Lunchrast

Sitter på lunch just nu och har nyligen slevat i mig lite gulashgryta. Hämtade precis lite kaffe så har några minuter kvar innan jag ska tillbaka till kassan. Det är inte lika hysteriskt idag och jag får bara stå i kassan mesta dels så det är jätteskönt. Slutar runt 15.00/16.00 idag. Hej på er! Juste, Maritha målade mitt ansikte imorse också när jag kon eftersom att det är halloween.. Känner mig jättefin..


Kaosdag

Kom till jobbet vid 11.30 idag och har växlat emellan disken och kassan hela dagen. Det har verkligen varit kaos med folk och diskhögar! Är alldeles slut. Fick iallafall med mig en massa godsaker hem som plåster på såren. Fick även baka lite på slutet, småbiskvier som blev jättesöta! Jobbar imorgon också och öppnar butiken kl 07.30. Slutar kl 15.00 och åker direkt till handen med Nathalie och sen på kvällen ska jag träffa Nino. Just nu är jag och Nathalie hemma hos mig och myser med familjen. Vi äter smörgås och dricker te framför småstadsdrottningar, hon ska även sova kvar här. Mys!


Trött tjej

Min kväll och natt slutade framför toaletten igår. Hade verkligen en sån sjuk extrem migrän! Låg och vred mig till kl 04.00 inatt. Känner dock ingenting idag och sitter nu och äter lunch. Ska alldeles strax bege mig iväg till jobbet för ett långt pass i kassan. Hoppas ni får en bra dag!


Godis

Blev hemma istället. Ligger i sängen och äter godis framför Eat pray love. Tänkte sova direkt efter filmen så det blir ingen mer uppdatering för idag.


Fika

Åkte som sagt till handen med Clara idag och tittade runt lite. Senare mötte vi upp Sophia och tog en lång fika på Espresso House vilket var riktigt mysigt med tanke på vädret. Sedan dök helt plötsligt Linnéa upp också och slog sig ned bland oss och då blev det ännu mer fika. Nu är jag hemma och har precis ätit en ceasarsallad med räkor som jag slog ihop. Har världens jävla huvudvärk och tanken var att åka hem till Sofie och titta på film med tjejerna men jag vet inte om mitt huvud orkar.. Jaja, får se hur jag gör. Jobbar iallafall hela dagen imorgon så lugnt blir det iallafall. Ciao
 

Lov

Första dagen på höstlovet! Gjorde american pancakes till lunch (säg inget!) som blev supergoda som vanligt. Om en stund ska jag börja gå mot tåget för att åka och fika med Clara, myspys! Senare blir det förmodligen filmkväll med S&C. Ha en bra dag allihopa!


Halloween

Igår var jag på halloweenfest hemma hos Anders. Hade det väldigt trevligt faktiskt! Lite senare så begav vi oss till en annan halloweenfest i Håga i ett stort garage. Det var ganska mycket folk där när vi kom men mot midnatt så började folk röra på sig och då begav jag och Tessi oss hemåt till mig i kylan. Vi låg och pratade lite innan vi somnade som två kvaddade sälar. Vaknade runt 10.00 tiden imorse och gjorde toast och te till frukost. Sedan kom hennes pappa och hämtade henne och sedan dess har jag bara sovit ett antal timmar till och från och tittat på en massa filmer. Väldigt skönt! Nu ligger jag och tittar på Det Okända och dricker te. Latero peeps!
 
Lite bilder från igår hemma hos Anders.

Lunch

Har provat en massa kläder nu inför ikväll och jag har världens beslutsångest.. Tog precis en paus och gjorde lite lunch.


X Factor

Åkte som sagt in till Globen med tjejerna igår för att gå på X Factor som pappa hade fått biljetter till av jobbet. Jag hade det supertrevligt och vi fick riktigt bra platser! Satt ju nära min babe Malcolm liksom (hehe!). Det blev ganska sent hem eftersom att vi missade vårt tåg men det gick bra ändå. Somnade direkt när jag kom hem, kände mig verkligen HELT utslagen. Nu sitter jag iallafall barnvakt och ska senare ta mig till gymmet. Senare ikväll är det halloween och jag vet fortfarande inte vad jag ska vara..


