Godnatt

Nu är det dags för mig att sova. Jag ska upp snoridigt till läkarn imorgon och sedan efter det direkt till skolan. Imorgon är det äntligen fredag men jag har ingen aning om vad händer. Får höra med tjejorna! Sov så gott nu så hörs vi gullproppar.


Kan inte sluta gråta


Stadsvandring

Hallå bloggen! Kom nästan precis innanför dörren. Har spenderat hela dagen inne i stan med att stadsvandra. I början var det ganska fint väder men sedan så började det ösregna och då gav vi upp och satte oss på Fåtöljen och fikade med killarna istället. Satt där ett ganska bra tag och flabbade vilket också var jättetrevligt. Men somsagt, nu är jag hemma och nu ropar mamma att middagen är klar. Hörs sen!

image description

image description


Problem solved

Godmorgon allihopa! Sitter hemma i lägenheten hos Nino och äter frukost. Löste ett problem mellan mig och te-kokaren tidigare så nu är det problemet en fis i rymden mindre. Hursom så ska jag alldeles strax börja bege mig mot bussen. Har idrott nu direkt på morgonen men jag halkade till igår och fick jätteont i knät så jag vågar inte vara med idag ifall det skulle hoppa ur led. Knän kan verkligen förstöra ens liv på riktigt. Ta hand om era!


Lycklig

Idag har det varit en sådan dag då allt bara har blivit bättre och bättre. Hade en helt okej dag i skolan och efter skolan så gick jag, Clara och Sofie till centrum. Jag fyndade en bikini inne på bikbok för 49 kr delen. Supernajs! Senare åt vi en mysig middag på café momo och pratade av oss en massa. När jag kom hem så skulle vi åka direkt till farmor och nu är jag hemma hos Nino. Vi ska lägga oss i sängen nu och dricka cola framför svensk maffia så vi hörs mer imorgon med bättre uppdatering. JUSTE!!!! Höll på att glömma och berätta att jag och tjejerna bokade Bulgarien idag! Den här sommaren kan inte bli bättre än bäst just nu. Jag känner lite lycka inom mig.


Godnatt

Dags för mig att sussa. Har en liten sovis imorgon vilket jag tänker utnyttja till max. Efter skolan imorgon så ska jag, Clara och Sofie stanna lite längre för att göra klart vår podcast. Sedan tänkte jag snabbkolla lite i centrum och senare mot kvällen så ska jag träffa Nino och sedan sova hos honom. Nu börjar min ögonlock att strejka så vi hörs mer imorgon! Sov så gott nu gullisar.


Pizza hut

Hallå bloggelibloggen! Kom precis hem från länna med mamma och pappa. Vi har vart och köpt en present till mormor som vi ska ha 70 års fest för på lördag, hon önskade sig en iPad så det ska hon få av oss. Vi tog även en mysmiddag på Pizza Hut när vi var igång. Alltid lika mysigt att umgås med familjen.


Gymmet

Kom precis till gymmet och sitter och dricker en energy boost. Var ett bra tag sedan nu som jag var här senast. Tänkte bara köra ett lätt pass idag eftersom att min kropp känner sig lite sliten från helgen. Men vi hörs mer efteråt och ha en fortsatt bra dag!


Q/A

Postat av: Anonym
Åh vilken fin blogg du har. Blir alltid lika inspirerad av att kika in här och beundrar ditt utseende verkligen!! Men min fråga är, vart är kjolen/klänningen ifrån som du har på bilden? Kan du inte lägga upp lite mer outfitbilder? Kram kram

Sv: Tack så jättemycket! Vad kul att du uppskattar det som jag skriver och lägger upp här på bloggen. Blir superglad och det värmer verkligen! Det är en klänning och den köpte jag tyvärr när jag var i Spanien 2010. Det här med outfit-bilder är inte längre riktigt min grej men jag kan kanske lägga upp någon bild någon gång ibland. Kram på dig

Tröttmössa

Jag är så groteskt trött men kan inte sova. Tog en alldeles för lång powernap. Ligger i sängen just nu iallafall och dricker champis och äter choklad medan jag tittar på serier. Imorgon börjar jag 08.30 så borde egentligen försöka sova nu. Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni har tagit hand om era fina mammor. Vi hörs mer imorgon! Godnatt.


