Full rulle

Hallå bloggen! Har packat och tvättat hela morgonen. Har med mig alldeles för mycket kläder och har ändå tagit bort en massa men jag har en sådan beslutångest för vad jag ska ta med mig. Fast hellre för mycket än för lite. Det ska ju bli ganska dåligt väder enligt väderprognosen så har med mig lite allt möjligt. Prio ett var iallafall en regnponcho och stövlar! Just nu har jag tagit en kaffepaus och sitter och lyssnar på musik. Har tankat ipoden med en massa skön musik så att jag har någonting att göra på tåget imorgon mot Borlänge. Vi åker från centralen kl 09.40 och jag är SÅ sjukt taggad nu. Har till och med pimpat armen med lite peacearmband för att höja stämningen (cool-tjej) töntig som jag är. Vi kommer att vara framme runt 13.00 tiden bara någon timme efter att campingen öppnar så det är kanon. Killarna ska även försöka att matcha in vårt tåg eftersom att de ska ta vårt tält i deras bil vilket är supersnällt eftersom att tältet väger ton. Nu ska tydligen jag och pappa åka och köpa ett par nya solglasögon till mig eftersom att jag råkade sätta mig på mina nya igår hehe.. Hörs mer sen! 
 

Be strong

Jag blickar framåt med en blick som blinkar utan någon glädje
Men jag känner inombords att ingenting har vart förgäves
För det spelar ingen roll vad som än händer för jag
Vet att jag lär mig av det som händer till en annan dag
Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras
Kommer aldrig att ge upp mitt liv har jag fått för att leva
Kommer stanna här
För jag vet att det är värt det
Stunden kommer komma då det hela kommer till ett slut
Då jag är i tusen bitar men då starkare än nu
För jag lär mig av min sorg den förbereder nästa gång
Jag är tillbaka här igen finner då tröst i denna sång
Jag tror att allting har en mening vill se meningen i allt
Men ofta är det svårt som nu då allting känns så kallt
 
Men jag kämpar
För det är mitt enda val

Midsummer outfit

Såhär såg jag ut på midsommar. En gammal och väldigt simpel klänning från Spanien 2008 fick pryda min kropp i år. Hade egentligen planer på att ha en vit som är lite utav en tradition men det sket sig. 
 

Midsommarafton 2012

Igår var det midsommarafton och den spenderades ute på årsta med mina fina vänner. Vi åt god mat, drack och dansade runt midsommarstången. Vi var där ett ganska bra tag och det räckte för att jag skulle bränna mig på både axlar och ben. Fick till och med en snygg rand efter klockan. Ascoolt. Efter årsta så åkte jag hem och bytte om och kastade i mig lite mer mat. Sedan plockade Nino, Markel och Clara upp mig så åkte vi hem till Markel borta vid Ekeby. Där grillade vi och sen spelade vi lite kubb som förövrigt var sjukt kul. Träffade inte en enda gång men jag var bäst ändå (+ mina tjejer) såklart. Vi tog även en taxi hem till Markels kusin Thilda för att han ville hälsa på henne. Det var lite folk där så vi umgicks med dom ett tag också. Senare tog vi ännu en taxi fast till Tungelsta där Elias hade fest. Jag hade superkul i början och dansade en massa med Sofie, Yasse, Ande och Chribba. Men avslutet av kvällen var inge vidare och jag har nog aldrig känt mig så uppriven men som tur var så löste sig allting tillslut. Jag och Nino var hemma hos honom runt 04.00 tiden och somnade nästan på en gång. Idag har vi bara legat på soffan och ätit pizza, chocklad, chips och massa läsk. Slim. Jag kom hem till mami & papi vid 22.00 tiden och har sedan dess bara packat och tittat på film. Jag är inte klar med packningen på långa vägar men jag är alldeles för trött för att fortsätta. Får göra klart allting imorgon samt tvätta, och sen kommer S&C förbi för då ska vi ge ett försök till att sätta upp vårt tält så att vi är lite rutinerade på P&L. Kommer gå åt pipan men kul blir det. Vi hörs mer imorgon och hoppas att ni hade en bra midsommar!
 
Alla bilderna är inte mina utan lånade av Lollo, Clara & Sophia

Look of yesterday night

Såhär såg jag ut hemma hos Tessi. Hade min underbara gröna klänning som jag fick av mina pärlor S&C när jag fyllde år. Är helt förälskad i den. 
 