Tyresta by

Var som sagt och vandrade med klassen idag och herregud vad jag har frusit! Det var verkligen hemskt. Kröp ned i sängen direkt när jag kom hem och tog en välbehövlig powernap. Nu ska jag börja göra mig i ordning för snart bär det av mot Globen. Kommer inte uppdatera mer idag men kommer säkert lägga upp någonting på instagram så följ mig där om ni vill, @sofiafloden. Ciao


Morn

Är uppe med tuppen idag och sitter nu och äter frukost. Har precis gjort varm choklad till vandringen. Det är minusgrader ute och jag vill bara ligga i min säng hela dagen under täcket där det är varmt.. Jaja, hoppas ni får en bra dag iallafall!


Vandring

Ligger i sängen och myser med mani. Tjejerna åkte hem för ett tag sedan. Har haft det jättemysigt! Vi har druckit te, sedan färgade jag deras bryn och ögonfransar och sedan satt vi och pratade en massa om allt möjligt. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska vi vandra 1 mil med klassen borta i Tyresta. Sjukt otaggad. Efter det är det snabbt hem och fort in mot Globen för då ska vi på gå på X Factor. Kommer bli kul faktiskt!


Q/A

Svar till Linnea som undrade vart den gråa stickade pullover tröjan och bootsen kommer ifrån. Den gråa är ifrån Rag & Bone och bootsen kommer ifrån Zara och kostar 1 120 kronor.

Vabba

Hallå där! Har vart barnvakt hela dagen åt min lillasyster. Vi har bakat tigersockerkaka och gjort american pancakes (börjar gå till en överdrift snart med mina pannkakor) och bara myst. Lite senare kommer Sofie och Linnéa över och då ska jag färga deras bryn och ögonfransar. Men nu tänkte jag plugga lite, hörs sen!


INSPO

simpel

Pannkisar

Kom hem tidigt idag och lagade lunch direkt vilket blev american pancakes. Har sedan dess varit på gymmet och kört kondition och pluggat lite. Just nu så ligger jag i sängen och dricker te och tittar på film. Tänker nog fortsätta i samma spår resten av dagen.


FN

Godmorgon bloggen! Sitter och äter frukost och ska ganska snart bege mig iväg till bussen. Har som sagt FN-dagen vilket betyder noll lektioner - bara en massa föreläsningar. Hoppas ni får en bra onsdag!


Te

Ligger i sängen och inväntar Svenska Hollywoodfruar med en kopp te. Är supertrött så kommer förmodligen sova direkt efter. Därför säger jag nu godnatt så hörs vi mer imorgon!


Ciabatta

Tog precis ut bröden ur ugnen och SATAN vad bra dom blev! Gjorde ciabatta bröd och det var riktigt enkelt faktiskt. Dom är tills på fredag när vi ska vandra med klassen borta i Tyresta. Förövrigt har jag gjort middag också, två räksmörgåsar. Norpade lite ruccolla i mormors trädgård. Nu ligger jag i sängen med vanilj te och tittar på Eat pray love, jättemysigt!


Värd

Åkte hem lite tidigare idag och gjorde lunch direkt när jag kom hem. Sedan la jag mig frussen i sängen framför några filmer. Nu sitter jag och tittar på Gossip girl och dricker te. Ska alldeles strax vara barnvakt och då ska jag även hinna baka bröd. Imorgon är det FN-dagen så det blir slappt som tusan i skolan!


Activia

Började morgonen med en redig försovning. Hade mindre är 10 minuter på mig att ta mig till bussen och göra mig i ordning. Ser ut som stryk, mår som stryk. Har egentligen språk just nu men klarar inte ens av att gå in i klassrummet så sitter i cafeterian och pluggar och dricker te och activia. Den här dagen kan fara åt fanders!


Grov träningsvärk

Mina ben och min mage bokstavligen mördar mig för tillfället. Har verkligen grov träningsvärk från igår! Drog iallafall till gymmet efter skolan och körde ett pass bestående av bröst och axlar. Gick sedan hem till Nathalie och drack te och pratade lite. Sedan följde hon med mig hem och då bjöd jag henne på middag, kycklingwok och chokladpudding. Bara för att hon älskar det! Så snäll är jag. Nu ligger vi i min säng och tittar på Mitt liv är ett skämt. Jag ska dock lägga mig snart, börjar 08.00 imorgon och har bara två lektioner. Riktigt skönt!


