till 23.00. Både begravning och julbord. Så vi får se hur uppdateringen lyder.



Köpte även två nya handkrämer idag på Apoteket. Var ett jättebra erbjudande på betala 1 för 2, luktar även gudomligt gott. 

Vill ha

Sitter och tittar på en massa fina inredningsmöbler och detaljer. Dör lite. Vill börja fixa och ordna själv nu. Drömmar kan slå in. 



light home

Skönt väder

Var nyligen ute på en långpromenad med vovven. Väldigt skönt. Har precis fått i mig lite lunch i form av kalops också så nu tänkte vi åka och köpa lite ingredienser till baket! Ciao


 


Winterland

Äntligen har snön lagt sig precis som den ska! Blev en massa strul imorse så jag blev hemma idag. Ska alldeles strax åka iväg med familjen, pappa kom hem igår så vi tänkte ha lite familjemys idag och baka lussebullar. Hoppas ni får en för övrigt härlig dag!


 


Chicken soup

Lagade världens godaste kycklingsoppa med curry och ris till middag. Slängde ihop allt på eget recept dessutom. Nu ligger jag i sängen och dricker julmust framför tvn. Har skola imorgon men dom varnar på tvn för ännu värre väder och förseningar så jag får se om jag kommer iväg! Kan det ens bli värre?




Cozy

Sitter fortfarande insnöad i soffan med lillen på magen. Han sover som en stock och snarkar som en gris. Just nu så ser man knappt ut genom våra fönster, helt galet. Har börjat lite på några arbeten och håller på att bli klar vilket känns så otroligt skönt. Har ganska mycket i skolan just nu innan jullovet, så försöker bli klar med allt så att man slipper en massa rester sen. Tog precis en paus och tänkte göra lite te och någonting att äta. Är sugen på varm soppa!



Nyårs tips

newyears - silver
 
newyears - gold
 
 
newyears - black



Snöstorm

Vilket snö-kaos-väder vi har idag! Var nyligen ute och skottade och hade fasen snö ända upp till knäskålarna. Insåg precis att det inte är någon större idé att skotta mer, lika mycket snö nu som innan jag började. Stannade iallafall hemma idag vilket kändes klokt, skulle egentligen julhandla med Sofie men vi bestämde oss för att ta det en annan dag. Nu ligger jag i soffan och dricker varm choklad med vovven på magen, blir en mysdag inne idag! Hoppas ni klarar er hem folket.




Vill ha

Åh vad jag längtar. Bara mitt. SÅ fint. 


 
love

Julshow

Kom ganska så nyligen hem från julshowen på min systers skola. Alla var SÅ himla duktiga och det var så himla kul att se, alla är så glada och varma! Blev även bjuden på julbord (ännu en gång! Kommer snart rulla fram) och julfika. Köpte även ett par lotter och vann lite polkagrisar - yey! Riktigt mysig kväll. Nu har jag krypt ned i sängen med glögg, peppisar och en lussebulle. Ba njut!


 


Tisdag

Sitter i skolan och har för närvarande digitalt skapande. Ska också alldeles strax ha teori i idrott och sedan ska jag till min lillasysters skola på julshow. Kommer bli väldigt trevligt! Dom är så duktiga jämt. Sedan är det raka vägen hem för plugg och naturgodis, och imorgon är jag ledig så då ska jag julhandla lite med Sofie. Hörs mer lite senare!


Julklapps tips

for mom
 
for dad

Snabbspolning

Har lagt bloggen åt sidan ett tag, främst för min egen skull. Har behövt behålla min tankar och känslor för mig själv ett tag. Det har hänt en massa saker under tiden, både bra och mindre bra. Livet är verkligen en riktig berg - och dalbana ibland. Här är iallafall lite bilder på saker som jag har haft för mig under tiden som bloggen inte har varit aktiv. 
 

Den 1a december (närmare bestämt nu i lördags) bjöd jag hem dom bästa jag vet på julbord hemma hos mig. S&C kom lite tidigare och hjälpte till med dukning och bakning, och till lunch så gjorde vi julgröt och drack glögg. Hela kvällen var jättemysig men som vanligt när det är julbord proppar man i sig tills man hamnar i matkoma. 
Dagen efter så tog jag och Sofie en riktigt härlig morgonpromenad i solen och kylan. Efter promenaden gick vi hem till mig igen och åt lite rester från gårdagens julbord. Kan typ inte tröttna på julmat ändå. 
Har även julpyntat rummet lite och satt upp julstjärnan samt en ljusslinga. Känns SÅ himla mysigt. 
Har fikat extremt mycket, både ensam och med tjejerna. De två sista är även från julshoppingen med S&C inne i stan här om veckan. Känner mig förövrigt rätt så klar med alla julklapparna, har ytterst få kvar.
Jag och Clara åkte hem till mig en eftermiddag och gjorde hallon - och blåbärspaj som blev himelsk! Sedan har jag färgat min utväxt som så många klagat på (nöjda? nej det blir ni väl fan aldrig). Sedan köpte jag lite myspys till lägenheten så som ljus, ett ljusfat, tomtar och krukor. Har också myst en massa med vovven, en riktig kompis. 
Har fått hem min silvriga nyårsblåsa från Rebecca Stella kollektionen som sitter som en smäck! Känner mig jättenöjd - bra köp. Var också på premiärmatchen av Sverige - England på nya Friends Arena med Sofie vilket var grymt! Hade så otroligt bra platser och att få se Zlatans fyra succé mål var ju en upplevelse i sig - "magi, magi, magi, magi". Sedan bokade jag en Summerburst biljett igår och lyckan är obeskrivlig! Fruktansvärd längtan. 
Något av det bästa jag har gjort - Swedish House Mafia "one last tour". Jag var så himla lycklig. Skrek, sjöng, dansade, hoppade, spydde och fällde små glädjetårar. Sedan att jag fick dela kvällen med mina bästa vänner. Felfri kväll. Värt vartenda öre.

RSS 2.0