Permobil

Igår åkte jag och Nathalie hem till Yasse där hon och Lollo var. Vi drack lite vin framför Eurovisionsongcontest och mös. Loreen sopade ju mattan med de andra bidragen. Lite senare så kom Niklas, Kevin och Oskar förbi. Vi spelade lite roliga öl-spel och vid 07.00 tiden någon gång så begav jag och Nathalie oss mot vh. Innan vi klev på tåget så träffade vi en liten gubbe som satt i ett garage för att han inte kunde sova och Nathalie åkte iväg med hans permobil och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då! Herregud vad kul det var. När vi kom till vh var vi så sjukt hungriga så vi hängde på låset på Hemköp. När vi äntligen var hemma hos Nathalie så var klockan nästan 09.00 och då ställde vi oss och gjorde pyttipanna och ägg. Sedan somnade vi på soffan och vaknade vid 12.00 tiden och så körde hennes mamma hem oss till mig och här har vi legat på altanen hela dagen och solat och badat. Jag har fått ännu mer nu färg också så känner mig lite sommarfräsch. Vi har även uppvaktat mamma med hallonmuffins på morsdag! Nu tänkte jag ta en liten powernap eftersom att jag har fått så lite sömn så vi hörs lite senare. Puss

image description

 


Bara ben

 

 


Mycket pågång

Hej på er! Vill först börja med att be om ursäkt för en usel uppdatering men jag har verkligen inte haft tid till bloggen. Igår åkte jag och Clara till skolan för att göra engelska nationella, den muntliga delen. Efter det så åkte vi och köpte lite inflyttningspresenter till Markel som alla vi brudar skulle ge honom på kvällen och som han förövrigt blev jätteglad över. Efter den visiten så åkte vi till vh där vi mötte upp Sophia och Linnéa. Sen åkte vi hem till mig och och då kom de andra tjejerna och då låg vi på min altan hela dagen och stekte och badade. Jag fick så groteskt mycket färg och brände mig ganska rejält så såg ut som en kräfta hela kvällen. Mycket fint. Jag och Nathalie premiär cyklade även till Konsum igår för att köpa chokladpudding och idag har jag träningsvärk i låren.. Hursom så var vi iallafall hos Markel hela kvällen igår och det var jättetrevligt. Jag var dock supertrött men eftersom att jag och Nino skulle sova här så var jag tvungen att vänta på honom. Vi kom hem hit runt 03.00 tiden tror jag. Idag ska jag till läkarn vid kl 13.00 så pappa kommer snart förbi och hämtar mig. Senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, allt är inte riktigt planerat ännu.

 


Helgens planer:

Fredag - Poolhäng med brudarna/inflyttningsfest
Lördag - Fest/myskväll
Söndag - Ladda upp batterierna

Shrimp cocktail

Lika härligt väder idag! Har dock inte legat och pressat som igår utan har suttit på Nathalies balkong och druckit kaffe tillsammans med henne och Stefan. Det var egentligen tänkt att vi skulle ut och springa idag men det är alldeles för varmt så vi hoppade det. Sedan så har vi färgat Nathalies hår som jag förövrigt inte har någon aning om hur det blev? Har vart hemma ett ganska bra tag nu och har sedan dess suttit med en NK uppgift och spanskaglosor. Gjorde även en räk - och avokado cocktail till mamma och pappa som förrätt innan laxen nyss. Helvete vad gott det var! Nej nu ska jag plugga vidare. Brain.


Håltimme

Godmorgon bloggen! Sitter med Clara i skolan och äter yoghurt. Vi har precis haft idrott ute och har nu håltimme ett ganska bra tag. Senare har vi matte och svenska och sedan slutar vi. Vill bara åka hem och lägga mig i solen.. Tur att man slutar 12.00 idag iallafall. Ha en bra fortsatt dag!


Just nu: dinner


Bärisar

Åh vilket underbart väder! Blir på så sjukt bra humör när det är såhär soligt och varmt ute. Har legat på altanen sen jag kom hem från skolan. Har fått lite färg såg jag nu också när jag kom ut ur duschen. Riktigt rövnajs! Hade nationella idag som ni redan vet om och det gick som jag hade förväntat mig - åt helvete. Men det gör ingenting för jag har haft en bra dag ändå och nu ska jag äta kycklingsallad med familjen.

image description

Mela lis

Haha oj såg att jag skrev "nu" liiite väl många gånger i inlägget där nedan. Måste ha fått solsting eller något efter all sol idag. Busråttan sosso alltså.. Riktig virrpanna. 