Monday morning

Godmorgon godmorgon! Sitter på min första lektion för idag, media. Är jättetrött och vill bara åka hem och sova. Ska alldeles strax ha idrott, utomhus till och med. Som tur är så är det sista gången ute. Längtar bara till lovet nu och vill att tiden bara ska gå ännu fortare! Men hoppas ni får en bra måndag iallafall.


Myssöndag

Hade det jättemysigt med tjejerna ikväll! Åt det bästa jag vet - sushi! Landade också väldigt precis i sängen med lite te och naturgodis i mina mysstrumpor. Tittar på Beck just nu och tänkte faktiskt ta och sova direkt efter det. Har haft en riktigt bra söndag och helg! Imorgon börjar helvetet igen. Ser dock väldigt mycket fram emot helgen då det blir halloweenfest för hela slanten!


Hit the gym

Kom precis hem från gymmet, knatade hela vägen hem från västerhaninge. Körde ett grymt pass med Sophia idag bestående ben, ben baksida och mage. Var alldeles darrig i benen efteråt! Köpte med mig en is te från gymmet som var supergod. Hade lite ont i huvudet vilket släppte helt efter att jag hade druckit den. Magic! Igår kom Nino och hämtade mig och vi åkte hem till honom och mös. Vi tittade på en svinbra film som 50 cent var med i, Freelicens tror jag att den hette. Nu har jag lite bråttom för vid 18.00 ska jag möta upp tjejerna på Kina resturangen i vh och äta middag. Ska faktiskt bli jättemysigt! Hörs mer senare. 
 

Hösttorr

Facecare

- Jag brukar få väldigt torr och tråkig hy på hösten eftersom att det är så kallt ute. Även mina läppar blir torra och ibland lite nariga. Antar att jag inte heller är den enda så därför har jag satt ihop ett litet hjälp-kit för er som är intresserade. 
 
1. För det allra första så behöver man en bra nattkräm. För när du har tvättat av ansiktet innan du går och lägger dig, så drar porerna ihop sig och därför blir huden bland annat torr och fnasig. Då är det bra att ha en kräm som mjukgör huden efteråt så att den inte torkar ut och drar ihop sig. Det finns bland annat en jättebra nattkräm från Clinique med mycket antioxidanter (C-vitaminer och E-vitaminer) som mjukgör och ger huden ett bra skydd. Finns bland annat på Kicks eller Åhléns. Prisvärd. 
 
2. När det kommer till torra och nariga läppar så hjälper oftast inte bara ett vanligt lypsyl för mig. För att få bort exempelvis nariga läppar så är ett lip scrub extremt värt att ha. Det är som peeling fast för läpparna. Man tar ytterst lite på fingret och bara skrubbar. Otroligt effektivt. Man kan beställa detta på bland annat beautybay från Sara Happ och det ligger på runt 200 kronor men det är otroligt prisvärt!
 
3. Något annat som är väldigt bra när man har tvättat bort sminket från ansiktet på kvällen är att återfukta huden ordentligt. Då kan man använda ett par rengöringsservetter, gärna oparfymerade. Detta gör också så att huden inte blir torr och hjälper även till att ta bort sminkrester från ansiktet. Lóreal har bland annat bra rengöringsservetter för bra priser. Finns också att köpa på de flesta kosmetika butiker. 
 
4. Brukar man få extremt torr hy på hösten och vintern så behöver man en ganska tjock kräm som tränger in ordentligt i huden. Då har bland annat Clinique en väldigt bra som har en fuktighet och även mjukgörande effekt. Eftersom att den är lite tjockare än andra krämer så behöver man inte heller ta så mycket - vilket är väldigt sparsamt. Den heter youth surge SPF 15, dock är den väldigt dyr och ligger på 565 kronor. Går bland annat att köpa på Kicks eller Qliniques hemsida här
 
5. Just nu så använder jag en dagkräm från Lóreal som är svinbra! Den innehåller bland annat E-vitaminer vilket är bra om man har lite känsligare hud, den både mjukgör och återfuktar huden. Denna använder jag direkt när jag vaknar och innan jag ska sminka mig. Den heter Lóreal triple active day cream och ligger runt hundralappen. Denna finns också att köpa på Kicks.
 