Happy birthday

Igår firade vi vår älskade vän Tessi som äntligen fick turen att fylla 18 år. Jag är verkligen så äckligt avis på alla. Happy seventeen (dra åt fanders va!) vilket skämt. Hursom så hade jag en jättetrevlig kväll hemma hos henne med vänner och släkt. Åt jättegod mat och dryck. Tittade även lite på Sverige - Frankrike matchen och Zlatans mål måste ha varit det snyggaste under hela EM. Mikket bja mol! Iallafall så vaknade jag vid kl 09.00 imorse av att mamma kom in och väckte mig. Vi åkte till haninge centrum och shoppade lite inför P&L. Helt sjukt att det bara är 4 dagar kvar innan vi åker. Jag är verkligen så sjukt sjukt sjukt peppad! Förra året var det bara jag och Clara som åkte men i år så följer jättemånga utav våra vänner med så det ska bli så himla roligt! När vi kom hem från handen så la jag mig direkt på altanen och solade, fick lite färg. Sedan åkte vi ned till nynäs för att gratta min fina kusin Daniel och titta på hans nya söta fralla. Fyfan vad söt hund. Dog lite. Jag har iallafall första chingen på att vara hundvakt. Nu måste jag sova, orkar knappt hålla ögonen öppna. 
 

Old pics of me




Hey ugly


Bad update

Hej och ursäkta för en urusel uppdatering! Vet inte varför men jag börjar tappa suget lite för bloggen. Tycker att det är kul att berätta om det händer någonting speciellt men nu har det inte gjort det på ett tag. Gör i stort sätt samma saker hela tiden. Men om 7 dagar så åker jag och en massa vänner upp till Borlänge till Peace & Love festivalen. Det kommer att bli SÅ grymt! Är taggad till max. Eftersom att jag har sommarlov nu så har jag flängt runt lite här och var med vänner. Var hemma hos Ripa i fredags och tittade på Sverige - England. Satt och gapade och skrek som en riktig idiot men det var superkul och jättetrevligt. Sen i lördags så var jag på min första bilträff med Nathalie och det var faktiskt rätt trevligt, träffade en massa nya härliga människor. Sen igår så var jag på bio med tjejerna och tittade på The dictator som var hur skön somhelst. Skrattade jättemycket! Och imorgon ska jag hem till min underbara vän Tessi och fira hennes 18 års dag hela dagen! Fullspäckat om inte annat. Var förbi gymmet idag och fusk-solade lite så ska nog förbi där igen imorgon ganska tidigt innan Tessi. Nu ska jag sätta på en film och dricka cola och sen så ska jag faktiskt sussa. Ciao 










Lite mysiga bilder från när vi var hemma hos Ripan.

expect nothing from me

Är så sjukt trött på er just nu. Börja använda huvudet.

Fin dag

Hallå peeps! Kom precis in från solen. Har legat på altanen i några timmar och fått lite fin färg i ansiktet. Igår spenderade jag kvällen med Sofie och Clara och lite senare så var jag med Nathalie. Sov även kvar hemma hos henne och vi kom hem runt 05.00 tiden. Vaknade med halsont imorse som även har hållit i sig hela dagen, ber till gudarna att jag slipper det här på P&L som är om bara några få dagar.. Hursom, ikväll ska jag iallafall hem till Jennie Ripa och titta på Sverige - England med tjejerna. Är supertaggad på den här matchen!


Skolavslutning 14/6


Personalmöte

Hej på er! Har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen idag. Stannade hemma från skolan imorse eftersom att jag sov kvar hos Nathalie igår. Har inte gjort något speciellt idag mer än att jag har varit på personalmöte på mitt jobb hela kvällen och planerat vårt sommarschema på Paus. Mötte även upp Lollo och Yasse efter mötet för att dom hade solat i vh. Imorgon har jag skolavslutning och då får jag äntligen sommarlov! Kommer dock att jobba en hel del i sommar men det gör inget. Gladis ändå. Nu måste jag sova för jag är helt slut. Men vi hörs mer imorgon med förhoppningsvis bättre uppdatering. Godnatt!


Snövit

Idag har jag varit på bio med klassen inne i stan och tittat på Snövit och den var faktiskt helt okej. Efter bion så gick vi ett gäng från klassen och åt sushi-buffé. Gick och tittade lite i affärer också innan det var dags att bege sig hemåt. Nu sitter jag hemma hos Nathalie och dricker kaffe medan hon målar sina naglar. Ska röra mig hemåt om en stund och sen ska jag träffa Nathalie igen. Får se vad vi hittar på då!


Fotbollshäng

Har haft en riktigt jävla kul kväll med brudarna inne i stan! Synd bara att Sverige torskade samt spelade grymt dåligt och Lustig ska vi inte ens prata om.. Min hals känns helt förstörd efter allt gapande ikväll. Men det har det varit värt. Imorgon ska klassen åka in till stan och gå på bio och äta lunch. Det ska bli jättemysigt faktiskt. Hoppas bara det blir lika bra väder som idag!