Pappa köpte iallafall med sig sushi till middag eftersom att mamma åkte in till stan med sina kollegar för att äta ute. Han är så duktig på att laga mat min pappa. Efter middagen så tog jag en prommis till Tungelsta där jag mötte Nathalie och sällskapade henne ett tag. Nu har jag precis suttit och skrivt på en NK uppgift som börjar bli klar. Måste kolla igenom matten en gång innan jag somnar också så vi hörs mer imorgon och sov så gott! Lycka till, till er alla på nationella imorgon - tack själva!


Stek

Kom precis in från att ha legat ute på altanen i solen sen kl 13.00 idag. Är alldeles grillad på bröstet. Men det är najs ändå. Det ska vara såhär fint väder hela veckan så det är bara att passa på nu. Imorgon har jag nationella i matematik i drygt fyra timmar så ska sätta mig en stund nu och gå igenom allt nu. Pappa ska åka och köpa sushi nu så om jag har tur så är jag klar när han kommer tillbaka. Nathalie kom hit en stund men ska gå nu men vi kanske ska ses lite senare för hon ska ner till Tungelsta och träffa sin kusin. Men vi hörs lite senare!


Quote to myself


Spymåndag

Usch vad jag hatar måndagar! Har förövrigt sovit jättedåligt inatt och vaknat flera gånger av att jag tror att jag ska gå till skolan och har skitbråttom. Sitter iallafall på sam/sam och har alldeles strax lunch. Skickade precis in min novell också så förhoppningsvis får jag gå hem från svenskan som är min sista lektion och isåfall slutar jag kl 13.00. Hem och gassa lite vore inte helt fel.

 


Watermelon

Nu har vi precis kommit in och nu ska jag börja röra mig hemåt. Måste sätta mig tråkigt nog med matten eftersom att vi har matte nationella. Kommer aldrig att klara det ändå så det är egentligen ingen mening men försöka kan man ju göra iallafall. Här får ni några mysiga bilder från när vi satt ute.


Sunny sunday

Godförmiddag peeps! Jag har precis ätit lite frukost hemma hos Nathalie och nu står hon och skär upp vattenmelon. Vi ska sätta oss på balkongen en stund och jobba på brännan. Jag är så pinsamt blek just nu.. Nu i veckan ska jag vara på gymmet minst 4 gånger och efter varje pass så ska jag sola. Måste få en bra basbränna. Igår var iallafall jag, Sofie och Clara här hemma hos Nathalie för att se CL-finalen. Sjukt tråkig match och ännu tråkigare var det att Chelsea vann då dom överhuvudtaget INTE var värda det. Vi breddade upp med en massa fruktsallad och läsk samt pizza som vi tryckte i oss precis innan matchen. Mådde rätt fint igår måste jag säga. Nej nu ska vi gå ut och sätta oss. Vi hörs mer hemma! Ha en fin dag allihopa.


Last night I was really drunk but my friend was worse

 


Godmorgon

Godmorgon lördag! Vaknade precis upp hemma hos Nino. Ensam. Han sitter och spelar det där jävla nörd-spelet som alla är så hypade om på facebook. Jag har ingen aning om vad klockan var igår när jag kom hit. Vi var ju i Skogås igår som ni redan vet och firade Vandad. Jag hade svinkul och dansade hela natten med tjejerna. Det tog typ aldrig slut och jag brukar aldrig vara den som står på dansgolvet annars. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen be Nino köra hem mig för senare ska jag träffa tjejerna och bara ta det lugnt och äta pizza. Ha en fin dag så hörs vi mer senare!


Friday

Hej på er! Kom precis ut ur duschen och ska snart väcka Nathalie så att hon kan fixa mina naglar. Ikväll ska vi på lokalfest i Skogås för att fira vår fina vän Vandad som fyller 20 år. Jag hoppas verkligen att det blir jättekul! Igår var vi hemma hos Jennifer J och det var trevligt, det var dock väldigt mycket folk överallt så man visste inte vart man skulle ta vägen. Vi gick vid 03.00 tiden och gjorde varma mackor direkt när vi kom hem. Imorse gjorde vi även scones till frukost - standard. Nej nu ska jag få igång den här slöhögen. Vi hörs senare!


Just nu: kaffemys


Hurtbullen

Imorse vaknade jag vid 09.00 tiden och gick direkt upp och tog en rask PW på 4 km. När jag kom hem så gjorde jag en proteinshake och la mig framför tvn och skrev på min NK uppgift. Nu har jag precis bakat en kladdkaka tills tjejerna och deras föräldrar anländer. Efter det ska jag göra lite ärenden och senare kommer eventuellt brudarna hit och förar och sen drar vi på fest. Känns som en bra dag idag och jag är på apbra humör!