6. Sista hjälpen som jag använder är ett lip balm från Rosebud med inslag av jordgubb. Efter att ha skrubbat läpparna så kan dom ibland kännas lite ömma. Då är detta lip balm bäst! Det funkar även som ett vanligt mjukgörande läppbalsam när som helst. Innehåller också fuktighet och luktar gudomligt! Detta finns också även att köpa på Kicks för ynka 70 kronor eller här.

I love you Rusta

Hittade massa saker och är SÅ nöjd! Allt gick på runt 400 kr. KAP!


Full fart

Godmorgon folket! Blev nyligen upphämtad av mamma och pappa hemma hos Clara. Sov kvar hos henne efter bion igår. Filmen var vidrig och jag hoppade till tusen gånger! Vaknade iallafall 11.30 imorse och gick upp med Clara och blev bjuden på nutellamackor och te, mysen! Men nu är jag med familjen och ska uträtta några ärenden, ha en bra dag!


Snart så

Ska om en liten stund börja röra mig mot stan. Gud jag har verkligen fjärilar i magen. Är sjukt nervös! Hoppas ni får en bra kväll, såhär ser jag ut ikväll!


Fredagsmys

Slutade direkt efter provskrivningen och gick direkt upp till centrum med S&C. Vi tittade lite och det blev en liten mini shopping. Fick med mig en jättesöt spets topp och två fina örhängen. Köper väldigt sällan örhängen men det var något specialerbjudande "ta två betala för en" så det gjorde jag. Bjöd sedan med tjejerna hem till mig och bjöd på mina bullar som jag gjorde här om kvällen och te. Sedan hade jag och Clara lite engelska att göra som vi också blev klara med. Riktigt skönt! Nu har tjejerna gått och jag ska snart göra lite middag innan vi ska åka in till stan och se Paranormal activity 4.. Ska bli.. kul.. Hoppas jag överlever bara. 




Tröttmössa

Klockan är mycket och jag behöver verkligen sova. Tänkte ta mig till skolan imorgon, dock enbart för att det är prov. Så håll tummarna för mig! Idag var jag iväg och gjorde mina naglar, tog ett ganska bra tag så när jag kom hem var det redan dags för middag. Gjorde iallafall lax med mozzarella och resten av kvällen har jag bara pluggat och umgåtts med familjen. Men vi hörs mer imorgon! Då är det äntligen helg.


Guten morgen

Vaknade pigg kl 08.00 imorse och gick direkt upp och duschade. Har precis ätit lite frukost och ska alldeles strax åka och fixa mina naglar. Vet inte om jag ska fortsätta på vanlig fransk manikyr eller testa nånting annat. Gillar ändå när det är rätt stilrent plus att vi inte får ha målade naglar på jobbet. Vi får se vad det blir! Hoppas ni får en härlig dag iallafall.


Q/A

Såg att någon undrade vart min dödskalle sjal kommer ifrån och den är ifrån Lindex. Köpte den dock förra året men vet att det finns massa på nätet.


Bullbak

Idag har jag inte gjort alltför många knop men ändå några små, mer viktiga än andra. Har bland annat pluggat reklam, lagat middag och bakat värsta bullarna. Himla goda blev dom! Nu ligger jag iallafall i sängen framför SATC och dricker citronvatten och har en vitlök i örat. Mammas häxkonster, det ska tydligen hjälpa men jag vettefasen. Känner mig mest halvt döv.. Hursom så ska jag upp tidigt imorgon och göra mina naglar igen. Har ingen skola imorgon då alla lektioner verkar inställda plus att jag fortfarande är sjuk. Men vi hörs mer imorgon peeps!


INSPO

autumnrock

Reklam

Har precis ätit lunch och sitter nu och pluggar reklam igen. Stannade hemma från skolan idag också, har förmodligen åkt på en öroninflamation. Skönt. Så i helgen blir det väldigt lugnt för min del iallafall.