Sverige - Ukraina

Nu ska jag åka in till stan med tjejerna och titta på fotboll och mysa i det fina vädret! Har bara legat på altanen hela dagen och inte gjort ett jota så har ingenting att berätta. Vi hörs senare och ha en fin kväll! Håll tummarna för Sverige nu också för det här är en tokjävlaviktig match!!!


G'natt

Nu är klockan supermycket men det gör egentligen ingenting eftersom att jag inte har några lektioner imorgon utan vi ska bara titta på film och städa skåpen. Börjar förövrigt 09.45 så får en liten sovis också. Efter skolan så ska jag åka in till norra bantorget med tjejerna och titta på fotboll. Det ska bli jättemys så håller tummarna för att det inte ska börja regna. Idag har jag bara varit hemma hos Nino hela dagen. Hans mamma kom förbi imorse och då röjde vi lite på balkongen och drack kaffe. Vi satt även och pratade en stund vilket var jättetrevligt. När hon hade lämnat oss så gick vi och pantade flaskor och jag har nog aldrig skämts så mycket så som jag gjorde då. Vi hade två fyllda blåa ikea-kassar med oss. Helt fullsmockade. Maskinen kunde inte ens ta emot alla flaskorna så vi fick hämta hjälp två gånger.. Kom iallafall hem vid 16.00 tiden och då åt jag en räkmacka som jag fick med mig från jobbet och sedan somnade jag i hammocken som en kvaddad säl. Nu måste jag verkligen sova så vi hörs mer imorgon kära vänner!

Sista bilden är på mina två senaste fynd! Är helt såld på den neon-rosa färgen.

Q/A

Fick en kommentar förut om vad jag lyssnar på för musik och jag har en ganska bred musiksmak. Men här är några låtar som jag brukar lyssna på.

Stockholm highgrades - Finally over
J Boog - This is love
Alborosie - Leave you no more
Alborosie - No cocaine
Medina - Kemi
Nico D ft Jah Mason - Ruff times
Matisyahu - For you
Matisyahu - Sunshine
K'NAAN - People like me
Lutah Fyah - Ungrateful

Tröttfia

Godmorgon godmorgon! Ligger i sängen hemma hos Nino med en kopp kaffe. Vaknade för bara någon timme sedan, skönt att äntligen få sova ut! I fredags var vi på fina Fridas studentmottagning och firade henne hela kvällen. Jag stannade inte så jättelänge eftersom att jag skulle jobba hela dagen igår. Gick iallafall hem till Nino och somnade i soffan med kläderna på. Vid kl 09.00 gick jag upp och Nino följde mig till jobbet. Stod i kassan hela dagen till kl 18.00 och då slutade jag. Stressade hem som en galning för att sedan stressa vidare hem till Clara där våra familjer skulle äta middag och umgås hela kvällen. Efter maten och lite kvalitetstid så tog jag bussen hem till Markel. Vi kollade lite på fotboll fast pratade mer om en massa andra saker. Senare gick jag och Nino hem hit och tittade på New year's eve. Den här helgen har varit full rulle hela tiden och jag har haft det supertrevligt med mina fina vänner!

 

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Uppe med tuppen

Godmorgon bloggen! Blev väckt vid kl 07.00 imorse av Nathalie. Hon och hennes mamma skulle köra ned till Växjö för att hämta Tony och egentligen skulle jag ha följt med men dom skulle komma hem runt kl 21.00 ikväll så det skulle bli alldeles för sent då jag har lite saker inplanerat ikväll. Måste även fixa lite saker innan också. Fick iallafall skjuts hem och när jag kom innanför dörren så hade min fina lilla mamma gjort american pancakes! Dog lite, fy vad gott det var. Så nu har jag fått i mig en redig frukost och ska nu ta en skön PW tillsammans med mamma. Hörs sen!


Äntligen över

Idag skrev jag mitt sista prov för hela 1:a ring. Ni förstår nog inte HUR jävla underbart det känns och är! Dessutom var det mitt sista historia-prov för alltid också. Yes! Åkte direkt hem efter skolan idag och då hade mamma köpt lite jordgubbar och chokladbollar så vi fikade lite tillsammans innan jag skulle hoppa in i duschen. Nu sitter jag förövrigt och väntar på tåget mot Nathalie. Kommer nog att spendera kvällen med henne så det blir lugnt för min del vilket känns otroligt skönt. Juste, jag är ledig imorgon också, himla trevligt det blev nu. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi antingen mer senare eller imorgon!