Hot chocolate

Ligger i sängen med en varm kopp choklad och ska precis sätta på en film. Är supertrött så kommer säkert att somna under filmen. Imorgon ska jag hjälpa pappa lite här hemma medan mamma jobbar. Senare på kvällen ska jag träffa tjejerna och då ska vi på fest här i Tungelsta. Skönt med nära hem. Men sov så gott nu allihopa så hörs vi mer imorgon!


Löprunda

Har precis tryckt i mig lite middag efter en gedigen löprunda med Stefan. Vi sprang nästan 7 km borta vid Hanveden. Är helt slut i benen och ska snart ta mig en varm och välförtjänt långdusch. Vet inte ens om jag kan ta mig upp ur soffan, benen känns som sladdrig spagetti. Senare ska jag iallafall träffa Nathalie. Vet inte vad vi ska göra men lugnt blir det iallafall. Imorgon kommer tjejerna och deras päron hit för att prata om Spanien, åh jag längtar ihjäl mig!!! Vill bara ha allting klart.


Sunshine

Äntligen så är det långhelg! Och det händer en massa roliga saker, ska framförallt vara med mina fina tjejer och partyparta. Just nu så sitter jag hemma hos Nathalie och dricker kaffe och spelar kort. Slutade direkt efter nationella idag som förövrigt gick åt pipan. Usch vad jag hatar nationella. På måndag har jag nationella i matematik i drygt 4 timmar, riktigt onajs. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske hänga med min homie Nathalie om hon nu vill det. Annars blir jag bara hemma med familjen. Nu ska jag spela vidare, ha en fortsatt bra dag!


Study

Hej på er! Ligger i sängen med en skål frukt och en annan med chips. Håller på att fixa lite ändringar i min novell så att jag kan höja mitt betyg upp till ett A. Annars då, jo jag har varit med Nathalie hela eftermiddagen. Hon kom till min skola efter att jag hade slutat och då gick vi tjejor förbi centrum och köpte med oss lite chips. Kort och gott. Nu måste jag ta tag i det här och imorgon är det nationella i engelska, både läs - och hörförståelse kl 08.15 vilket betyder tidig uppgång. Men vi hörs mer då och med bättre uppdatering!


Godmorgon

Godmorgon fokes! Sitter redan klar för skolan och äter frukost. Gjorde lite fil med müsli och riven mörkchoklad - finns inget bättre. Har vaknat flera gånger imorse och sovit jätteoroligt så jag bestämde mig för att gå upp redan vid kl 07.00. Ska ta 10.11 bussen mot skolan så har lite tid att fördriva sålänge så tänkte sätta mig med en NK uppgift. Hoppas ni får en jättebra dag så hörs vi senare!


Godnatt bloggen

Nu är det dags för mig att sova. Har sovmorgon imorgon och börjar med nationella kl 10.45. Slutar förövrigt rätt så sent imorgon om jag minns rätt (lär mig aldrig schemat) och åker då direkt hem för att göra klart lite plugg så att jag slipper det över långhelgen. Nu ska jag äta upp min frukt och mitt te som pappa nyss kom in med. Vi hörs mer imorgon. Godnatt och sov så gott allesammans!


Vändtia

Tony skjutsade hem mig från Nathalie för bara ett litet tag sedan. Vi har suttit och spelat kort och fikat - Nathalie lärde mig även vändtian så nu kan jag mer än bara finns i sjön. Hoho. Förövrigt idag så har jag varit i centrum och tittat runt lite. Hittade ett fint stickat linne med djup rygg som jag ska ha i helgen tror jag. Efter allt tittande så stannade vi förbi donken innan vi klev på bussen hemåt. Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan hoppa in i duschen. Imorgon har jag muntligt nationella i matte så önska mig lycka till för det kan jag behöva.


Mysig


Love pancakes

Godförmiddag peeps! Sitter i hemvisten och har precis haft lunch. Jag är så sjukt sjukt sjukt jävla sugen på pannkakor så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Är nästan sugen på att åka hem och strunta i mina sista lektioner bara för att få äta pannkakor.. Kom till skolan tidigare än vad jag hade behövt också, vår matte var inställd så jag hade egentligen sovmorgon till kl 10.00. Kul! Nu efter skolan ska jag möta upp Nathalie i centrum och kolla runt lite. Sedan vet jag inte vad som händer men det återstår att se. Vill iallafall passa på att vara ute i det fina vädret. Hoppas ni får en fortsätt bra dag!