Ansiktsbehandling

Har haft värsta lyxen här hemma idag med mamma. Eftersom att hon tidigare jobbat med ansiktsbehandlingar och skönhetsvård och är jätteduktig på det så har hon idag lärt mig lite. Hon har även gjort en rengörande ansikstbehandling på mig och det måste nog ha varit ett utav det bästa jag har gjort. Höll på att somna ett tag. Hon har även färgat mina fransar vilket jag egentligen kan göra själv men det blir lite lyxigt när någon annan gör på en. Jag brukar annars göra på mina vänner för ett väldigt lågt och bra pris och har även en kategori angående frans och ögonbrynsfärgning för intresserade. Så nu mina vänner är det fritt fram för ansiktsbehandling och färgning här!
 
 
 

Plugg

Sitter och pluggar reklam just nu. Har gjort lite te också och är inne på 9de koppen nu. Börjar kännas yttepytte bättre i halsen.


Sick morning

Vaknade imorse och kunde knappt andas så stannade hemma. Har haft världens huvudvärk hela morgonen men det börjar släppa lite nu. Har precis fått i mig någonting att äta och ligger nu bara framför tvn. Ska alldeles strax sätta mig och plugga eftersom att jag har prov i reklam på fredag. Annars får ni ha en bra dag allihopa!


Du får mig att känna

Sitter med gråten i halsen och tittar på Du Får Mig Att Känna på 3:an. En gala om cancerfonden rosa bandet och deras stöd från samhället. Så mycket känslor som bara snurrar. 
 

Vitaminer

Provet gick mer eller mindre åt helvete idag och det finns ingen chans att jag blir godkänd. Var mycket svårare än vad jag hade väntat mig. Åkte iallafall till gymmet direkt efter skolan och körde ett kort pass bröst, axlar och biceps. Känner mig lite hängig och dåsig så har legat och sovit sen kl 17.00. Börjar nog bli lite förkyld vilket jag inte alls har tid med. Har bokstavligen proppat i mig en massa vitaminer och mineraler. Nu tänkte jag iallafall snart sova kärring som jag är men vill bli av med den här satans förkylningen..


Godmorgon verklighet

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till skolan. Har media som första lektion, sedan idrott och sen matteprov. Fyfan. Har verkligen ont i magen. Önska mig gärna lycka till! Ha en bra dag.


Study

Har suttit hela dagen och pluggat funktioner, ekvationer, förenklingar, linjer etc. Tog en lång paus och satt och kladdade lite, ganska skönt faktiskt om inte befriande till och med. Hursom så sitter jag med matten nu igen, tänkte kolla igenom allt innan jag somnar.


Just nu: paus från plugg


Säljes - SÅLD!

Den 3 november är det halloween, och för ca två år sedan bar jag denna french maid dräkt. Nu säljer jag den för ynka 250 kr Ord. pris 599 kr. Alltså är mitt pris väldigt billigt. Maila mig vid intresse på [email protected] annars kan ni skriva i kommentarsfältet också.

Update: SÅLD


Aktiv tjej

Igår kom Nino och Markel och hämtade upp mig. Sedan köpte vi lite godis och tittade på en film som gick på tv. Både jag och Nino var jättetrötta så vi gick och la oss direkt efter filmen. Blev väckt kl 11.00 imorse av Nino och gick upp och satte på lite kaffe. Sedan har vi bara legat och gosat hela morgonen - bästa som finns! Sedan körde han hem mig och nu sitter jag och pluggar matte inför provet imorgon. Har gjort lite glögg och tagit fram pepparkakor för att få lite "tidig stämning" i kroppen men mest för att stilla nerverna inför morgondagen. Jag klarar inte av matteprov..


Dags att rulla

Hoppas ni får en bra lördagkväll och ta't lugnt! Vi hörs mer imorgon när jag kommer hem. Ciao
 

Mine

Jag vet att nästan halva sveriges befolkning kommer att bära den här klänningen på nyår men jag orkar inte bry mig. Jag älskar den och vill ha den - därför är den påväg hem till mig nu. Fast i silver.

