Q/A

Postat av: Nathalie
Åhh de här inlägget är grymt bra då jag ska åka till London nu på sportlovet!! Skulle va jättekul om du ville skriva en shoppingguide också hihi :)
Sv: Åh vad roligt, du kommer få det superkul! När vi var där så bodde vi inte så jättelångt ifrån Oxford Street där hela gatan är full av butiker och stånd. Där ligger också Primark som man absolut INTE får missa när man väl är där. Där finns verkligen allt. Skor, smycken, kläder, underkläder, jackor, makeup, inredning etc etc. Blusar kostar bara drygt 10 pund plus smycken och smink samt underkläder går knapt över 4-5 pund. Sen finns det också ett annat köpcenter som heter Westfield. Där finns affärer som Louis Vuitton, Gucci och Prada you name it. Men de har också andra affärer som Zara, Bershka, Hollister, Forever21 och h&m. De har också många resturanger så skulle man bli hungrig så finns det ett ganska stort urval. Tar du Central Line (en tunnelbanelinje, den röda) hoppar du av vid Sheperds Bush eller vid White City. Tar du Hammersmith & City (gula eller rosa linjen, minns ej) så hoppar du av vid Wood Lane eller vid Shepherd's Bush Market, då kommer du fram till Westfield köpcentrum och det är verkligen gigantiskt.
Sen finns det ännu ett annat köpcentrum som heter Harrods som verkligen är flådigt och överklass så det bara skriker om det. Där finns det en massa designade kläder från en massa stora kända designers. Det är väldigt väldigt dyrt där så där får man shoppa lite med ögonen istället. Bara rulltrapporna är målade i guld och det hänger swarovski kristaller i taken. Dem har också små kattungar och hundvalpar i glaskurer och dem kostar runt 20 000 kronor styck. Det är så himla sjukt. Men det är verkligen en upplevelse att gå runt därinne. Bara att titta på folket därinne är en upplevelse i sig. Vill man åka till Harrods tar man tunnelbanelinjen Picadilly Line, och hoppar av vid Knightsbridge. Hursom så tycker jag personligen att dessa tre stycken shoppingcenter är något man verkligen måste besöka när man väl befinner sig i London för alla tre är verkligen något speciellt i sig. 

Primark Oxford street.
Westfield köpcentrum Shepherd's Bush Market.
Harrods Knightsbridge.
Postat av: Anonym
Undrar bara om ni hyrde en lägenhet eller bodde på hotell. Om ni nu hyrde hur fick ni då tag på lägenheten? :)
Sv: Vi bodde i en lägenhet på en gata som hette York Street. Anledningen varför vi bodde i lägenhet var för att Claras mamma som är Journalist och jobbar på Sveriges Radio var där och gjorde ett reportage. Så medan hon jobbade i lägenheten så fick vi bo där tillsammans med henne. Den var helt sjukt stor och hade en jättemysig liten balkong som vi satt på ute på kvällarna och åt pringles och drack coca cola, gud vad jag blev nostalgisk.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tack så jättemycket!!! :D

2012-02-15 @ 20:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0