Humlegården

Igår åkte jag, Clara och Sofie ned till nynäs hem till Jennifer där hon, Lollo, Yasse, Niklas och Joel var. Vi åt en trevlig middag tillsammans och efter maten så körde vi lite roliga kortspel. Eftersom att tågen gick så himla knäppt så var vi tvungna att ta sista tåget hem till mig. Väl hemma hos mig så ställde vi oss och gjorde varma mackor med oboy. SÅ värt. Idag vaknade vi alla tre vid kl 10.00 och gjorde frukost. Sedan åkte vi till haninge centrum där jag hade lagt undan en bikini och Sofie lite annat. Vi mötte även upp Tessi och åkte in mot stan för att spendera hela dagen i det fina vädret. När vi kom in så satte vi oss i en park och väntade på Jennifer och när kom så knallade vi vidare till donken och köpte med oss lite lunch och satte oss i Humlegården, och fifasen vad mysigt och varmt det var! Efter ett tag kom även Sophia och Linnéa och gjorde oss sällskap. Var där ett ganska bra tag och när det började bli lite molnigt så begav vi oss hemåt. Sedan dess har jag bara legat i sängen och pluggat historia. Druckit ett par koppar kaffe för många har jag gjort också så nu har jag en redig huvudvärk på köpet. Greatos. Men nu måste jag plugga vidare på det här vilket ändå kommer att gå åt helvete men försöka kan man göra iallafall. Går det så går det och så tvärt om. Hej på er!


Godmorgon

Godmorgon folket! Sitter på digitalt skapande och lyssnar på klassens podcasts. Känner mig helt mörbultad, kunde knappt ta mig upp ur sängen imorse. Trots att mitt alarm gick 8 gånger innan jag klev upp. Hursom så slutar jag vid kl 15.00 idag och då ska jag iväg till läkaren en snabbis. Har ingen aning om vad som händer ikväll men med tanke på att vi är lediga imorgon så vore det kul att hitta på någonting med tjejerna. Ska nog kolla med dom sen!


Ledig

Hej på er! Tog lite ledigt idag från skolan eftersom att vi var på BB-finalen igår och kom hem ganska så sent. Har aldrig varit så blöt och kall någonsin som jag var när jag klev på tåget igår. Vi åt även en stressig mysmiddag inne på O´learys innan finalen. Trots det tråkiga vädret så hade jag det supertrevligt med tjejerna! Sofie kom iallafall över ganska tidigt imorse och gjorde mig sällis eftersom att hon också var med igår och kände sig lite småhängig imorse. Vi lagade varsin hamburgare till lunch och sedan hade hon tagit med sig jättegoda bullar som vi åt samtidigt som vi kollade reprisen av BB-finalen. Vi hade jättebra platser så det var konstigt att vi inte kom med på tv (kanske lika bra det nu när jag tänker efter). Vid 17.00 tiden så kom Linnéa och Clara hit också. Vi har suttit och planerat det sista inför Bulgarien och druckit lite te och flabbat som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen för imorgon är det tyvärr skola för min del men på onsdag är vi lediga och då ska jag in till stan med brudarna och mysa!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Yesterday

Igår firade vi min underbara mormor hela dagen. Vi åt god mat, hade frågesport (som jag förövrigt vann), fikade en massa, skrattade och pratade i mun på varandra och spelade sällskapsspel till tolvslaget. När klockan var allt för mycket så åkte jag och Nino hem men först tog vi en sväng förbi statoil där vi köpte en calzone eftersom att vi inte hade fått nog med mat i oss. Idioter. På riktigt. När vi väl kom hem så somnade vi på en gång med kläderna på till och med. Vaknade vid kl 09.00 imorse av att jag inte kunde andas på grund av min allergi. Nino skjutsade hem mig vid 14.00 tiden och släkten är fortfarande kvar här så jag ska umgås lite med dom nu innan de åker hem.


Dagens

Eftersom att jag fick en kommentar om att börja lägga upp dagens outfit så ska jag försöka lägga upp någon bild lite då och då till att börja med. Kör även på oplattat hår idag eftersom att vi har strömavbrott. Najs. Fy. 

image description

 


70 års kalas

Igår åkte jag in till stan med Lollo, Clara och Jennifer för att gå på bio. Vi såg The cabin in the woods och det måste nog vara den sämsta och vidrigaste film jag någonsin har sett, på bio. Vi satt bara och garvade åt allting. Tur att man hade världens bästa sällskap iallafall. När filmen var slut begav vi oss direkt hemåt och jag somnade på en gång. Idag ska vi fira min fina mormor som fyller 70 år gammal och ha 70 års fest för henne. Nino kommer också hit lite senare och sedan åker vi hem till honom och sover. Men ha en bra dag trots det förjävliga vädret!

Bild från imorse

Gummisar

Godmorgon fredag! Har suttit hos läkaren hela morgonen och har precis tagit första sprutan, four left to go.. Vet fortfarande inte vad som händer ikväll men vill iallafall vara med brudarna och hitta på något skoj. Har ingen aning om hur länge till det här ska hålla på.. Men håll iallafall tummarna för mig nu så hörs vi när jag är hemma igen.


RSS 2.0