 

Högst oklar kväll

Bokstavligen talat. Igår var jag och firade fina Markel som fyllde 20 år. Var egentligen inte meningen att jag skulle gå ut igår men det blev ändrade planer. Det var jättetrevligt hos Markel iallafall och lite senare hamnade vi på pizzan. Mycket var kaos och kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Somnade iallafall hemma hos Nino trängandes i sängen med han och Bladh. De andra grabbarna låg och skedade sött i soffan. Vaknade 08.00 imorse och sov till och från fram till 10.00. Satt och pratade med killarna om gårdagen tills jag gick hem till Sophia där hon och Linnéa var och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och umgås med Nino framför en film i soffan med en fet godispåse. Simpel as that.


Q/A

Har fått endel frågor angående mina american pancakes och hemmbakade bröd på bara mjöl och mjölk. Så nu tänkte jag faktiskt svara och skriva upp recepten åt er. Here we go!
 
Ingredienser: American pancakes
 
 
2,5 dl vetemjöl ev. grahams
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
 
1 st ägg
2,5 dl mjölk
2 msk smör (flytande) 
 
Tillagning: Blanda först alla torra ingredienser. Smält sedan smör och blanda det med ägget och rör sedan ned mjölken. Blanda ganska lagom så att smeten inte blir alltför tunn. Sedan är det bara rakt ned i stekpannan. Dom ska vara ungefär 10-12 cm stora. 
 
Ingredienser: Snabb bröd
 
 
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2,5 dl mini mjölk
 
1 st ägg
3 msk solrosfrön
2 msk linfrön
 
Tillagning: Häll först i 2 dl av mjölet och tillsätt bakpulvret samt saltet. Blanda sedan ned halva satsen av mjölken och arbeta ihop smeten till en deg. Därefter tillsätter du resterande mjöl och mjölk och arbetar ihop det raskt. När du har fått ihop allt till en fin degboll så kan du knåda degen och rulla ihop den till en korv. Därefter skär du av fyra delar som du sedan rullar ihop till fyra fina bollar. För att brödet ska få en gyllene färg så kan du pensla på ett ägg, det gör det även lättare för fröna att ligga kvar under gräddningen. Ugnen ska vara på ca 220 °C och dom ska vara inne i ca 15-20 min. Sedan är det klar't!

Mys

Har precis krypt ned i sängen framför mina favoriter med lite choklad och cola. Tänkte ligga här ett tag och bara vara. Kanske tar en liten powernap sen, skulle behövas. Latero


Godmorgon

Godmorgon fredag! Äntligen blir det helg, även om veckorna bara rinner iväg. Har precis tryckt i mig lite frukost och ska alldeles strax bege mig till bussen. Slutar kl 13.00 idag och då ska jag direkt hem och fixa lite saker. Ska även svara på era små frågor (har inte glömt er) men sålänge hoppas jag att ni får en fin fredag!


No pain no gain

Har sån äcklig träningsvärk i benen och rumpan. Det gör verkligen SÅ sjukt ont när jag går, när jag sitter eller när någon rör mig. Hur som så kom Nathalie hem till mig idag och jag lagade lunch åt oss vilket blev american pancakes och jag har sett era kommentarer så ska svara på allting snart! Vi har bara tagit det lugnt och tittat på film, lagade även middag åt oss som blev pannbiff och potatisklyftor med egen brunsås. Jag borde fasen bli kock, börjar verkligen arta sig nu. Har iallafall precis duschat och tittar nu på Kockarnas Kamp medan Nathalie ligger och sover så sött. Hörs sen!


Levande död

Är skapligt trött idag. Har haft så otroligt vidriga drömmar inatt om mina vänner, precis ALLA som jag umgås med har varit med på ett eller annat sätt. Fyfan. Sitter iallafall på bussen nu påväg till skolan. Har matte som första lektion och slutar redan 12.00 idag också. Då ska jag träffa Nathalie och umgås lite med henne. Vi har inte setts på jättelänge så det ska bli kul! Senare ikväll ska jag förbi gymmet och förhoppningsvis så följer Lollo med. Latero


Full rulle

Slutade tidigt idag och drog direkt till gymmet med Sofie och körde ett svinbra pass bestående av ben, röv och mage. Efteråt åkte vi hem till mig och pluggade vilket också gick jättebra! Sedan lagade vi lite middag och rostade kikärtor i ugnen som blev jättegott. Riktigt aktiva brudar idag! Nu ligger jag ensam i sängen framför Nybyggarna och ska snart se Bonde söker fru och sedan är det mina favvisar - Danne & Bleckan!