Break free

I'm young, I'm free. I could probably live forever.

Kalas

Har precis vart hos mormor och firat min fina kusin Elsa som fyllt 6 år gammal. Det är verkligen helt sjukt vad tiden går fort nu. Blev iallafall lite gofika och tipsrunda som min andra kusin Alvin hade gjort. Igår var jag med Nino och vi låg och tittade på Sverige - Italien. Vi båda var verkligen svintrötta så vi somnade nästan direkt efter den. Vi satte på filmen Hamilton på datorn men ingen av oss orkade hålla ögonen öppna. Imorse har vi suttit på balkongen och druckit cola i det fina vädret, det blåste dock väldigt kallt så vi gick in efter knappt 10 minuter. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan träffa Nathalie en stund. Senare ikväll ska jag träffa Sofie på en prommis.


New in


Vi förtjänar att bli lyckliga

Igår kom tjejerna över hit med en massa ost och kex. Vi satt i vårt poolhus hela kvällen och bara mös och skrattade tills vi knappt fick någon luft. När tjejerna hade gått så åkte jag och Nathalie hem till henne och sov. Vi gick upp aptidigt imorse för att åka ned till nynäs och gå på folkrace. Som jag skrev nedan så körde hennes bror Jerry och han var riktigt duktig. Sedan så körde också Robin Hagberg som även tog sig till C - finalen! Dock var det inget roligt väder alls att stå och kolla i idag. Det både regnade och blåste på oss. Stod och huttrade som en galning mot slutet. Ikväll ska jag iallafall hem till Nino och bara ta det lugnt. Känner mig lite småtrött så det ska bli skönt att bara ligga på soffan framför någon bra film. Ha en fortsatt bra dag!


Ostmys

Kom precis hem från Nynäs efter att ha vart på folkrace med Nathalie och hennes familj. Hennes storebror Jerry körde och han kom trea i alla sina heat, jättekul! Är alldeles iskall så har gjort lite te och tagit fram lite ost som blev kvar från igår (får aldrig nog) så jag uppdaterar mer om dagen och gårdagen senare.

 


New in

Gick förbi centrum påvägen hem från skolan och mötte upp Nathalie. Fick med mig två jättefina toppar som ni ser på bilden nedan. Den rosa stickade köpte jag igår plus en till röd blus som dock inte är med på bild.


Haircut

Juste, jag var och klippte mig förra veckan samt färgade utväxten. Känns alltid så otroligt skumt när man har färgat allt och ser helt vit ut i skallen. På bilden nedan ser ni iallafall resultatet, bilden är dock från idag.


Finally over

Godmorgon fredag! Äntligen så är det snart helg även om den här veckan har gått väldigt väldigt fort. Igår kom min kusin Daniel hem till oss för att gratta mig och min lillasyster i efterskott och vi satt och fikade ett ganska bra tag och pratade. Det var jättemysigt! Nathalie var med och sov även kvar hos mig och vi låg och lyssnade på musik och drack te och åt choklad hela kvällen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi vaknade vid kl 07.00 imorse av att mamma kom in med en varsin smoothie. Sedan lunkade vi iväg till bussen och nu sitter jag här på min engelska lektion. Efter skolan så ska jag förbi centrum och senare ikväll kommer alla tjejerna förbi på ostbricka. Det ska bli himla mysigt! Hoppas ni får en fin fredag.


Värt att se


Skön torsdag

Godmorgon folks! Kom nästan precis till skolan och sitter på svenska lektion och gör absolut ingenting. Kung som man är så är man klar med allting he he. Efter den här lektionen har vi lunch och efter lunchen så åker jag hemåt. Har lite ärenden att utreda. Måste svänga förbi jobbet en snabbis också och prata lite med Maritha om tiderna i sommar. Nu ska jag lyssna vidare på mina bröder - Labyrint ♥


Gymmet

Hej allihopa! Kom nyss hem från gymmet. Är alldeles mör i armarna och ryggen. Körde ett skönt pass med 60 min kondition på bandet och sedan lite styrketräning med armar, axlar, rygg, mage och insida lår. Har precis gjort en proteinshake och ska snart hoppa in i duschen. Ville bara uppdatera er och visa att jag fortfarande lever. Ska eventuellt iväg och jobba lite senare så vi får se om det blir någon mer uppdatering idag. Ha en fortsatt dag iallafall så hörs vi när vi hörs!


Tröttis

Har precis tvättat bort sminket och gjort lite nattmackor med te. Ska krypa ned i sängen nu framför en bra film i min onepiece. Har en liten sovis imorgon och slutar redan vid kl 12.00 så direkt efter skolan så åker jag till gymmet och köttar. Sedan ska jag förmodligen trädda Nino och sova hos honom. Idag efter skolan så åkte jag till mitt jobb och hämtade ut mitt lönespec. Hade fått mer än vad jag trodde så blev hur glad somhelst! Efter det så gick jag hem till Nathalie och satt på hennes balkong och drack kaffe i det fina vädret. Sedan lagade hennes mamma fattiga riddare till oss och jag hade aldrig ätit det tidigare och jag kan lugnt säga att det är en ny favorit. Fyfan vad gott det var. Har förövrigt spenderat hela kvällen med henne och herregud vad vi har flabbat. Kommer känna ett fint sexpack imorgon när jag vaknar. Juste, hon har fixat jättefina naglar på mig också. Tack igen gullis! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag, vi hörs mer imorgon!


Fin dag

Hej på er allesammans! Sitter just nu på min sista lektion för idag. Vi ska planera en nyttig måltid och skriva lite om den och redovisa muntligt. Den här dagen har gått så himla fort och jag började den med att försova mig även fast vi hade sovmorgon. Somnade inte förrän kl 04.00 inatt igen. Vet inte vad det beror på men jag är inte trött på nätterna längre. Hursom så slutar jag alldeles strax och då ska jag åka hem till Nathalie och dricka kaffe på hennes balkong, jättemys! AIK spelar också sin sista derby match på Råsunda ikväll och jag hade SÅ gärna velat åka in men det blir nog inget av det tror jag. Faen. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall!

Mitt fina armband som jag köpte förra helgen, älskar färgen!

Sverige - Danmark

Nu är jag hemma efter att ha spenderat kvällen hemma hos Nino framför Sverige - Danmark. Somnade som en stock i soffan så när det bara var 3 minuter kvar av matchen väckte Nino mig. Kände mig rätt vacker då måste jag säga.. Hade tydligen snarkat som en gris också. Påvägen hem så svängde vi förbi Salle för att hämta min älskade halsduk som har legat där sen påsklovet. Det var ett kärt återseende måste jag säga. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå igenom spanskan som jag ska ha prov på imorgon. Jag är så duktig som alltid är ute i så god tid. Nåja vi hörs mer imorgon fellows. Sov så gott!

Övre bilden är på mina fina kap som jag gjorde idag och den nedre är på mina älskade hunter stövlar som jag fick av mina fina föräldrar i födelsedagspresent.

Mozzarella och tomater

Har precis ätit middag tillsammans med familjen och ligger nu i sängen och väntar på att Nino ska bli klar på gymmet. Sedan kommer han och hämtar mig och då åker vi hem till honom ett tag. Känner mig så otroligt trött. Lade mig i sängen direkt när jag kom hem från handen med tjejerna och somnade. Vaknade efter drygt 30 min och kände mig sjukt sugen på tomater och som pricken över i:et så hittade jag mozzarellabollar i kylen också. Smask! Så nu är jag mätt och belåten. Fyndade lite när jag var i centrum idag och fick med mig ett par jättesöta linnen och en asball bh i neongult som kommer att vara hur fräsh som helst i sommar. Visar er sen!


Detta har jag pysslat med under bloggpausen


Back on track

Nu är jag tillbaka igen efter ett riktigt långt uppehåll från bloggvärlden. Vet inte alls hur jag känner än och om jag kommer att fortsätta men vi tar en dag i taget sålänge. Jag har iallafall haft en jättebra helg då jag fyllde 17 år i lördags och blev firad av alla mina nära och kära. På kvällen bjöd jag hem tjejerna på lite smörgåstårta, exotiska frukter och lite piggelinshots samt dans. Jag hade sjukt trevligt och fick jättefina presenter. Är supernöjd över kvällen! På dagen var släkten och tjejerna hemma hos mig och åt tårta. Fick träffa min morbror för första gången också, var så otroligt nervös innan men han var så himla trevlig så vi ska snart ses igen. Hursom så har jag haft en jättebra fördelsedag plus helg. Lägger upp lite bilder på vad jag har gjort medan bloggen har varit lagd åt sidan senare. Men här kommer lite bilder från min födelsedag! Hörs snart igen.

RSS 2.0