Godmorgon

Sitter hemma hos Nino just nu och äter frukost. Fick en liten sovis imorse och slutar redan 12.00 idag. Efter skolan åker jag till gymmet och S följer även med och tränar med mig. Efteråt ska vi hem till mig och plugga lite matte. Hoppas ni får en bra onsdag!


Just nu: plugg


American pancakes

Tröttnar verkligen aldrig på att göra american pancakes, fysatan vad gott det är! Har iallafall precis tryckt i mig det till middag. Blev lite över som jag kan äta till frukost imorgon också - perfekt! Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och efteråt hade jag tänkt att plugga lite matte eftersom det är prov nästa vecka.. Herregud.


Q/A

Den gråa toppen som jag hade på mig idag kommer också ifrån Bondelid och kostade 599 kr på MQ. 

Crazy

Är helt galet mör i axlarna. Kan knappt lyfta armarna utan att det känns som att en blyklump ligger på mina axlar och tynger ned dom. Körde ett redigt pass på gymmet idag med bröst, axlar och triceps. Feels good. Lagade lite god lunch när jag kom hem vilket blev en quinoasallad med currykyckling och ägg. Har spenderat lite tid med min lillasyster som är lite förkyld och snorig, håller mig dock på avstånd för att slippa bli sjuk. Har verkligen ingen lust att bli dödssjuk nu. Hursom så har det varit en ganska bra dag, bortsett från världens tabbe imorse samt att jag sett ut som en levande mumie. 
 

Morning

Idag är det måndag vilket betyder mer eller mindre tillbaka till verkligheten. Jag går till 15.25 idag och direkt efter skolan så ska jag förbi gymmet. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare!


INSPO

Simpel

Q/A

Såg att någon undrade vart min rosa kofta kommer ifrån och den är ifrån Bondelid och kostade 799 kr.


Last night

Igår var vi hemma hos Jennie och Josefin vilket var jättetrevligt! Var en massa härliga brudar där och vi både skrattade och dansade en massa. Lite senare så begav jag, Sofie, Clara, Sophia och Linnéa oss till handen hem till PO. Nino och grabbarna var där så vi stannade där ett tag och umgicks med dom vilket var väldigt trevligt det med. Jag och Nino kom i säng runt kl 04.00-04.30 någon gång och vaknade rätt sent idag vilket var SÅ skönt. Idag har jag bara slappat och städat garderoben. Välbehövligt vill jag medge!


Söndagshäng

Kom precis hem från Nino och ligger nu i sängen framför en film med egen plocksallad. Hade det jättekul igår så ska berätta lite senare samt visa lite bilder! Latero


Äntligen fredag

Kom nyligen hem från skolan och har precis lagt mig i sängen framför en film med bullar och sånt mys. Känner mig lite frussen och trött så det passar utmärkt! Lite senare ska jag förmodligen träffa Nino och sova hos honom. Vi har inte setts på hela veckan så jag saknar honom lite grann. Nu ska jag mysa vidare så vi hörs lite senare!


INSPO

Purple

Nu mår man

Har haft världens bullkalas! Bakat världens värsting bullar. Ska ta med några till tjejerna imorgon bara för att jag är SÅ snäll! Annars ligger jag i sängen framför Danne & Bleckan och äter bullar och dricker mjölk. Såhär ska livet vara - en riktig bullfest!


Mellis

Bara en massa mat på bloggen nu. Kanske känns tjatigt för er men det är typ det enda jag gör - äter!


Kanelbullens dag

Sitter på bussen hemåt äntligen! Spanskaprovet gick sisådär, hoppas på att bli godkänd iallafall. Idag är det kanelbullens dag också som ni säkert inte har missat! Jag har redan ätit två hehe.. Både S&C har bjudit mig idag, så himla generösa snärtor! Hade tänkt baka lite bullar nu när jag kommer hem men ska eventuellt förbi gymmet innan. Hursom så hoppas jag att er dag har varit bra!


Varm choklad

Har suttit med gråten i halsen i snart 2 timmar och pluggat den här spanska-skiten. Förstår fortfarande ingenting, känns som kinesiska. Slutar 12.00 imorgon och har nästan två timmars hål innan provet så får lite tid att plugga.. Det får gå som det går, jag kan bara göra mitt bästa. Något jag ser fram emot är mina favvisar som börjar 23.00 på 1an - Danne & Bleckan! Tröttnar verkligen aldrig. Lite glädje den här kvällen iallafall.


Sushimys

(Skulle publicerats för två timmar sedan)

Har haft en lång dag idag, sushi-lunchen med S&C blev dagens höjdpunkt! Kom hur som helst precis hem från gymmet och är alldeles död i benen! Körde ett redigt ben- och magpass. Slutade egentligen 12.00 idag men var tvungen att stanna kvar på spanska resursen eftersom att jag inte förstår någonting fortfarande och som plus i kanten så har jag spanskaprov imorgon.. Kommer gå åt skogen.. Hursom så ska jag iallafall laga lite middag nu, wok med kyckling och nudlar på menyn. Latero


Barnis

Sitter barnvakt åt min lillasyster just nu, eller rättare sagt håller på att natta henne. Åkte hem direkt efter skolan och lagade middag, quinoasallad med currykyckling. Både hälsosamt och svingott! Kände mig lite risig igår och hade ont i halsen när jag vaknade imorse så vågade inte dra till gymmet, känner mig dock betydligt mycket bättre nu. Kanske drar mig dit imorgon och kör ert kort pass ben och mage iallafall. Hursom så borde jag plugga spanska eftersom att jag har ett prov på torsdag.. Så det blir förmodligen ingen mer uppdatering idag. Hoppas ni har haft en bra dag!


Good day

Har faktiskt haft en väldigt bra dag idag trots stressen från imorse! Lagade lunch till Clara när hon kom vilket blev kyckling och pommes. Sedan pluggade vi lite och skrev klart uppsatsen. Så nu är det klart! Ligger i sängen framför X faktor nu och har precis ätit middag, värmde på resterna från igår. Är supertrött så det blir nog en kort kväll för mig! Går från 08.00-17.30 imorgon så har en lång dag framför mig och sedan ska jag vara barnis till kl 21.00. Hörs!


INSPO

AUTUMN
 
Detta är något som kommer att vara sjukt snyggt och väldigt inne nu i höst - Bomberjackan, leopardmönstret, skinnbootsen, den varma orangea samt blåbärs
blåa färgen, eyeliner (markerade stora ögon) och de kärleksfulla lockarna. 

Äntligen hemma

Började dagen med en redig försovning, då jag vaknade 07.20 och skulle åka med bussen som gick 07.35. Otroligt nog så hann jag med bussen! Helt sjukt. Hade dock ingen mat i magen så orienteringen blev rätt tung. Kan inte säga att det var så speciellt roligt heller.. Nu är jag iallafall hemma och har precis duschat och bakat bröd. Ligger i soffan och väntar på Clara och när hon kommer så ska vi göra lunch och skriva klart en uppsats. Senare drar vi oss in mot stan! Ciao


Random facts

• Jag får rysningar när jag gäspar eller när någon nyser
• Jag gör te/kaffe när jag är uttråkad
• Jag vågar inte dra ned min rullgardin själv när det är mörkt
• Jag börjar hulka om någon har en snorbuse i näsan
• Jag somnar alltid med tvn på 
• Jag kollar instagram direkt när jag vaknar och innan jag somnar
• Jag har fobi för fötter - spyr på bara tanken
• Jag är ett kontrollfreak
• Jag blir lätt besatt av saker och är otroligt envis
• Jag bryr mig alltid mer om andra än om mig själv
• Jag vill jobba inom antingen mode eller hälsa i framtiden
• Jag somnar på 2 min bredvid någon, och ensam tar det 2 tim
• Jag dömer folk för fort
• Jag lyssnar mest på svensk hiphop
• Jag gillar att sjunga men inte inför någon

RSS 2.0